logomamaninjashop

8 фаворита за незабравима изненада на Свети Валентин

Автор: Мария Истатков/WittyMermaid

В днешно време получаваме парфюми, цветя, вечери, звезди и планети, с повод и без повод. Всичките тези летящи, сърцати балони и червени рози са доста банални, особено за Деня на любовта. Затова за този Свети Валентин ще ви споделя моите топ 8 предложения за искрен, запомнящ се и дълбоко разтърсващ емоционалния мир подарък-изненада. Работи както за жени, така и за мъже :)

1. Изповядвам категоричната убеденост, че най-ценният подарък, който може да предложим на някого, е нашето време и внимание. Затова абсолютният ми фаворит е лично сътворено стихотворение. Не е въпросът да блести с гениални рими и помпозни метафори, а да даде, в червена велурена кутийка, ключа към сърцето ни на този, когото истински обичаме. Душевното ни разкриване, в няколко истински реда емоция и мисли, може да направи чудеса. Ако искате да сте още по-очарователни, качете стихотворението онлайн, направете QR код към него, сложете го върху ваша любима снимка и изпратете този завършен шедьовър на мейла на вашата половинка.


2. Живея в чужбина от доста време и един от най-трогателните ми моменти е, когато най-добрата ми приятелка ми гостува. За да увековечим последните дни, които изкарахме заедно с нея и дъщеря ми, си правехме ежедневно кратки видеа, наситени до червено с хумор, безпрецедентна забава и духовити размисли за живота, приятелството и всякакви други неща, които са ни грабнали на мига. Гледайки днес сборното видео, което направихме от всички дребни дневни случки, си направих коремните плочки за цял живот, изплаках сълзите си за до декември 2045 минимум, и се заредих с най-прекрасните и чисти вибрации. Затова - направете видео с най-забавните ви моменти от деня, когато мислите ви отлитат право към лика на любимия човек. Станете рано сутринта и докато си миете зъбите, пиете кафето, разхождате кучето, "благославяте" трафика, правите се, че работите и т.н. заснемете по един кратък миг с мислите и настроението си към този, когото обичате. Съберете в едно всички видеа, добавете по някоя обща снимка от любимата почивка, мега забавния купон или междузвездната битка с възглавници от онази сутрин, добавете Love is in the air - и ви гарантирам, че ще постигнете разтапящ душата ефект.
val43. Изберете една/няколко любими снимки с вашата половинка и направете колаж във фото студио. Принтирайте го като фототапет, платно като за картина или магнит за хладилника.


4. Качете се на Витоша (ако сте в София) или на някоя точка, от която се разкрива красотата на целия град, късно вечерта. Покажете му/й ВАШАТА звезда като двойка, съзерцавайте нощното небе с чаша шампанско, с лично послание, и споделете любовта.


5. Изпечете сладки с формата на сърца и вербувайте колега, който да ги остави на бюрото на любимия човек, без да ги изяде :)


6. Намислете си 365 прекрасни емоции, пожелания, предизвикателства и мечти, които да осъществите двамата. Купете красива кутия, обрисувайте са я с бои и сложете по едно листче изненада за всеки ден от следващата обиколка на Земята около Слънцето и любовта.
val1
7. Подарете си екстремно преживяване заедно - скочете с парашут и снимайте всяка милисекунда с видео камера. Скочете с бънджи, направете полет с парапланер, отидете на рафтинг - нека да е нещо диво, непривично и вълнуващо. Това ще създаде ореол от адреналин, емоция и мега доза любов.


8. Подарете си изненадващо пътуване до любима дестинация - няма значение дали ще е в страната, чужбина, в друга Слънчева система. Направете си среща за ресторант, но вместо таксито да ви отведе до мястото на вечерята, нека е до летището. Импровизирано, неочаквано, емоционално - където и да отидете, подарете си качествено време заедно и се потопете в местната атмосфера. Нарисувайте заедно най-красивите спомени, които да топлят сърцата ви през всеки следващ миг от живота.

Направете всеки ден Свети Валентин и поканете трайно любовта в живота си.

 

Препоръчваме ви още:

Шантав Свети Валентин

За любовта - не само на Свети Валентин

Всичко е любов

Последно променена в Вторник, 13 Февруари 2018 12:40

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам