logomamaninjashop

Обучение по първа помощ „Спаси живот“

Програмата "Спаси живот" на Академия "Първа помощ" е одобрена от МОН и носи един квалификационен кредит на учители и педагогически специалисти.

Детските учители и преподавателите са първа линия на помощ при възникване на критична ситуация с дете в рамките на училищното заведение. Редица случаи изискват прилагането на първа помощ да започне в рамките на няколко минути след възникналия инцидент. Ежедневната работа с деца е свързана с познания, касаещи спецификата на травматизма в детска възраст, както и подготовка за най-честите критични ситуации. Познанията по първа помощ могат да бъдат усвоени от всеки и са безценни. От тази учебна година това обучение е достъпно за всички училища и детски градини у нас и е предоставено от МОН.
Особен акцент се поставя върху изграждането на задълбочени теоретични познания и реални практически учения 
за оказване на първа помощ, както и работа в екип. Теоретичните лекции са обвързани с логически следващи ги практически упражнения, задачи и реални случаи, като съотношението теория/практика е 40:60.

Програмата предвижда 12 часа присъствена и 4 часа дистанционна форма на обучение. Присъствената форма се провежда в рамките на един ден и може да бъде на място, в учебното заведение. За дистанционната форма на обучение е разработен онлайн достъп до теоретични материали и тестове върху материала.

Препоръчваме ви още:

Първа помощ при алергична реакция 
7 "безобидни" симптома при децата през първата година 
Да действаме веднага! 6 екстремни ситуации с малчуганите

Последно променена в Понеделник, 18 Септември 2017 11:46

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам