logomamaninjashop

Кулинарно

Да се възползваме от изобилието на есента и да разнообразим семейното меню с няколко интересни салати. Витаминозна есенна салата с цитрусов дресинг Типично есенно предложение, съчетало богатството от плодове и зеленчуци, които предлага сезона. Продукти: цвекло – 2 бр. морков – 1 бр. тиква – 200 г узряла твърда круша…
Автор: Тамара Чакърова Когато бях малка, ваканцията за мен означаваше море. През юли отивахме на Южното Черноморие и оставахме около две седмици, а понякога и по двадесетина дни. Плаж, плуване, плискане в солената морска вода, събиране на мидички и охлювчета, заравяне в пясъка, мазане на цялото тяло с какаово масло…
Люси Евтимова e автор на блога Lussi`s World of Artcraft. В него, освен вкусни рецепти, споделя мисли за музика, кино, литература, изкуства. Можете да се насладите и на великолепните снимки, тъй като фотографията също й е страст. Любовта ми към готвенето се появи, когато започнах да го възприемам като творческа…
Лято е. Време за почивка. Кога, ако не сега, е времето да си доставим удоволствието да се храним навън. Ресторантите са привлекателно място да съчетаем отдиха и вкусното хапване. Но ако ние сме изпаднали в приятна леност, за представителите на този бранш е най-активното време от годината. И те са се…
Автор: Мария Чалиева Ако се интересувате от вино, все някога ще попаднете и на винена дегустация, фестивал или друго събитие. Там ще срещнете много приятни хора с интереси, сходни на вашите, ще намерите много нови приятели и със сигурност ще си прекарате страхотно. Бъдете готови обаче да се срещнете и…
"Завършила съм приложна информатика, но интересите ми извън професионалните са много различни и далеч от образованието ми и работата, с която се занимавам. Смятам, че човек се изгражда като личност не само покрай хората, с които е заобиколен, а и благодарение на нещата, които прави в свободното си време и…

Рибни кюфтенца

Ninja Editor Юни 09, 2017
Автор: Тамара Чакърова  Всеки четвъртък сутрин ходя на фермерския пазар в Римини. Не е голям като Варненския, но се намира всичко произведено от околността - от нулев километър, както казват тук в Италия. Така, в последните няколко месеца, се зареждам с ядивни треви, салатки, репички, червено цвекло, артишок, аспержи, спанак,…
Зорница Никифорова е майка на двегодишния Станимир и четиримесечната Ирина. По професия е икономист, с интереси в сферата на изкуството във всичките му форми, но най-вече сладкарството, кулинарията и фотографията. Автор на блога Zornizza Pizza. Кулинарията ме привлича още от най-ранните ми детски спомени, когато се въртях любопитно край мама и…

Какво сирене ядем всъщност

Мария Пеева Май 27, 2017
Автор: Владислав Христов През май 2016 год. бяха изнесени шокиращи данни след проверка на организацията "Активни потребители". Акцията установи нерегламентирано влагане на растителни мазнини в 6 от 36 изследвани марки сирене. Ниска степен на зрялост на сиренето (под 12.6% при 14% по БДС) се наблюдава при 26 марки. Високо водно съдържание (над…
Автор: Тамара Чакърова Майското слънце се е запътило към залеза си. Изпаренията от солниците се надпреварват кое ще се превърне в по-пухкаво облаче и ще заеме по-наперено мястото си в небето над Трапани. Морската вода в солниците до свечеряване е сменила баграта си от тъмно синьо в лилаво, всички нюанси…
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам