Специалистите, на които имаме доверие

По време на шестото издание на Форум бременност и детско здраве бяха наградени медицински работници и здравни заведения, които са отличени в пациентската класацияСпециалистите, на които имам доверие“. Гласуването, инициирано от организаторите на форума Puls.bg, беше в категориите:
- акушер-гинеколог
- акушерка
- АГ болница/родилно отделение
- педиатър/неонатолог

Д-р Иван Сигридов получи отличието за най-добър акушер-гинеколог.
Наградата за най-добра акушерка получиха Катя Павлова и Динка Негалова, от болница „Селена“ Пловдив, които събраха еднакъв брой гласове. "
Благодаря много на колежките за професионализма. Това е голямо признание за нашата болница“, каза д-р Здравко Минев, един от собствениците на лечебното заведение.

Като най-добър педиатър/неонатолог бе отличена д-р Радка Масларска, началник на неонатологичното отделение на Аджибадем сити Клиник МБАЛ Токуда. „Това е награда за всички лекари и сестри, с които работя и които непрестанно, денонощно, успяват да се квалифицират, да помагат, да лекуват и да обичат вашите деца така, както своите.“ - сподели развълнувано специалистът, на когото доверяват децата си родителите, гласували в класацията.

Отличието за най-добра АГ болница получи Медицински комплекс „Д-р Щерев“, София.

"Спечелихме наградата, защото призовахме нашите пациенти да ни подкрепят и тази подкрепа се дължи на един много прост, но важен фактор - доверието!“ - каза представителят на болницата Иван Тодоров.

Победителите получиха плакет и грамота от основателя на Puls.bg проф. Николай Габровски, който сподели: "Човек полага много усилия, за да стане лекар, но не би могъл да бъде такъв, ако пациентите не му се доверят. Тяхната благодарност е неговата мотивация.“

Класацията „Специалистите, на които имам доверие“ е нова инициатива на Форум бременност и детско здраве. Тя е начин да бъдат отличени медицинските работници и здравните заведения, които са спечелили признанието на пациентите. Тази година форумът бе посветен на хормоналните проблеми през бременността, нормалното раждане и създаването на устойчив емоционален свят за детето още с появата му на белия свят.

„Форум бременност и детско здраве“ на Puls.bg.се наложи като най-голямото събитие за бременни и родители най-вече заради полезната си програма, вече за шеста поредна година. Докато родителите слушаха лекциите на 13 и 14 май в Sofia Event Center, децата се забавляваха в детския кът, организиран специално за събитието. 

Следващото му издание е тази есен в Пловдив.

Още за темите и дискусиите по време на форума можете да прочетете тук 
Снимка:
Puls.bg

Последно променена в Понеделник, 15 Май 2017 14:51
Ако искате веднъж седмично да получавате обзор на най-доброто от сайта, можете да се абонирате ето тук.
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам