logomamaninjashop

Пациенти оценяват лекари и родилни отделения в класацията на Puls.bg „Специалистите, на които имам доверие“

  • 26 Фев, 2019

До 4 април родителите ще могат да отличат фаворитите си, а трима от гласувалите ще получат награда

За трета поредна година водещият здравен сайт Puls.bg провежда класацията „Специалистите, на които имам доверие“. Инициативата има за цел да отличи медици и родилни отделения от цялата страна, които са спечелили доверието на родителите при проследяване на бременността, раждането и грижите за децата им.

До 4 април родителите на дете до 3-годишна възраст могат да номинират своите фаворити ТУК в четирите категории на класацията – акушер-гинеколог, акушерка, педиатър/неонатолог и родилно отделение.

Класацията „Специалистите, на които имам доверие“ се провежда с подкрепата на Philips Avent, който осигурява награди за трима от гласувалите - 1 бр. неразливаща се чаша с твърд накрайник; 1 бр. чаша със сламка; 1 бр. ортодонтични залъгалки ULTRA AIR + стерилизаторна кутия.

Титулярите в отделните категории ще бъдат обявени и отличени на церемония по време на най-голямото специализирано събитие за бъдещи и настоящи родители – „Форум бременност и детско здраве“. Десетото издание на форума, който се организира от Puls.bg, ще се поведе на 20-21 април в Национален дворец на културата, под патронажа на Столична община.


Препоръчваме ви още:

Специалистите, на които имаме доверие

Препоръките на д-р Масларски

Как се лекуват неродени бебета?

Последно променена в Вторник, 26 Февруари 2019 10:03

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам