logomamaninjashop

Холивуд очаква българските таланти

23-то издание на Световния шампионат по изпълнителски изкуства ще се проведе от 6 до 15 юли 2018 г.

Арт компания „Нови звезди“ е първата организация в България, проучена, одобрена и удостоена с ексклузивен лиценз да избира и подготвя българските делегации за престижния Световния шампионат по изпълнителските изкуства в Холивуд, Лос Анджелис, САЩ /WCOPA/.

1 Национален кастинг

За втора година „Нови звезди“ повежда таланти зад океана, които ще търсят своята реализация. Събитието е уникално с това, че събира на една сцена – и то в Холивуд – стотици талантливи участници от повече от 60 държави от цял свят. Те се състезават в различни направления – вокал, хореография, модели, инструменталисти, актьорско майсторство, циркови изкуства. Те могат да са солисти, дуети, групи, и се борят за титлата „Световен шампион“. Няма възрастови граници – важен е талантът и желанието за успех!

2 Холивуд

Членове на журито са актьори, певци, продуценти, режисьори и други специалисти от областта на изкуствата и шоубизнеса. В програмата са включени тренировъчен лагер, семинари, мастеркласове, уъркшопове и участниците получават шанса да се учат от най-добрите. Освен наградите в шампионата, участниците се състезават и за стипендии за обучение в различни професионални институции.

8 2

Всички участници в Световния шампионат получават шанса да станат част от Международната асоциация „WorldStars”, която подкрепя тяхното развитие и след края на събитието.

Арт компания „Нови звезди“ обявява национален кастинг за участие в Световния шампионат през 2018 година в направленията – вокал, хореография, модели, актьорско майсторство, инструменталисти, цирково изкуство, оригинален жанр.

3 Сертификат

Заявките за участие в подбора можете да изпращате на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Те трябва да съдържат:

- трите имена, възраст и рождена дата, град; контакти с участниците – телефон, имейл;

- какъв талант има участникът, къде се занимава (школа, ръководител), от колко време;

- какъв опит има досега – участия, фестивали, награди и др.;

- материали (ако има такива) – видео клипове, записи, снимки и др.

Компанията организатор ще се свърже с всеки одобрен кандидат и ще предостави подробна информация.

6 Българската делегация 2017

Предимство имат и участниците от събития, организирани от Арт компания „Нови звезди“ – фестивалите „Принц и Принцеса на България“, „Prince & Princess of the World”, “Stars of the World”, „Кръстопът на музите“ (организиран съвместно с НЧ “Св. Св. Кирил и Методий 1924“), както и фестивали, на които ръководителите на компанията са членове на журито.

За въпроси и запитвания на тел 0877 41 00 73 или Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Всички разходи за участие се покриват от самите участници. Подаването на документи за американска виза изисква време, за което арт компания „Нови звезди“ ще съдейства.


Препоръчваме ви още:

Утрешен

Моят разказ за доброто - победителите!

Марина - фурията, която няма граници

 

 

 

Последно променена в Вторник, 10 Април 2018 21:05

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам