logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 14.10 - 20.10.2024

Автор: Надя Брайт

Овен

Скъпи Овни, тази седмица имаме много хубаво събитие за вас! В четвъртък ще има пълнолуние точно във вашия знак! Това пълнолуние може да ви доведе до много важни прозрения, свързани с натрупани преживявания през последните шест месеца. Ако съзнателно или не сте имали важни вълнения - сега ще можете да се доведете до желана реализация. И това важи за всички аспекти на живота ви - лични, кариерни и обществени. Направете равносметка какво ви се е случвало от април насам и какво искате да ви се случи и действайте по затварянето на важни страници. Под затваряне на страници имам предвид да реализирате успех в дадено начинание, за да надградите и да поемете към следващо ниво.

В същия ден Венера ще се премести в знака на Стрелец и вашия дом на пътувания и приключения. Това е точно домът, който Стрелецът управлява. А в комбинация с Венера - веселата планета на любовта и изобилието - до 11 ноември ви чакат чудни забавления. Стига, разбира се, да се осмелите да ги пожелаете. Разширете кръгозора си и пожелаете да отидете някъде, накъдето ви тегли сърцето. Или експериментирайте със себе си и така популярната „зона на комфорт”, като излезете от нея, дори за малко. Необвързаните сред вас може да срещнат любовта на далечно място или в лицето на някого, който идва от далечно място. 

Телец

Скъпи Телци, в четвъртък ще имаме пълнолуние в Овен. Това е събитие, което може да доведе до бурни емоции, а бурните емоции не са ви най-любимото нещо. Въпреки това обаче, пълнолунието е позитивно. За вас влиянието ще бъде в дома ви на философски размисли, лекуване и слагане на край. Ако в последните шест месеца, съзнателно или не, сте работили със своя емоционален свят, сега ще имате възможност да направите трансформация и да установите нов ред в живота си. Може да е тиха революция - вътре във вас, а може и да се отрази на живота ви в по-широк аспект. Важното е, че решенията ви могат да се реализират, вместо да клокочат тихо в душата ви.

В същия ден управителката ви Венера ще се премести в знака на Стрелец и във вашия дом на интимни връзки, мистика и тайни. До 11 ноември планетата на любовта ще се намеси по позитивен начин в интимния ви живот. За някои от вас това може да се отрази като желание за задълбочаване на интимна връзка, за други като желание за започване на такава, а трети може да осъзнаят, че искат повече свобода. Или с други думи - всичко е възможно, общото кратно е, че ще търсите щастие и ще сте готови да давате от себе си, за да го получите. А най-хубавото е, че Венера определено ще ви помага да го намерите!

Близнаци

Скъпи Близнаци, в четвъртък ще имаме пълнолуние в Овен. Силно, енергизиращо и позитивно събитие, което ще повлияе на вашия дом на комуникация с големи групи хора. Много добра новина за тези от вас, които се занимават с дейности, свързани с публичност или биха искали да получат повече видимост в обществото. С това пълнолуние, усилията, които сте положили през последните шест месеца в тази посока, могат да бъдат увенчани с успех. Независимо дали става дума за реализиране на проект или за обявяване на реализиран такъв - пускайте го на бял свят в първите дни, след четвъртък. Това са дни за жътва на резултати от положен труд, както и за планиране на надграждане.

В същия ден Венера ще се премести в знака на Стрелец и вашия дом на партньорства. Влиянието ще бъде активно до 11 ноември. Може да почувствате нужда от обсъждане на общи ценности и общи планове за бъдеще с партньора си. Важи както за любовно партньорство, така и за бизнес съдружие. Бъдете внимателни със себе си и реакциите си, защото е възможно да бъдете и по-емоционални от обикновено. Пиша го, за да ви помогна да се предпазите от прибързани решения или пък от това да изглеждате, сякаш решавате спонтанно и необмислено. Бъдете спокойни - което си е ваше, то ще бъде при вас.

Рак

Скъпи Раци, чака ви чудесно пълнолуние този четвъртък. То ще бъде в Овен и във вашия дом на кариерно развитие. Използвайте го, за да покажете без свян, всичко, което сте свършили досега. И - разбира се - да оберете лаврите. А също и парите, които сте заслужили. Промотирайте себе си и работата си навсякъде, където може да имате полза от разпознаване на труда ви. И не забравяйте да обмислите добре, къде може да се крият такива ползи, защото е възможно да се сетите за много повече места, отколкото се виждат на пръв поглед.

В същия ден ни чака още една добра вест - Венера ще се премести в знака на Стрелец. Планетата на любовта, изобилието и естетиката ще излезе от дома ви на романси и гламур и ще влезе в този на навици и грижа за себе си. До 11 ноември обърнете внимание на начина, по който се чувствате физически и психически. Венера покровителства усещането ни за удовлетвореност, удоволствия и наслада от себе си - включително и от външния вид и стила ни. Фокусирайте се върху това да се чувствате добре, да си доставяте наслада и да чувствате, че заслужавате изобилие, за да го получите.

Лъв

Скъпи Лъвове, този четвъртък ще имаме пълнолуние в Овен. Много позитивно събитие, което ще ви зареди с енергия да реализирате плановете си, свързани с пътуване или разширяване на хоризонта на дейностите си. Помислете за местата - в пряк и преносен смисъл, до които ви се е искало да стигнете в последните шест месеца. Сега моментът е много подходящ да съберете ресурсите, с които разполагате и да осъществите желаното. Може да е свързано с пътуване, с разширяване на професионалната дейност, осъществяване на полезни контакти с чужбина и с учене.

В същия ден Венера ще се премести в Стрелец и във вашия дом на флиртове, слава и гламур. До 11 ноември повелителката на любовта и естетиката ще ви зареди с магнетична харизма, както и с желание да я използвате. Някои от вас може да впрегнат чара си в постигането на своите бизнес цели - ще бъдете убедителни и хората ще се увличат по идеите ви. А други - може да желаят раздвижване на романтичния фронт - там също ще имате успехи. Разбира се - правете си сметката кога волно или неволно излъчвате сигнали, че сте по-увлечени във флирта, отколкото всъщност сте.

Дева

Скъпи Деви, този четвъртък ще имаме пълнолуние в Овен. Събитието е доста позитивно и изпълнено с енергия. За вас то ще влияе в дома ви на интимно общуване, мистика и тайни. Може да ви доведе до трайно свързване с някого в личен или делови контекст. Възможни са предложения, както за брак, така и за съдружие. Зависи от това каква е ситуацията в живота ви, какво търсите и към какво се стремите, както и за какво сте работили в последните шест месеца. Възможни са промени в пейзажа по отношение на споделяните ресурси, като може да става дума и за любов, и за пари. Промените би трябвало да са позитивни и да са следствие на положени дотук старания.

В същия ден - четвъртък, Венера ще се премести в знака на Стрелец и вашата зона на дома. До 11 ноември планетата на любовта ще ви влияе да копнеете за любовта в уюта на дома си. За обвързаните е лесно - отделете си време за спокойни вечери с любимия човек. Една вечеря приготвена от двамата, вино, филм… Всичко това ще ви звучи невероятно привлекателно в този период. Необвързаните може да се огледат в близък радиус около себе си - току виж се оказало, че новият съсед е също необвързан и интересен…

Везни

Скъпи Везни, в четвъртък ще имаме пълнолуние в Овен. Енергично и позитивно събитие, което ще повлияе във вашия дом на партньорските отношения. Това пълнолуние има потенциала да ви донесе промени или да ви изпрати някакво просветление. Възможно е да разберете какво е добре да промените, за да може най-близките ви отношения да вървят по-гладко. Влиянието касае както лични, така и служебни партньорства. Може да постигнете трансформация, към която съзнателно или не сте вървели в последните шест месеца. Пълнолунието обикновено затваря страница от последната половин година, за да можем да оберем плодовете на изработеното досега и да отворим нова страница.

В същия ден ще имаме още едно събитие. Вашата повелителка Венера ще се премести в знака на Стрелец и вашия дом на комуникация и роднини и приятели. Планетата на любовта и изобилието ще бъде в това положение до 11 ноември. За вас това е добър период да заздравите връзките си с приятели, братя и сестри и колеги. Отварянето на сърцето за тях в този период, може да ви донесе позитивни развития от най-разнообразен характер - от това вие самите да се чувствате по добре до реализиране на съвместен проект с някого. Необвързаните може да срещнат любовта в лицето на „само приятел”, колега или приятел на приятел, който се е появил случайно на обща сбирка.

Скорпион

Скъпи Скорпиони, този четвъртък ще имаме пълнолуние в Овен. То ще изгрее във вашия дом на навици, служба и грижа за себе си и има потенциал да внесе много и желана енергия в този аспект от живота ви. Ако в последните шест месеца сте си мислили, че би било добре да направите нещо различно за ежедневната си рутина или организацията на живота си, сега може да стигнете до реализация. Или пък - също много добре - да видите резултатите от това, за което сте полагали усилия в последната половин година. Възможни са уж внезапни вдъхновения от типа „ще разкарам всичко това от килера/гардероба/файловете си”. Вероятно всъщност никак няма да са внезапни, а ще са следствие на натрупани мисли.

В същия ден ще имаме още едно събитие - Венера ще се премести в знака на Стрелец и вашия дом на финансова сигурност и ценности. Планетата покровителка на изобилието, любовта и естетиката, ще бъде в това положение до 11 ноември. За вас периодът е много подходящ да привлечете пари към себе си и да инвестирате в изкуство, скъпоценности и антики. Може да разкрасите и пространствата около вас. А може и да ви се харчи повече от обикновено - не забравяйте да смятате, моля. В любовен план обвързаните да прегледат общите си финанси с партньора - току виж ви дошли добри идеи. А необвързаните да се огледат - при добро стечение на обстоятелствата, Венера ще съдейства да намерите финансово стабилен романтичен партньор.

Стрелец

Скъпи Стрелци, в четвъртък ще имаме пълнолуние в Овен, което ще изгрее във вашия дом на романси, гламур, слава и креативност. Много силно енергизиращо влияние, което може да ви донесе вълнуващи събития в няколко аспекти от живота ви. Бързам да кажа за необвързаните - определено ще бъдете много привлекателни и ще ви върви във флиртовете. И току виж - от забавление се прехвърлите в някаква по-дългосрочна ситуация. Ще ви върви и в творческите дейности. Имайте предвид, че всичко, което вие сте създали, се брои за творчество. Възможно е да реализирате успешно нещо, за което сте работили в последните шест месеца или пък да започнете да берете плодовете на вече завършен проект.

В същия ден за вас ще има не по-малко хубава новина. Повелителката на любовта, изобилието и естетиката - Венера, се мести точно във вашия знак! До 11 ноември се подгответе за позитивното влияние на тази романтична и весела планета. Желанието ви за любов и всички производни блага от това висше чувство ще бъде засилено. Което означава и че ще бъдете настроени да давате, за да получите взаимност. Или накратко казано - прекрасно време за свързване с любимия човек и създаване на спомени. А за необвързаните - за намиране на партньор. Но няма да е само това - цялостно ще бъдете по-харизматични и ще гледате по-леко на живота. А това, както вие много добре знаете, винаги е предпоставка птичето на щастието да ви кацне на рамото, към каквото и да сте се устремили.

Козирог

Скъпи Козирози, в четвъртък ще имаме пълнолуние в Овен. Позитивно събитие, с висока енергия, което ще изгрее във вашата зона на дома. Това пълнолуние има потенциала да донесе важни позитивни промени, касаещи дома, семейството, както и в емоционалния ви свят, свързан с дома, рода и семейството. Може би през последните шест месеца сте мечтали или работили за промяна в тези аспекти от живота си? Е, на това пълнолуние е идеалният момент да я реализирате или пък да пожънете резултатите от положените дотук усилия. А може и да се случи нещо, което не сте предвидили. Ако има такова събитие - вероятно то ще е резултат от съзнателно или не натрупани действия в последната половин година.

В същия ден Венера пък ще се премести от Скорпион в Стрелец. Планетата на любовта, естетиката и изобилието ще бъде в този знак и във вашия дом на философските разсъждения и слагането на край до 11 ноември. Добре е в този период да се обърнете към себе си и да потърсите вдъхновението във вас. Не е нужно да се занимавате с изкуства, за да търсите вдъхновение… Имаме нужда от своята муза за почти всички дейности в живота си. Е, Венера ще ви помогне да намерите музата си и да я предразположите да разцъфне. Само трябва да си дадете малко спокойствие във всеки един смисъл на думата - физическо, ментално, да се откъснете от външния свят и да погледнете навътре - към вашия собствен.

Водолей

Скъпи Водолеи, този четвъртък ще имаме пълнолуние в Овен. Силно, позитивно и енергизиращо събитие, което ще повлияе на вашия дом на комуникацията и близкия ви кръг от хора. Ще имате възможности да обясните всичко, което имате да обяснявате по най-добрия за вас начин. Може да касае лични отношения, презентиране на труда ви или нещо друго важно за вас. Бъдете спокойни и уверени в това, което искате да заявите - вашето време е дошло. Това, за което сте работили през последната година в личен и служебен план, ще може да бъде заявено пред света и да получите в замяна това, което сте заслужили.

В същия ден Венера ще се премести в знака на Стрелец и във вашия дом на комуникацията с големи групи от хора. До 11 ноември планетата на любовта и изобилието ще подсилва ефекта от пълнолунието, за който ви писах по-горе. В този период вие ще имате възможности широко да разпространявате своите послания и да ги развивате творчески. И, честно казано - тези две влияния ще ви направят неустоими за всички. Много хора ще искат да са близо до вас, част от обкръжението ви и, така да се каже - да се докосват до мъдростта и знанията ви. Вашият знак много добре знае как да ползва подобни моменти, така че няма да ви съветвам. Само ще ви пожелая успех и да се забавлявате!

Риби

Скъпи Риби, този четвъртък ще имаме пълнолуние в Овен, което ще освети като фойерверк вашия дом на парите и финансовата сигурност. Застанете на нисък старт и се пригответе да съберете печалбите от всичко, за което сте се трудили през последните шест месеца. Или пък да доведете дълго подготвяна идея до реализация. Събитието има потенциал да реализира у вас активна жътва на резултатите, към които сте се стремили. Дори и да не сте работили със съзнателната мисъл колко ще спечелите от това, над което се трудите - сега седнете и помислете добре колко можете да изкарате и в какво да вложите занапред. Не чакайте пасивно дъжда от пари - той ще дойде, но само ако вие го предизвикате.

В същия ден Венера ще се премести от знака на Скорпион в знака на Стрелец и вашия дом на кариерно развитие. До 11 ноември планетата на любовта и изобилието ще ви помага за привличане на контакти и успех в професионален план. Отпуснете творческата си страна и ѝ позволете да се развихри. Също - бъдете активни в създаването на контакти, в популяризирането на работата си и разпространяването на важните за вас послания. Необвързаните може да срещнат любовта в лицето на колега или пък на събитие, организирано по служебни теми.

Надя Брайт е коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има зодии в нея.

Може да последвате новото онлайн предаване „Твоята история”, на което Надя ще е водещ тук —> https://www.facebook.com/tvoiataistoria  

Ако имате нужда да се справяте по-добре с токсичните събеседници, може да се включите в онлайн тренинг, който ще Ви помогне да изградите полезни умения. Повече информация тук —> https://fb.me/e/91KwARAEW

Ако искате да осъществите промяна в живота си, но имате страхове или съпротиви да го направите, този онлайн тренинг може да Ви помогне да обърнете страха за промяна във ваша полза. Повече информация тук —> https://fb.me/e/46A8KLJMF

Изданията на „Шоуто на Надя Брайт” по радио Фокус може да слушате тук -> https://soundcloud.com/focusradio123/sets/shouto-na-nadya-brajt?si=b438c4580a7742fb8295530813c049af&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

462709712 10232660445004756 6817709951806357945 n

 

Последно променена в Понеделник, 14 Октомври 2024 10:23
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на