logomamaninjashop

Какво да подарим на младите родители за коледно-новогодишните празници

Празниците наближават. Всеки от нас мислено е провел разговора си с Дядо Коледа и си е съставил списък с идеалните подаръци. Имаме обаче подозрение, че у повечето родители този списък съвпада в много точки. Как биха изглеждали идеалните подаръци за всеки от нас?

Дистанционно за управление на детето

Представяте ли си колко яко би било да можем да натиснем паузата и да спрем поне за миг детската истерия? Или просто да я превъртим? Или да речем да програмираме функцията "sleep" за нощното кърмене? Защо още никой не е изобретил подобна супер джаджа като дистанционното за управление на деца? Това е потенциална Нобелова награда!

Клонинг

Той може да се разхожда с детето, да го води в поликлиниката, в детската градина и където още трябва да ходи, и никой няма да забележи разликата. А ние спокойно ще си работим, ще се занимаваме със своите неща, възможно е да успеем да се подстрижем, да си измием зъбите и дори да хапнем.

Първите седмици с детето са зомби-апокалипсис!

d8133fe8b5933594698b20331fea7c64 XL

Едногодишен запас от кафе и вино

Ставаме след безсънна нощ и като зомби изхриптяваме: „К-а-ф-е-е-е-!“ - дори не се замисляме има ли въобще вкъщи (може би сме забравили да купим?), всъщност зомбито замисля ли се?. Иска и получава. Що се отнася до виното – какво да коментираме изобщо?

Ваучер за свободно време

Не, не за „свободно време“ (да отскочим до магазина сами, да си вземем душ, да отидем на зъболекар), а за истински свободно време. Някога можехме спокойно да почетем книга, да поспим, да отидем на шопинг, без да мислим как ще се справят без нас.

Устройство за изтриване на чувството за вина

Като в „Мъже в черно“ например. Спомняте ли си? Едно натискане на копчето и нищо не помниш. Ето такова устройство ни е нужно на всички. Хоп – и на теб вече ти се струва, че не си родител. Детето мрънка? Голяма работа, че не си го разходил днес два часа.

Къде е бебето?

54b4716a3dc0cd733b26e61ebb10e28e XL

Магически уловител за трохи

Откъде изобщо се вземат всички тези трохи? Децата ли ги произвеждат? Колкото и да забраняваме да ядат ядки и бисквити в леглото, когато сменяме спалното им бельо откриваме цели шепи от тях. Един уловител за трохи не само ще отстрани тази неприятност, но и ще почисти пясъка, който съвсем скоро ще извира навсякъде от нас.

Покана за тоалетна

Разкош. Възторг. Щастие. И към поканата книжка, чаша вино и много, много приятна музика. Никой не хленчи пред вратата, не блъска и не ни шантажира с прекъсване на връзката с командния център.

Ваучери за домакинска работа

Да си представим, че не е нужно да изискваме, умоляваме и заплашваме: прибери, донеси, остави на мястото му, почисти… Просто вадим един ваучер, връчваме го на малкия безхаберен член на семейството и всичко се случва от само себе си. Без разговори, без мрънкане и скандали. Като награда.


Препоръчваме ви още:

Искам пли плоститулката!

Как да възпитаме правилно родителите - ръководство за деца

Приспиването на дете

 

Последно променена в Събота, 01 Декември 2018 19:44

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам