logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 26.08 - 01.09.2024

Автор: Надя Брайт

Овен

Скъпи Овни, с голямо удоволствие ви съобщавам, че в този хороскоп ще има само позитивни събития. След няколко седмици, в които планетите ни тестваха с по-големи и по-малки изпитания, дойде време да си отдъхнем. Започвам с благоприятна среща между Венера и Уран, която ще се случи във вторник. Това ще ви повлияе в посока на постигане на вътрешна хармония. Да, знам, че не ви е особено познато, но повярвайте ми - не е лошо :) Възползвайте се за ден два от успокоителното влияние на Венера в тази комбинация и помислете какво би спомогнало, за да се чувствате по-балансирани в живота си по принцип.

Следващата добра новина е, че в сряда най-накрая Меркурий ще спре да се върти ретроградно. Планетата на комуникацията и технологиите ще продължи с директен ход в знака на Лъв и вашия дом на флиртове, гламур и творчество до 9 септември. В този период необвързаните Овни ще имат възможност да впечатлят много силно потенциален партньор. За обвързаните препоръчвам креативност в романтичните забавления с партньора. И в двата случая нещата ще са много огнени, така че не проспивайте възможностите. А като казах креативност - периодът е подходящ и за нови творчески проекти, както и за решаване на стар проблем с мислене тип „извън кутията”. Изобщо - ще бъдете душата на всяка компания… Затова подбирайте само най-високия клас компании!

Продължаваме с добрите новини - в четвъртък Венера ще се премести във Везни. Планетата на любовта ще бъде в този знак и във вашия дом на партньорски отношения до 23 септември. Започвам с обръщение към необвързаните Овни - периодът е много подходящ за намиране на партньор в любовта. Не си стойте вкъщи, излизайте само в най-добрия си вид, оглеждайте се, ослушвайте се и бъдете себе си - което е ваше, ще ви намери. Обвързаните Овни да работят за връзката си във всеки един смисъл на думата. Който има да оправя нещо - да го оправя (с дипломатичен подход, моля), който иска просто да се радва на живота с партньора си - да го направи с пълни шепи. Които сред вас биха искали да преминат на следващо ниво на обвързване - периодът сега е подходящ и за това. Изобщо - слагайте новите дрехи и се радвайте на любовта, това е!

Телец

Скъпи Телци, щастлива съм да ви съобщя, че в хороскопа, който предстои да прочетете, ще има само позитивни събития. След няколко седмици, в които бяхме поставени на изпитания от планетите, сега ще можем да си отдъхнем. Започвам с вторник, когато Венера и Уран ще направят благоприятна среща, която ще повлияе на… ами на всичко, което искате. Планетата на любовта и изобилието Венера управлява вашия знак, а Уран - планетата на революцията, в момента е именно в Телец. Значи можете да съчетаете решителността и енергията на едната планета и умението за привличане на блага на другата и да сбъднете някоя своя мечта (може и да е по-малка, важното е да си доставите радост).

Следващата добра новина е, че в сряда Меркурий най-накрая ще спре да се върти ретроградно. До 9 септември планетата на комуникацията и технологиите ще е в директен ход в Лъв и в зоната ви на дома. Използвайте това влияние за създаване на връзки или укрепване на вече съществуващите такива с хора, които по някакъв начин имат нещо общо с дома ви… Съседи, роднини, например. А може и нови водопроводчици, не знам… Каквото ще ви е полезно :) Шегата настрана - влиянието е подходящо за установяване на по-стабилна и подкрепяща среда сред близките ви хора. Знаем колко е важно за вас и колко ви зарежда, така че - успех желая!

Добрите новини продължават с преместването на Венера този четвъртък. Планетата на любовта и ваша покровителка ще се премести в знака на Везни и във вашия дом на навици и грижа за себе си, където ще остане до 23 септември. Чудесно влияние, да обърнете внимание на нещата, които ви карат да се чувствате добре. Вашият знак едновременно има вкус за удоволствията на живота и за лукса, но е и склонен да се завира до шия в работа и да не си обръща внимание. Не е лошо в този период да се опитате да въведете баланс между двете състояния. Не е нужно да започнете да се къпете във вани с шампанско (въпреки, че няма да ви спирам, ако решите да го правите), но наистина дайте нещо на себе си от сърце. Нещо, което ще ви донесе удоволствие и релакс. И, след като си го дадете, помислете как да превърнете даването в навик. Заслужавате!

Близнаци

Скъпи Близнаци, с радост ви информирам, че тази седмица хороскопът съдържа само събития с позитивно влияние. През последните няколко седмици Вселената ни подлагаше на изпитания, но вече можем да си отдъхнем. Първото влияние ще е от среща на Венера и Уран във вторник. Планетата на любовта и тази на промените ще се срещнат под благоприятен ъгъл и ще ви предоставят ден-два, които са много подходящи за почивка. И имам предвид по-скоро ментална почивка и балансиране на духа, независимо къде се намирате. Поемете си въздух, позволете си да усетите омиротворение. Това ще ви зареди с енергия за изпълнение на множеството ви планове, които съм сигурна, че градите.

Още една благоприятна предпоставка за изпълнение на плановете ви, е, че в сряда Меркурий най-накрая ще спре да се върти ретроградно. Меркурий, освен че покровителства комуникацията и технологиите, управлява и вашия знак, а влиянието му в момента е точно в дома, който вие като знак управлявате - този на комуникацията. Това означава, че е възможно ретроградността му да ви се е отразила на фундаментално ниво, но сега нещата ще се отпушат. До 9 септември планетата ще се движи в директен ход в знака на Лъв и отново ще ви разбират толкова добре, колкото и преди. А може би дори по-добре под егидата на Лъва. Възможно е да влезете в лидерска роля в този период. Ако го искате - действайте, за да си го сбъднете.

Продължаваме с благоприятните развития и в четвъртък. В този ден Венера ще се премести в знака на Везни и вашия дом на флиртове, романси и гламур. Доста огнено влияние на планетата на любовта, което ще продължи до 23 септември. Ще започна с това, че периодът е подходящ за зачеване… Надявам се да засеете или посадите точно това, за което мечтаете. А иначе, може би и сами сте се сетили, че нещата могат да станат дори върховно страстни, бляскави и запомнящи се с такава Венера. Периодът предразполага, както за много забавления, флиртове и хвърчащи тапи от шампанско, така и за флирт, който може да прерасне в нещо сериозно, за тези от вас, които го търсят. Много Близнаци ще почувстват порив за свобода, което определено е добре. Защото така ще ви се изясни наистина ли искате да сте там, където сте в момента. Така, че някои Близнаци може и да потърсят свободата си, а други - да оценят още повече собствената си среда.

Рак

Скъпи Раци, започваме седмицата позитивно! Спойлер - така и ще я завършим. Дори Меркурий ще спре да се върти ретроградно. Но нека едно по едно отметнем събитията. Първо във вторник Уран и Венера ще направят благоприятна среща, която ще ви се отрази в дома на комуникацията с близки хора. Много подходящ ден за свързване с близки и приятели, за раздвижване на социалния живот и казване по някоя добра дума на колегите. Предвид, че Меркурий все още ще бъде ретрограден в този ден - ако досега не сте се възползвали от него - във вторник ще е подходящо да се сдобрите с приятел или роднина, ако имате конфликт.

И като казах Меркурий… Най-накрая тази сряда планетата на комуникацията и технологиите ще спре да се върти ретроградно! В момента тази планета е в Лъв и във вашия дом на парите до 9 септември. Очаквам вече да си отдъхнете от финансови тревоги, които вероятно са се появили през последните две седмици. И не само това, в периода от сряда до 9 септември, може да натиснете педала на газта и да се ориентирате вече към печалби и умножаване на приходите. Успех!

Добрите новини продължават с преместването на Венера във Везни в четвъртък. Планетата на любовта ще пребивава в този знак и във вашата зона на дома до 23 септември. Периодът е много подходящ за естетически промени на дома, били те свързани само с подреждане или и с нещо повече - ремонти. Подходящо е и да внесете някаква нотка на лукс в мястото, където живеете. Да се настроите, че ще привлечете изобилието (във всеки смисъл на думата) във вашия дом. Също така - пуснете изкуството в дома си, ще внесе положителна промяна във възприятията ви. И, разбира се, нека не забравяме, че Венера покровителства преди всичко любовта. Намерете време за романтични срещи с любимия си у дома - готвене за двама, гледане на филми, вечери на свещи… А необвързаните може би ще влюбят някого в себе си, като му поднесат вкусно домашно ястие :)

Лъв

Скъпи Лъвове, хороскопът ви за тази седмица стартира чудесно, и още по-радостната новина е, че ще продължи в същия дух до края си. Във вторник Венера и Уран ще направят благоприятна среща, която ще се отрази много добре на финансите и кариерата ви. Комбинацията от креативността на Венера и иновативността на Уран, може да отвори творческата ви чакра и да ви осени идея, която има потенциал за голямо развитие. Слушайте интуицията си, бъдете спонтанни, но не бъдете нетърпеливи. Повечето идеи, колкото и да са добри, имат нужда от време, за да донесат възвращаемост. Не е лошо да изчакате Меркурий да се завърти в правилното посока, преди да почвате нови неща…

За щастие, планетата на комуникацията и технологиите, най-накрая наистина ще се завърти в правилната посока и това ще се случи тази сряда. Напомням, че Меркурий е ретрограден във вашия знак, така че за вашия хороскоп събитието е особено важно. До 9 септември планетата ще се движи напред и ще ви помага във всички дейности, които са свързани с общуване (които като че ли са повечето дейности в човешкия живот). Използвайте активно това астрологично преимущество за постигане на целите си. Успех!

Добрите новини продължават в четвъртък, когато Венера ще се премести във Везни и вашия дом на комуникацията с близки хора. Планетата на любовта и изобилието ще бъде в тази позиция до 23 септември. Този период е много подходящ за вас да споделите повече качествено време с приятели, роднини и друг тип платонични връзки. Може не просто да прекарате една хубава вечер, а да имате споделено преживяване, от което да се свържете и да се обогатите. Много препоръчително е, ако сте обвързани да влизате в тези преживявания заедно с партньора. А необвързаните - два пъти повече да си осигурят участие в подобни мероприятия, защото точно там може да срещнат своята нова любов. Където и да сте - естествено, че ще ви забележат, от това не се притеснявам. Но и вие не забравяйте да си отваряте очите.

Дева

Скъпи Деви, с удоволствие ви уведомявам, че тази седмица хороскопът е особено позитивен. След дълги седмици на ретрограден Меркурий (и някои други дразнещи събития), най-накрая си отдъхваме с изцяло позитивни влияния. Първо - във вторник Венера и Уран ще направят благоприятна среща, от която на вас може рязко да ви се прииска да поразчупите статуквото и да се гмурнете в приключение. Приключението може да е любовно, предвид Венера. А може и да е някакъв друг вид особено нетипична за вас авантюра, заради Уран. Важното е да не бъркате спонтанността с нетърпението, за да не претупвате нещата и да си осигурите възможно най-доброто преживяване.

За добрите ви преживявания ще помогне и директното завъртане на Меркурий, което ще се случи тази сряда. До 9 септември планетата на комуникацията и технологиите ще остане в Лъв и във вашия дом на философски размисли, слагане на край и лекуване. Ако в последните седмици сте се опитвали да подредите нещо в главата си, вероятно ретроградността ви е спъвала. Сега обаче се отваря прозорец, в който всичко ще може да си дойде на мястото. А както знаем - вие веднъж подредите ли нещата в собствената си глава - останалото ви е лесно. Успех!

Добрите новини продължават и в четвъртък, когато Венера ще влезе във Везни и във вашия дом на парите и финансова сигурност. Планетата на любовта и (подчертавам) изобилието ще бъде в тази позиция до 23 септември. Много добро влияние за привличане на пари. Може да инвестирате в произведения на изкуството, антики, скъпоценности и други подобни. Внимавайте да не се подхлъзнете по желанието си да харчите прекомерно, защото Венера не само обича да привлича парите, а обича и да ги разменя срещу лъскави предмети. Добре е още преди да е започнало влиянието, съставите бюджет - колко можете да спечелите, колко искате да спечелите, от какво е възможно да спечелите и колко за какво е здравословно да похарчите. С тази подготовка може да изкарате един чудесен период на Венера във Везни, който да ви донесе и щастливи покупки, и добри инвестиции.

Везни

Скъпи Везни, с радост ви съобщавам, че тази седмица е изпълнена с позитивни събития за вас. Напоследък Меркурий и някои други влияния ни поставиха на изпитания, но вече можем да си отдъхнем. Започвам първо с това, че вашата управителка Венера във вторник ще направи благоприятна среща с Уран. Над вас ще се излее водопад от творческа енергия и креативност, които вие може да използвате по свое усмотрение. Някои Везни може да вложат това в любовния си живот, други - в работата, а трети - да се отдадат на хоби или пък на изкуството, ако се занимават с такова. Накратко казано - нека всичко около вас разцъфне в красота!

В сряда добрите новини продължават с директното завъртане на Меркурий. Планетата на комуникацията и технологиите ще спре с ретроградността и ще бъде в правилен ход в Лъв до 9 септември. Напоследък може да сте изпитвали затруднения да работите в екип и като цяло - да движите дейностите, за които се изисква комуникация. Сега обаче нещата ще се отпушат и положените дотук усилия ще започнат да дават резултати. Действайте смело, едно от най-силните ви качества е да общувате с хора и да ги увличате около себе си. Е, тази суперсила се завръща при вас и отново ще можете да постигнете всичко, към което се стремите. Успех!

Специално за вас, Везни, в сряда нещата се нареждат най-чудесно, защото покровителката ви Венера, влиза точно във вашия знак този четвъртък. Планетата на любовта, привличането, естетиката и изобилието ще остане при вас (където всъщност се чувства много комфортно) до 23 септември. Особено благоприятно е влиянието за необвързаните сред вас, защото именно в този период, шансовете да намерите своята половинка, ще се увеличат многократно. Тоест - ако търсите любов - излизайте, регистрирайте се в приложения за запознанства, позволете да ви „сватосват” и активно демонстрирайте чара си. „Светът е голям и спасение дебни отвсякъде”. Обвързаните да отделят време и внимание на партньора си - тази инвестиция ще им се върне. Подходящо е също и за финансови инвестиции в произведения на изкуството и скъпоценности. И да не забравим - естетични промени и освежавания са добре дошли за вас, докато Венера ви е на гости.

Скорпион

Скъпи Скорпиони, за мен е удоволствие да ви информирам, че тази седмица хороскопът е позитивен от началото до края му. След няколко седмици на пречки и изпитания от планетите, дори Меркурий ще се завърти в правилната посока. Но нека да започнем от вторник, когато Венера и Уран ще направят благоприятна среща и тя ще повлияе на вашия дом на партньорствата. В този ден, както и в сряда, ще имате много добро влияние за успех при работа в колаборация, както и за разбирателство със сърдечния партньор. Възползвайте се от благоприятното влияние, за да придвижите желанията си към реализиране.

Още едно събития ще помогне за това и то е директното завъртане на Меркурий от тази сряда. Най-накрая - край на ретроградния период на планетата на комуникацията и технологиите! До 9 септември Меркурий ще се върти директно в Лъв и във вашия дом на кариерата. Ако в последните седмици сте опитвали да избутате нещо в професионален план напред, но сте срещали затруднения, сега би следвало положението ви да се отпуши като тапа от шампанско и всичко да потръгне. Използвайте оптимизма на лъвския знак и действайте с размах. Възможно е дори да влезете в лидерска роля, ако това е, което ви влече. Просто думата ви ще се чува в професионалните среди, а това е сериозна предпоставка за успех.

Продължаваме с добрите новини - в сряда Венера се мести в знака на Везни и във вашия дом на философски размисли, слагане на край и лекуване, където ще остане до 23 септември. Време е за романтични мечти и за свободно реене из розовите облаци. Да, знам… Не звучи много като вас, но защо не? В крайна сметка романтиката е и мечтателност, нали така? И дори здраво стъпила на земята натура, като вашата, има нужда от време на време да се отпусне, да послуша сърцето си и да чуе колко далеч иска да стигне то. Мен ако питате - направете го това упражнение, защото следващото преминаване на Венера ще е във вашата зодия и тогава ще ви се отвори възможност да изпълните всичките си желания на практика. Та, в тази връзка - по-добре да сте наясно предварително с желанията си, нали?

Стрелец

Скъпи Стрелци, с радост ви уведомявам, че предстои да прочетете хороскоп, съставен само от позитивни събития. През последните няколко седмици планетите ни подложиха на изпитания, но, както всяко нещо в живота - и това ще се промени. Започваме с вторник, когато Венера и Уран ще направят благоприятна среща, която за вашия знак ще се отрази на продуктивността ви в работата и нейната резултатност. И то - ще се отрази много добре. Може да задействате турбо скоростта в отмятането на задачи, както и да засилите реализацията на проект, който ви е важен. Ако положите старания - ще ви се върнат двойно.

Не по-малко добра новина е, че в сряда Меркурий най-накрая ще спре да се върти ретроградно. Планетата на комуникацията и технологиите ще влезе в директен ход в знака на Лъв и вашия дом на пътуванията, приключенията и ученето до 9 септември. За вас това ще е силен период за планиране на нови пътувания, без досадните дребни проблеми, които Меркурий правеше. Но и не само. Периодът ще бъде силен и за сключване на сделки с международни партньори или клиенти, за прием в програми за учене и разширяване на полето ви на влияние. Успех!

Продължаваме с позитивните събития. В четвъртък Венера ще влезе във Везни и във вашия дом на комуникация с големи групи от хора и технологии. Планетата на любовта и привличането ще е в тази позиция до 23 септември. През това време фокус ще ви бъдат приятелствата и общностите от хора. Ще се справяте много добре в ролята си на неустоими за другаруване Стрелци. Може да срещнете съмишленици по темите, които ви вълнуват. Обвързаните да приобщят и партньора си към този вид събирания и дейности. Ако все пак търсите любов - Венера винаги предлага и тази възможност. Може би някоя връзка ще започне или е започнала като платонична и ще прерасне в интимна. А може и да срещнете своя човек в компания от хора с общи интереси. Каквото и да правите - не спирайте да се усмихвате и да си отваряте очите.

Козирог

Скъпи Козирози, щастлива съм да ви съобщя, че ни предстоят само позитивни събития в този хороскоп. През последните седмици бяхме изправени пред не една или две спънки от движението на планетите, но сега ще можем да си отдъхнем. Първо във вторник Уран и Венера се срещат и за Козирозите това ще има много благоприятно влияние върху романтичния ви живот, популярността ви и възможностите за забавление. Независимо какъв е брачният ви статут - използвайте засилването на чара си и жизнерадостното настроение, за да създадете приятни моменти с хората около вас. А ако сте в положение на търсещ любов - излезте сред хора, нека ви видят… Току виж се случило нещо интересно :)

В сряда Меркурий най-накрая ще спре да се върти ретроградно. Планетата на комуникацията и технологиите ще бъде в директен ход в Лъв и във вашия дом на интимността и тайните до 9 септември. Идеален период да подредите това, което се е объркало в последните 14 дни на този фронт. А още по-добре - може да се занимаете с подреждането на приоритетите си в личния живот, както и със съпоставка дали действията ви съответстват на това, което реално искате да ви се случва. Ако видите, че има нужда от това - ще имате шанс да промените някои свои поведенчески модели, които определят качеството на интимния ви живот. Успех!

В четвъртък Венера ще се премести в знака на Везни и във вашия дом на кариерно развитие, където ще остане до 23 септември. Интересна комбинация е Венера в професионалното развитие, но определено вещае добри неща. На първо място - в този период може да изградите по-сърдечни връзки с колегите си. Като, естествено, вие преценявате какви граници да си поставите, за да е здравословно. Необвързаните сред вас може да срещнат потенциален партньор в професионална среда. Това е винаги сложно, но пък понякога си струва. Привличането на успех с Венера в този дом също не е за подценяване - все пак тази планета управлява парите и изобилието. Затова - позволете си да мислите творчески за работата си и как тя би могла да ви донесе повече пари.

Водолей

Уважаеми Водолеи, с радост ви съобщавам, че този хороскоп ще съдържа само позитивни събития. Не знам вие как сте, но аз след няколко седмици на планетарни изпитания, определено имам нужда от позитивен хороскоп… Започваме с вторник, когато Венера и Уран ще направят благоприятна среща. Тя ще влияе особено силно и положително във вашия дом на интимно общуване. Тъй като едната планета покровителства еротиката и изобилието, а другата - вашия знак и революциите, може да ползвате влиянието за разчупване на статуквото. Обвързаните сред вас може да проявяват креативност и да организират свежо и различно преживяване с любимия човек. А необвързаните може би ще срещнат или преоткрият някого, когото ще погледнат с очите на любовта. Само, не бързайте веднага да се обяснявате в любов. Не, че някой Водолей го е правил, но все пак… Длъжна съм да предупредя да изчакате с обясненията до четвъртък (поне).

В сряда благоприятните събития продължават. Меркурий най-накрая ще се завърти в правилната посока и ще продължи да го прави в знака на Лъв и вашия дом на личните и служебни партньорства до 9 септември. Първо - надявам се, че в ретроградния период сте изчистили стари недоразумения в този аспект от живота си. Ако не сте - действайте, за да го направите. Помнете - противоречия с близък човек се изглаждат през добро, а не през конфликт. Също - периодът е подходящ за скрепяване на разбирателството помежду ви - споделяне и свързване през съкровена комуникация.

Добрите събития продължават и в четвъртък, когато Венера ще се премести във Везни и във вашия дом на приключения, пътуване и учене. Планетата на любовта смята да се задържи на тези позиции до 23 септември. Необвързаните сред вас може да се влюбят в някого, който живее на различно място от тях. За един Водолей връзките от разстояние не са проблем, така че няма да ви мисля - вие ще ги подредите нещата. Обвързаните, разбира се, да попътуват с половинката си - това ще ви хареса. Като цяло това с пътуването ще е копнеж на повечето от вас в този период. Надявам се да успеете да го реализирате по най-добрия възможен начин. Предупреждавам, че може да ви навести и авантюристичен любовен дух. От това състояние, освен че излизат страхотни истории, излизат и фрази като „Защо не помислих по-рано?!”… Та, надявам се да мислите добре и да се забавлявате щастливо!

Риби

Скъпи Риби, с голямо задоволство ви съобщавам, че в този хороскоп има само позитивни събития. След няколко седмици на спънки, от страна на планетите, вече можем да си отдъхнем и да погледнем ведро в бъдещето. Ще започна с това, че във вторник Венера и Уран ще имат благоприятна среща. На вас комбинацията от планетата на любовта и тази на революциите ще повлияе в дома на комуникацията. Това влияние може да ви подейства много освобождаващо да изразите чувствата си към някого (каквито и да са те) и да насочите отношенията ви в желана от вас посока. Възможно е да почувствате порив за спонтанни жестове на обич към някого… Какво да ви кажа - поддайте им се и направете своя ден и този на другите красив.

В сряда най-накрая Меркурий ще спре да се върти ретроградно и ще поеме директен ход в знака на Лъв и във вашия дом на навици, служба и грижа за себе си до 9 септември. Много подходящ период, за да въведете в живота си тези полезни навици, за които само си мислите „колко би било добре, ако”. С подкрепата на енергичната решителност на Лъва и със съдействието на Меркурий, ще ви е много по-лесно да започнете тренировките, за които екипчето стои кротко подредено някъде и само ви чака. Подходящи са и групови активности или пък помощ от приложение за телефон, предвид на това, че Меркурий покровителства комуникацията и технологиите.

Добрите новини продължават с Венера, която в четвъртък ще се премести във Везни и във вашия дом на интимност и тайни, където ще се задържи до 23 септември. Доста страстно и вълнуващо влияние, бих казала. Либидото ви ще е доста активно, така че го имайте предвид, ако сте обвързани и ангажирани… Гледайте да намирате време за реализация на горещите страсти, за да оползотворите периода на влияние максимално. Ако сте необвързани, имате един потенциално много разнообразен и горещ период пред себе си. Опитайте се да не потъвате изцяло в страстта си, като в плаващи пясъци, за да ви остане възможност да правите реалистична разлика между любов и похот. В общи линии - забавлявайте се, без да забравяте, че сте водна зодия и игрите с огъня не са ви любимото нещо (независимо, че сте приключенски дух).

Надя Брайт е коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има зодии в нея.

На 29 август може да се насладите на стендъп шоу, с участие на Надя, в приятната обстановка сред природата на хижа Септември —> https://www.facebook.com/events/1439786233352001/

На 13 септември може да гледате Надя и други стендъп комедианти от Инсайд Джоук в шоуто „Влюбени срещу женени” - гр. София, Чистилището —> https://www.facebook.com/events/517462907637406

Последно променена в Понеделник, 26 Август 2024 10:18

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам