logomamaninjashop

Cartoon Network дава зелена светлина на новия сериал „Elliott From Earth“

Нова поредица от екипа, създател на хитовия сериал „Невероятният свят на Гъмбол“

Cartoon Network даде зелена светлина на изцяло новия сериал „Elliott From Earth“. Създатели на поредицата са хората, които стоят зад глобалния хит „Невероятният свят на Гъмбол“.

„Elliott From Earth“ е във формат 20 епизода по 11 минути. Това е анимационен научнофантастичен сериал, който има за цел да забавлява децата, независимо на коя планета се намират. Елиът е човешко момче, което живее на космически кораб, пълен с извънземни от всички части на Вселената. Това е разказ за начина, по който откриваме мястото си в света, дори то да се окаже в Космоса. О, да, има и динозавър.

Началото на работата по продукцията е насрочено за септември 2018 г. Създателят на новия сериал е Гийом Касуто – бивш сценарист и ръководител на поредицата „Невероятният свят на Гъмбол“. Той ще бъде подкрепен от артистичния екип сценаристи и редактори на Гъмбол, които ще вдъхнат живот и на тази поредица.

Гийом Касуто споделя: „Историята на Елиът съзрява в мен от доста време. И всички различни роли, с които съм се занимавал в Гъмбол, ми предоставят уникален поглед над това как точно да бъде вдъхнат живот на подобен проект. Аз съм изключително развълнуван да имам възможността да представя Елиът на света и съм много горд, че имам този невероятен отбор, който да сподели изживяването с мен. Надявам се, че децата и любителите на анимацията по цялата Вселена ще заобичат Елиът толкова, колкото и ние го обичаме.“

Elliot from Earth ok

Cartoon Network е обичан от всички канал, фокусиран основно върху момчешката, но харесван и от момичешката аудитория заради своите комедийни и приключенски предавания. Програмата и съдържанието третират теми, които са близки до децата – хумор, приятелство, въображение, екшън и приключения. Cartoon Network е насочен към момчета и момичета на възраст 6–-12 г. и чрез разнообразното си и успешно съдържание цели да ги предизвиква да бъдат самите себе си. В програмата на канала се открояват анимационни комедии като „Невероятният свят на Гъмбол“, „Време за приключения“, „Парк шоу“, „Кларънс“, „Стивън Вселенски“, „Чичо дядко“, както и превърналите се в класика екшън поредици „Бен 10: Омнивърс“ и „Малки титани: В готовност!“


Препоръчваме ви още:

Дванайсет талантливи деца с награди
в конкурса "Студио Въображение"

 

Последно променена в Сряда, 04 Юли 2018 15:20

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам