logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 05.08 - 11.08.2024

Автор: Надя Брайт

Овен

Скъпи Овни, напомням, че стартираме седмицата с позитивното влияние на новолуние в Лъв, което се случи в неделя и за което може да прочетете отново в предишния хороскоп. Стартираме обаче и с едно по-предизвикателно влияние. Меркурий ще се завърти ретроградно от понеделник до 28 август. Планетата на комуникацията ще бъде ретроградна в Дева до 14 август и след това - в Лъв до края на периода.

Какво да правите, докато Меркурий е в Дева?

Отидете на профилактични прегледи. Полезно е и си е ред. После може да се отдадете на разчистване във всеки смисъл на думата. Направете някакъв вид детокс на тялото си, подредете работното си място, дома си… Освободете си пространство и си дайте въздух за дишане. Ако сте загърбили някаква спортна дейност или диета, която сте започнали - действайте по ново начало. И бъдете внимателни, да не започнете отново с някой лош навик от миналото. И, разбира се, защото сте Овни, няма да пропусна да ви насоча и към възможността да се отървете от токсичните хора в обкръжението си.

В сряда Венера среща Меркурий. Денят за вас е подходящ да си дадете почивка. От работа, от негативни мисли, от досадници…

Телец

Скъпи Телци, напомням, че започваме седмицата с позитивното влияние на новолунието в Лъв, което може да си прегледате отново в предишния хороскоп. От понеделник обаче ни очаква и нещо по-скоро предизвикателно. Меркурий ще се завърти ретроградно в знака на Дева до 14 август и след това ще продължи в знака на Лъв до 28 август.

Какво да правите, докато Меркурий е в Дева?

Първо - бъдете внимателни със знаците на любовта. Възможно е да не разпознавате много добре сигналите в този период или да получавате смесени такива. Всъщност, ако направим крачка дистанция от любовния филм и тези ситуации може да се окажат не толкова трудни. Просто премисляйте и ако трябва - питайте какво се има предвид. Няма нищо страшно или срамно в последното. Също - самите вие се изяснете първо със себе си, а после бъдете искрени с хората, които ви харесват. Възможно е да ви се върнат стари тръпки. Или под формата на порив вие да звъннете на някой бивш или под формата на съобщение от такъв. Не пропускайте да помислите, дали наистина вярвате, че хората се променят.

В сряда управителката ви Венера ще срещне Меркурий и в този ден е подходящо да развихрите фантазията си за креативни проекти и да я обуздавате, когато се налага да направите реална преценка.

Близнаци

Скъпи Близнаци, освен позитивното начало на седмицата, което даде новолунието в Лъв от неделя (и за което може да си припомните в хороскопа от миналата седмица), стартираме и с един ретрограден Меркурий. Вашата планета повелител ще се върти наобратно от този понеделник до 14 август в знака на Дева и после до 28ми в знака на Лъв.

Какво да правите, докато Меркурий е в Дева?

В този период може да усетите, че у вас бълбукат разни настроения, свързани с неразбирателства в семейството или с роднините. Чудесно, защото ако сте внимателни, имате шансове да изчистите тези недоразумения. Периодът е подходящ за разместване на пластовете в отношенията. И повтарям - ако сте внимателни, ако навигирате процеса по собствена преценка, вместо да сте реактивни и да се афектирате - нещата могат да излязат на по-добро ниво. Също - ако усещате нужда от усамотение (да, дори и на Близнаците се случва), опитайте се да си го осигурите, за да отпуснете съзнанието си.

В сряда Венера ще се срещне с Меркурий и за вас този ден е подходящ да проявите емпатия към някого от обкръжението си или да помогнете за кауза.

Рак

Така, така, Раци… Едновременно ви огря новолуние в Лъв, което е благоприятно за финансите ви и за което може да си припомните от предишния хороскоп, но и от този понеделник Меркурий ще се завърти в Дева и в дома ви на общуване с приятели, колеги, семейство и роднини. Цялостното ретроградно въртене на планетата на комуникацията ще се случи между 5 и 28 август, като на 14ти планетата ще се премести от знака на Дева, в този на Лъв.

Какво да направите, докато ретроградното въртене е в Дева?

Бъдете търпеливи в общуването, имайте предвид, че са възможни ситуации тип „загубени в превода” и се опитвайте или да ги избягвате, или да ги изяснявате без нерви. Прочитайте по два пъти написаното, преди да натискате бутона за изпращане. Опитвайте се да не реагирате импулсивно и да не се афектирате лесно.

Периодът е подходящ за съживяване на стари приятелства, както и е възможно да се появи някой от миналото ви, който да ви е полезен с нещо в настоящето.

В сряда Меркурий ще се срещне с Венера и за вас този ден може да забърка някаква любовна каша. Мислете трезво.

Лъв

Скъпи Лъвове, напомням добрата новина, която може да си прочетете отново от хороскопа от миналата седмица - в неделя имахме новолуние в Лъв. Сега обаче идва една немного добра новина - от този понеделник Меркурий ще е ретрограден в Дева до 14 август и после във вашия знак до 28ми.

Какво да направите, докато планетата на комуникацията е в Дева?

Добър период за ревизия на бюджета ви и разумно затягане на коланите. Проверете си паролите за електронно банкиране и дали всичко е достатъчно сигурно. Заделете пари в брой, за да не разчитате само на електронни разплащания. Подходящо е да съберете сили и да изчистите стари задължения. Спокойно, ретроградният Меркурий няма за самоцел да ви причинява неприятности, просто ви дава възможност да се справите със старите такива.

В сряда Меркурий ще се срещне с Венера и за вас ще е добре да използвате този ден за релакс сред природата и отдаване на истински здравословен начин на живот - чист въздух, чиста храна, чуруликане на птички, тишина от телефона и пр.

Дева

Уважаеми Деви, освен, че стартираме седмицата с новолунието в Лъв, за което може да си припомните от хороскопа от миналата седмица, този понеделник Меркурий ще се завърти ретроградно във вашия знак. Ретроградното въртене на планетата на комуникацията ще продължи до 28 август, като на 14ти ще се премести от Дева в Лъв.

Какво да правите, докато Меркурий е ретрограден в Дева?

Помислете за имиджа, който създавате пред другите - какво ви носи и какво ви дава и искате ли нещо да бъде по различен начин. Проверете сигурността на паролите си, прегледайте какво сте публикували в интернет и дали трябва да е там, потвърдете резервациите си. Може да помислите дали нямате някой стар проект, свързан с комуникация, който да се опитате да съживите. Периодът по-скоро е подходящ за поправяне на стари дела, а не започването на нови.

В сряда Венера ще срещне Меркурий и този ден е много подходящ за отмятане на изостанала работа, за да ви се махне от главата.

Везни

Скъпи Везни, първо бих искала да ви напомня, че тази седмица стартира под егидата на новолуние в Лъв, което си е доста позитивно влияние. Може да го погледнете отново в предишния хороскоп. Другото, което имам да ви казвам е отново за старта на седмицата, този път - с по-предизвикателно събитие. В понеделник Меркурий ще се завърти ретроградно и ще държи този курс до 14 август в Дева и после до 28ми - в Лъв.

Какво да правите, докато планетата на комуникацията е в Дева?

Опитайте се да държите здравословен баланс, между това, което се случва във вътрешния ви свят и това, което изразявате навън. Възможно е подсъзнанието и фантазията ви да се объркват с реалността и това да ви вкара в недоразумения. Ако почнете настойчиво да си мислите или да вярвате в нещо - бъдете упорити в опитите да се съчетавате с реалността. Не вярвайте на всичко, което чувате и не предприемайте действия веднага, след чутото. Полезният подход е да използвате това, което се развива в главата ви за творчество, вместо за забъркване на ситуации. Възможно е да си решите стари проблеми с нестандартен начин на мислене.

В сряда повелителката ви Венера ще срещне Меркурий и ако в този ден ви обземат силни чувства - по-скоро се опитайте да бъдете аналитични, вместо да им се отдавате напълно.

Скорпион

Скъпи Скорпиони, напомням, че в неделя имахме новолуние в Лъв, което е доста позитивно влияние за стартиране на седмицата и което може отново да си прегледате в предишния хороскоп. Стартираме седмицата и с още едно влияние, което този път е по-предизвикателно. В понеделник Меркурий се завърта ретроградно в знака на Дева до 14 август и после ще продължи със същия курс в Лъв до 28 август.

Какво да правите, докато планетата на комуникацията е в Дева?

Прегледайте какъв дигитален отпечатък сте оставили, където пишете и публикувате и редактирайте, ако смятате, че нещо няма да работи точно във ваша полза. Периодът е подходящ да се завърнете към стара компания или група по интереси, в които сте участвали. В екипа ви може да се появяват на дневен ред проблеми, нерешени в близкото и далечното минало - макар и да е дразнещо, това е много добра възможност да ги решите. А може да се заемете с това и преди да са се показали сами. Не се предоверявайте на технологиите в този период, имайте вариант Б, когато става дума за важни срещи или друга част от работата ви. Проверете си паролите, не разчитайте изцяло на електронното банкиране и четете по два пъти, преди да натиснете „изпрати”.

В сряда Венера ще се срещне с Меркурий и в този ден шансовете да ви потърси някой интимен партньор от миналото, са много високи. Мислете трезво, оставете я Венера…

Стрелец

Скъпи Стрелци, нека ви обърна внимание, че стартираме седмицата с много благоприятното влияние на новолунието в Лъв, което се случи в неделя и за което може да си припомните от предишния хороскоп. Стартираме също и с едно по-предизвикателно влияние - Меркурий ще се завърти ретроградно този понеделник. До 14 август планетата на комуникациите ще се върти назад в Дева, а след това - до 28ми - в Лъв.

Какво да правите, докато Меркурий е в Дева?

Бъдете търпеливи в работата си. Знам, че искате да обиколите земята с бързи крачки, докато околните все още обмислят проекта… Обаче в периода на ретроградност в Дева за вас наистина ще е по-добре, ако обърнете внимание на прецизната подготовка и вземете урок от спънките, ако се появят такива, вместо да ги неглижирате. Периодът е подходящ и за преоценка на организацията на ежедневието ви, във връзка с професионалните ви дейности. Може да завършите стари проекти или да отстраните грешки по тях, ако има такива. Възможно е някое забравено предложение от миналото да се появи отново. Не забравяйте да прегледате дали социалните ви мрежи отговарят на професионалния имидж, който искате да имате.

В сряда Венера ще срещне Меркурий и за вас ще е добре да проявявате дипломатичност в ситуации, които намирате за конфликтни.

Козирог

Скъпи Козирози, първо искам да ви напомня, че в хороскопа от миналата седмица може да прочетете за новолунието в Лъв, което имахме в неделя. То дава доста позитивен старт на седмицате. Друго едно събитие също дава старт на седмицата, но този път - по-предизвикателен. В понеделник Меркурий ще се завърти ретроградно в знака на Дева до 14 август, а после ще продължи със същия курс в знака на Лъв до 28ми същия месец.

Какво да правите, докато планетата на комуникацията е в Дева?

Проверявайте си резервациите за пътувания, не разчитайте само на електронни плащания и бъдете внимателни със спонтанните решения просто да отидете някъде - добрата подготовка ще е от изключително значение в този период. Може да се завърнете към недовършен учебен процес, ако има такъв и да положите усилия да го изкарате докрай. Възможно е под една или друга форма в живота ви отново да се появят хора, с които ви делят граници на държави. Периодът е по-подходящ да довършите стари проекти с тях, отколкото да започвате нови. Също - внимавайте какво говорите, пишете и пращате. Това последното никога не е излишно, но сега определено подхождайте с тази мисъл.

В сряда Венера ще срещне Меркурий и е възможно да се появи някой с любовен интерес от миналото ви. Не е подходящо точно в този ден да забравяте, че сте сред най-трезвомислещите знаци в зодиака.

Водолей

Скъпи Водолеи, напомням ви, че в неделя имахме новолуние в Лъв. Това е доста позитивно влияние за старт на тази седмица - може да си го припомните от предишния хороскоп. От друга страна - този понеделник Вселената ни сервира нещо по-предизвикателно, но и то може да се обърне във ваша полза. В понеделник Меркурий се завърта ретроградно в Дева до 14 август, а след това - в Лъв до 28ми същия месец.

Какво да правите, докато планетата на комуникацията е в Дева?

Слушайте вътрешния си глас, но не го оставяйте да ви управлява. Интуицията ви ще е изострена, но ще ви е трудно да разчетете правилно всички сигнали, които получавате. Възможно е в един момент някой да ви струва невероятен човек и да го искате до себе си, а в следващия - да усещате, че нещо не е наред и да искате да избягате. Просто се въздържайте от резки движения в каквато и да е посока - времето ще ви покаже как е добре да действате. Особено много това важи за общуването ви с интимни партньори. Обмисляйте, преди да се залепите за някого или пък да го прогоните. Ако ви звънне някой бивш или пък вие получите порив да се обадите - бъдете умерени в намеренията си.

В сряда Венера ще се срещне с Меркурий и в този ден внимавайте за ситуации, свързани с ревност. Летете си под радара, а и не налитайте да проверявате чужди телефони.

Риби

Скъпи Риби, ако случайно сте забравили, че в неделя имахме новолуние в Лъв, което е много позитивно влияние - напомням ви да си прегледате хороскопа от миналата седмица. Иначе тази седмица я стартираме с нещо по-предизвикателно - Меркурий става ретрограден в Дева. В този знак планетата на комуникацията ще се върти наобратно до 14 август, а след това ще продължи в знака на Лъв до 28ми същия месец.

Какво да правите, докато Меркурий е в Дева?

Може да изчистите стари неразбирателства или недоразумения между вас и партньора ви, ако има такива. Само, че се придържайте към спокойна и ясна комуникация, не реагирайте първосигнално и мислете каква е вашата отговорност в ситуацията. На някои от вас може да се появят обаждания или съобщения от бившите партньори. Или желание вие да реализирате такива. Мислете трезво и не романтизирайте. За хармонизиране на отношенията с партньора ви ще помогне да се върнете към места и преживявания от миналото, за да си припомните тези романтични искри.

В сряда Венера ще срещне Меркурий и този ден за вас е подходящ да дадете свобода на меката си душевност, стига да не се подхлъзнете към прекомерна сантименталност.

Надя Брайт е коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има зодии в нея.

На 7 август Надя и още няколко комедианти от Inside Joke Stand up Comedy ще бъдат във Варна -> https://fb.me/e/1ikOg8i6d

На 17 август може да гледате стендъп шоу с Надя и други комедианти на Summer Fest в София -> https://www.facebook.com/events/1380940255941022

Последно променена в Понеделник, 05 Август 2024 15:49

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам