logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 19.08 - 25.08

Автор: Надя Брайт

Овен

Ще започна с противоречивото влияние за седмицата, за да го отметнем и да продължим спокойно напред. В понеделник Юпитер, Венера и Сатурн ще направят странна комбинация, която може да се отрази на преценката ви за хората. Възможно е да не сте в топ форма, що се отнася до определяне кой е подходящ за някаква работа или кой наистина ви е приятел в този момент… Въздържайте се от решения, свързани с този аспект на живота за ден-два. Нека се разсее влиянието и ще прецените.

В понеделник ще имаме и още едно събитие и то е силно положително. Вечерта ще изгрее пълнолуние във Водолей и във вашия дом на общуването с големи групи от хора и работа в екип. Може би е време да преминете на ново ниво - да разширите дейността си с подкрепата на съмишленици. Лидерската роля не ви е неприсъща, така че не виждам какво може да ви спре. Само, ако ще започвате нещо ново, по-добре изчакайте до 28 август, когато приключва ретроградното въртене на Меркурий. Дотогава може да планирате, както и да довършвате стари проекти.

В четвъртък Венера и Марс ще са в опозиция и за Овните това може да донесе някакви конфликти с околните. Препоръката ми е да не тръгвате веднага с рогата напред. Дайте време на ситуацията да отлежи ден-два и действайте тогава.

В петък започва сезона на Девите и в следващите четири седмици Слънцето ще огрява вашия дом на навиците, службата и грижата за себе си. Това е именно домът, който се управлява от знака на Дева, така че влиянието ще е силно. Особено в комбинация с ретроградния Меркурий, за вас ще е добре ако фокусирате внимание върху подредбата на ежедневието си. Навиците ви работят ли във ваша полза? Обръщате ли внимание на здравето си? Разпределяте ли времето си оптимално? Почивате ли си достатъчно? Отговорите на тези и подобни въпроси ще изиграят важна роля за вас в периода.

Телец

Нека започнем с противоречивото влияние в хороскопа, за да го изчистим като тема и да си продължим напред. В понеделник Сатурн, Юпитер и Венера ще бъдат в странна комбинация и това може да повлияе на финансовите ви решения. Честно казано, при такова разположение на планетите, бих се въздържала от харчове, спонтанни инвестиции и пр. Просто бъдете разумни (за вас не е трудно).

В понеделник ще имаме още едно събитие и то е силно позитивно - пълнолуние във Водолей и вашия дом на кариерно развитие. Много подходящо влияние за надграждане на кариерата. Помислете какво сте свършили дотук в последните шест месеца и как можете да го капитализирате така, че да ви донесе добавена стойност. Повишение, разрастване на бизнеса, допълнителна квалификация и други подобни са в списъка с опциите. Препоръчително е нови инициативи да се подемат след 28 август, когато Меркурий ще приключи с ретроградния си ход. Дотогава може да планирате и да довършвате стари проекти.

В четвъртък Марс и Венера ще са в опозиция и това може да ви подтикне да поемате рискове. Не съм сигурна, че точно това е благоприятният момент за спонтанни решения. Марс обича да сме смели и често безразсъдни, а в живота това невинаги е печеливша формула. Отново ще ви призова да действате разумно.

В петък влизаме в сезона на Девите и в следващите четири седмици Слънцето ще огрее вашия дом на флиртове, слава и творчество. Девата е популярна, като стриктен и прилежен знак, но не трябва да пренебрегваме и нейната творческа страна. Все пак зодия Дева са хора като Фреди Меркюри, Бийонсе, Васил Найденов и други големи артисти. Тоест - периодът е подходящ да се провокирате за изява и развитие на талантите си. Със сигурност това може да ви обогати, да ви развие и да ви осигури приятни емоции.

Близнаци

Ще започна хороскопа ви с едно противоречиво влияние, за да минем първо през него и после спокойно да продължим напред. В понеделник Сатурн, Юпитер и Венера ще осъществят странна комбинация помежду си и това може да ви докара конфликт с някоя по-висшестояща фигура в живота ви. Не са препоръчителни борби за надмощие, по-добрата стратегия ще е да преговаряте (вие го умеете).

Понеделник вечер идва с много позитивно събитие - пълнолуние във Водолей, което ще огрее вашия дом на пътешествия, приключения и учене. Подходящо е да помислите за инициативи, свързани с пътуване в чужбина или работа с трансгранични партньори и клиенти. Имате много добри аспекти да разширите дейността си във всеки смисъл на думата. Ако става дума за нови начинания, по-добре планирайте до края на ретроградния Меркурий - 28 август, и действайте след това.

В четвъртък Марс и Венера ще са в опозиция и това може да ви направи малко заядливи. Просто Марс ще ви провокира да сте дребнави, а общителната ви натура вероятно ще иска да изрази какви недостатъци сте забелязали. Недостатъците може да са в определена ситуация, но може и да са на човек… И тъй като и Венера играе - внимавайте какво говорите на партньора си, за да не се извинявате после.

В петък влизаме в сезона на Девите и Слънцето ще огрява вашата зона на дома и семейството в следващите четири седмици. Много подходящ период за подреждане на дома във всеки един смисъл на думата. Особено добре ще е да се отървете от вещите, които задушават пространството ви. Благоприятно е и за покупка на нов дом или нещо подобно. Само сделките ги оставете за след 28 август, за да ви е мирна главата.

Рак

Скъпи Раци, започвам първо с по-тегавото влияние, за да го отметнем и да продължим напред. В понеделник Сатурн, Юпитер и Венера правят странна комбинация, която може да ви се отрази леко неблагоприятно. Може да сте склонни да чувствате, че с вас се държат несправедливо, че някой иска да ви навреди или че звездите са се наговорили да ви подложат крак. Ако се случи това - опитайте се да запазите спокойствие, да обмислите отново след вторник и да реагирате тогава.

В понеделник вечерта ще се случи и нещо много хубаво - пълнолуние във Водолей. На вас то ще се отрази в увеличаване на силата на интуицията (която и без това имате в изобилие). Обаче във връзка с това, че Меркурий е ретрограден до 28 август, бих ви посъветвала да слушате интуицията си много внимателно, но да я ползвате само като отправна точка. Действията си предприемайте след практическо проучване на реалната ситуация и възможните последствия. Другото позитивно влияние на пълнолунието, от което можете да се възползвате, е да обърнете фокуса си върху финансите и да помислите откъде може да изкарате малко (или много) повече пари тези дни. Успех!

В четвъртък Венера ще се противопостави на Марс и това ще сложи началото на дълъг уикенд, в който трудно ще устоявате на изкушенията. От една страна - че какво му е лошото? От друга - все пак, за ваше добро, съблюдавайте здравословния баланс.

В петък Слънцето ще влезе в знака на Дева и в следващите четири седмици ще имате благотворно влияние върху дома на комуникацията си. Докато Меркурий е ретрограден може да се свържете със стари приятели и да проверите как биха изглеждали отношенията ви в наши дни. А иначе - ползвайте периода стратегически - създайте или подхранете тези връзки, които биха ви били от полза в личен и служебен план. 

Лъв

Започвам с едно по-противоречиво влияние, за да можем да го отметнем и да продължим напред. В понеделник Сатурн, Юпитер и Венера се преплитат в странна комбинация, която може да ви повлияе в разминаване на границите между правила и свобода. Възможно е да се окажете фрустрирани от невъзможността да се направи лесен избор между сигурността на ограниченията и любовта ви към свободата. Денят не е подходящ за решаване на ситуации в работния екип или взимане на структурни решения за бъдещето.

Понеделник вечер обаче пристига с добра новина - пълнолуние във Водолей, във вашия дом на партньорствата. За необвързаните това събитие може да донесе нова връзка. Възможно е, заради ретроградния Меркурий, да се върне някоя стара любов. Няма да съветвам, вие си знаете… При обвързаните може да се наблюдава върхова точка на нещо, към което сте се стремили (съзнателно или не) през последните шест месеца. Домът, в който ще изгрее пълнолунието при вас, касае и служебните партньорства, така че написаното по-горе важи и за тях.

В четвъртък Венера и Марс се противопоставят и е възможно във вас да се зароди противоречие дали да се втурнете към някаква възможност или да изчакате. Не мога да кажа коя реакция би била по-добра. Преценете сами дали това, което ви привлича е достатъчно внимателно проверено, за да го грабнете спонтанно или разчитате само на интуиция и късмет. Вторият вариант е винаги несигурен, когато имаме намесен нетърпеливия Марс в картинката.

В петък ще дойде времето да духнете и последните свещи на тортите за рожден ден за тази година. Влизаме в сезона на Девата. В следващите четири седмици се съсредоточете над парите си и работете за осигуряване на сигурно финансово бъдеще за годината ви напред. Възползвайте се от влиянието на пунктуалната Дева, за да вкарате в ред текущите си парични потоци и след това направете едно стабилно финансово планиране с цели и стратегия за постигането им.

Дева

Започвам с по-напрегнатото влияние, за да го отметнем и да продължим спокойно напред. В понеделник Юпитер, Сатурн и Венера правят една странна комбинация, която има потенциал да ви вкара в напрегнати и дори конкурентни отношения. Възможно е да се появи някой, който има апетити към вашето място или пък вие да възприемете, че някой застрашава позициите ви. Не го приемайте крайно, защитете територията си спокойно и без излишни ексцесии. Ще мине и това.

В понеделник се случва и нещо много хубаво - вечерта ще имаме пълнолуние във Водолей. То ще изгрее в дома ви на навици, служба и грижа за себе си - именно дома, който вашият знак управлява. Използвайте това събитие, за да обърнете внимание на всичко, което касае добруването ви. От подредбата на ежедневието, през грижата за здравето, та до по-философски теми на концептуално ниво, свързани с мястото ви в живота в момента и дали то ви устройва. Ако искате да се насочите към някаква промяна, по-добре го направете след края на ретроградния Меркурий на 28 август.

В четвъртък Венера ще се противопостави на Марс и това може да доведе до противоречия в баланса ви между работа и личен живот. Възможно е да се озовете на средата на дилема кое да пренебрегнете за сметка на другото. Не знам какъв би бил печелившият избор за вас, знам само, че добрата стратегия е да не се напрягате излишно и да се опитате да вземете соломоновско решение, без да пренебрегвате личните си приоритети.

А темата с личните ви приоритети излиза на дневен ред с пълна силна в петък, когато ще влезем в сезона на рождените ви дни. Чудесен повод да обърнете фокуса към себе си и да поразсъждавате над това какво би ви донесло удовлетворение и щастие в следващите дванайсет месеца. Защото именно сега е моментът да си поставите цели за бъдещето, силно да ги пожелаете и да повярвате в тях и себе си, за да успеете да ги постигнете! Наздраве за вас, Деви!

Везни

Нека започнем с по-противоречивото влияние, за да го отметнем и да продължим напред. В понеделник Сатурн, Юпитер и Венера ще направят конфликтна комбинация. Събитието може да ви накара да поставите под съмнения някои от решенията, които сте взели напоследък. Не изпадайте в паника, а го приемете като възможност да преразгледате обстоятелствата и намеренията си да поемете по-подходящ курс на действие.

В понеделник ще се случи и нещо доста хубаво - вечерта ще имаме пълнолуние във Водолей. За вашия знак то ще огрее дома на забавленията и флиртовете. Чудесен повод да си кажете „Веднъж се живее” и да отпуснете душите, Везни! По отношение на работата, бъдете внимателни с колегите. Заради ретроградния Меркурий, който ще се върти така до 28 август, пълнолунието може да донесе разместване на пейзажа в този аспект от живота ви.

В четвъртък Венера и Марс ще се противопоставят и това може да ви организира бърза среща с реалността по начин, по който не обичате да я срещате. Вие сте по-скоро почитатели на романтизираните картини и повествования. Само, че Марс може да смъкне розовия воал от гледката и да я видите каквато е. И това също е полезно - и най-лошата истина е по-добра от най-добрата лъжа.

В петък Слънцето влиза в знака на Дева и това е последният месец за годината, преди да започнем да празнуваме вашите рождени дни. Този период е подходящ (а и такава ви е задачата в него) да направите равносметка за отминалата година. Целта на равносметката е първо да се похвалите за постигнатото, да оцените полученото, много важно - да прецените кое е излишно и ще е по-добре, ако се махне и не на последно място - какво искате от следващата година. Използвайте мъдро този месец, за да може, когато му дойде времето, да посрещнете рождения си ден с лекота в сърцето.

Скорпион

Ще започна с най-противоречивото влияние тази седмица, за да го отметна и да продължим спокойно напред. В понеделник Сатурн, Юпитер и Венера ще направят странна комбинация, която може малко да ви разпали страстите. И по-точно - съревнователните ви страсти и желанието ви да сте първи на всяка цена. По принцип съм във вашия отбор и няма да ви спирам да печелите, само ще сложа една бележка под линия, да се наблюдавате, за да не станете по-безкомпромисни, отколкото правилата на феър плея повеляват.

Понеделник идва и с една много добра новина - вечерта ще имаме пълнолуние във Водолей. За вас то ще огрее зоната на дома и семейството. Може би е време да забавите темпото на работа и да обърнете повече внимание на близките си? И не по-малко важно - да им позволите те да ви обърнат внимание и да се погрижат за вас. Също - до 28 август Меркурий е ретрограден във вашия кариерен дом, така че на астрологично ниво нещата са решени - домът, преди работата. От вас зависи как ще ги подредите на практическо ниво.

В четвъртък Марс и Венера ще се противопоставят и част от Скорпионите ще имат дилеми дали някой им е само приятел или би могъл да бъде нещо повече. Възможно е и да получите двусмислени сигнали от приятел или колега, които биха могли да се интерпретират като романтичен интерес. Може би ако изчакате ден-два, ще видите по-ясно нещата.

В петък влизаме в сезона на Дева. В следващите четири седмици Слънцето ще огрява вашия дом на екипната работа и общуването с големи групи от хора, което е чудесно. Благоприятен период за намиране на съмишленици за целите ви. Добре е и за създаване на по-трайни връзки с хора, които биха били полезни за кариерата ви. Също ще е добре, ако обичате големи компании или събития - да отделите време и да се включите в мероприятия, които ви се струват интересни, това ще ви зареди с позитивна енергия.

Стрелец

Нека започнем с противоречивото влияние от тазседмичния хороскоп, за да го отметнем и да продължим спокойно напред. В понеделник вашият покровител Юпитер ще се завърти в странна комбинация със Сатурн и Венера. Това може да ви направи малко по-невъздържани в изказванията. За да не рискувате да останете грешно разбрани, дори и да сте добронамерени, по-добре повече слушайте и правете по-малко изявления.

Понеделник вечер идва и с една много хубава новина - пълнолуние във Водолей. За вашия знак пълнолунието огрява дома на общуването с братя и сестри, колеги и приятели. Добър повод да обърнете внимание на и да отделите време на тези връзки в живота си. Така не само ще ги подхраните, но и ще си доставите позитивни емоции. Колкото и да предпочитате да имате крила, а не корени, вие също бихте оценили подкрепа и положителни емоции от най-близките си.

В четвъртък Марс и Венера ще се противопоставят и за вас това ще изкара на дневен ред темата за приоритетите в живота ви и дали в ситуацията, в която сте, работите за тях. Или по-просто казано - може да си задавате въпроси дали с партньора си се развивате в една посока, дали работата ви е точно тази, която искате и други такива. Задаването на въпроси е винаги полезно - отваря поле за размисъл. Препоръчвам обаче отговорите да си ги давате, след петък.

А в петък ще влезем в сезона на Девите и Слънцето ще огрее вашия дом на кариерата. В следващите четири седмици ще имате благоприятно влияние за фокус на професионалното си развитие. Какво и да означава това за вас - нови клиенти, ново занимание, повишение, преквалификация или друго - Слънцето ще ви даде едно рамо. Само имайте предвид, че ако ще започвате нещо наистина ново, е по-добре да изчакате до 28 август, когато Меркурий спира да е ретрограден. Дотогава планирайте или работете по вече започнати проекти.

Козирог

Започвам с едно събитие, което ще се случи още в понеделник и е малко противоречиво. В този ден вашият повелител Сатурн ще направи сложна среща с Юпитер и Венера. В резултат от нея е възможно да станете по-големи оптимисти, отколкото ви е присъщо. Дотук нищо притеснително. Притеснително може да стане само, ако тръгнете да взимате важни решения на база непроверен оптимизъм и „шесто чувство”, че всичко ще бъде наред. По-скоро взимайте решения след вторник.

В понеделник вечер ще имаме и едно много позитивно събитие - пълнолуние във Водолей. Влиянието ще бъде във вашия дом на парите и ви съветвам да запретнете ръкави и да го оползотворите. Положете старание да намерите нов източник на доход или да увеличите приходите от сегашната си работа. Луната ще ви подкрепя, което е благоприятно. Меркурий обаче е ретрограден до 28 август. Добрата тактика в случая би била да планирате новото и да го започнете след 28ми, а дотогава да си действате по вече започнати проекти.

В четвъртък Марс и Венера ще застанат в опозиция и това може да доведе до разколебаване на чувствата у тези Козирози, които имат несигурност във връзката си. Няма да ви казвам да не го мислите - мислете го колкото ви е нужно. Ще ви дам съвет обаче, да не взимате крайни решения, да не задълбавате, а да изчакате ден-два да премине влиянието и после ако още ви е тема - пак помислете.

В петък ще влезем в сезона на Девите. За четири седмици Слънцето ще огрее вашия дом на пътешествия, приключения и учене. Прекрасен период да развихрите въображението си докъде искате да стигнете в пряк и преносен смисъл. Позволете си да мечтаете за далеч и високо и планирайте да покорите върховете и хоризонтите си. А след края на ретроградния период на Меркурий, може да се впуснете смело в пътуването си.

Водолей

Започвам с едно противоречиво влияние, за да го отметнем и да продължим напред. В понеделник Сатурн, Юпитер и Венера ще направят странна комбинация, която може да ви обърка мислите накъде всъщност отивате и какво правите. Може да подложите на съмнение стратегията си за развитие, която следвате или пък да осъзнаете, че ви липсва такава. Не се паникьосвайте и не бързайте да действате. Премислете и ако решите да предприемете нещо - направете до след ден-два.

В понеделник вечер ще се случи нещо много позитивно за вас - пълнолуние във вашия знак. Може да използвате това събитие като катализатор за осъществяване на проекти, които ви вълнуват и които по някакъв начин са лично ваши и са свързани със собственото ви развитие. Меркурий ще е ретрограден до 28 август и дотогава е по-добре да планирате, както и да довършите стари неща. А след това - небето ви е граница, Водолеи!

В четвъртък Венера и Марс ще бъдат в опозиция и това може да ви подтикне да разровите тема, която до момента само сте заобикаляли. А, както знаете, когато си пъхаме пръстите, където скърца, има силен шанс да се прещипем. Преценете кое ще е по-ценно за вас - да рискувате да научите неприятна истина или да си живеете в блажено неведение по даден въпрос. И в двете алтернативи има ценност, не ви съветвам да бързате с изобра.

В петък ще влезем в сезона на Девите и за четири седмици слънцето ще огрее вашия дом на интимност и тайни. Това влияние, съчетано с все още ретроградния Меркурий може да ви провокира да направите опит за разпалване на позабравена страст или пък да вземете някакво важно решение за личния си живот. Тези от вас, които се усещат на някакъв вододел, може да изберат в коя посока да тръгнат, дори и това да е свързано с известен риск. Слушайте сърцето си, другото ще се подреди, както може.

Риби

Да започнем с противоречивото влияние в понеделник, за да го отметнем и да продължим спокойно към седмицата. В този ден Сатурн, Юпитер и Венера ще имат странна среща, която може да ви направи доста емоционални. Важното е да внимавате да не определяте действията си спрямо тези пикове на емоции. По-добре си намерете занимания, които ви успокояват, отколкото да си го изкарвате на хората около вас. Всъщност - може и някои да си го заслужават, не знам. Знам обаче, че точно в понеделник ще ви е трудно да прецените правилно.

В понеделник вечер ще имаме и едно много позитивно събитие - пълнолуние във Водолей. За вас то ще даде възможност да подредите вътрешния си свят, да намерите баланс в себе си и да успеете да използвате този баланс на практика. Подходящо е за взимане на решение за работа за личностно развитие и отработване на травми - коуч, терапевт или ментор могат да ви помогнат в подобно начинание. Както и за една приятна почивка за откъсване от забързания свят и подреждане на мислите.

В четвъртък Венера и Марс ще са в опозиция и отново слагам бележка за твърде емоционален ден. Този път може членовете на семейството ви да попаднат в обсега на изблици на чувства от ваша страна. Отново - имайте предвид, че в голяма степен това ще е влияние от Марс и може би нещата не са толкова сериозни в действителност, колкото вие ги усещате.

В петък бодро ще влезем в сезона на Девите и Слънцето ще започне да огрява вашия дом на партньорствата. Следващите четири седмици са подходящи за подредба на отношенията - влиянието е в Дева все пак. Това може да означава много неща, според вашия личен контекст. Може с партньора си да внесете някакви промени в ежедневието, които ще подобрят качеството ви на живот. Може да имате какво да говорите и решите помежду си. А може да купувате и нов дом. За това последното е по-добре да изчакате края на ретроградния Меркурий, който настъпва на 28 август. Отделете внимание на темата как почивате с партньора си и как се грижите за здравето и добруването си.

Надя Брайт е коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има зодии в нея.

На 29 август може да се насладите на стендъп шоу, с участие на Надя, в приятната обстановка сред природата на хижа Септември —> https://www.facebook.com/events/1439786233352001/

Последно променена в Понеделник, 19 Август 2024 09:38

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам