logomamaninjashop

Магията превзема Център за обществена подкрепа „Св. София“ в Деня на детето

С вълшебен празник в двора на Центъра за обществена подкрепа „Света София“  фондация „За Нашите Деца“ ще отбележи Международния ден на детето 1 юни. Сред поканените са семейства, с които работи екипа на фондацията, представители на държавната и местната власт, дипломати, приятели и партньори.

Подготвени са много забавления и изненади за най-специалните гости - децата. В ателието за рисуване, малките художници ще могат да си направят карнавална маска и да нашарят листовете с пролетни пейзажи и различни животни. Прекрасните дами от парти агенция „Лили Роуз Мелъди“ са предвидили много игри и забавни предизвикателства за всички гости, а с вълшебните си четки и боички ще преобразят желаещите в приказни герои. Гост на празненството ще бъде и клоун-магьосник, който с фокуси и щипка въображение ще пренесе децата в света на илюзията. Разбира се, ще има и много специални изненади, които ще направят празника още по-незабравим.

По традиция фондация „За Нашите Деца“ и фирма „Компас“ ще празнуват 1 юни на още едно място - тази година ще бъде организиран празник за децата на Благоевград. Началото на най-веселото, най-музикалното и най-усмихнато парти е в 16:30 ч. на площад „Македония“ в центъра на града. Празникът е вдъхновен от любимите емотикони – ЕМОДЖИТАТА, които са готови да се забавляват с всички деца и родители и да раздават много подаръци.

За екипа на фондация „За Нашите Деца“ Международният ден на детето е един от най-специалните поводи за отпразнуване на детството. Вече 26 години специалистите й работят за това всяко дете да живее и да се развива щастливо в семейство.


Препоръчваме ви още:

165 деца останаха със своите семейства

Ден на превенцията в ПСАГБАЛ "Св. София"

Как един приемен родител пренаписа 6 детски истории

Последно променена в Сряда, 30 Май 2018 12:53

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам