logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 02.09 - 08.09.2024

Автор: Надя Брайт

Овен

Скъпи Овни, започвам с много добра новина! Във вторник рано сутрин ще имаме новолуние в Дева. Новата Луна ще изгрее за вас именно в дома, който управлява и знакът на Дева - този на служба, навици и грижа за себе си. Така, че за вас влиянието ще е силно. Това е събитие, което покровителства поставянето на начало или подемането на нови инициативи. Във вашия случай ще е много подходящо да обърнете внимание на навиците, които искате да надградите или на такива, които искате да придобиете. Вземете решения, сякаш е Нова година - напишете си на лист какво искате да промените в ежедневието си (защото именно ежедневието изгражда начинът ни на живот). После оставете списъка да отлежи малко и го прочетете не със съзнанието на ентусиаста, а с това на реалиста. Като, разбира се - вярвайте в себе си и способностите си. След това - осъществете първите стъпки по промяната още в двете седмици, които следват новолунието. Така, на пълнолунието в Дева през март догодина, ще можете да се похвалите с устойчив успех!

Тази сряда вашият повелител Марс ще влезе в знака на Рак и вашата зона на дома. А точно това е зоната, която Рака управлява, което е благоприятно за вас. Влиянието се случва веднъж на две години и ще продължи до 4 ноември. Много подходящ период за постигане на цели, свързани с дома, както и разширяване на владенията. Само се пазете от раздразнение, ако нещо не се случва толкова бързо, колкото го искате. Както и не се подвеждайте по експлозивната Марсова енергия и не се опитвайте да се наложите над хората, с които живеете за определени решения. Ако ще купувате или продавате имот - четете внимателно документите. Накратко казано - влиянието е позитивно, просто не прескачайте стъпки от процеса и ще постигнете чудесни резултати!

Телец

Скъпи Телци, тази седмица още във вторник ще можем да се зарадваме на позитивно събитие! Рано сутринта на този ден ще изгрее новолуние в Дева - във вашия дом на флиртове, слава и гламур. Нека припомним, че новолунията благоприятстват нови инциативи и поставяне на начало. Доста широк от аспект от възможности ви се отваря с този дом… Той е и домът на фертилността, така че някои от вас може да вземат решение за увеличаване броя на наследниците. Други пък може да решите, че е време чарът ви да се разпръсне по-надалеч и да спечелите нещо от това. Подходящо е за нови творчески проекти, също така. А може и просто да решите да си отпуснете повече душата и да започне да ви пука по-малко „какво ще кажат хората”. Във всеки случай - важно е в първите две седмици, след новолунието да вземете решение, да планирате и да направите първите стъпки. Така Луната ще ви подкрепя в следващите шест месеца.

В сряда Марс - планетата на завоеванията и секса, ще влезе в знака на Рак и във вашия дом на комуникация с близките. Това е влияние, което се случва веднъж на две години и ще продължи така до 4 ноември. Влиянието ще ви се отрази благотворно по отношение на изграждането и съхраняването на важни платонични връзки - роднински, приятелски, с колеги и пр. Марс ще ви направи по-активни и енергични в тази насока (по-малко отмяна на излизания, защото ви се гледа филм, например). Възможни са бизнес колаборации с някой от приятелския ви кръг. Имайте предвид, че Марс е конфликтен и ако се покаже в ниските си проявления, може да ви скара с някой приятел. Може и човекът да си е виновен, разбира се… Но все пак си дайте време за обмисляне на ситуацията възможно най-обективно и тогава действайте.

Близнаци

Скъпи Близнаци, тази седмица хороскопът ви започва с добра новина! Във вторник рано сутрин ще имаме новолуние в Дева. То ще огрее вашата зона на дома и семейството. Новолунията благоприятстват новите начала и решения. За вашия знак ще е добре да използвате влиянието за обновяване на жилището, покупка на ново или пък решения за нов член на семейството. Последното е доста широко като смисъл - може да си вземете домашен любимец, да предложите брак или пък да решите, че искате детенце. За вече попълнилите всички квоти в дома, остават не по-малко важните и приятни задачи по неговото надграждане. Каквото и да искате - използвайте първите две седмици, след вторник, за да дефинирате желанията си, да ги превърнете в планове и дори да осъществите първите стъпки по тях. Така Луната ще ви подкрепя в следващата половин година.

В сряда планетата на завоеванията и секса - Марс, ще влезе в знака на Рак и във вашия дом на финансовата сигурност. Което означава, че излиза от вашия знак и ще ви даде малко почивка от буйната си енергия. Това е влияние, което се случва веднъж на две години и сега ще продължи до 4 ноември. Този период за вас е благоприятен за печелене на пари (кратко, точно и ясно казано). Добре е да не губите време и да си начертаете планове как ще увеличите доходите си в следващите два месеца. Също е добре да не се подвеждате твърде много по разрушителната енергия на Марс и да не очаквате, че щом вие сте подготвени за дадена битка, тя несъмнено ще се обърне във ваша полза. По-скоро се осланяйте на мъдростта и житейския си опит и вървете с по-тихи, но все пак уверени и последователни крачки към финансовия успех. Апропо - подходящо е и за спестяване на пари, предвид влиянието на Рак, който умее да заделя настрана.

Рак

Скъпи Раци, хороскопът тази седмица започва с добра новина! Във вторник рано сутрин ще имаме новолуние в Дева, което ще огрее вашия дом на комуникация с близките, както и на локални активности. Както знаете, новолунията подкрепят поставянето на начало и новите инициативи. Чудесен повод да се огледате около себе си и общностите, които битуват около вас, за да вземете решение дали искате да се включите в някоя от тях. Може би наблизо около вас се изявяват именно тези хора, в които може да откриете сродни души или съмишленици и да се присъедините към каузите им? Или пък - да присъедините тях към вашата кауза? Отворете очите и съзнанието си широко - огледайте се около вас и се заслушайте накъде ви тегли сърцето. Ако направите това в първите 14 дни, следващи новолунието, нищо чудно на пълнолунието в Дева, през март догодина, да може да се похвалите с някакъв резултатен проект. Успех!

Продължавам с добрите новини за вас, Раци! В сряда Марс - планетата на завоеванията и секса, ще влезе във вашия знак и ще остане там до 4 ноември. Обикновено се казва, че в знака на Рак Марс не се чувства много добре, защото той е войнствена планета, а вашата зодия, както знаем… не е точно войнствена. Но, честно казано аз намирам възможност за благоприятен баланс между агресията на Марс и вашата сантименталност. Това е предпоставка за печелене на битки по мирен път. Така или иначе - използвайте двумесечния период на влияние максимално, защото се случва през година. Максималното използване включва пълен напред към целите ви с увереност в себе си и бъдещето. Мислете като победители и ще бъдете такива!

Лъв

Скъпи Лъвове, започвам с позитивната новина, че не само вече Меркурий не е ретрограден в дома на парите ви и ви помага там, а и Луната ще удари едно рамо. Във вторник рано сутрин ще имаме новолуние в Дева, именно във вашата зона на финансова сигурност. Новолунията покровителстват поставянето на начала и новите инициативи, така че… Може би е време да надигнете глава от сметките, да си поемете въздух и да погледнете визионерски напред. Какво бихте могли да предприемете, за да спечелите пари? Или пък имате нужда от промяна, която ще ви помогне да задържите парите си? За каквото и да става дума във вашия случай, използвайте първите две седмици, след новолунието. Тогава е подходящо да изясните желанията си, да ги превърнете в планове и да предприемете първи стъпки по осъществяването им. Ако свършите тази работа добре в двете седмици, напълно възможно е през март 2025г., на пълнолунието в Дева, да се похвалите с увеличено благосъстояние. Успех!

В сряда планетата на завоеванията и секса Марс ще влезе в знака на Рак и във вашия дом на философски размисли и слагане на край, където ще стои до 4 ноември. Малко странна комбинация от планета, знак и дом на влияние… Планетата е по-скоро агресивна, знакът е сантиментален, а домът на влияние засяга вътрешния ви свят и балансът между чувствата и действията ви. Възможно е в този период да се чувствате сякаш сте в „тръгни-спри” режим и това да ви изнерви. Препоръчвам вместо да се изнервяте, да си направите изводите, които биха били полезни за вас. Може би трябва да калибрирате определени цели или да ги оставите в миналото? Наистина - задайте си тези въпроси, защото след 4 ноември Марс ще влезе във вашия знак за първи път от две години. Тогава режимът ще е „пълен напред” и определено ще е по-добре да имате ясно поставени цели за постигане.

Дева

Скъпи Деви, и тази седмица хороскопът ви е много позитивен! Как няма, като ще имаме новолуние във вашия знак? Рано във вторник сутрин Луната ще ни огрее нова-новеничка и ще ви даде пълна подкрепа при всички нови начинания. Особено благоприятно е и обстоятелството, че Меркурий вече се движи в директен ход. Не се офлянквайте (каква хубава дума), а смело начертайте мечтите си в планове, още през първите две седмици, след вторник. А после, разбира се, се насочете към тяхното изпълнение. Вселената ви праща двойна нова година сега, със сезона на рождените ви дни и с това новолуние. Успех!

В сряда Марс ще влезе в знака на Рак и вашия дом на общуване с големи групи от хора и технологии. Планетата на завоеванията и секса ще бъде в тази позиция до 4 ноември. През това време е препоръчително да използвате максимума от влиянието си сред хората, както и от възможностите, които съвременните технологии дават, за да се доближите възможно най-много до постигане на целите си. Марс обича да завладява и ни помага в това. Опитайте се да канализирате енергията си в комуникацията, за да не стреснете хората около вас с по-експлозивен начин на изразяване, под това влияние.

Везни

Започваме седмицата с позитивно влияние, Везни. Във вторник рано сутрин ще имаме новолуние в Дева. Това събитие ще ви даде възможност да се свържете със своя вътрешен свят - това, което изпитвате дълбоко в себе си, а може би дори на подсъзнателно ниво. Такова свързване с емоциите и скритите мисли е важно, защото именно то може да провокира у вас действия за промяна на настоящето или да ви вдъхнови за нови проекти. Освен това, вътрешният ни свят никога не остава абсолютно таен, винаги „излиза” през нашите действия или думи и в този смисъл е много по-добре, когато ние самите можем да си обясним реакциите си. Новолунието ще ви помогне именно за това, най-вече в първите две седмици, след него.

В сряда Марс - планетата на завоеванията и секса, ще влезе в знака на Рак и във вашия дом на професионално развитие. До 4 ноември ще имате много силно влияние за кариерен успех от Марс, което се случва веднъж на две години при вас. Време е за решителни действия за постигане на целите ви и дори - безапелационна победа там, където сте се насочили. Разбира се - имайте предвид, че агресията на Марс не е за подценяване и се опитвайте да я владеете, както и да я вложите по здравословен начин в действията си. Но при всички положения - работете здраво и работете много - имате шансове да видите мечтите си осъществени.

Скорпион

Във вторник рано сутрин ще имаме новолуние в Дева, скъпи Скорпиони. Това е чудесна новина за тези от вас, които биха искали да разширят своето влияние или да направят, така че дейностите им да се разпрострат над повече хора. Това новолуние ще благоприятства именно тези аспекти сред представителите на вашата зодия. Не чакайте, а още в първите две седмици, след новолунието направете своите планове за разширяване на влиянието си. Ако се занимавате с нещо, за което публичността би била от полза - действайте за популяризацията си. Излизайте пред широка аудитория и се представяйте смело. Подходящо е за създаване на нови контакти и за използване на технологиите в осъществяването на намеренията ви.

В сряда Марс - планетата на секса и завоеванията ще влезе в знака на Рак и във вашия дом на приключения, пътуване и учене. Марс заема тази позиция за вас веднъж на две години, сега влиянието ще продължи до 4 ноември. Възможно е да се амбицирате и да постигнете успехи, които са свързани с трансгранични сътрудничества. Някои от вас може да увеличат сферата си на влияние извън границите на държавата, в която се намират. За много Скорпиони фокус ще бъдат пътуванията и, в известна степен - амбициозните такива. Всичко това е чудесно, само ще сложа напомняне, че експлозивната планета може да ви направи по-нетърпеливи и по-малко детайлни в планирането - опитайте се да балансирате това в името на собствения си комфорт.

Стрелец

Започваме с добри новини, скъпи Стрелци! Във вторник рано сутрин ще имаме пълнолуние в Дева, което ще благоприятства вашето кариерно развитие. Гледайте на това събитие като на Нова година, когато се правят резолюции за постигане на успех. Особено благоприятни са първите две седмици, след новолунието. Ако направите плановете си тогава и реализирате по една от първите стъпки, шансовете ви за успех в следващите шест месеца, ще се увеличат многократно. А и тъкмо е време за планиране на кариерен растеж, нали? Летния сезон се закрива (извинявайте, че ви го напомням) и по един или друг начин всички ще тръгнем на училище. Е, нека стартът на вашата лична учебна година бъде силен, премислен и посеете семената на добра реколта. Успех!

В сряда планетата на завоеванията и секса Марс ще влезе в знака на Рак и във вашия дом… ами на секса. Доколкото ви познавам, тази част от хороскопа можете и сами да си я напишете. Само нека ви дам няколко спомагателни насоки. Влиянието ще продължи до 4 ноември и се случва веднъж на две години. За необвързаните ще е добре да се опитат да постигнат здравословен баланс между желанието за много интимни завоевания и последиците от това. Обвързаните вероятно ще поставят на дневен ред темата за лоялността на партньора им към тях, като вероятно ще очаквате безкомпромисна такава. Добре е и тук да не прекалявате и да не търсите теле под вола. Възможно е създаване на интимни връзки, в които се чувствате страшно силно привлечени… Изживейте си го, но по-скоро взимайте сериозни решения, след началото на ноември.

Козирог

Скъпи Козирози, седмицата ще има позитивно начало! Във вторник рано сутрин ще се радваме на новолуние в Дева, което ще огрее вашия дом на пътувания, приключения и учене. Както знаете, новолунията са събития, които благоприятстват плановете ни за развитие в определени направления, както и поставянето на начало на нещо. Във вашия случай ще бъдат подкрепени новите ви решения и инициативи, свързани с разширяването на хоризонтите ви - буквално и преносно. Ако в първите две седмици, след настъпването на това новолуние предприемете стъпки за осъществяване на план, свързан с обучение или пътешествие - Луната ще ви помага в следващата половин година. Затова, какво да ви кажа? Проверете пак магистратурата, за която се чудихте или пък - организирайте мечтаната почивка. А може и да се свържете с потенциален клиент или бизнес партньор от чужбина. Каквото и да ви е на сърце - действайте!

В сряда планетата на завоеванията и секса Марс ще влезе в знака на Рак и вашия дом на партньорствата, където ще стои до 4 ноември. Подобна позиция спрямо вас Марс заема веднъж на две години, така че е интересен период. От една страна дома на влиянието кореспондира с този на това, което знакът Рак покровителства. От друга страна - енергията на Марс може да ни доведе до някаква победа, но може и да е разрушителна. В общи линии, това което е добре да направите в тези два месеца, е да канализирате силата на Марс в работа по постигане на цели в партньорство. И да не се ядосвате, ако партньорът ви (любовен или служебен) невинаги отговаря на темпото ви. Ако има такива моменти - помнете, че целта ви е съвместен, а не индивидуален успех и подходете с разбиране.

Водолей

Скъпи Водолеи, хороскопът започва позитивно още от вторник! В този ден, рано сутринта, ще имаме новолуние в Дева. Новата Луна ще огрее вашия дом на интимно общуване, тайни и мистика. Определено това събитие може да ви помогне да преминете едно ниво нагоре, що се касае интимните ви връзки. За необвързаните ще е много подходящо, ако бъдат по-активни в намирането на потенциален партньор. Например - седнете на една дискусия със себе си и уточнете какво давате и какво търсите. А след това може да се ориентирате към средите, в които може да срещнете търсеното от вас. За много Водолеи интимните връзки, в които са, може да претърпят развитие в желана от тях посока. Важно е да направите първите стъпки към търсеното от вас в двете седмици, следващи новолунието. Така ще имате подкрепа от Луната за шест месеца напред.

В сряда Марс - планетата на завоеванията и секса ще влезе в знака на Рак и във вашия дом на навици, служба и грижа за себе си. Подобна позиция Марс заема веднъж на две години и ще бъде в нея до 4 ноември. За вас това е период, в който може да впрегнете силна мотивация в изграждане на по-добри навици за ежедневието ви. А, както няма да се уморя да повтарям - действията в ежедневието ни съставят голямата картина на живота. Така, че - действайте смело и уверено. Разбира се, гледайте да не се поддавате твърде много на агресивния Марс, който иска всичко и веднага. Все пак поставянето на изпълнима цел е първата стъпка към постигането ѝ. Работете за свое добро. Успех!

Риби

Скъпи Риби, започвам с добра новина! Този вторник, рано сутрин, ще изгрее новолуние в Дева и във вашия дом на връзки и партньорства. Влиянието може да се отрази, както върху личните, така и върху служебните ви партньорски отношения. Сигурно вече знаете, че новолунията благоприятстват новите начала и надграждането. Затова представителите на вашия знак ще имат успех, ако решат да започнат партньорски отношения или да предприемат нова инициатива в колаборация с партньор. Може да означава всичко - от първа целувка, през сватба или съвместен бизнес. Важно е обаче още в първите две седмици, след изгряването на новата Луна, да помислите много сериозно какво е това, което искате. След това да превърнете желанието си в план и да направите първите стъпки по него. Така ще може да се радвате на доброто влияние за цели шест месеца напред.

В сряда планетата на секса и завоеванието - Марс, ще влезе в знака на Рак и във вашия дом на флиртове, слава и гламур. Това е позиция, която Марс заема веднъж на две години и влиянието ще продължи до 4 ноември. Необвързаните може да се превърнат в машина за флирт през този период. Което е чудесно, стига да не забравяте, че от всяко действие има определени последици. Нека не се налага да раздаваме носни кърпички на останалите представители от зодиака… Обвързаните може да се отдадат на по-фамозни романтични жестове - екскурзии, публични обяснения и пр.

Интересен е моментът със славата в този дом на влияние - имате добри аспекти да завладеете много сърца и/или умове с нещата, които правите, ако им дадете гласност. За всеки аспект от влиянието обаче трябва да ви предупредя да внимавате, колко конкурентни ще станете и как ще действате спрямо конкуренцията. За доброто на всички ще е хубаво е да балансирате експлозивната Марсова енергия.

Надя Брайт е коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има зодии в нея.

На 13 септември може да гледате Надя и други стендъп комедианти от Инсайд Джоук в шоуто „Влюбени срещу женени” - гр. София, Чистилището —> https://www.facebook.com/events/517462907637406

Последно променена в Понеделник, 02 Септември 2024 15:01

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам