logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 09.09 - 15.09.2024

Автор: Надя Брайт

Овен

Скъпи Овни, имам с какво да ви зарадвам още от понеделник. Тогава Меркурий ще влезе в знака на Дева и във вашия дом на навици, служба и грижа за себе си. Планетата на комуникацията и технологиите ще бъде в това положение до 26 септември. Прекрасен период за вас да подредите всичките си канали за информация. Дали се разпилявате сред най-различни приложения за чат, като повечето съвременни хора? Е, може би сега е моментът да помислите доколко и с кого да ги ползвате и как да оптимизирате времето и енергията си за тази дейност. Имате ли непрочетени имейли или няколко мейл акаунта? Ако ги подредите сега, може да си осигурите по-спокоен остатък от тази година. И изобщо - темата за оптимизиране на времето и енергията, които влагате в общуване с останалите, може да се окаже златна мина, в която ако разровите, да откриете допълнително време за себе си и повече спокойствие.

Между вторник и четвъртък Юпитер ще има среща със Слънцето и вие може да станете малко по-чувствителни през тези дни. Възможно е да се дразните повече на не толкова значителни неща или да се вълнувате твърде много на малки позитивни събития. Имайки предвид Марсовата ви натура, бързам да ви предупредя да си поемате дълбоко въздух и да броите поне до десет, преди да реагирате.

В събота и неделя отново Юпитер ще има своето влияние. Този път планетата на късмета ще се срещне с Венера. Дните са подходящи за споделяне на време с най-любимите ви хора. В комуникацията ви може да излязат и някои важни искрени споделяния. Приемете ги спокойно и мислете в перспектива - как да ползвате споделеното така, че да е от полза за отношенията ви.

Телец

Идвам с добри новини, скъпи Телци! И започват още от понеделник. В този ден Меркурий ще влезе в знака на Дева и във вашия дом на флиртове, гламур и креативност. Планетата на комуникацията и технологиите ще бъде в това положение до 26 септември. Ще започна с това, че за необвързаните периодът ще е много подходящ за очароване на потенциален партньор и за печелене на сърца на обожатели. Не бъдете свенливи и не крийте чара си, защото той определено ще работи във ваша полза. Пробвайте и някои приложения за запознанства - там също ще ви работи късметът. За обвързаните ще е приятно освежаващо да си организират романтични срещи с партньора и да се потопят в усещането, сякаш сега се запознавате и флиртувате като в началото. Периодът е подходящ за творчество и популяризация на творчески идеи. 

Между вторник и четвъртък Юпитер ще се срещне със Слънцето и влиянието над вашия знак ще бъде по отношение на харченето на пари. Юпитер ще ви кара да се отпуснете и да харчите, а Слънцето ще ви спира… Не знам чие влияние ще е по-добро за вас, вие решавате. Мога само да ви предложа стария трик на онлайн пазаруването - пълните количката с желаните неща, но пазарувате, когато влиянието отмине ;)

В събота и неделя отново ще се порадваме на Юпитер. Този път планетата на късмета ще се срещне с Венера. Това влияние ще ви помогне да се балансирате и да видите по-ясно целите, които сте си поставили, както и дали бихте искали да си поставите различни такива. Вашият знак умее да разсъждава структурно и да планира, така че този кратък период на влияние може да се окаже много полезен за вас.

Близнаци

Скъпи Близнаци, започваме седмицата силно позитивно с движение от страна на вашия управител Меркурий. Още в понеделник планетата на комуникацията и технологиите ще влезе в знака на Дева и във вашата зона на дома. До 26 септември вероятно ще се чувствате по-добре в уюта на дома си, отколкото сред шумни компании. Много добър период за презареждане на социалните батерии и намиране на вътрешен баланс. Ще бъдат благоприятствани сбирки и срещи с роднини и семейство. Подходящо е за укрепване на тези връзки. А, докато прекарвате качествено време у дома си, може и да ви дойдат някои добри идеи за освежаване на интериора му.

Вероятно особено малко желание за прекарване на време извън дома ще имате в дните между вторник и четвъртък. Тогава Юпитер ще се срещне със Слънцето и тази среща ще ви повлияе като желание да си останете в собствената крепост и да се занимавате с по-големи или по-малки задачи по грижата за нея.

В събота и неделя отново Юпитер ще излезе на астрологичната сцена, този път - в среща с Венера. Ето това събитие ще ви изкара от вкъщи. Особено подходящо за уикенда, мен ако питате. Ще ви се иска да се забавлявате, да флиртувате, да се радвате на живота… Ами какво да кажа? Необвързаните да се пускат там, където имат най-големи шансове, а обвързаните - да хващат любимия под ръчичка и да покорят някой дансинг :)

Рак

Скъпи Раци, тази седмица започва позитивно още в понеделник. В този ден Меркурий - повелителят на комуникацията и технологиите ще се премести в знака на Дева и във вашия дом на общуване с близкия ви кръг от хора. Периодът до 26 септември за вас е много благоприятен за укрепване на връзките с приятели, роднини, съседи и колеги. Отделете повече време за спокойни и смислени разговори, които не са управлявани само от ежедневните теми. Също - засвидетелствайте на хората около вас, кое ги прави важни и защо ги цените. За Раците с кариерни амбиции - може би бизнес идеите ви чакат на близка дистанция около вас? Поне това е, което Меркурий способства, когато е в този дом на влияние. Успех!

От вторник до четвъртък Слънцето и Юпитер ще бъдат в квадратура. В тези дни за вас ще е благоприятно, ако успеете да отделите време за себе си, за уединение със собствените си мисли и рефлексия на емоциите си. На вас нуждата от подобни „бягства” не ви е чужда и обикновено знаете как да ги използвате за достигане на прозрения. Разбира се, налага се деликатно да напомня, че не е задължително да влизате твърде надълбоко в носталгични мисли или нещо подобно (познаваме се, затова го казвам).

Събота и неделя отново Юпитер ще играе роля, този път - в среща с Венера. За вас влиянието може да се отрази в приливи на откровеност, насочени към любимия човек или най-близките хора. Всичко това може да се окаже много полезно за вас и за отношенията ви, стига да не забравяте, че използването на дипломатичен подход, никак няма да навреди.

Лъв

Скъпи Лъвове, тази седмица събитията започват още в понеделник. В този ден Меркурий - планетата на комуникацията и технологиите, ще се премести в знака на Дева и във вашия дом на финансова сигурност. Което си е доста добро влияние, всъщност. До 26 септември ще сте в благоприятен период за изплащане на задължения, получаване на приходи и за планиране на финансите си занапред. Разбира се, добрите влияния на планетите служат само за попътен вятър. От нас самите зависи да опънем платната и да насочим кораба си. Затова - мислете и действайте в посока на стабилизиране на благосъстоянието си. Като начини да увеличите доходите си или пък да пресметнете така разходите, че да се отървете от някои задължения, получаване на повишение и др. Желая ви успех, Лъвове!

Всъщност, за постигане на тези цели, ще ви помогнат и следващите две влияния от хороскопа ви. Първото ще е от вторник до четвъртък, когато ще има среща между Слънцето и Юпитер. За вас това събитие ще е много благоприятно по отношение на създаването на полезни служебни контакти. Бъдете проактивни и в това - помислете кои/какви хора може да ви помогнат за постигане на целите ви и намерете начин да се свържете с тях. Останалото оставям на царската ви харизма.

В събота и неделя отново Юпитер ще бъде на сцената, като този път ще се срещне с Венера. Отново много положително влияние за създаване на контакти. Венера ще внесе по-артистичен и забавен елемент в картината, а и ще е уикенд… Така, че не е лоша идея да посетите културно събитие или пък важно парти, на което да срещнете интересни хора и да осъществите познанства. Как ще използвате тези познанства за бъдещето си, зависи от вашата креативност.

Дева

Скъпи ми Деви, заселването на небесните тела във вашия знак продължава и тази седмица и намирам това за чудесна новина! Още в понеделник не кой да е, а бъбривецът Меркурий ще влезе в Дева и ще остане там до 26 септември. Това е силен период за вас за себеизразяване, набиране на популярност, работа в екип и привличане на съмишленици. Няма нужда да се опитвате да летите под радара, защото Меркурий ще се постарае да сте доволно видяни и чути. Затова по-добре - направете така, че видимостта, която ще получите, да е благоприятна за вас. Прегледайте профилите си в социалните мрежи и ги направете максимално привлекателни, защото и технологиите влизат под това влияние. Ако сте необвързани - може би е време да инсталирате приложение за запознанства?

Между вторник и четвъртък Слънцето ще се срещне с Юпитер и тази среща ще ви повлияе в сферата на професионалното ви развитие. Дните са благоприятни за създаване и ползване на добри шансове по отношение на кариерния ви растеж и проектите, с които сте захванали.

В събота и неделя отново ще имаме влияние от Юпитер. Този път планетата на късмета ще се срещне с Венера. Това още повече може да засили благоприятното влияние, свързано с кариерата ви, този път - по отношение на парите ви. Възможно е в тези дни да измислите идея, от която да спечелите или пък направо да се включите или да задвижите нещо, което ще умножи финансите ви.

Везни

Скъпи Везни, тази седмица събитията на Вселената започват още в понеделник. Тогава комуникаторът Меркурий ще се премести в знака на Дева и вашия дом на философски разсъждения, където ще остане до 26 септември. Може да използвате този период, за да рефлектирате върху начина си на общуване и доколко той носи за вас резултатите, които бихте искали. Също - дали имате нужда от нови хора в обкръжението си или пък са възможни ограничения на състава? Може да помислите и по темата за баланса между отделяне на внимание на другите и грижа за собственото емоционално състояние.

Между вторник и четвъртък Слънцето ще се срещне с Юпитер и тези дни имат потенциала да ви донесат отрезвяване в някои отношения. Ако случайно сте се вдъхновили повече от необходимото за нещо или пък някой е успял да ви подведе - Юпитер ще се погрижи да свали от очите ви воала на заблуждението. Макар и първоначалното усещане да не е приятно, все пак това е позитивно събитие.

Събота и неделя отново ще имаме влияние от Юпитер, този път - в комбинация с  повелителката ви Венера. По принцип представителите на вашия знак са търсени за съвети и разбиране. През уикенда може да бъдете особено търсени за това. Вашите мъдрост и емпатия ще бъдат силно оценявани и вие ще имате възможност да проявите таланта си на душеприказчици и ментори.

Скорпион

Скъпи Скорпиони, още в понеделник Вселената ще ви даде нова възможност. В този ден повелителят на комуникацията и технологиите Меркурий ще влезе в Дева и във вашия дом на общуване с големи групи от хора. Меркурий ще бъде в тази позиция до 26 септември и това е период, в който е препоръчително да оставите идеята за уединение настрани. Може да ползвате благотворното влияние, за да разширите кръга си от полезни познанства, например. Чувствате ли, че ако се запознаете с нови хора, с които споделяте сходни интереси или цели, ще ви подейства добре? Е, сега е моментът да разгледате за събития, сбирки, клубове и др. под., на които ще може да го осъществите.

Между вторник и четвъртък Юпитер ще се срещне със Слънцето. В тези дни вие ще усетите влиянието на срещата като желание за споделяне. И да, знам, че вашият знак не е много приказлив по отношение на чувствата си и не обича да се разкрива, но… Това споделяне може да е много полезно както за вас, така и за отношенията с близките ви.

В събота и неделя отново ще усетим влияние от Юпитер, този път - в комбинация с Венера. Това събитие има потенциал да освободи твореца у вас и да ви осенят много креативни идеи. Или по-малко, но по-важни такива. И, между другото - тъй като Венера участва - твърде възможно е креативността ви да проработи и на закрити врати в спалнята ви :)

Стрелец

Започвам с чудесни новини, Стрелци! Още в понеделник планетата на комуникацията и технологиите влиза в знака на Дева и във вашия дом на професионално развитие, където ще остане до 26 септември. Чудесен начин да започнете новия сезон, ако питате мен. Периодът е подходящ за създаване или опресняване на полезни служебни контакти. Много благоприятно за продаване на идеите ви, презентиране и други комуникационни дейности, които ще подпомогнат кариерата ви. Прегледайте си профилите в социалните мрежи и излъскайте максимално представянето си там.

Между вторник и четвъртък ще усетите влиянието на вашия управител Юпитер, който ще направи среща със Слънцето. Дните ще бъдат предизвикателни за вас по отношение на балансирането на времето. Препятствията може да са свързани с разпределяне на времето между работните ви задачи или между работата и личния ви живот. Най-важното е да запазите спокойствие. Напрежението няма да помогне, затова - приоритизирайте.

В събота и неделя отново вашата планета Юпитер ще е в центъра на събитията. Този път - в комбинация с Венера. Влиянието ще е благоприятно и ще е по отношение на връзките и партньорствата ви. Добър момент за необвързаните Стрелци да направят първа крачка към някого. За обвързаните ще е подходящо да прекарат време с партньора си, лишено от ежедневни грижи.

Козирог

Скъпи Козирози, още този понеделник планетите се раздвижват и ни предоставят възможност за позитивни промени. В този ден Меркурий - повелителят на комуникацията и технологиите влиза в знака на Дева и във вашия дом на учене, пътуване и приключения. До 26 септември, освен че ще ви помага в правенето на резервации, Меркурий ще дава по едно рамо и в още няколко аспекта. Подходящо е за създаване на трансгранични контакти и лични запознанства, както и за записване на програма за продължаващо обучение (може и в чужбина). Изобщо - общувайте надалеч и нашироко в този период.

Между вторник и четвъртък ще усещате влиянието на среща между Юпитер и Слънцето. Възможно е да станете по-импулсивни от обикновено и да ви се прииска спонтанно да организирате пътуване или да се появите на място, което не е обичайно за вас. Всъщност няма нищо лошо в това, даже е добро. Само не загърбвайте напълно Козирожката си същност и действайт разумно.

В събота и неделя също ще имаме влияние от Юпитер, който този път се среща с Венера. За вас влиянието ще е по отношение на работата и кариерата. Макар, че ще бъде уикенд, ако отворите съзнанието си за това - ще получите вдъхновение за работата си и може да родите прекрасни и полезни идеи. Дори и да не ви се работи - давайте по едно ухо на вътрешния си глас и си запишете някъде какво ви е нашепнал в тези дни.

Водолей

Скъпи Водолеи, тази седмица събитията започват още в понеделник и то - с благоприятни влияния! В този ден планетата на комуникацията и технологиите - Меркурий ще влезе в знака на Дева и във вашия дом на интимност, еротика и тайни. Меркурий ще бъде в тази позиция до 26 септември. Необвързаните от вас може да потърсят нов интимен партньор, използвайки технологии (социални мрежи, приложения за запознанства). За обвързаните периодът е добър за споделяне с интимния партньор. Просто се отпуснете и се доверете на човека до себе си, както и му позволете да се почувства комфортно и да се разкрие пред вас. Внимавайте с тайните в този период, защото Меркурий обича да се приказва…

В дните между вторник и четвъртък Юпитер ще се срещне със Слънцето и тази среща може да ви донесе неочаквани вълнения. И по-точно в любовен и романтичен аспект. От една страна - може да ви стане интересно и забавно. От друга - може да се оплетете в по-сложни ситуации, отколкото бихте искали. Ключът е да се опитате да управлявате риска.

В събота и неделя отново Юпитер ще се изявява, този път - в коалиция с Венера. Как да го кажа… Това още повече ще засили влиянието на романтичните игри и рискове, което Юпитер ще ви донесе по-рано през седмицата. Спонтанността ви ще се изрази много ясно, както и желанието ви за различни и нови преживявания. Отново бих искала да напомня да се забавлявате, но да държите под око рисковете в ситуациите, които създавате.

Риби

Скъпи Риби, тази седмица започва много позитивно! Още в понеделник Меркурий - повелителят на комуникацията и технологиите, ще влезе в знака на Дева и във вашия дом на партньорствата. До 26 септември ще бъдете в особено благоприятен период за изглаждане на недоразумения и конфликти с личния или служебния си партньор. А в случай, че такива няма - още по-добре! Може да използвате времето за надграждане на връзката си, чрез споделяне и изграждане на по-устойчив модел на комуникация. Подходящо е и за раздвижване на социалния живот, съвместно с любимия човек. Излизайте по-често, забавлявайте се сред хора и се радвайте на времето си заедно.

Между вторник и четвъртък ще усетите влиянието на Юпитер, който ще се срещне със Слънцето. Тази среща е благоприятна да сложите някакви граници на енергията, която раздавате на другите, за да може да спестите за себе си. Обърнете си внимание, погрижете се за своите нужди и не се чувствайте гузни за това. Все пак - така ви предписва Вселената.

В събота и неделя отново ще има влияние от Юпитер. Този път планетата на късмета ще си партнира с Венера. Влиянието ще бъде силно и ще го усетите в дома си на интимно общуване и еротика. Определено има забавления в играта, но и Юпитер ще си каже думата, така че за много от вас уикендът ще е време, в което да решите, дали ще бъдете напълно отдадени във връзката си или ще поемете по  различен път.

Надя Брайт е коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има зодии в нея.

Може да се запишете в онлайн курс „Поставяне на граници на токсични събеседници” на 10.09. от тук —> https://fb.me/e/3KYNf8lbY

На 13 септември може да гледате Надя и други стендъп комедианти от Инсайд Джоук в шоуто „Влюбени срещу женени” - гр. София, Чистилището —> https://www.facebook.com/events/517462907637406

На 20 септември може да гледате Надя и Влади в стендъп шоу в гр. Варна. Повече информация може да видите тук —> https://fb.me/e/5uJwTBIhQ

На 5 октомври може да се забавлявате с култовото шоу „София срещу провинцията” в София Лайв клуб - за повече информация —> https://fb.me/e/2qmBMW6xv

Последно променена в Понеделник, 09 Септември 2024 09:46

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам