logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 31.07 - 06.08.2023

Автор: Надя Брайт

Овен

Във вторник вечер ще имаме пълнолуние във Водолей. Супер новина за професионалното ви развитие е това, Овни! И особено за тези от вас, които решат да обърнат повече внимание на работата в екип. Даже, без да искам да ви наставлявам, трябва да ви кажа, че това ще ви е задачата от Луната - да работите в екип. И то - не е задължително вие да казвате на всички какво да правят… може да пробвате да взаимодействате. И да - знам, че вие най-добре и бързо се справяте със задачите, но в екипната работа се иска адаптация към другите. Пълнолунието е събитие, при което жънете резултатите от последните шест месеца. Така, че позволете си да отпразнувате със своите колеги или съмишленици постигнатото дотук и използвайте момента да скроите нови планове. Също така, ако си бутате някакъв самостоятелен проект в последната половин година, помислете как може да приобщите още хора към него, за постигане на оптимален резултат.

Юпитер и Слънце се срещат в неделя и от това огнено събитие у вас ще избухне желание да си угаждате и да харчите за себе си. Няма да ви съветвам дали да се ограничавате, преценете, според бюджета си. Но според мен е добре да си вземете поне нещо мъничко, с което да се поглезите. Възможно е да усетите и разпалване на страстите в посока ревност или други фрустрации… Не се напрягайте, вероятно няма за какво, просто Слънцето се е нажежило и ви прави по-експанзивни. Хапнете сладолед и отложете ревността за по-нататък.

Телец

Професионални успехи на хоризонта, Телци! Вторник вечер ще имаме пълнолуние във Водолей, което ще ви даде силен тласък в кариерен план. Пълнолунието е събитие, което увенчава усилията ни в определена сфера с успех и можем да берем плодовете от старанието си в последните шест месеца. При вас не само ще може да има жътва на каквото сте посяли, но ще може и да положите основите на нови успехи. Тоест - от една страна опитайте да завършите проектите си, които са накрая или поне завършете етапа, на който сте в момента, за да реализирате успех. А от друга страна - помислете какво сте направили през последната половин година, което може да ползвате като основа за постигане на следващи успехи - може да сте установили полезен контакт, или да имате идея с потенциал или пък да сте спестили някаква сума за инвестиция… С последното ви съветвам да изчакате, докато повелителката ви Венера спре да е ретроградна след 3 септември. Но при всички положения - каквото и да правите, гледайте да действате още в първите две седмици след вторник, за да имат ефект действията за половин година напред.

В неделя Юпитер и Слънце се срещат и може да станете малко раздразнителни или пък твърде директни. Обмисляйте, преди да изразите раздразнението си. Понякога е по-добре да не влизате в конфликт, друг път пък е хубаво да се заявите… Важното е да сте сигурни какво правите, а да не е просто влиянието на Юпитер.

Близнаци

Път, писмо, любов, целувка! Не знам, дали помните тази игра, скъпи Близнаци, но поне две от изброените ще ви се паднат тази седмица (подчертавам - поне).

Във вторник вечер ще имаме пълнолуние във Водолей, което ще освети вашия дом на пътуване, приключения, учене и връзки от разстояние. Тъй като пълнолунието е събитие, което дава резултатите, които сме заслужили в определен аспект за последната половин година, очаквам в следващите две седмици да вземете решения, на база натрупани преживявания от февруари насам. Някои от вас ще организират пътуване до желана дестинация, други ще замислят бизнес със или във чужбина, а трети ще решат да учат нещо, което са открили, че може да им е полезно. Каквото и да решите, добре е да предприемете действия още в първите две седмици след вторник, за да имате устойчиви резултати до следващото новолуние във Водолей, което ще е след шест месеца.

В неделя Слънцето ще се сблъска с Юпитер и това ще изведе на дневен план някои недовършени истории от миналото, ако имате такива. Става дума за лични отношения, в които уж нещо сте се разбрали с човека, но май не сте се разбрали съвсем… Слънцето може да ви върне в изходна позиция, за да изчистите въпроса. Само внимавайте, защото Юпитер ще ви води към по-изразена откровеност… Не се отклонявайте от дипломатичния тон и всичко ще бъде наред :)

Рак

Ехее… Раци, хем любов, хем пари се очертават на хоризонта… Вторник вечер ще имаме пълнолуние във Водолей и тази Луна ще ви направи мноого съблазнителни. И като казвам съблазнителни - имам предвид ще привличате всичко, каквото искате. От заинтересувани обожатели до успешно кеширане на инвестиции. Необвързаните да се огледат за някой, който е силно мотивиран да разгадае какво има под черупката (признайте си - това ви е любимата игра). Обвързаните да обърнат внимание на половинката си, защото твърде вероятно е да си организирате прекрасни интимни спомени в следващите месеци. Особено, ако се задействате в първите две седмици, след вторник - така ще усилите позитивното влияние за половин година напред.

По отношение на парите - възможно е, ако сте инвестирали в нещо последните шест месеца или пък сте започнали проект, който може да ви донесе доходи, точно на това пълнолуние. Не се чудете, а асребрете. Нито парите, нито любовта обаче идват насила, нали знаете? Дайте своята част от старанието, а Луната ще даде от своята благословия.

В неделя има един леко критичен момент за вас - Слънце и Юпитер се сблъскват и ще повлияят на умението ви да се разбирате с хората, с които сте в екип. Възможни са разногласия, които да ви затруднят да общувате нормално с всички и да вървите към обща цел. Също - може да излязат някакви скрити или явни неразбирателства за пари. Съветът ми е в неделя, и следващите понеделник и вторник да не залагате на големи инициативи и да не правите опити за големи промени в екипа. Ще мине и това влияние.

Лъв

Много важно пълнолуние предстои за вас, скъпи Лъвове! Във вторник вечер ще се случи това събитие и ще бъде в знака на Водолей. Луната ще огрее вашия дом на лични връзки и професионални партньорства. Тъй като пълнолунието е събитие, което носи резултатите от постигнатото в определени аспекти за периода от половин година назад, сега имате няколко възможни варианта за развитие. И в любовен, и в професионален план може да решите да скрепите съюз, който се е заформил от новолунието във Водолей през февруари, насам. Поради ретроградността на Венера бих ви препоръчала по-скоро да подписвате договори или друг вид граждански документи, след 3 септември. Но нищо не ви пречи да вземете решението сега. Особено силно е влиянието в първите две седмици, след събитието. Сериозни решения с обратен знак също са възможни и също е благоприятно за тях - може да решите да се разделите с някого или да разтрогнете партньорство. Не звучи като много щастливо събитие, но в дългосрочен план винаги е по-добре да си сам, отколкото да си зле придружен. А и представителите на вашия знак не стоят дълго сами, така че не го приемайте тежко, ако има раздяла. Затваря се една врата, за да се отвори друга.

В неделя Слънце и Юпитер ще се сблъскат и може би това ще ви изнерви малко. На доста Лъвове ще им се струва, че трябва да работят още и още, че не отмятат достатъчно задачи и трябва да бързат… Обмислете го това - дали наистина се налага да увеличите темпото или просто ви е обзела тревожност? Ефектът от срещата на Слънце и Юпитер ще отмине за два-три дни, от вас зависи колко ще се увъртите през това време.

Дева

Предстои важно за душата и здравето ви пълнолуние, скъпи Деви! Във вторник вечер Луната ще изгрее в цялост в знака на Водолей и ще освети вашия дом на грижата за себе си, навици и служба. Пълнолунието е събитие, което ни дава възможност да оберем резултатите на старанията, които сме положили през последната половин година. Добре е обаче и да надграждаме върху това. Особено, когато става дума за влияние по отношение на добрата физическа и ментална форма, защото това е постоянен процес. С други думи, ако от февруари насам сте правили нещо за подобряване на тонуса си или за въвеждане на здравословни навици - добре е в първите две седмици след вторник да затвърдите резултатите и да надградите с нови навици или цели. Ако сте имали някакви идеи, как да се чувствате по-добре, но така и не сте ги реализирали още - сега е вашият момент да го направите. Ако се ориентирате в първите 14 дни, ще поставите основите на устойчиво развитие до следващото новолуние във Водолей, което ще е след половин година.

В неделя ще се сблъскат Слънце и Юпитер и това ще доведе до по-експанзивни настроения у повечето от нас. При Девите ще бъде по отношение на вашата креативност и желанието ви да свършите колкото се може повече работа. Не знам какво да ви кажа повече, честно казано. Просто имайте предвид, че срещата на небесните тела ще е бурна и гледайте да не се изнервяте. Иначе - на която Дева ѝ се твори - да твори :)

Везни

Във вторник вечер ще имаме пълнолуние във Водолей, което направо ще избухне във вашия дом на флиртове, слава и блясък, скъпи Везни! Луната ще ви посипе с благословията си, така че да бъдете възможно най-харизматични и привличащи. А какво ще привличате ли? Ами… всичко, каквото си поискате! Пълнолунията са събития, които ни даряват с резултатите от постигнатото през последните шест месеца. Конкретно за влиянието, на което вие ще се радвате сега, може да се говори за използване (в добрия смисъл) на контактите, които сте натрупали. Ако имате някакви планове за развитие, било в личен или в професионален план - помислете кой може да ви съдейства за реализирането на тези планове и му се презентирайте в най-добрата си светлина. Шансовете да го привлечете на ваша страна ще са много големи. Също - имате големи шансове да се забавлявате, да флиртувате и да блестите с талантите си навсякъде, където отидете. Затова е хубаво добре да избирате къде ще се появите и кого ще дарите с бляскавата си компания в следващите шест месеца до новолунието във Водолей.

В неделя ще има доста гореща среща между Юпитер и Слънцето. Освен, че събитието е експанзивно, то ще повлияе на вашия дом на еротиката и тайните. В добрия случай - ще си организирате забавление с любимия човек, в което ще вдигнете завесите на някои скрити фантазии. В не толкова добрия - може да имате главоболия покрай стари тайни… Съветът ми е да се затворите в спалнята и да се забавлявате, за да няма достъп външния свят до вас и да не ви търси никой със стари неща…

Скорпион

Във вторник вечер ще имаме пълнолуние в знака на Водолей и то ще освети вашата зона на дома и семейните въпроси, свързани с дома. Това пълнолуние ще ви донесе разрешаване на проблеми, ако имате такива, в тези аспекти или очаквано пренареждане. Влиянието е позитивно и ни носи резултати от старанията положени в последните шест месеца. Във вашия случай - ако от новолунието във Водолей, което беше през февруари, мислите за определени промени по отношение на дома или работите за тях - сега може да ги видите вече осъществени на практика. Понякога подобни пренареждания носят и някакви конфликти със себе си. Но не се тревожете - истината се ражда през конфликтите, а тенденцията за вас ще е добра, ако гледате уверено и с оптимизъм напред.

Имате добри аспекти за сделки с имоти. Само не забравяйте, че Венера е ретроградна до началото на септември, подписването на документите е добре да се случи след този период.

В неделя Слънцето и Юпитер ще се срещнат под нажежен ъгъл и повечето представители на зодиака ще бъдат малко по-експанзивни. За Скорпионите влиянието ще е по отношение на виждането ви за интимното ви партньорство. Доста Скорпиони ще бъдат раздвоени между желанието да форсират нещата и осъзнаването, че всъщност връзките не могат да се форсират. Ще ви бъде по-добре, ако канализирате тази енергия другаде, вместо да изнервяте партньора си със собственото си усещане за нервност, че не достигате докъдето искате, достатъчно бързо. Радвайте се на момента и любимият ви човек ще го оцени.

Стрелец

Идвам с новини за много позитивни влияния от предстоящото пълнолуние, скъпи Стрелци! Във вторник вечер Луната ще изгрее абсолютно пълна в знака на Водолей и ще ви постави в добри аспекти по две направления. Първото е, че ще бъдете чувани. Това пълнолуние е особено добро за всички Стрелци, които се занимават с публичност, творчество, реклама и подобни дейности. Пълнолунието е събитие, което ни дава възможност да оберем резултатите от положените старания в последните шест месеца. Така, че - огласете широко всичко, с което сте се занимавали досега (или поне това, с което се гордеете) и получете заслуженото възхищение, както и, надявам се, пари за труда си.

Другият добър аспект на пълнолунието във Водолей е, че ще може да скрепите съюзи, които са се развивали в последната половин година. Все пак - по-добре е да подписвате документи след началото на септември, когато Венера ще спре да е ретроградна. Позитивно е и че ще може да се отървете от съюзи, които вече са изчерпали полезността си във вашия живот. Дори и последното да ви звучи малко безсърдечно - нека си признаем - далеч не е задължително всички отношения да са вечни. И далеч не всяка раздяла означава последващи лоши отношения, разбира се. Просто, ако с някого сте взели вече всичко един от друг - пътищата ви ще се разделят за добро.

В неделя Слънцето ще се сблъска с вашия повелител Юпитер и вие ще се адаптирате малко по-трудно от обикновено (да, дори за вас е възможно). Избирайте внимателно компанията си, така че да се чувствате комфортно в нея.

Козирог

Очаква ви пълнолуние, което ще се превърне в пълноджобие, Козирози! Е, добре… Тази игра на думи не ми се получи много-много, но определено хороскопът се получва за вас. Във вторник вечерта ще имаме пълнолуние във Водолей и то ще се отрази изключително благотворно на вашия дом на парите. Пълнолунията са, както, за да увенчаят с успех дейностите ви в последните шест месеца и да оберете плодовете от труда си, така и за да надградите. Във вашия случай може да поемете с чиста съвест към осребряване на успеха си, както и към увеличаване на доходите. Сега е моментът да поискате повишение, да обмислите инвестиции, да започнете допълнителна дейност или да привлечете нови клиенти. Благоприятно е и за намиране на нова работа. Важно е да действате още първите две седмици, след вторник, за да може влиянието да има ефект в следващите шест месеца.

В неделя Слънцето ще се сблъска с Юпитер и тази конфликтна среща ще ви направи особено откровени. Откровеността, освен че е добра, често може да ни вкара в объркани ситуации. При вас е възможно да се оплетете в собствения си език, както в платоничните си отношения, така и в любовната си връзка. Знам, че за Козирог е направо ад да се обяснява, какво е имал предвид… Така, че просто в неделя и два-три дни около този ден, премисляйте, преди да се изкажете, за да си спестите главоболия.

Водолей

Нещо като нова година настъпва за вас, Водолеи! Във вторник вечер ще имаме пълнолуние не къде да е, а във вашия знак! Предстоят ви шест месеца, в които да усещате свободата да бъдете себе си и да живеете живота така, както на вас ви се иска. Има, разбира се, някои допълнителни обяснения… Първо - пълнолунието е събитие, което ни дава възможност да получим резултатите от положените старания в последните шест месеца. Значи, ако от февруари насам сте отстоявали нещо, свързано с личността си в личен или професионален аспект, сега ще може вече да се стабилизирате и да живеете с такова разбира за себе си, каквото сте искали. Пълнолунието ни дава възможност и да надградим, така че - продължавайте да се развивате и да живеете, според своите собствени разбирания, скъпи Водолеи.

В неделя Слънцето ще се сблъска с Юпитер и това ще повлияе малко експанзивно на вашия дом на интимните връзки. Тъй като Юпитер ни предизвиква да бъдем откровени и директни, възможно е в неделя и два-три дни около този ден, да кажете повече, отколкото е здравословно за отношенията ви. Но е възможно и да бъдете прекалено мълчаливи. Балансът ще е труден. Ако се чудите дали да признаете някакви скрити чувства на партньора или обекта на интереса си, искам да ви кажа, че астрологията няма конкретен отговор. Знам само, че ще ви е трудно да държите каквото ви е в сърцето и че което си е ваше - ще дойде.

Риби

Фантазията ще е на макс, Риби! А от това - кой знае колко добри развития ще си начертаете… Във вторник вечер ще имаме пълнолуние във Водолей и то ще освети вашия последен дом - на креативност, лекуване, приключване на стари неща и продължаване напред. Доколкото обаче вашият Маг Надя вижда, не ви предстоят особено трудни раздели или задълбочени интроспекции. По-скоро Луната ще разпали вашата фантазия и творчество. Което следва да са особено добри новини за хората, които работят в сферата на изкуството или креативността. Но дори и да не се занимавате с нещо от тези сфери, пак ще ви е забавно и интересно. Препоръчвам ви в следващите шест месеца да отделяте време за хобита, да си организирате повече пътувания и да се обръщате към дейности, които ще ви обогатят по един или друг начин. Добре е, каквото ви се иска да правите, да започнете да го правите още в първите две седмици след вторник, защото така ще поставите устойчива тенденция за предстоящата половин година.

В неделя Слънцето ще се сблъска с Юпитер и ще направи повечето представители на зодиака малко по-експанзивни. При вас тази експанзивност ще се изявява в желание да свършите възможно най-много работа. Дотук добре. Въпросът е да не се изнервяте, ако не можете да я свършите цялата. Спокойно - и утре е ден. А пък два дни след неделя, съвсем ще сте забравили Юпитер как се опитва да ви юрка. Придържайте се към енергията на Луната - творчество, фантазия и добри мисли и го давайте по-спокойно.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Ако искате да ви разсмее - заповядайте на стендъп шоу —> https://www.facebook.com/events/783861409888085

Може да я слушате от понеделник до четвъртък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 31 Юли 2023 09:46

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам