logomamaninjashop

Той наистина не си пада по теб

Запознали сте сe в някоя социална мрежа и най-после решавате да се видите на живо. Това е моментът на истината. В идеалния случай вашите интернет представи и реалността се покриват. Но нещата може да не се развият точно така. Кои са сигурните признаци, че той наистина не си пада по теб?

 

1.Той ти предлага да се разходите

Разбира се, разходката е един здравословен вариант, който може да приключи с продължителна серия целувки край входната врата, особено ако е била гарнирана обилно с текила и караоке. Но „разходка“ не е кодовата дума, с която мъжете имат предвид среща. Подобно предложение с голяма вероятност те подрежда в групата на приятелките.


2. Предлага да дойдеш с приятел, ако искаш

Това, разбира се, е категоричен сигнал, че нещата няма да се развият в желаната от теб посока.

3. „Дай 5“ на сбогуване

Имаш ментови бонбони в джоба си? Излъскала си „перцата“ за предстоящата нощ? Това няма никакво значение, ако се е сбогувал с теб по този начин. По-лошо е само ръкостискането.


4. Той се оплаква, че не е намерил подходящия човек

Вие сте в заведение и насред вечерята, той признава, че е много сложно да намериш момиче, на което да се довериш в последно време. Вероятно очакваш да признае, че това си ти, но… той пита дали не познаваш някой подходящ.

 

5. Кани те на видео игри

Да, вие сте се запознали в група на някоя хитова онлайн игра, но ако те кани някъде, където можете да поиграете заедно, това не е точно среща.

maxresdefault 2

6. Не те докосва по време на филма

Безспорно един от най-добрите моменти при посещение на кино са „случайните“ докосвания в тъмното. Но ако той е седял три часа до теб, втренчен в екрана, без да направи и бегъл опит за близост, и се е барикадирал, поставяйки кофата с пуканки между вас, това със сигурност не е среща. Няма вече толкова скромни (или възпитани) мъже.

 

7. Той е пристигнал на срещата с екипа си за тренировка

Ти си се изпънала в любимите си джинси, които подчертават всичко необходимо, поработила си с пресата върху прическата си, а той пристига с раздърпана тениска и долнище на анцуг, върху което коленете му са оставили траен отпечатък. Би трябвало веднага да ти стане ясно, че човекът не е настроен за нищо повече от чаша кафе след тренировката.

 

8. Поканил те е у тях и след дълъг разговор мълчаливо ти е постелил на дивана

Това трябва да се види. Най-доброто, което можеш да направиш, е веднага да си спомниш, че имаш важна работа и се налага спешно да си тръгнеш. А най-здравословно е да забравиш пътя към дома му.

 

9. Вие съвсем случайно срещате негови приятели, на които той предлага да се присъединят

И това не е среща със сигурност. Обикновено в едно такова мероприятие участват само двама.

 

10. Вашата първа среща е на някакъв купон

Ти + барманът + още 20 негови колеги + много алкохол. Има ли още плюсове? Може би барманът е този пич (напомнящ на Райън Гослинг), който ще те покани най-накрая на нормална среща.

Източник: menscult


Препоръчваме ви още:

8-те женски качества, които мъжете ценят 
За любовта - по мъжки 
Как да управляваме мъжа

Последно променена в Събота, 23 Септември 2017 10:15

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам