logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 24.07 - 30.07

Автор: Надя Брайт

Овен

Редът ви зове, скъпи ми Овни! В петък Меркурий ще влезе в Дева и във вашия дом на служба, грижа за себе си и навици. Планетата на комуникацията ще се подвизава в този знак и този дом чак до 4 октомври (с кратък ретрограден период, за който ще ви кажа, като му дойде времето). През това време вие можете да направите качествена и фундаментална промяна на организацията на живота си. Независимо, дали амбициите ви за промяна към по-добро са насочени към работата или към ежедневните ви навици (или пък към двете), Меркурий ще ви помогне да се подредите. Предвид импулсивността на вашия знак, вероятно някои Овни си казват „Оф, какви подредби?”, докато четат. Но спокойно, имам предвид стъпки в посока на управление на времето, така че да сте доволни от това, което постигате, без постоянно да сте в състезание със самите себе си.

Периодът е подходящ да осмислите кои дейности са наистина полезни за вас и развитието ви и да оптимизирате ежедневието си, така че да имате място за тях. Също - да установите определена систематичност в действията си, която да ви доведе до постигане на трайни резултати.

Помислете си добре кое е това, което изяжда от времето ви и кое е това, което е полезно за вас. Без да си градите планове, които да са изпълними само от свръхчовеци, може да заложите на някаква повтаряемост на важните за вас действия. Така, докато Меркурий излезе от Дева, вие ще сте станали по-успешни, по-здрави и най-вече - по-свободни от излишни навици, които изяждат времето ви. Успех!

Телец

Романтика и развихрено въображение за вас, драги Телци! В петък Меркурий ще влезе в Дева и във вашия дом на флиртове, романси и креативност. Планетата на комуникацията ще се подвизава в този знак и този дом чак до 4 октомври (с кратък ретрограден период, за който ще ви кажа, като му дойде времето).

Има две посоки, в които е добре да се развивате в този период. Първата е на романтиката. Позволете си да бъдете спонтанни, да изразявате чувствата си, да се показвате пред света с най-хубавата си усмивка и с най-впечатляващия си външен вид. За необвързаните времето е добро да се запознават с нови хора и да тестват влиянието на своя чар върху тях. Напомням, че Венера е ретроградна, затова ако се запознаете с някой, който буди романтични желания у вас, по-скоро гледайте леко на нещата и не влизайте в планове за сериозна връзка. Ако отношенията имат потенциал да се задълбочат, това може да стане след началото на септември. Дотогава просто се забавлявайте, без да се ограничавате. Обвързаните да се отворят за романтични преживявания с партньора си и да се изненадват взаимно с него.

Втората посока е творчеството ви във всеки един смисъл - професионално, хобита или развлечения. Позволете на съзнанието си да надскочи лимитите, които си налага. Приемайте новите и различните си вдъхновения с отворени обятия и им позволете да развихрят креативността ви. Освен удоволствието от изпробването на нови неща, вероятно ще се насладите и на успехи, свързани с нови проекти.

Близнаци

Вашият управител Меркурий се мести в Дева и вашия дом на семейството, корените и базовите ви ценности този петък. Планетата ще бъде там до 4 октомври, с един кратък период на ретроградност, за който ще ви информирам, когато му дойде времето. През този период е добре да обърнете повече внимание на хората, местата и преживяванията, които са ви оформили като личност. И то - на тези, които са първите фактори, повлияли във формирането ви.

За тези от вас, които имат проблемно детство или неизяснени конфликти в израстването, периодът е добър да се завърнете назад във времето и да се опитате да излекувате травмите. Или поне да сключите мир с тях. Меркурий покровителства комуникацията, така че това може да се случи през обсъждане на проблемите. Споделяне, осъзнаване на чуждата гледна точка и интегриране на наранените ви части към общото ви усещане за себе си. Или по-просто казано - да обсъдите как сте били наранени, как ви се е отразило това, да се откажете от отричането на тези преживявания и да продължите напред, с лекотата на осъзнаването.

За Близнаците, които не носят стари тежести, първо искам да кажа - поздравления, късметлии! А второ - да препоръчам организиране на повече качествено прекарано време с близките и семейството. Ако имате роднини, които живеят далеч от вас, опитайте се да проведете разговор, който е по-задълбочен от размяна на информация за ежедневието, например. Подобно общуване ще ви даде усещане за цялост и душевна лекота.

Рак

Предстои дълъг период, в който да наблегнете на здравословните контакти с близкото ви обкръжение, мили Раци. В петък Меркурий ще влезе в Дева и ще пребивава там до 4 октомври, като ще има и един кратък период на ретроградност, за който ще ви информирам, когато му дойде времето. Планетата на комуникацията ще бъде във вашия трети дом - този на общуването с приятели, братя и сестри и съседи.

Вашата задача ще бъде да отделите време и внимание на връзките си с най-близките от обкръжението и роднините ви. От една страна е добре да се погрижите за свързването си с тях, а от друга - за собствения си комфорт в тези отношения. Заложете повече на критерия кое общуване ви носи смисъл, какво може да се направи, за да бъде още по-ползотворно и как да изразите колко ценен ви е даден човек. Добре е да помислите кого приемате като даденост, а всъщност ви е много важен и да промените поведението си в посока да стане ясно, колко го цените. За ваше добро е да се отървете постепенно от усещането, че сте длъжни да общувате с определени хора и да поискате своето от отношенията си с тях. Да работите за вашето зачитане в комуникацията и да заявите своите нужди. Връщам се на първото изречение и подчертавам, че е важно да обърнете внимание на здравословните за вас контакти. Общуването с близките е много важно за Рака, затова не се оставяйте да бъдете пренебрегвани, нито си позволявайте да пренебрегвате ценните си хора.

Разбира се - Меркурий е планета, която обича забавленията, възползвайте се от това и по-скоро се отдайте на лекотата на битието, отколкото да влизате в свръх сериозни и задълбочени интеракции.

Лъв

Да си поговорим за пари и за ценни притежания, Лъвове! В петък Меркурий ще влезе в Дева и във вашия дом на пари и ценности. Планетата ще пребивава там чак до 4 октомври, с един кратък ретрограден период, за който ще ви информирам надлежно, когато му дойде времето. До 4 октомври е добре да обърнете внимание на финансите си, защото Меркурий ще помага да ги увеличите и умножите. Всъщност, направленията, по които да мислите и работите в този период са две.

Първо - ако ви е обзело лятно и отпускарско лежерно настроение, не му позволявайте да управлява тотално мислите ви. Трябва да има една будна част от вас, която да крои планове за успешни инвестиции и/или увеличаване на доходите. Въпреки, че Венера е ретроградна във вашия знак, а тя управлява парите, имате добри предиспозиции през лятото да измислите нещо, а след началото на септември да реализирате печалба от него. Също - направете си една добра капитализация на активите, които притежавате. Това ще ви даде по-конкретна представа къде сте на житейското поприще по отношение на материалното и къде всъщност искате да бъдете.

Второто направление, по което да работите е капитализирането на контактите си. Вие сте много общителни и рядко сте пресметливи, когато се сприятелявате. Аз няма да ви карам да правите тънки сметки. Просто обърнете внимание на това с какви хора сте заобиколени кой с какво може да ви бъде полезен евентуално и с какво може да се обогатите взаимно в буквален и преносен смисъл.

Аз знам, че обичате да сте в положение на благосъстоятелност, така че вярвам, че този хороскоп е добър за вас, скъпи царски особи! Успех!

Дева

Обичам, когато някоя планета е във вашия първи дом, защото така може да ви напомня да се поставите в центъра на приоритетите си, скъпи Деви. В петък не коя да е планета, а именно повелителят на комуникацията Меркурий, ще влезе във вашия знак и ще стои там до 4 октомври. В този период ще има и кратка ретроградност, но за нея ще говорим, когато му дойде времето.

Силно бих ви препоръчала да изразявате себе си, без да се ограничавате и да заявите присъствието си в света, а и сред обкръжението си. В професионален план имате много добри аспекти за успехи в работата, както и за тяхното огласяване и промотиране. Не пропускайте да се погрижите за професионалния си имидж, което включва реалното и онлайн пространство. По отношение на физическия ви имидж - гардероб, прическа и пр., бих ви посъветвала да събирате идеи и да ги осъществите след началото на септември, когато Венера ще спре да се върти ретроградно.

В личен план ще е добре ако не позволявате балансът между комфорта, който осигурявате на другите и вашия собствен, да се нарушава. Не се притеснявайте да споделяте как се чувствате, а ако това не е достатъчно - дори да защитите своите граници.

Просто, докато Меркурий е във вашия знак, е най-доброто време да бъдете чути и разбрани. А който не ви разбира - да ходи да си гледа неговия хороскоп, бих казала. Бъдете себе си, това е!

Везни

Време за творчество и време за лекуване и продължаване напред, скъпи Везни! В петък повелителят на комуникацията Меркурий ще влезе в знака на Дева и във вашия дом на приключване на стари неща и излекуване. Меркурий ще се подвизава там до 4 октомври, като ще има и кратък период на ретроградност, за който ще имам грижата да ви информирам навреме.

В комбинация с ретроградната Венера, в която сме в момента, твърде вероятно е да успеете да оставите в миналото романтични истории, които все още ви вълнуват, но нямат бъдеще. Това, разбира се, ще се случи с цената на немалко размишления и равносметки. За романтичен знак като вашия е трудно да загаси огъня или да признае, когато е загасен. Но пък вродената ви мъдрост може да ви помогне да осъзнаете, че понякога краят е необходим. А и всеки край е начало - звучи клиширано, но е вярно - имайте го предвид.

Възможни са и други видове поставяне на край в личните отношения, както и промяна в общуването ви като цяло. Може да решите, че е време да промените начина, по който изразявате себе си пред близките си. Това пък да промени динамиката на някои от отношенията, които имате. Така или иначе нито една качествена промяна не се случва без малко сътресения. Важно е да знаете, че те са част от пътя и да вървите уверено към свободата от условности и личното удовлетворение.

Другият аспект на влиянието е отприщването на творчество. Обръщайте внимание на идеите си, давайте си време и пространство да творите. Като нищо може да излезе нещо значимо от това.

Скорпион

Предстои да бъдете на върха на своята популярност и то за съвсем некратък период от време, скъпи Скорпиони. В петък повелителят на комуникацията Меркурий ще влезе в Дева и във вашия дом на общуване с приятели, социализиране и свързване чрез технологиите. Определено това е домът, в който е най-подходящо да действа Меркурий. И, както казах - никак няма да е за кратко. Планетата ще се подвизава в този знак и този ваш дом чак до 4 октомври тази година. През това време ще има един недълъг период на ретроградност, но за него ще ви информирам, когато предстои да настъпи.

Сега е важно да знаете, че ще имате успехи в сферата на публичното говорене, презентациите и показването на вас самите или труда ви пред по-широк кръг от хора. Скорпионите, които искат да продадат някаква идея, било то на шеф, клиент или бизнес партньор - да яхват силата на Меркурий и да действат. Шансовете ви да постигнете желаното влияние са много големи.

Тези от вас, които се занимават с някакъв вид изкуство, имат много добри аспекти да разширят обхвата на аудиторията си и да спечелят нови почитатели.

Подкрепянето и работата за каузи също ще се ползват с благосклонност от Вселената. Така че ако работите в подобна сфера или планирате да се захванете - най-добре е да го направите сега.

Изобщо - покажете се на света и го оставете да се наслади на качествата ви. А вие се насладете на възможностите, които общественото внимание може да ви даде. Желая успех!

Стрелец

Професионалното ви развитие ще увеличи оборотите и ще трябва да внимавате как канализирате енергията си, мили ми Стрелци. В петък повелителят на комуникацията Меркурий влиза във вашия дом на кариерно развитие и амбиции и ще пребивава там чак до 4 октомври. Ще има и кратък период на ретроградност, но затова ще ви пиша, когато му дойде времето.

Засега е добре да имате предвид, че Вселената е много добре настроена към това, което правите професионално. Както и че, за да се възползвате от шансовете, които ще ви даде, трябва да бъдете проактивни. Имате идея за ново начинание? Не чакайте правилните хора да ви забележат - организирайте подходяща среща и им продайте идеята си. Искате да се изкачите на следващо стъпало в работата? Направете план и действайте целеустремено по него. Ако полагате правилните усилия - резултатите няма да закъснеят.

Длъжна съм да ви обърна внимание, че лесно се ентусиазирате и обичате да натискате педала на газта докрай, когато имате цел. Не е лошо, просто не забравяйте, че първи до финиша стига този, който правилно разпределя скоростта си на отсечките. И, за да изляза вече от метафората със състезателното шофиране, нека го кажа така - разпределяйте времето и енергията си по здравословен начин, за да не я разпилеете някъде, където няма да има полза за вас. През лятото е трудно да се отказват предложения за срещи и събития, но за вас ще е по-добре да посещавате предимно мероприятия, които могат да допринесат за начинанията ви.

Козирог

Приключения и нови знания ви се пишат, уважаеми Козирози! В петък повелителят на комуникацията Меркурий ще влезе в знака на Дева и във вашия дом на пътуване, приключения, учене и разширяване на хоризонтите. Меркурий ще бъде в този знак и в този ваш дом чак до 4 октомври. В този период планетата ще бъде и ретроградна за известно време, но затова ще ви информирам, когато му дойде времето.

Засега е добре да знаете, че желанието ви за пътуване и откриване на нови места, както и за непознати досега преживявания, ще бъде много силно. Като че ли е по-добре да не му се противопоставяте, а да си организирате малко откривателска дейност. Все пак и вашата душа се нуждае от обогатяване през смяна на обстановката.

Периодът на Меркурий в Дева е много подходящ и за учене, както вече споменах. Най-много успех в подобни инициативи ще имате, ако се включвате в мероприятия, които са свързани с общуване с хора. Лекции, семинари, работилници, ретрийти дори… Това са нещата, за които Меркурий ще съдейства най-много и имат най-голям шанс да ви обогатят.  Да не забравяме и технологиите. Начинанията, които обединяват пътуване и технологии или учене и технологии, ще бъдат увенчани с успех.

Какво да кажа повече, Козирози? Грабвайте си шапката и се втурвайте да изучавате този пъстър свят!

Водолей

Меркурий ще ви вкара в нещо като горещ бразилски сериал и като че ли това ще ви хареса, скъпи Водолеи! Този петък планетата на комуникацията ще влезе в знака на Дева и във вашия дом на мистерии, тайни, еротика и съблазняване и ще се задържи там до 4 октомври. Ще има и кратък период на ретроградност, но затова ще ви уведомя, когато му дойде време.

Засега е добре да знаете, че влиянието ще е в две посоки. Едната е, че ще бъдете особено привлечени от истории, в които има някаква тайна или мистерия. Интуицията ви в този период ще бъде силна и ще се ориентирате, когато някой не казва точно истината. Но трябва да ви предупредя, че ако много се подадете на това влияние, може да развиете леко параноични мисли и да станете мнителни към околните. Добрият подход е да гледате на разгадаването на хора и ситуации като на игра и да не взимате много насериозно всеки разговор, в който участвате.

Втората посока е доста приятна и е свързана с еротични забавления. Такива забавления и ще ви се искат, и няма да е особено трудно да си набавите. Някои от вас ще бъдат привлечени от потенциален партньор, с когото споделят някаква тайна. Напомням, че сме в ретроградна Венера и тя не благоприятства нови връзки. Ако срещнете някой, който да ви допада повече от обичайното, по-скоро дръжте нещата в сферата на малкото ангажименти. Ако човекът си струва, може да подходите към по-сериозно обвързване след началото на септември, когато планетата на любовта ще се върти в правилната посока.

Риби

Две ще бъде вашето число на успеха, мили Риби! Това влиза в сила от този петък, когато повелителят на комуникацията Меркурий ще се премести в Дева и във вашия дом на партньорствата. Меркурий ще бъде в тази позиция чак до 4 октомври. Ще има и кратък ретрограден период, но за него ще ви кажа, когато му дойде времето.

Сега имайте предвид, че начинанията ви ще успяват, ако ги правите в комбина с някого. В професионален план са благоприятствани съдружията, а в личен - прекарване на времето с половинката си. По отношение на любовния живот, напомням, че сме в ретроградна Венера и ако се увлечете по нов човек, добре е да изчакате началото на септември, преди да предприемете стъпки към обвързване. Също е възможно да се върнат стари гаджета на хоризонта. Не ви казвам да бягате като дявол от тамян от тях, просто имайте едно наум, че ако нещата генерално не стават, сега Венера ще ви го покаже много ясно. Всъщност, това дори и да не е много приятно, е за ваше добро.

За вече обвързаните Риби обаче нещата са по-ясни и по-благоприятни. Имате добри аспекти да работите над общуването си с партньора - кой как се изразява, какво иска и как да се разбирате по-добре един друг, когато разговаряте.

Меркурий гледа с много добро око и на забавленията, така че не оставяйте дните да се изплъзват, без да сте си организирали нещо забавно с любимия човек. Не е нужно от грандиозни преживявания - просто качествено прекарано време, в което да споделите хубави емоции. Наслаждавайте се на живота и любовта и те ще ви дарят с прекрасни мигове!

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Как решава Надя политическия тест на Флора в подкаста на БНР вижте ТУК

Може да я слушате от понеделник до четвъртък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 24 Юли 2023 11:04

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам