logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 21.10 - 27.10

Автор: Надя Брайт

Овен

Скъпи Овни, започваме седмицата със среща между Плутон и Слънцето. До сряда е възможно да се усещате по-напрегнати в отношенията си с някого, който ви е важен. Възможно е на дневен ред да излязат разговори, в които обсъждате отношенията си на концептуално ниво и кой какво иска от тях. А е възможно и такива разговори да няма, но темата да остане да клокочи във вас, за да излезе в някакъв момент в бъдеще.

В сряда ще влезем в сезона на знака на Скорпион и във вашия дом на интимност, тайни и мистика. Цели четири седмици, в които управителят на сексуалното общуване и тайните, ще бъде в същия ваш дом. Много силен период за извличане на максимума от интимните ви отношения, както и за задълбочаването им. Какво означава „извличане на максимума” зависи от контекста на живота ви. За някои Овни това може да означава разнообразяване, за други - задълбочаване, а за трети - да намерят партньор. Добре е да имате едно наум, че както периодът е подходящ за споделеност, така и трябва да обръщате внимание доколко тайните ви са защитени.

Телец

Скъпи Телци, от началото на седмицата до сряда ще бъдем под влияние на среща между Слънцето и Плутон. На вас това ще ви се отрази в желание да разкривате истината. И то - силно желание а това. А истината много често идва под формата на критика. Затова внимавайте кога и на кого „отваряте очите”, за да не се забъркате в конфликтна ситуация.

В сряда ще влезем в знака на Скорпион и в следващите четири седмици Слънцето ще осветява вашия дом на партньорските отношения. Много силен период за интимни моменти с партньора ви. Скорпионът покровителства тайните, така че може да се обвържете с нещо, което само вие си знаете. Или да се изненадате по някакъв въпрос, което не е непременно събитие с негативен знак. За необвързаните е възможно да се появят изкушения от най-различен характер. Мислете за баланса между вълнуващо и здравословно увлечение.

Близнаци

Скъпи Близнаци, от началото на тази седмица до сряда, ще сме под влияние на среща между Слънцето и Плутон. Възможно е в тази дни да бъдете много податливи на чужди настроения и да се влияете от това в емоционалното си състояние. Не забравяйте да активирате естествената емоционална защита, която имат Близнаците за такива случаи. Както и да бъдете повече център и водач на разговора, отколкото само да приемате.

В сряда Слънцето ще влезе в Скорпион и във вашия дом на служба, навици и грижа за себе си. В следващите четири седмици е добре да обърнете внимание на организацията на дните си. Това обхваща много широк спектър от дейности. Но наистина - проверете, дали използвате най-кратките маршрути (в пряк и преносен смисъл) или някъде пилеете време и енергия по пътя към целите си. Също - помислете, дали не може да се включи нещо, към ежедневната ви рутина, което да ви зарежда позитивно и да ви дава повече сила.

Рак

Скъпи Раци, тази седмица, между понеделник и сряда, Слънцето и Плутон ще се срещнат и в този период ще е най-добре, ако пазите енергията си за себе си. Това, на което казват „здравословен егоизъм” ще ви бъде много полезно. Просто защото, ако не внимавате, е възможно да разпилеете енергията си и да се почувствате изтощени. Нещо, което определено не препоръчвам на прага на скорпионския сезон.

В сряда Слънцето ще влезе в Скорпион и във вашия дом на слава, флиртове и гламур. Очаква се в този сезон да бъдете както много харизматични, така и добре да знаете как да използвате харизмата си. В следващите четири седмици ще бъде особено благодатно за необвързаните Раци, защото със силната сексуална енергия на Скорпиона и слънцето в дома ви на романсите, имате много голям шанс да срещнете някого. И този човек може да се окаже, освен подходящ за страстен романс и някой, с когото да погледнете в бъдещето. За обвързаните е добре да разчупите малко ежедневието си с партньора и да се забавлявате заедно.

Лъв

Скъпи Лъвове, в началото на седмицата - между понеделник и сряда, ще бъдем под влияние на среща между Слънцето и Плутон. В тези дни ще сте подвластни на любопитството си към тайните. Няма лошо, защо пък да не разберете това-онова. Само внимавайте да не се въвлечете в интриги или пък да не се подведете и да разкажете своите тайни, където не трябва.

В сряда слънцето ще се премести в знака на Скорпион и във вашата зона на дома. В следващите четири седмици е добре да намерите максимум възможности за почивка и релакс. Мотото е „Забави, забави”, както е изпял Стефан Вълдобрев. Изобщо няма да ви се отрази зле на границата, между есента и зимата, да си дадете възможност да презаредите. Най-малкото - осигурете си повече време за сън. Възможно е и, както си почивате, тези от вас, които имат само сексуални връзки, да ги превърнат в нещо по-сериозно. За обвързаните времето за почивка, което ви призовавам да намерите, е твърде възможно да се подели с време за забавления с партньора. Няма да сбъркате, ако го разпределите така.

Дева

Скъпи Деви, между понеделник и сряда ще сме под влиянието на среща между Слънцето и Плутон. На вас може да ви се отрази като усещане, че вие сте прави, а другите грешат. Дори и усещането ви да е правдиво, спрямо ситуацията, по-добре ще е ако не ви завладява, защото води до фрустрации и чувство на онеправданост. По-скоро мислите дали и кога е наистина важно да докажете правотата си и кога може да махнете с ръка и да пуснете по течението.

В сряда ще влезем в знака на Скорпион. Това означава, че за четири седмици Слънцето ще огрява вашия дом на комуникацията, както и на приятели, братя и сестри, колеги и съседи. Ще ви върви в общуването и без да полагате много допълнителни усилия или да се налага да се преструвате, с цел да се харесате повече. Ползвайте тази натурална сила в комуникацията, за да постигнете целите, които сте си поставили. Независимо, дали става дума за прогрес в работата или пък изглаждане на някаква ситуация с близък - шансовете да ви се получи, са много големи. А и очаквам точно вие да сте душата на компанията в скорпионския сезон, така че - забавлявайте се!

Везни

Скъпи Везни, в последните дни от празнуването на вашите рождени дни Плутон ще се срещне със Слънцето. Това означава, че от понеделник до сряда е по-добре да потърсите спокойствие в дома си. Или да превърнете дома си в спокойно място, за тези от вас, които се чувстват напрегнати в него. Това може да се осъществи, чрез разместване и обособяване на кътче за релакс или с промени от друг характер.

В сряда Слънцето ще напусне вашия знак и ще влезе в този на Скорпион и вашия дом на парите. В следващите четири седмици ще е време да помислите за материалната страна на това, за което си помечтахте, когато духнахте свещите на тортата си. Или цялостно за материалната ви осигуреност в бъдеще. Периодът е подходящ за инвестиции и за преглед на пенсионния ви план. Оглеждайте се и се ослушвайте добре, защото има шанс да се появят възможности за печалба - къде изненадващи, къде не чак толкова. Изобщо - дръжте ума си в парите, както е изпяла Риана и гледайте в перспектива.

Скорпион

Скъпи Скорпиони, межди понеделник и сряда, ще бъдем под влияние на среща между Слънцето и вашият управител Плутон. Може да се почувствате по-лесно раними или раздразнителни. Комуникацията ви може да се усеща малко по-неустойчива и да предизвиква емоционалните ви реакции. Не е толкова страшно, просто е добре да имате предвид, че колкото и силни чувства да ви завладеят, все пак е добре да прецените дали наистина си струва да сте емоционални в такава степен.

В сряда Слънцето ще влезе във вашия знак и за цели четири седмици вие ще сте в центъра на събитията в зодиака. Енергията ви ще се възвърне, след сезона на Везните, който служеше повече за обмисляне и равносметка. Сега вече идва моментът, освен да почерпите и да вдигнете купон, да превключите на скорост пълен напред, що се касае плановете и мечтите ви. Това е началото на вашата лична нова година и е най-добре да я посрещнете с позитивна нагласа и с увереност, че ви чакат само добри неща. Освободете се от излишните тежести и потеглете към мечтаните цели, Скорпиони!

Стрелец

Скъпи Стрелци, от началото на седмицата до сряда, ще бъдем под влияние на среща между Слънцето и Плутон. Ще бъдете малко по-податливи на това да се увличате по хора или общности и е възможно да проявите наивност. Не скачайте веднага с цялата си искреност в отношения или в подкрепа на нечия кауза, преди да сте подложили на тест самия човек или обстоятелствата на ситуацията.

В сряда Слънцето ще се премести в знака на Скорпион и в следващите четири седмици влиянието за вас ще бъде в дома ви на равносметки, размисли, слагане на край и лекуване. Това е времето от годината, в което да се подготвите за началото на вашия следващ житейски едногодишен цикъл (иначе казано за личната ви Нова година - рождения ви ден). Добре е да премислите какво сте направили дотук, какво ви се е случило и кое искате да запазите занапред, както и от кое да се отървете. Премислете уроците си и как може да ги ползвате за надграждане. Поставянето на нови цели е по-скоро за времето, когато Слънцето ще е във вашия знак. Сега е време за рефлексия на личната ви година дотук.

Козирог

Скъпи Козирози, започваме седмицата с влияние на среща между Плутон и Слънцето. Тя ще влияе до сряда и за вас ще се усети по отношение на желанието ви да печелите, да се конкурирате и да бъдете по-добри от останалите. Бъдете внимателни до каква степен се поддавате на това, защото може да станете една идея по-конфликтни от необходимото.

В сряда Слънцето ще се премести в знака на Скорпион и в следващите четири седмици ще огрява вашия дом на общуване с големи групи от хора, популяризиране и технологии. Периодът е добър да заложите на по-широко представяне на себе си и работата си, както и на участие в някакви общности, според вашите интереси и подкрепяне на каузи. Скорпионът управлява тайните, така че нищо чудно да ви привлече някоя тайна общност със собствени правила. Каквото и да правите, имайте предвид, че е добре развитията да имат полза лично за вас, а не вие да обслужвате чужди интереси. Обърнете внимание на технологиите и как може да ги ползвате както средство за личен и служебен прогрес.

Водолей

Скъпи Водолеи, в началото на седмицата Слънцето ще се срещне с Плутон и влиянието на тази среща ще се усеща до сряда. За вас ще се отрази в желание за развитие, но и в усещането за невидими спирачки. Планетите понякога ни поставят в ситуация „тръгни-спри”. Ако се усещате в такъв момент, препоръчвам ви да не се фрустрирате, а да изчакате влиянието да премине, защото то е кратко.

В сряда Слънцето ще се премести в знака на Скорпион и в следващите четири седмици ще огрява вашия дом на кариерно развитие. Имате много добри шансове да се окажете в лидерска позиция или, ако вече сте в такава, да се издигнете на ново и по-добро ниво. Важното е да бъдете осъзнати на всяка стъпка, да сте внимателни точно с кого общувате, докъде споделяте и колко информация извличате. Шансовете за развитие могат да бъдат навсякъде и от вас зависи да ги разпознаете и да ги използвате ефективно. Умението да работите в екип, както и да ангажирате другите за собствените си цели, може да се окаже златно в този период.

Риби

Скъпи Риби, от началото на седмицата до сряда, ще бъдем под влияние на среща между Слънце и Плутон. В този период е възможно да сте малко по-наивни от здравословното и да се увличате по хора или идеи, които не показват ясно истинската си същност. Като цяло интуицията ви е повече от силна, така че не си ви представям напълно подлъгани, но… Все пак имайте едно наум.

В сряда Слънцето ще влезе в знака на Скорпион и във вашия дом на пътуване, приключения и разширяване на хоризонтите. В следващите четири седмици е възможно да ви се иска да хукнете след много и най-различни неща. Може да сте привлечени от перспектива за материален успех, от някоя дестинация или желание да докажете способностите и уменията си. Всички тези стремежи са чудесни и едва ли се ограничават до тези четири седмици в годината. Въпросът е, че сега, ще усещате много силно желание и прилив на енергия да тръгнете, след желаното. Ще имате късмет и Слънцето ще ви покровителства, но все пак - не забравяйте да си пресметнете шансовете добре и да не разчитате на провидението. Успех!

Надя Брайт е коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има зодии в нея.

Може да последвате новото онлайн предаване „Твоята история”, на което Надя ще е водещ тук —> https://www.facebook.com/tvoiataistoria  

Ако имате нужда да се справяте по-добре с токсичните събеседници, може да се включите в онлайн тренинг, който ще Ви помогне да изградите полезни умения. Повече информация тук —> https://fb.me/e/91KwARAEW

Ако искате да осъществите промяна в живота си, но имате страхове или съпротиви да го направите, този онлайн тренинг може да Ви помогне да обърнете страха за промяна във ваша полза. Повече информация тук —> https://fb.me/e/46A8KLJMF

Стендъп на живо може да гледате на 2 ноември в София лайв клуб —> https://www.facebook.com/events/1720599325372367

Последно променена в Понеделник, 21 Октомври 2024 09:11
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам