logomamaninjashop

Хелоуински костюми за секси мамчета

Блогърка предлага колекция от костюми за Хелоуин, предназначена за млади майки

Стефани Хорман е майка на две деца, която оцелява на студено кафе и трохички от закуска. Наскоро тя зарадва последователките си в инстаграм с креативна колекция за Деня на Вси светии.

В интервю за онлайн изданието Babble Стефани разказва, че идеята й хрумва след поредната обиколка по магазините за Хелоуин. В процеса на търсене установява, че всички костюми за жени съдържат в названието си думата „секси“: „секси лекарка“, „секси пожарникарка“, дори „секси миньонче“.

Порядъчно афектирана Хорман решава, че е време да покаже на света, какво значи да си „секси“, когато имаш малки деца. Така създава собствена колекция от костюми, които всяка жена може да измайстори с това, което има вкъщи. Модната линия получава названието „Секси хелоуински костюми, които всяка майка вече има“

Стефани ни предлага да се пременим в съблазнителни шивачки, сред костюмите са още и „50 нюанса странни петна“, „Дамата с чиниите“, „Мрачната богиня на градинарството“, „Недоволната водопроводчица“. Малко подробности за самата колекция.

„Недоволната каналджийка“

ucNL3Eb

Instagram

На преден план виждате млада майка, която е на път да отпуши тоалетната, задръстена от невръстните й хлапета. Гумените ръкавици са задължителен аксесоар, както и плунжерът, който е свеж акцент към костюма. За предпочитане е дрехите, които ще изберете, да могат да се изхвърлят веднага след дефилето.

„Съблазнителната шивачка“

7G6k4ZI

Instagram

„Всичко, от което се нуждаете е малко конец и лепило (сигурна съм, че това е начинът, по който сменяте циповете).“, казва находчивата дизайнерка.

Костюмът е наистина секси, а това, че устата ви е запушена, го прави още по-привлекателен за мъжа до вас. Не се учудвайте обаче, ако по време на партито някой ви помоли да му зашиете копче или да му фиксирате подгъва.

„50 нюанса загадъчни петна“

2Fvxp1H

Instagram

Много актуален модел.
„В пералнята ми имаше доста „по-секси“ варианти, но се въздържах да ги ползвам.“, признава Стефани. Тя твърди, че този модел стимулира към забавни игри по време на партито като например „Отгатни кое петно от какво е“.

„Мама е вещица“

8FmKR8v

Instagram

Често ли използвате метлата? Вероятно. А когато опитат храната ви децата ви правят ли физиономии на отровени? Иска ли ви се понякога да развъртите вълшебната си метла и всички да изчезнат? А може би просто мечтаете да я яхнете и да отлетите надалеч?

Тогава това е вашият костюм!

„Дамата с чиниите“

Efti68B

Instagram

За този костюм ви трябват няколко мръсни чинии и разпиляна зърнена закуска наоколо за по-автентично. Сложете си секси престилката и не забравяйте, че прясно прегорената храна е най-добрият аксесоар.

„Мрачната богиня на градинарството“

BztMJzZ

Instagram

Прост, но зашеметяващ костюм. Нужно е ви е мъртво растение от двора, който отдавна не сте поглеждали. Бъдете готови за флирт след репликата: „Бихте ли ми окосили тревата?“ Приятно допълнение към тоалета са и лопатката и греблото, а гумените ботуши му придават завършеност.

По думите на Стефани, много от майките, които я следват в инстаграм, са й благодарили за предложенията, които показват „тъмната страна“ на майчинството. Много от тях допълват идеите й с мотиви от собствения си опит – загорели тигани, зашити крачоли на панталони, грим от детско ако и т. н.

„Всяка от нас е изпадала в подобна ситуация, затова беше приятно да се посмеем над ежедневието си на майки.“ – допълва Стефани.

Снимки: Instagram


Препоръчваме ви още:

Мама е сухарка

Хелоуин и прекалените светии

Хелоуин - кръв, пот и рецепти

Последно променена в Четвъртък, 25 Октомври 2018 20:16

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам