logomamaninjashop

Страшни рецепти за Хелоуин

Хелоуин. Един от най-любимите дни на децата. Преобразяват се в любими и плашещи герои и ядат лакомства на корем, докато родителите им са заети да спорят за или против празника.

Ако и вие сте сред тези, които не виждат нищо лошо в още един повод за забавление, ето няколко идеи за страшни рецепти от групата сол&пипер

Нужните продукти: твърдо сварени яйца, уасаби, авокадо

Разрязвате яйцата на половинки и изваждате жълтъците, като се стараете да запазите белтъците, защото ще ги използвате отново. Жълтъците намачквате с помощта на вилица или преса за картофи. Към тях прибавяте и авокадото и уасабито (което е доста люто и за това ви препоръчвам да започнете с малка част и да опитате докато намерите вашата степен на лютивост) и отново намачквате до получаването на еднородна смес с приятен бледо зелен цвят. Връщате сместа с помощта на лъжичка или пош обратно в белтъците.

22752579 10155118947429150 2026486640 n

Няколко страшни предложения от Александра Нико:

  • Мъфини. Пригответе ги по любимата си рецепта. Поставете изпечените мъфини в подходящ съд и нарисувайте около тях глава и крака на паяк с течен шоколад или твърд какаов крем.

АлександраНико

  • Плато мезета и сирена. Всички сирена и колбаси, които обичате, аранжирани около пластмасов скелет. Ужасно, нали!

АлександраНико2

  • Мандарини, портокали, лимони - вложете цялото си въображение и ги изрисувайте с маркер. Скоро фруктиерата ви ще се превърне в  истински злокобно място.

АлександраНико3

  • Мезета.  Подходящите продукти прикрепете с клечка за зъби към подходящ кръгъл предмет. Може да използвате зеле, тиква и пр. Зловещата трапеза е гарантирана.

АлександраНико4

  • Орео прилепчета. Любимите бисквити на децата, украсени с очички и шоколадови пръчици. Може да гарнирате с тях мъфини, крем или каквото фантазията ви подскаже.

АлександраНико5

  • Паяци. Приготвят се изключително лесно от твърдо сварени яйца и оформени като паяци маслини. 

АлександраНико6

  •  Шермин Колева показва как изглежда една страшна маса:

ШерминКолева2

  •  Червеите от желатин се приготвят лесно, а и са здравословни. От желатин, пълни се в сламки, стягат 24 часа, и се поднася върху натрошено орео вместо почва.

ШерминКолева

Страшните предложения на Нина Мочева:

  • Мъфини черепи - солени или сладки, изпечени в подходящата форма, се превръщат в чудесни лакомства за хелоуинската вечер.

НинаМочева4

  • Кървавата лимонада и мозъкът от желе, направени от подходящ сок в червен цвят, идеално допълват страшната вечеря. 

НинаМочева2

  • Вкусни и зловещи меденки с фондан от Светослава Кръстева. Направени по класическа рецепта за меденки и изрязани с подходяща форма. 

Светослава Кръстева

Светослава Кръстева2

Вижте също:

Как да накараме децата да намразят Хелоуин

Последно променена в Петък, 30 Октомври 2020 09:07

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам