logomamaninjashop

Готови ли сте за Промяната?

Остават броени дни за кандидатстване в четвъртото издание на Промяната – социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се осъществява в партньорство с фондация Reach for Change БългарияТова е възможност да номинираме собствените си Герои на Промяната - приятели с предприемчив дух и решение как да подобрят живота на децата в България. Можем да ги насърчим да кандидатстват и да бъдат следващите финалисти в конкурса за социални предприемачи. 

Какви са условията на конкурса?

Героят на ПРОМЯНАТА трябва да осъществява дейността си в сферите: здравеопазване и социални дейности; информационни технологии и телекомуникации; инженерни и технически дейности; образование и обучение; търговия и продажби. За да получат шанс, да бъдат сред нашите Герои, участниците трябва да са намерили иновативно решение, което може да промени живота на децата в България, и да са готови да се посветят на развиването и разрастването на идеята си. Проектът трябва да е в ранен етап на развитие, да е насочен към реално предизвикателство или проблем, който засяга значителен брой от децата на България; да има потенциала да прерасне в устойчив социален бизнес модел с дългосрочен финансов план; да има възможност да се превърне в инициатива от национална (или дори международна значимост) и да промени живота на стотици деца и младежи.

 19402164 626608420879040 353082916781019040 o


Какви трябва да са Героите?


Те трябва да са автори на идеята и инициатори на проекта с предприемачески дух и навици, насочени към конкретни резултати; да бъдат практични и адаптивни, изявени лидери, които са способни да привличат съмишленици и да вдъхновяват.

Героят на ПРОМЯНАТА ще получи безвъзмездно финансиране за развитие на своята идея в размер на 30 000 лв. 

19467963 626608550879027 7661377430875536920 o
ПРОМЯНАТА
и възможностите за развитие

Най-добрите 10 кандидати ще бъдат поканени в Акселератора на ПРОМЯНАТА и ще получат безплатни обучения и индивидуални консултации, чиято пазарна стойност е 2000 лв. на човек. Героят на ПРОМЯНАТА ще получи, за период от поне една година, менторска подкрепа от служители на Нова Бродукастинг Груп с бизнес експертиза; професионални обучения, съвети и срещи за стратегическо планиране. Ще стане част от международна общност от успешни и мотивирани социални предприемачи, с възможност за партньорства, обмяна на опит и контакти.

Номинирайте предприемчив приятел, насърчете го да кандидатства, крайният срок е 18 юли!


Очаквайте!

Разговор с миналогодишните победители - създателките на ParaKids, които успяват да превърнат в реалност мечтата на всяко дете да има равен достъп до спорт и забавления.

Снимки: www.facebook.com/pg/promyanata.bg


Прочетете още:


Смешната лечебница 
Слънчевото семейство на Силвена



Последно променена в Четвъртък, 10 Август 2017 10:53

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам