logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 12.08 - 18.08.2024

Автор: Надя Брайт

Овен

Скъпи Овни, тази сряда ще имаме съвпад на Марс и Юпитер, какъвто не сме имали от 1989г. насам. Това влияние ще направи така, че особено да ви върви с хората в този ден. Не звучи като кой знае какво, но всъщност е… замислете се. Може да направите нови приятелства, да се обадите на старите си приятели и да си изкарате страхотно с тях или пък да ползвате портала на късмета за нови служебни контакти. Току виж някоя от идеите ви се нуждае само от нечия подкрепа, за да се реализира и току виж, едно обаждане в този ден поставило началото на плодотворно сътрудничество. Желая успех!

В сряда ще се обади и нашият добър познайник ретроградният Меркурий. Планетата на комуникацията ще продължи да се върти наобратно, но ще се премести в Лъв и вашия дом на креативност и романтика. От една страна - може да ви звънне старо гадже… Мислете разумно. От друга - може да поработите над стари изоставени идеи. Или да ви дойде нова идея за стар проблем. А има и една трета страна - в случай, че решите да започвате нещо ново, ако имате възможност, отложете го за края на периода - след 28 август.

В петък Марс и Сатурн ще застанат в опозиция. В този ден ви съветвам да говорите, пишете и пращате, след предварителна оценка на това, което изразявате.  Има опасност от неразбирателства и е добре да се опитате максимално да си спестите такива случаи.

Телец

Скъпи Телци, тази сряда ще се случи нещо, на което не сме били свидетели от 1989г. насам. Юпитер ще се срещне с Марс, който е във вашата зона на парите. Денят е меко казано подходящ, да получите прозрение за начини да изкарате нови печалби. Дали става дума за инвестиция, развитие на сегашната ви работа, привличане на нови клиенти, търговия… Каквото и да е, стига да виждате възможност за сигурна печалба. Начертайте план в главата си и започнете да го действате след 28 август, когато ще е краят на ретроградното въртене на Меркурий.

И като казах ретрограден Меркурий - в сряда планетата на комуникацията ще се премести в знака на Лъв и вашата зона на дома. До края на периода може да бъдете малко по-чувствителни и да приемате нещата по-лично. Рефлектирайте върху чувствата си, преди да реагирате. Може да излязат на дневен ред неща за оправяне в дома, които сте неглижирали досега.

В петък Марс и Сатурн ще застанат в опозиция и това може да се отрази на начина, по който управлявате финансите си. Възможно е да се колебаете между крайни проявления - луксозно харчене или пък никакво. Ако става дума за ежедневни покупки - все ще го преживеете. Но ако обмисляте нещо по-сериозно, може би отложете решението за след петък.

Близнаци

Скъпи Близнаци, в сряда ще се случи нещо, което за последно се е случило през 1989г. Марс ще съвпадне с Юпитер, като и двете планети в момента са във вашия знак. Готови ли сте за „ефекта уау”? По-добре се подгответе, защото този ден може да отвори съзнанието ви по неподозиран начин и то - с много благоприятни резултати за вас. Възможно е да ви осени нова идея или пък да откриете как най-добре да реализирате някоя от старите си. Мислете мащабно и с размах. Положението е както вие го обичате - небето е граница. Само слагам напомняне, че Меркурий ще е ретрограден до 28 август, затова е по-добре сега да чертаете планове, а да ги изпълнявате след това.

И като споменах ретроградния Меркурий… Планетата на комуникацията ще се премести от Дева в Лъв и това също ще се случи в сряда. До края на ретроградния период влиянието при вас ще бъде в зоната ви на… комуникация, съжалявам. Всъщност не е толкова зле - просто внимавайте какво говорите, пишете и изпращате. Може да си решите стари конфликти с някого. И още нещо важно - проверете си паролите и не разчитайте 100% на технологиите в този период.

В петък Марс ще направи опозиция със Сатурн и тази среща на планетите може да изкара на дневен ред въпроса с баланса между работа и личен живот и доколко го управлявате здравословно. Ако възникнат противоречия, не се ядосвайте, а ги използвайте, за да подобрите установената рутина.

Рак

Скъпи Раци, тази сряда ви се очертава доста съдбоносен ден (ако решите да го приемете за такъв, разбира се). За първи път от 1989г. насам Марс и Юпитер ще влязат в съюз. За вас може да се отвори портал, от който да получите прозрение за слагане на край и поставяне на ново начало. Може да касае всичко и, честно казано… не вярвам да става дума за нещо внезапно. Ако от известно време разсъждавате по даден въпрос в хипотезата „дали, или”, това астрологично събитие, ще ви даде възможност да вземете окончателно решение.

Също в сряда, вече добре познатият ни ретрограден Меркурий, се мести в Лъв и във вашия дом на финансова сигурност. До 28 август бъдете много внимателни с подписването на финансови сделки, проверете си паролите на електронното банкиране и се опитайте да си изплатите някакви стари задължения.

В петък пък ще се срещнат Марс и Сатурн и срещата им няма да е особено спокойна. Едната планета ще ви кара да се хвърляте с главата напред в новото, а другата ще ви спира и ще иска да премисляте, да предвидите спънките и пр. Ако се усещате, сякаш се въртите в колелото на хамстера, оставете за малко колебанията. Нека идеята отлежи, да я погледнете от различни ъгли и след това да вземете решение ще се хвърлите ли в дълбокото или не.

Лъв

Скъпи Лъвове, тази сряда ни предстои събитие, каквото не сме имали от 1989г. насам. Марс ще направи съвпад с Юпитер и това ще подейства много благотворно на всички. Във вашия случай събитието дава силен тласък на екипната ви работа и разбирателството с околните. Ако имате някакви планове за развитие, съвсем спокойно може да влезете в ролята, която най-много ви отива - на лидер. Помислете какво искате да постигнете, какви хора и с какви качества ще ви трябват в екипа и направете план как да ги ангажирате. Казвам „план”, защото осъществяването на идеята е по-добре да остане за след края на ретроградното въртене на Меркурий, който настъпва на 28 август.

И като заговорихме за Меркурий… Идвам с една особена новина. Планетата ще продължи да се върти наобратно и точно в сряда ще излезе от Дева и ще влезе във вашия знак за следващите две седмици. Поне добрата новина е, че излиза от дома ви на парите и, ако сте имали някакви тревоги, вероятно сега ще усетите лекота. Добре е да използвате времето, докато Меркурий е във вашия знак, за да обмислите начина, по който общувате с другите (както и те с вас) и дали бихте искали някаква промяна. И да - бъдете внимателни, когато пишете, говорите или изпращате нещо, защото са възможни недоразумения.

В петък Марс ще бъде в опозиция на Сатурн и това ще повлияе на вашия дом на интимно общуване и тайни. Ако питате мен - просто не се забърквайте в разни ситуации тип „скрито-покрито” в този ден или ако вече сте се забъркали - прелитайте под радара.

Дева

Скъпи Деви, точно в средата на август, Вселената ви праща може би най-силния ден за кариерното ви развитие. Марс и Юпитер ще са в съвпад и то, забележете - такова нещо не се е случвало от 1989г. насам. И този съвпад може да се отрази страшно благотворно именно на кариерата ви. Възможно е да получите прозрение за милион долара в каква посока трябва да поемете. Или пък да се появи някой, който би могъл да ви помогне по съществен начин. Възможности много, а пътищата са само напред и нагоре. Все пак, напомням, че Меркурий е ретрограден до 28 август и е по-добре дотогава да правите планове и след това да ги реализирате.

Добрата новина е, че Меркурий ще излезе от вашия знак в сряда и ще продължи да се върти назад в знака на Лъв до края на ретроградния период. Възможно е през това време в главата ви да се объркват факти от реалността и вашите собствени представи и фантазии. Ще е полезно да не реагирате първосигнално на различни ситуации и да не се чувствате сигурни в намеренията на околните, ако не сте ги разяснили добре в разговор.

В петък Марс и Сатурн ще бъдат в опозиция и е възможно да срещнете противоречия в личните и служебните си партньорства. Може и да е нещо, на което си струва да се обърне внимание, а може и да е ситуационно. Един-два дни отлежаване на проблема в главата ви вероятно ще е по-полезна тактика от мигновена реакция.

Везни

Скъпи Везни, в сряда ще имаме рядко астрологично събитие. Толкова рядко, че за последно се е случвало през 1989г. Марс и Юпитер ще направят съвпад. Влиянието за вас ще бъде в дома на приключения, пътуване и учене. Вселената ще отвори мощен портал за прозрения къде искате да стигнете в пряк и преносен смисъл. Може да става дума за набелязване на мечтани дестинации, а може и да решите, че искате да разширите професионалната си дейност извън границите, в които живеете. Каквото и да е - мечтайте смело, планирайте разумно и действайте след 28 август.

А ако се чудите защо след 28 август - защото тогава Меркурий ще спре да е ретрограден. Макар и да запазва курса си на въртене засега, в сряда планетата на комуникацията ще се премести от Дева в Лъв. За вас влиянието ще е в дома ви на екипна работа и общуване с големи групи от хора. Не е особено подходящо за нови начинания, свързани с екипна работа, но ще е добре да рефлектирате както над собствените си умения за общуване в екип, така и над стари ситуации. Последното е, защото бихте могли да поправите нещо от миналото, ако сметнете, че има нужда.

В петък Марс ще бъде в опозиция на Сатурн и за вас това ще е ден, който носи потенциал за освобождаване от хора или обстоятелства, които искат твърде много от вас. Разбира се, винаги е добре да се отървете от излишна или незаслужена тежест. Просто имайте предвид, че Марс е експлозивен и внимавайте да не се поддадете напълно на тази енергия.

Скорпион

Скъпи Скорпиони, точно вашият знак няма защо да бъде предупреждаван да внимава, ако предстои особено страстно астрологично влияние, но все пак… Тази сряда Юпитер и Марс ще са в съвпад, в какъвто не са били от 1989г. Наистина за вас денят ще отвори бурни страсти и ще е добре, ако намерите подходящия начин да ги канализирате. Защото в общи линии - когото пожелаете - ще бъде ваш. И не ми се иска да напомням клишето „внимавай какво си пожелаваш”, но тук важи. Пожелавайте си смело, просто нека да е най-доброто за вас.

В сряда ще имаме още едно събитие - Меркурий, който си е все така ретрограден, ще се премести от Дева в Лъв и ще продължи с този курс до 28 август. За вашия знак влиянието ще е в дома на професионалното развитие. Периодът не е особено подходящ за нови начинания, но е добър за довършване на стари задачи и ревизия на позабравени проекти. Възможно е да получите обаждане от предишен работодател, клиент или нещо подобно. Тук поне е по-лесно, не е като при обажданията от бивши…

В петък Сатурн и Марс ще бъдат в опозиция и в този ден е възможно да ви се обади ревността. Какво има да се каже тук? Ревността е лош съветник, особено, когато Марс е намесен. Разбира се - няма да ви казвам да се съмнявате в собствената си преценка, просто ще напомня, че понякога под влияние на планетите нещата изглеждат по-сериозни, отколкото са. Може би изчакайте ден-два, преди да реагирате.

Стрелец

Скъпи Стрелци, в сряда ще се случи нещо, което за последно се е случвало през 1989г. - Марс и Юпитер ще направят съвпад. При вас влиянието ще се усети право в романтичните ви сърца (да, романтични са, не ми повдигайте вежда). За тези от вас, които се чудят дали са увлечени по някого - определено в този ден може да се изясни въпросът. За необвързаните е подходящ момент да пуснат чара си на свобода и да обърнат специално внимание на заслепените от него. Обвързаните - сещате се - оставете любовта си да се изсипе като пролетен дъжд над любимия човек. И едно леко напомняне, заради Марс - ревността не води до нищо хубаво, не се занимавайте с нея…

В сряда ще се случи и още нещо - Меркурий ще се премести от Дева в Лъв. Да, ще продължи да е ретрограден до 28 август, но влиянието вече ще е в дома ви на пътуване, приключения и учене. Две неща са важни. Първото е да проверявате внимателно всичките си резервации и да не разчитате изцяло на електрони плащания при пътуване. Второто е, че може на дневен ред да се върне стар проект, свързан с пътуване или трансгранично партньорство. Може да му дадете втори шанс за изпълнение, но си дайте и време за планиране и премисляне и действайте след 28 август.

В петък Марс ще бъде в опозиция на Сатурн и е възможно да се появят конфликти, свързани с ревност (повтарям се, но като си имаме работа с Марс, е така) или противоречия относно времето, което отделяте за личен живот и работа. Разумният подход е да работите за разрешаване на конфликта, а не за разпалването му,

Козирог

Скъпи Козирози, тази сряда ще имам рядък съвпад между Марс и Юпитер. Толкова рядък, че за последно се е случвал през 1989г. За вас това влияние е изключително благотворно по отношение на подредбата на живота ви в пряк и преносен смисъл. Вие много добре знаете, че подходящата подредба на предмети, задачи, хора, проекти и изобщо - всичко в живота, е от ключово значение за успеха (а защо не и за щастието). Така, че използвайте деня, за да помислите кое в живота ви ще се подобри, ако го поставите по различен от сегашния начин. Сигурна съм, че ще ви дойдат една-две идеи.

В сряда ще се случи още нещо. Меркурий, който, както добре знаем, е ретрограден, ще продължи да се върти наобратно, но ще се премести от Дева в Лъв. До 28 август за вас влиянието ще е в дома на интимното общуване и тайните. Може би по един или друг начин ще влезете в контакт с някой бивш… Мислете добре по въпроса. А може и да откриете нов човек, който да ви запали страстите. Ако това стане, не бързайте да го слагате в графа „човекЪТ”, докато не мине ретроградността. За обвързаните е подходящо да обърнат повече внимание на интимността с партньора, важно е да се почувствате свързани в този период.

В петък Марс и Сатурн ще бъдат в опозиция и в този ден може да бъде поставени в ситуация да се отзовавате на нуждите на други хора. Ако това не ви причинява дискомфорт - давайте, помагайте. Но ако усещате, че нещо не е както трябва - струва си да помислите какво е то.

Водолей

Мислите ли за любов и романтика, скъпи Водолеи? В сряда Вселената ще ви запрати в тази посока, защото Марс и Юпитер ще направят съвпад във вашия дом на флиртовете и гламура. Такъв съвпад не сме имали от 1989г. насам, така че това Е нещо. Ако сте свободни - сега е моментът да направите решителна крачка към обекта на желанията си. Или пък да се огледате за набелязване на такъв обект, ако още не сте го направили. За обвързаните денят е подходящ за бурни обяснения в любов, начало на дълъг хедонистичен уикенд и изобщо - затвърждаване на чувствата един към друг.

В сряда ще се случи и още нещо. Ретроградният Меркурий ще си остане все така ретрограден до 28 август, но в този ден ще се премести от Дева в Лъв. До края на периода влиянието при вас ще бъде в дома на връзки и партньорства. Може да излязат нерешени проблеми със сърдечен или бизнес партньор. Възползвайте се от влиянието, за да ги разрешите, вместо да се ядосвате. В случай, че се касае до документи или нещо подобно - бъдете внимателни, консултирайте се със специалист и ако е възможно - разписвайте след 28 август.

В петък Марс и Сатурн ще бъдат в опозиция и в този ден е възможно да ви навестят противоречиви мисли по отношение на това колко е разумно един Водолей да харчи и защо изобщо трябва да се харчи разумно, всъщност… Аз не мога да знам къде е здравословният баланс за вас, но бих ви посъветвала да изчакате с големите суми за повторна преценка, след събота.

Риби

Скъпи Риби, тази сряда две от планетите ще направят нещо, което не са правили от 1989г. насам. Марс и Юпитер ще имат съвпад и това ще се усети от всички ни. За вашия знак влиянието ще е в зоната на дома. Възможно е да ви дойдат чисто нови и мащабни идеи за промяна или надграждане по отношение на семейството или покрива, който делите. Ако това се случи, опитайте се да не прегаряте в ентусиазъм, както и да не очаквате от близките си веднага да го споделят в същата степен. Запазете си идеята, обмислете я и ако наистина се окаже, че ви е на сърце - действайте по нея, след 28 август.

Защо след 28 август? Защото тогава Меркурий ще спре да се върти ретроградно. А дотогава, нека имаме предвид, че в сряда планетата на комуникацията ще се премести от Дева в Лъв. Добрата новина е, че спира да се занимава с връзките ви. А другата е, че влиянието ще е във вашия дом на навици, служба и грижа за себе си. Най-добре вижте какви решения за по-здравословен начин на живот сте взимали в миналото и сте ги зарязали и пробвайте да възобновите тези, които наистина желаете.

В петък Марс ще бъде в опозиция на Сатурн и вие вероятно ще бъдете малко по-чувствителни към конфликтни ситуации или друг вид напрежение. Затова най-добре - просто избягвайте такива ситуации, за да ви е мирна главата. Повечето неща могат да почакат, за когато ще сте в по-добро разположение на духа, да се занимаете с тях. Пък и петък… Защо да се напрягате излишно?

Надя Брайт е коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има зодии в нея.

На 17 август може да гледате стендъп шоу с Надя и други комедианти на Summer Fest в София —> https://www.facebook.com/events/1380940255941022

На 29 август може да се насладите на стендъп шоу, с участие на Надя, в приятната обстановка сред природата на хижа Септември —> https://www.facebook.com/events/1439786233352001/

Последно променена в Понеделник, 12 Август 2024 10:02

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам