logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 29.07 - 04.08.2024

Автор: Надя Брайт

Овен

В края на седмицата и особено в петък бъдете внимателни с парите си, скъпи Овни. Уран ще срещне Венера под напрегнат ъгъл и това може да ви се отрази на финансовата дисциплина. Възможно е планетата на трансформациите да се наговори с тази на изобилието и внезапно да влезете в режим „Какво пък? Веднъж се живее!”. Веднъж се живее, ама цял живот се плаща, така че имайте едно наум все пак…

В неделя ще имаме много хубаво събитие - новолуние в Лъв. Луната ще освети този прекрасен и игрив дом на романси, флиртове и слава. Огнената енергия на Лъва може да ви донесе доста горещи моменти… Имайте предвид, че с това събитие всъщност може да си поставите някаква по-дългосрочна цел за следващите шест месеца. Каква цел ли? Такава, която е свързана с креативност или с посяване на семе. Като последното го разбирайте в какъвто смисъл резонира с вас - земеделски, служебен, биологичен…

В неделя ще имаме още едно интересно събитие - Венера ще се премести в Дева и във вашия дом на навици и грижа за себе си, където ще пребивава до 29 август. Определено планетата на любовта и естетиката няма никакъв афинитет към ограничения или спортна подготовка. Това, което нейната енергия може да ви даде, е желание за удовлетворяване на сетивата, вкус към удоволствията и разбиране, че грижата за себе си може да преминава през свобода.

Телец

В петък вашата управителка Венера ще се срещне с революционния Уран и за вас ще стане малко трудно да се ограничавате, според правила или чужди насоки. Аз, разбира се, няма да ви казвам да се присвивате, за да влизате в рамки, поставени от друг. Само ще ви дам информацията, че Уран ще ви направи по-чувствителни и оттам и реакциите ви може да станат по-остри, отколкото би ви било от полза.

В неделя ще имаме чудесно събитие - новолуние в Лъв. То ще освети вашата зона на дома и семейството и ще ви даде подкрепа, ако искате да отворите нова страница в този аспект от живота си. Нов дом, ново начало на отношения, рестарт на стари отношения или каквото влиза в контекста на вашия живот. Понякога рутината, която вие обичате и се борите да установите в живота си, за спокойствието на всички, има нужда от раздвижване. Мисля, че би ви подействало енергизиращо.

В неделя имаме и още едно събитие, което е не по-малко интересно. Повелителката ви Венера се мести в знака на Дева и във вашия дом на флиртове, слава и гламур. До 29 август си позволете да пуснете чара си да действа на воля. Тъй като Венера покровителства привличането, твърде вероятно е да станете магнит за хора и съответно - благоприятни развития в този период. Само го поискайте и освободете тази голяма душа, дето носите…

Близнаци

В края на седмицата и най-конкретно в петък, внимавайте колко бързо си изказвате мислите на глас, скъпи Близнаци. Вие имате много мисли и всичките бързо текат, а една напрегната среща между Венера и Уран в петък, може да ви лиши от филтър на устата за малко. Избягвайте да сте твърде бързи в реакциите си (да, знам че ще е трудно) и вероятно всичко ще бъде наред. А ако не бъде - включете чара си и очаквам да ви простят :)

В неделя ще имаме доста хубаво събитие - новолуние в Лъв. Новата Луна ще освети точно дома, който вие управлявате - на комуникацията. Чудесен повод да помислите за ново начало, свързано с писане, говорене (лекции, семинари, а защо не и преговори и мотивационни речи) и публикуване в социалните мрежи. Или с други думи - имате възможност да разгърнете пълния потенциал на таланта си да бъдете увлекателни комуникатори. Направете първи стъпки към новото в двете седмици, след неделя, за да заявите желания прогрес за шест месеца напред.

В неделя ще се случи още нещо интересно - Венера ще се премести в знака на Дева до 29 август. Планетата на любовта и изобилието ще действа във вашата зона на дома. Това е добра новина за тези, на които семейното щастие и домът са приоритет. В периода на влияние ще имате възможност да подредите в пряк и метафоричен смисъл семейното гнездо, така че да е уютен извор на щастие. А знае ли човек… Може и за Близнаците, на които домът не им е приоритет, да се случи нещо подобно.

Рак

В петък Венера и трансформаторът Уран ще направят така наречената квадратура и вие може да се усетите в противоречие между личните си ценности и тези на някоя от общностите, от които сте част. Първи съвет - ако реакциите ви няма да са резултат от предварително и аналитично обмисляне - по-добре сдържайте по-бурните от тях. Втори съвет - може би противоречието не е излишно и е тук, за да ви покаже, че искате нещо различно. Не го замитайте веднага под килима, осмислете го внимателно.

В неделя ще изгрее новолуние и то ще бъде в знака на Лъв. За вашия знак това ще е сигнал да помислите, а и да действате за финансов възход. Знаете, новолунията слагат началото на нещо ново, по-добро и по-голямо. При вас силата ще бъде в дома на парите. Възползвайте се от енергията на Лъва и мислете в мащаб и действайте със замах. В енергията на огнения знак влиза и лидерството, така че насочете съзнанието си в посока как да изкарате повече в екипна работа. И може би - начело на екипа. Все пак - не се поддавайте твърде много и се въздържайте от разточителност. Действайте в първите две седмици, след неделя, за да може да ползвате влиянието до половин година напред. Успех!

Също в неделя Венера ще влезе в Дева и във вашия дом на общуване с близкото ви обкръжение от хора. Планетата на любовта и изобилието ще бъде в този ваш дом до 29 август. Венера няма много силно влияние в Дева, но все пак бихте могли да се възползвате от някои негови аспекти. Например може да обърнете повече внимание на интересните неща, които се случват в квартала ви, да пробвате нови места - да разнообразите живота си, така да се каже. За необвързаните може да стане така, че шансът за флирт или дори любов да се появи сред хората, с които сте на близко разстояние.

Лъв

В петък Венера ще се срещне с Уран и това ще повлияе на вашия дом на кариерата, уважаеми Лъвове. Когато Уран е замесен, винаги има някакви противоречия, някакви конфликти, от които да се роди нещо ново. Във вашия случай може да се изправите срещу дилема - вътрешна или външна - дали сте на прав път в професионалното си развитие. Ако възникне такъв въпрос, не бързайте да му давате отговор. Първо много добре помислете какъв точно е въпросът (по Дъглас Адамс) и после вземете обосновано решение за него. Успех!

Успехът всъщност ще ви е доста наблизо, защото в неделя ще изгрее новолуние именно във вашия знак. Новолунията в собствения знак са нещо като Нова година. Или поне - Нова половин година. Време е да помислите за основните си цели и за високите си амбиции. Както и да пристъпите към първите стъпки на осъществяването им. Скромността е излишна (а и почти невъзможна, както знаем). Вярвайте в себе си, в способностите си и в това, че заслужавате прекрасни развития и можете да постигнете най-добрите резултати. Това, плюс планиране и труд, е формулата за вашия успех!

Още една причина да се задействате е преместването на Венера от вашия знак в Дева тази неделя. Планетата на привличането и изобилието ще действа във вашия дом на финансово благополучие чак до 29 август. Мислете как може да използвате качествата си и постигнатото дотук, за да осребрите печалба. Също така - не се впускайте в харчове, освен ако нямат инвестиционна стойност. Особено подходящо е да огледате произведения на изкуството за инвестиция.

Дева

В петък Венера и Уран ще се срещнат и много от вас може сериозно да се запитат „Защо съм тук, а не на някой далечен остров с бистра вода, ярко слънце, дебела сянка и шарени коктейли?”. Като цяло това е доста уместен въпрос, просто вашата задача е да балансирате интензитета на колебания къде трябва да бъдете и да ги канализирате в решения и планове.

В неделя ще имаме новолуние, което ще изгрее в знака на Лъв и във вашия дом на житейска философия, слагане на край и лекуване. И вижте сега как стоят нещата - хем време за ново начало, хем задълбаване във вече преживяваното. Мъдрото решение е да използвате влиянието, за да прецените коя страница да затворите, за да преминете към следващата нова. А ако животът ви е затръшнал някоя врата - ами отворете си я, те така работят вратите. Успех!

В неделя Венера отново се появява на вселенската сцена, този път с по-сериозно движение. Планетата на любовта се мести не къде да е, а именно във вашия знак и ще се възползва от гостоприемството ви чак до 29 август. Оползотворете харизмата, която Венера ще ви инсталира, за да привличате всичко, което ви е на сърце. Предимно ще работи за флиртове и любов, но не е изключено да има добър ефект и при привличането на печалби и още повече - на слава. И най-вече - забавлявайте се, тази планета поощрява това.

Везни

Вашата повелителка Венера този петък ще се срещне с революционния Уран и срещата може малко да ви обърка. Събитието има потенциала да размести в представите ви кой ви е приятел, кой - съюзник и от кого трябва да се пазите. И вариантите са два - или наистина ще паднат някои маски около този ден, или вие ще съдите прибързано. Затова е много важно да реагирате и да взимате решения, само след подробно обмисляне на ситуацията и приоритетите си.

В неделя ще имаме новолуние в Лъв, което ще изгрее във вашия дом на общуване с големи групи от хора и технологии. Много подходящо време за поставяне на начало на проекти, които са свързани с екипна работа и/или с популярност. Време е да се огледате кои са подходящите хора за отбор Везни и да ги привлечете за каузите си. Отпуснете душата и покажете кои сте. Вашият знак е много добър в спояването на хората и обединяването им в името на обща цел.

Също в неделя, отново управителката ви Венера излиза на сцената. Този път тя ще се премести в знака на Дева и във вашия дом на философски размишления, слагане на край и лекуване. Това е и домът на фантазията. В тази позиция планетата на любовта ще престои до 29 август. За вас периодът е много подходящ за развихряне на въображението и творчество. Разбирайте това в много широк смисъл - дори да се занимавате с някаква по-строга професия, пак може да използвате творчески подходи. А може да развиете артистично хоби, например. За тези от вас, които вече работят с фантазията си - това е добър период за реализация.

Скорпион

В петък Венера ще срещне непредвидимия Уран и искам да светна червената предупредителна лампичка за Скорпионите в този ден. Възможно е да давате разнопосочни сигнали в различни ситуации и да забъркате няколко каши. Не, че това е нещо невиждано при вас, но все пак… Обикновено не ви е приятно, като стане, без да сте го сътворили нарочно… Затова сега ви подготвям да обмисляте по-добре реакциите си в края на седмицата. Както и дали изобщо да ставате част от определени ситуации. Понякога просто е по-добре да не си пъхаме пръстите, където скърца.

В неделя ще имаме новолуние в Лъв, което ще огрее вашия дом на професионалното развитие. Благоприятно събитие за поставяне на нови цели за израстване и надграждане на кариерата ви. Ако отдавна мислите, дали да започнете някакъв проект… Време е да го измислите - да или не. И ако е да - действайте още в първите две седмици, след новолунието, за да маркирате пред Вселената, че желаете реализация в следващата половин година.

В неделя ще имаме още едно събитие - отново Венера, този път се мести в знака на Дева и вашия дом на общуване с големи групи от хора и технологии, където ще остане до 29 август. Венера не е супер силна в Дева, но все пак дава някои възможности. Например, ще ви даде по-голяма сила за привличане на съмишленици и за разширяване на популярността ви. Периодът е подходящ и за освежаване на личния стил, пробване на нови неща и други такива творчески глезотийки.

Стрелец

В петък Венера ще се срещне с трансформиращия Уран и това може да внесе известно напрежение у вас. Може би ще бъдете малко по-чувствителни към това, което чувате и ще сте склонни да се засягате или дори самите вие да се съдите по-строго от необходимото. Ако усетите, че нещата излизат извън нормите - дайте си почивка от хората, превключете на по-приятна вълна за мислене и, както се казва - отворете си една бира (препоръчвам безалкохолна).

В неделя ще имаме новолуние в Лъв, което ще огрее дома, който вие управлявате - на приключения, пътувания и учене. Може и събитието да не е във вашия знак, но пак ще го броим като малка Нова година за вас. С енергията на Лъва и с вашата в комбинация, могат да се оформят много мащабни планове под мотото „До хоризонта и обратно!”. Време е за реализация на мечти, така че направете първата стъпка към това в двете седмици, след неделя. Така ще дадете силна заявка пред Вселената, че се стремите към развитие в следващите шест месеца.

В неделя ще се случи още нещо - Венера ще се премести в знака на Дева. Планетата на любовта и изобилието ще бъде в Дева и във вашия дом на професионално развитие. Влиянието не е супер силно, но и слабо благоприятно влияние е по-добре от нищо, така че се възползвайте. Въведете творчески подход в работата си, правете упражнения за креативност, разчупете статуквото, в което се намирате. Във ваша полза ще бъде да разгърнете потенциала си и да повярвате, че чрез него ще привлечете просперитет.

Козирог

В петък, уважаеми Козирози, ви съветвам да разхлабите якичката и да се огледате за малко флиртове. Венера и Уран ще се срещнат и това ще ви даде не само вътрешен тласък да се поразхайтите, но и някак може да ви се пратят шансове за сглобка. За обвързаните денят е подходящ да си организирате романтична среща с партньора и да се почувствате като „едно време”. Или като което време си поискате…

В неделя ще имаме новолуние в Лъв, което ще огрее вашия дом на интимно общуване, мистика и тайни. Нещата стават заплетени и горещи като бразилски сериал, уважаеми… Важното е обаче да сте наясно вие какво искате и вместо да заплитате (волно или неволно) нишки на интрига в личния си живот, да си плетете кошницата. Подходящо е да си помислите дали пък не искате да реализирате някои фантазии… (намигам).

В неделя ще се случи още едно събитие - Венера ще се премести в Дева и във вашия дом на пътуване, приключения и учене. В тази позиция планетата на любовта ще остане до 29 август. В този знак Венера не прави най-силните си влияния, но пак можем да се възползваме от нещо добро. Като например, че ако сте необвързани може да ви се случи връзка от разстояние или пък да се харесате с някой чужденец. За обвързаните е подходящо да си организират любовна ваканция с партньора и там да се отдадат на изучаване на… каквото си искат.

Водолей

Ще започна направо, скъпи Водолеи. В петък е възможно семейство и роднини малко да ви подразнят. Спокойно, не са те - Уран и Венера са. Двете планети ще имат напрегната среща в този ден и е възможно малко да ви поиграят по нервите, през най-близките ви. Мислете, преди да се напрягате. И мислете два пъти, преди да обявявате радикални решения. Уран обича радикалните решения, но не е нужно всеки път да му ходите по свирката. Какво като е планетата, която управлява. Откога някой пък вас ви управлява?!

В неделя ще имаме доста позитивно събитие - новолуние в Лъв, във вашия дом на връзки и партньорства. Чудесен повод да послушате сърцето си и по какъв път иска да ви поведе, по отношение на сериозните ви обвързвания. Дори и да сте в дълга връзка и да си мислите, че всичко си е ясно - все ще се намери нещо ново и интересно, което да започнете с партньора си. А, когато решите, какво желаете - направете първи стъпки към него още в двете седмици, след неделя. Така ще заявите сериозни намерения за следващите шест месеца.

В неделя ще се случи още нещо интересно - Венера ще се премести в знака на Дева и във вашия дом на интимност и мистика. Планетата на любовта ще бъде в тази гореща позиция чак до 29 август. В интерес на истината знака на Дева малко охлажда иначе нажеженото влияние. Но това всъщност е добре, защото ще можете по-ясно да прецените какво искате в този аспект на живота си, вместо сляпо да се водите от страстите си и евентуално да вземете някакво прибързано решение. В общи линии - има всички предпоставки да преживеете запомнящи се моменти с правилен човек.

Риби

Този петък е възможно да не сте точно еталонът за дипломация, който по принцип представлявате, скъпи Риби. Венера и Уран ще се срещнат в напрегнат ъгъл и в този ден и дните около него, бъдете по-внимателни какво говорите. Не за друго, а защото е по-добре да сте сигурни, че сте искали да пратите някого точно там, където сте го пратили и не е станало случайно. Ако имате важни разговори в края на седмицата - направете си предварителен план за това какво ще кажете и какви са целите ви.

В неделя ще имаме много хубаво събитие - новолуние в Лъв. То ще изгрее във вашия дом на навици, служба и грижа за себе си. Чудесен повод да лъснете перките, така да се каже. Или пък по-подробно обяснено - да си поставите цели за следващите шест месеца, свързани с това, как да се чувствате по-добре, по-красиви и по-удовлетворени. Мисля, че е ясно, че щом знакът е Лъв, изпълнението на тези цели трябва да е пряко свързано с някакъв вид лукс и глезене. Надявам се да не го подцените и да успеете да си го осигурите!

В неделя ще се случи и още нещо важно - Венера ще се премести в знака на Дева и във вашия дом на връзки и партньорства. Доста хубаво влияние, макар и Венера в Дева да не е особено силна. Все пак до 29 август ще имате много добри аспекти да внесете романтика и разнообразие в отношенията с партньора, ако сте обвързани. А за необвързаните Риби се отварят добри шансове да намерят сериозен човек, който да споделя тяхната ценностна система.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има зодии в нея.

На 7 август Надя и още няколко комедианти от Inside Joke Stand up Comedy ще бъдат във Варна -> https://fb.me/e/1ikOg8i6d

На 17 август може да гледате стендъп шоу с Надя и други комедианти на Summer Fest в София -> https://www.facebook.com/events/1380940255941022

Може да я слушате всеки петък, след новините в 17:00 до 20:00 в „Шоуто на Надя Брайт” на честотите на радио Фокус в цяла България или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 29 Юли 2024 09:09

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам