logomamaninjashop

Училище за бременни и майки със стил

Бременните дами и майките със стил се грижат за себе си винаги, интересуват се от новостите и се стремят постоянно да се информират за продукти и услуги свързани с отглеждането на децата, както и за тях самите. Всекидневието на една жена, която очаква дете или вече е родила, е изпълнено с вълнение и много задачи. Затова е важно да отделят време за себе си, да се чувстват добре и да изглеждат така, както биха желали. 

Подарете си приятно преживяване, на което ще научите полезни неща, както за самите вас, така и за вашето дете. В приятелска обстановка ще ви бъдат демонстрирани упражнения по йога, подходящи за жени, които очакват дете, и за млади майки, които искат да поддържат форма. Ще ви покажат как една бременна дама може да бъде стилна с модните предложения на Руслана Канева от Instinct Store. А пред майките, които са твърде ангажирани във своето всекидневие и искат да поверят детето си в сигурни ръце, ще бъде представена агенция за детегледачки „Нанни“, чиито експерти ще дадат полезни съвети за детската грижа.

Представители на марката Ducray ще представят лосион, който би бил от полза на много настоящи и бъдещи майки, които се сблъскват с реактивен косопад след раждането.

На вълнуващото събитие ще бъде представен и проектът „Маргаритка“. Добрата им кауза е свързана с българската музика и детските песнички. “Маргаритка” инвестира в построяването на музикални площадки в България, като първата по рода си площадка вече е факт в парк „Гео Милев“.

La Roche-Posay се включват в събитието „Училище за бременни и майки със стил“ с представяне на продукти за къпане и грижа след баня, които са подходящи за новородени, бебета, деца и възрастни.

Освен интересните срещи и страхотните демонстрации на продукти, които биха били от полза на всяка майка, посетителите ще получат подаръци и ще участват в томбола с награди. Вкусната почерпка е от Яна Средкова, собственик на Green Basket, която ще се погрижи за здравословно и безглутеново похапване.

За тези, които ще посетят събитието с децата си, на разположение ще бъдат двама аниматори.

Nevena Basarova Dicheva Alex

Водещ на събитието е Невена Басарова-Дичева, основател на Първа Детска Академия за Добри Обноски, специалист по социален етикет и коуч по емоционална интелигентност, майка на 9-годишен син, с опит в общуването с родители и деца от всички възрасти. Самата тя ще сподели с вас полезни съвети за млади майки и бременни жени.

Заповядайте на 17 юли 2018 г. от 17:30 часа в Парк Център София, ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН, но който желае може да закупи компакт диска на „Маргаритка“, за да подпомогне тяхната благородна кауза!

Регистрацията за участие е задължителна – вижте тук.


Препоръчваме ви още:

Как да се подготвим за раждане

 

Последно променена в Сряда, 19 Септември 2018 14:23

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам