logomamaninjashop

Безплатно обучение на тема ранно детско развитие

Безплатно обучение на тема „Ранно детско развитие“ организира фондация „За Нашите Деца“ на 23 ноември (петък). Гост-лектор е Петя Йорданова, водещ специалист по „Психология на развитието“ от университета във Вюрцбург, Германия. Г-жа Йорданова работи от 2007 г. с деца и младежи от аутистичния спектър в единствения специализиран за това общински център в София. Сред професионалните й интереси са ранно детско развитие, нарушения и превенцията им.

Обучението ще се фокусира върху развитието на най-малките (от 0 до 7 г.) и ще бъдат разгледани ключови умения на децата през различните възрастови етапи, ще се обърне внимание на тревожните знаци в развитието на детето и как родителите да ги разпознават и да реагират при определено тревожно поведение, както и как те да се справят с възрастовите кризи при децата. То ще бъде динамично с много примери и практически насоки, които родителите могат да прилагат в ежедневната грижа за децата.

Екипът на фондация „За Нашите Деца“ подкрепя усилията на семейството да се справя с проблемите и предизвикателствата пред детето, така че да осигури подкрепа и сигурност в живота му и то да получи всички възможности за пълноценното си развитие.

Заповядайте на 23 ноември от 9 ч. до 13 ч. в Център за обществена подкрепа „Св. София“ на фондация “За Нашите Деца“.
За потвърждаване на присъствие - тел. 0882516103 или е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Инициативата се организира по проект „Грижа в ранна възраст“, изпълняван от фондация „За Нашите Деца“ с финансиране от фондация ОУК. Проектът цели да подобри развитието и благосъстоянието на децата в ранна възраст (0-7г.) като въведе интегриран здравно-социален и семейно-ориентиран подход към грижата за тях.


Препоръчваме ви още:

Над 800 деца, родители и специалисти подпомогна проект "Грижа в ранната възраст"

Четенето от раждането е най-добрата инвестиция

Те не "гукат" - те говорят

Последно променена в Вторник, 20 Ноември 2018 08:37

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам