logomamaninjashop

Кратък гайд в Ковид-карантината

 
Карантината с Ковид е чудесен повод да отнемете газта от педала и да забавите темпото на живота. Сутрин се събуждате, нямате нищо спешно за правене и можете да подредите, изчистите и организирате живота си. Или да си губите времето с телевизия...
 
Кратък гайд в ентъртеймънт джунглата:
 
The Undoing - семейство, чук, убита жена, тайни... Затворен сте от седмица с жена си в апартамента, лягате и ставате с нея, пиете хапчета заедно, хранете се заедно, кашляте заедно и на моменти дори ви се струва, че вече мигате в такт заедно. Сериалът може да ви навее към лоши помисли, а вероятно имате и чук някъде из къщата. Бях много впечатлен от размера на апартаментите и от факта, че в една тяхна спалня се побират три апартамента като нашия. Хю Грант е психопат, но още сте в началото на карантината и затова сте склони да не го харесвате, нещо, което към края на изолацията ще се промени.
 
Заразно зло - мисля, че терминът "научно-фантастичен трилър" трябва вече да изчезне. Какво толкова фантастично може да се случи вече? Филмът залага доста на визуалните ефекти (вирус трепе хората, няма как да наблегнем на вътрешночовешките екзистенциални терзания в черно-бяла гама, я!), а това ви дава чудесна възможност да преживеете един пир на сетивата, но само при едно условие! Вдигнете температура! Високата температура ви удря в мозъка и може дори да предизвика халюцинации. Изчакайте до 39,2 - 39,5 и пускайте смело Мила Йовович, която ще ви се струва, че скача и стреля направо върху масата пред вас. Това е много по-готин начин да се трепе вирус, а не както вашата жена, която постоянно ви преследва с хапчета, термометри и чайчета, говори ви за сатурации (нещо за Саурон?) и настоява да се къпете всеки ден (така и не изгуби нюх Росито!). Истинските мъже и Мила Йовович трепят вирусите с автомати и бомби, а не с хапченца и капкомери! Уверете се, че жена ви не знае къде държите чука вкъщи!
 
 
 
115521648 169066584667280 771137908836720067 o
 
La Casa de Papel - испански сериал! Изключително пресметлив, интелигентен, съобразителен, аналитичен, дисциплиниран, хладнокръвен гений решава да организира обира на века. Събира банда от непознати професионалисти и създава непробиваем план, в който е разчел всяко действие на полицията по секунди, всяка реакция на заложниците, всеки възможен вариант на развитие и всичко звучи стабилно и сигурно, като нов редови атмосферен V8! Разбира се, има набор от правила, които трябва безпрекословно да се изпълняват, за да бъде успешен края на операцията! Не ползвайте истинските си имена, не си разказвайте личните истории, не убивайте заложници, не правете секс (нито помежду си, нито със заложници), дръжте се винаги професионално и имайте доверие на ръководителя, бъдете като шибани машини... Про-фе-си-о-на-ли-зъм! Да, но не и в южните части на континента, chicos! До средата на първи сезон имаше застреляни заложници и полицаи, предложение за женитба, секс правеха похитителите помежду си, похитителите със заложниците, ръководителят на обира с шефката на разследването (!!!), и абсолютно нищо не вървеше по плана, защото хората бяха заети постоянно да се подмиват и загащват! Убеден съм, че на 7-мия ден от карантината състоянието ми се влоши от този сериал!
 
Мадагаскар 2 - семеен анимационен филм, който изненадващо може да ви даде отговор и решение! В саваната изчезва водата и Кинг Джулиан(лемурския крал) обявява, че единственият начин да се оправят нещата е да направят жертвоприношение и да хвърлят животно във вулкан. След 10 дена карантина това ще ви се стори страшно логично и затова преди да повикате съпругата си на терасата, за да погледате заедно залеза, си измерете температурата!
 
Успех на всички!
Още от Татко Калоян:
Последно променена в Неделя, 10 Януари 2021 10:18
Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам