logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 22.07 - 28.07.2024

Автор: Надя Брайт

Овен

В понеделник Слънцето се мести в Лъв и във вашия дом на флиртове, слава и романси, скъпи Овни. Предстоят четири седмици, в които се очаква да бъдете в най-лъскавия си вид, да привличате почитатели и обожатели и изобщо… Да се гмурнете с пълна сила в едно интересно лято. Периодът е подходящ за посяване на семе за ново начало - разбирайте го, както си искате :)

В четвъртък Меркурий ще влезе във вашия дом на грижата за себе си и навиците и ще стои там до 14 август. Периодът е благоприятен за развихряне на креативността и излизане от матрицата на ежедневието. Ако си поставите цел да намерите начин да живеете с по-малко стрес или пък да разтоварвате по-ефективно, Меркурий ще ви даде едно рамо при реализацията. Отворете съзнанието си, сложете себе си като приоритет и действайте.

Телец

В понеделник Слънцето ще влезе в Лъв и във вашата зона на дома и семейството, уважаеми Телци. Предстои ви четириседмичен период, който е благоприятен за прекарване на време със семейството ви, както и за организиране на домашни купони. Позволете си да бъдете щедри с близките си във всеки аспект на това понятие. Също е подходящо да направите някакви разкрасителни промени по жилището си.

В четвъртък Меркурий ще влезе във вашия дом на флиртове, слава и блясък и ще стои там до 14 август. Особено ще ви върви в привличането на романтични преживявания, фантазията ви ще работи на високи креативни нива. Вероятно ще имате и влечение към декадентски преживявания, в което не виждам нищо лошо в сезона на ваканциите - даже напротив. Забавлявайте се!

Близнаци

В понеделник Слънцето ще влезе в Лъв и за вас ще огрее именно дома, който вие управлявате - този на комуникацията. Много силно четириседмично влияние, което сякаш ще ви даде крила. Може да се възползвате от тази енергия и и да влезете в лидерска роля. Ако не на екип или група от хора - то на собствените си мечти. Имате предпоставки популярността ви да се повиши и разпространи, така че ако това би ви било от полза - действайте по този въпрос. Успех, Близнаци!

В четвъртък вашият повелител Меркурий ще влезе във вашата зона на дома, където ще пребивава до 14 август. Много благоприятен период за креативни решения и проекти, свързани с дома. Подходящо е и за организиране на изненадващи ваканции за семейството. Мисля, че тези неща са по вашата част - изненади, новости, забавления… Отпуснете душата и действайте!

Рак

Още в понеделник идва време да излезете от парти настроението си покрай рождените си дни и да влезете в режим работа и печелене на пари, скъпи Раци. На 22 юли започва сезонът на Лъва и следващите четири седмици за вас ще са силни за инциативи, които да ви донесат финансови постъпления. Мислете със замах, действайте последователно и нека джобовете ви се напълнят!

В четвъртък Меркурий ще влезе във вашия дом на комуникацията, където ще стои до 14 август. Изключително благоприятно влияние и ако питате мен - ползвайте го, за да подсили това на Слънцето в Лъв. Работете със и през комуникация, за създаване на нови възможности за печалба или за укрепване на вече съществуващите такива. Меркурий е и креативен - не забравяйте да освобождавате съзнанието си, за да мислите творчески. Успех!

Лъв

Излизате в главната роля на сцената на живота, Лъвове! Не, че някога вашата роля е била второстепенна… Просто в последния месец бяхте малко по-тихи, докато траеха рождените дни на Раците. В понеделник обаче слагаме начало на вашия сезон и в следващите четири седмици ще имате благословията на Слънцето за всичко, с което решите да се захванете. Действайте смело (и все пак разумно) и давайте напред. Вие сте сценарист, режисьор и главен герой на собствения си филм и нека той бъде повече то прекрасен!

В четвъртък Меркурий ще влезе във вашия дом на парите и финансовата сигурност и ще остане там до 14 август. Настройте се да мислите от кой от контактите си може да изкарате пари и как да създадете нови връзки, които да ви донесат финансови перспективи. Включете своите лидерски способности на най-висока степен и подберете екип от хора, с които можете да се придвижите към обща цел, свързана с печалба. Желая успех!

Дева

В понеделник ще влезем в сезона на Лъвовете и това ще ви даде четири седмици, в които да си позволите да забавите темпото и да помислите за себе си, скъпи Деви. Това е вашият период за равносметка на изминалата година, преди да започнат вашите рождени дни и да погледнете уверено напред. Рефлектирайте над вътрешния си свят, помислете какво ви е нужно, за да достигнете до желаното и заемете позиция „нисък старт” докато навлезем във вашия сезон.

В четвъртък Меркурий ще влезе точно във вашия знак до 14 август. Повелителят на комуникацията ще е с вас, каквото и да правите. Възползвайте се от това благоприятно влияние, за да затвърдите позициите си сред колегите, да направите добро впечатление на хора, които може да ви предоставят пълноценни възможности за развитие, както и за да заздравите връзките си с най-близките.

Везни

Още в понеделник Слънцето ще се премести в Лъв и ще огрее много силно вашата зона на комуникация с големи групи от хора и екипна работа. С други думи - в следващите четири седмици ви е време за лидерство, скъпи Везни. Периодът е подходящ за добиване или разширяване на популярност и за публични изяви. Подходящо е и да печелите съмишленици, да създавате екипи и да влезете в роля, която така или иначе добре владеете - на обединяващата фигура, която води към успех.

В четвъртък Меркурий ще влезе във вашия дом на философски размисли, слагане на край, лекуване и интроспекция и ще остане там до 14 август. Много подходящо е за рефлексия над моделите ви за комуникация и какво ви носят те. Може би с част от хората около вас общуването не върви и е време да вземете решение дали ще работите за подобрение или просто ще пожелаете лек път на тези хора до майната им (с извинение).

Скорпион

Още в понеделник Слънцето ще влезе в знака на Лъв и ще отвори пред вас четири чудни седмици, в които да работите за реализацията на професионалните си амбиции. Много силен период за прогрес в служебен план, за мащабни планове и за действия по постигането на важни цели. Добър период за искане на повишение или минаване на по-високо ниво в служебен план. Е, да… малко ви се пада в отпускарския период, но това е то Слънцето - прави си каквото иска.

В четвъртък Меркурий ще влезе във вашия дом на общуване с големи групи от хора, популярност и технологии. Повелителят на комуникацията ще бъде в този ваш дом до 14 август и силно ви съветвам да ползвате влиянието му в подкрепа на описаното по-горе. Изобщо - докато другите почиват, вие имате всички предпоставки да извършите значими дела и да постигнете мечтаното. Успех желая!

Стрелец

В понеделник Слънцето ще се премести в знака на Лъв и в дома, който вие управлявате - този на пътувания, приключения и учене. Имате четири седмици, в които да се вихрите и да разширявате хоризонтите на постиженията си във всеки един смисъл на думата. Дали ще се заемете с предприемаческа инициатива, ще достигнете далечна и желана дестинация или нещо подобно, зависи от вас. Важното е да мислите мащабно и да вярвате в себе си. Успех!

В четвъртък Меркурий ще влезе във вашия дом на професионалното развитие. До 14 август заложете на работа върху професионалния си имидж, създаване на полезни контакти и участие в преговори. Професионалната ви експертност ще бъде подсилена от вродената ви харизма, а Меркурий ще ви помага да излагате тезите си, така че да печелите на своя страна тези, които ви слушат. Може и да е отпускарски сезон, но вие все пак натиснете педала на газта в работен план.

Козирог

В понеделник Слънцето ще се премести в знака на Лъв и във вашия дом на интимно общуване и тайни. Обръщам се първо към необвързаните Козирози - предстоят ви четири седмици, в които сексапилът ви ще е особено силно изразен и ще бъдете привлекателни за околните. Избирайте добре околните, за да ви се случат желаните развития. За обвързаните сред вас периодът е подходящ за уединени романтични ваканции с любимия човек, за разширяване полето на интимните фантазии и тяхното щастливо реализиране.

В четвъртък Меркурий ще се премести във вашия дом на приключения, пътуване и разширяване на хоризонтите до 14 август. Възможно е осъществяване на важни контакти зад граница, интернационални колаборации, както и учене в чужбина под една или друга форма. Ще бъдете силни в общуването с хора, различни от вас и ще намирате общ език с тях. Ползвайте това влияние, за да надградите знанията и уменията си, както и за да се устремите към нещо, което стига по-далеч от обичайните ви хоризонти. Успех!

Водолей

В понеделник Слънцето влиза в Лъв и силата ще е с вас в сферата на връзките и партньорствата цели четири седмици. За необвързаните периодът е много подходящ да намерят своята „половинка”. Оптимизмът ще царува при вас и това е добре не само за търсещите Водолеи, но и за тези, които вече са намери своя човек. Ако сте от втората група бъдете щедри към партньора си във всеки смисъл на думата и това ще се върне към вас.

В четвъртък Меркурий ще влезе във вашия дом на интимност до 14 август. Това може да подсили горното влияние, както и да ви помогне да изразявате по-добре себе си и желанията си и да получите взаимност. Заложете на комуникацията с интимния партньор - това може да изведе връзката ви на по-споделено ниво на взаимност. Осмелете се да бъдете креативни и да фантазирате, както и да споделяте фантазиите си. И също - бъдете любопитни към фантазиите на партньора си, това е път към интересни и приятни преживявания.

Риби

В понеделник Слънцето ще влезе в Лъв и във вашия дом на грижа за себе си, навици и служба. Чудесно четириседмично влияние, подходящо за осмисляне и пренареждане на приоритетите в ежедневието ви. А, както знаем - това, което вършим с повторение всеки ден, е това, което ни дава резултатите на голямата картина. И тъй като влиянието е на огнения Лъв, не се отдавайте само на поставяне на цели - отделете време и ресурси, за да почувствате лукса на грижата за себе си.

В четвъртък Меркурий ще влезе във вашия дом на партньорствата, където ще стои до 14 август. Много добро влияние за обвързаните сред вас, да заздравите комуникацията с партньора си. Особено в сезона на ваканциите може да използвате това, за свеж рестарт на романтичните отношения. За необвързаните периодът е добър за правилно комуникиране на нуждите и желанията с евентуален партньор. Благоприятен период е и за разбирателство в бизнес партньорствата.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има зодии в нея.

На 7 август Надя и още няколко комедианти от Inside Joke Stand up Comedy ще бъдат във Варна, очаквайте подробности за шоуто в социалните мрежи;

На 17 август може да гледате стендъп шоу с Надя и други комедианти на Summer Fest в София -> https://www.facebook.com/events/1380940255941022

Може да я слушате всеки петък, след новините в 17:00 до 20:00 в „Шоуто на Надя Брайт” на честотите на радио Фокус в цяла България или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 22 Юли 2024 19:24

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам