logomamaninjashop

Всичко, което трябва да знаете за шопинга с дама

Ще преживеете това изпитание по-лесно, отколкото си мислите.

Шопингът с любимата е основен сюжет в нощните кошмари на всеки мъж. Безкрайното размотаване по магазините, обувките, тоалетите, чакането на ред в пробната – съгласете се, че звучи зловещо. Но мъжът може да избегне всичко това, ако запомни само следните пет условия:

1. Не я пришпорвайте

Не пилете нервите на любимата, за нея шопингът е особен способ за медитация. Представете си, че вие я каните на мачлето си с приятели, а тя на всеки 5 минути ви заявява, че е време да приключвате и да отидете да хапнете тортичка. Бъдете съпричастен мъж, който е готов да издържи поне седмица, за да достави удоволствие на любимата си. Не, не мислете, че сте мъж под чехъл. Мъж под чехъл е този, който прави всичко с нежелание, сякаш са го принудили, а този, който прави всичко с удоволствие и ентусиазъм, е хладнокръвен пич.

2. Заредете батерията на телефона си

Шопингът с дама може да бъде чудесен повод за прочетете новините, да отговорите на мейлите си, затова не пропускайте да заредите телефона преди тръгване. Докато дамата ви снимка и праща визии на тоалети на приятелката за мнение, вие ще можете да изиграете дори някоя и друга игра. Не е задължително да оглеждате всяка дреха или чифт обувки, към които посегне, но бъдете наблизо, ако случайно й дотрябва съвет.

Нов телефон - нов късмет

6faf95a407946923d692f4ddda792716 XL

3. Изберете нещо за себе си

Защо да не се възползвате от тази възможност и да не купите нещо за себе си? Спътницата ви ще бъде дори доволна да се отвлече за малко от собствените си покупки, за да ви даде десетина насоки за дължината на панталона и ширината на реверите. За нея да бъде придружавана от солиден мъж е толкова важно, колкото за вас е въпрос на самочувствие да стоите редом до елегантна жена. В този ред на мисли, отпуснете синджира, нека избира, колкото иска, докато намери най-подходящото.

4. Помогнете й да избере

За да поускорите процеса, можете леко да се намесите и да й предложите един-два свои варианта. Тя ще бъде поласкана от вашата съпричастност. Мъжът, който може да ти помогне с избора на дреха, е находка. Само не прекалявайте със съветите, за да не остане с впечатление, че избирате тоалета за себе си, а не за нея.

Кожена рокля

cc947675ce0ac0c98617f27425843c35 XL

5. Идете до „тоалетната“

Ако батерията на смартфона ви е изтощена, в мъжката секция няма нищо, което да ви заинтригува, а дамата ви разглежда щанд след щанд и нехае за съветите ви, можете да се възползвате от последния, леко хлъзгав съвет – идете до „тоалетна“. Ако сте в мол, е лесно – можете да хапнете нещо, да разгледате новите джаджи в магазина за техника. Ако сте в бутик, излезте да „подишате“ малко въздух. Не се налага да мислите кога да се върнете – тя ще ви позвъни, когато е готова. В случай че отбележи дългото ви отсъствие, можете да кажете, че сте срещнали познат и сте изгубили представа за времето. Банално, но върши работа.

Източник: GQ


Препоръчваме ви:

Да е умна, но не много!

Мъжки манифест

10 мита за жените, в които мъжете все още вярват

Последно променена в Неделя, 02 Декември 2018 13:42

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам