Вдъхновяващи истории в кампанията „За повече здрави семейства“ на „Верея“

Баба Дека е на 85 и е пълна с енергия. Тайната? Правнучета, соленки и всеотдайност.

Кампанията „За повече здрави семейства“ на българския производител на мляко и млечни продукти „Верея“ има две основни посоки. Първата е да покаже чрез реални примери как съвременното българско семейство се справя с различни предизвикателства и въпреки това остава здраво. Втората е с подкрепата на Българска асоциация по фамилна терапия (БАФТ) да предложи и семейната терапия като една от възможностите за запазване на семейството здраво.

MamaNinja Yanitsa

Обичта към малката Яница носи всички отговори. Никой не може без другия. И без морето.

 
„Искаме да насочим вниманието към съвременното семейство. Обичта в него, подкрепата, радостта, куража, събитията, различията, силата, слабостите, непреходността, промените, бурите, победите. Чрез реални примери да вдъхновим някои семейства, както и да поканим други да се замислят за предизвикателствата в техните взаимоотношения. Да открехнем леко завесата за семейната терапия като специализиран подход. Да покажем, че професионалната грижа не е нещо срамно, страшно или непосилно, а една от възможностите за запазване на семейството здраво“, споделят от „Верея“.

MamaNinja Spasovi

 Спасови винаги се гледат, когато разговарят, защото в семейството само малката Рози може да чува

Всеки може да участва в кампанията като сподели история на semeistvo.vereia.bgсвързани с брак родители и деца; семейство без брак; „патриархално семейство“; „матриархално семейство“; семейства от един родител и дете; „доведено семейство“; приемно семейство и др. Единственото изискване е историята им да е вдъхновяваща. Примерите с най-интригуващ творчески потенциал ще се превърнат в ТВ клипове на „Верея“. Специалисти по семейни отношения от БАФТ ще провеждат безплатни практически семинари на теми като: „Какви са различните роли на партньорите в съвременното семейство? Кои събития предизвикват промени и как семейството се приспособява към тях? Как се преодолява рутината? Как общува здравото семейство? и др. Техните практически съвети ще се публикуват на semeistvo.vereia.bg още от самото начало.

Mamaninja.bg е посланик на кампанията „За повече здрави семейства“. Вярвам, че тя ще вдъхнови и ще помогне на много български семейства.

Кампанията подкрепят и „Дарик радио“, в-к „Стандарт“, в-к „Марица“, „Програмата“, сп. „Жената днес“, manager.bg, obekti.bg, webcafe.bg, eva.bg, az-jenata.bg и Жюстин Томс

Според национално омнибусно проучване от септември 2017г. за 36% от потребителите „Верея“ е марка, която предлага продукти за цялото семейство, а за 32% - марка, която помага за сплотяване на семействата.

Последно променена в Вторник, 19 Декември 2017 21:58
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

Панелна рапсодия

Панелна рапсодия

09 Май, 2020 Истории

Как работим у дома

Как работим у дома

30 Апр, 2020 Кариера

Осъдени

Осъдени

30 Апр, 2020 Истории

Моята желязна лейди

Моята желязна лейди

10 Май, 2020 Забавно

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам