logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 15.07 - 21.07.2024

Автор: Надя Брайт

Овен

В понеделник Марс, планетата на победата и завоеванията, ще се срещне с Уран - повелителят на революционните промени. Ще имате два много благоприятни дни за прозрения и отворени възможности, свързани с изкарването на пари. Бъдете отворени към това да уловите прелитащият около вас шанс. Слушайте фокусирано какво ви се говори, обръщайте внимание на хората, с които общувате и мислете как това може да ви е полезно за финансов възход. Не вземайте прибързани решения, разбира се. Ако нещо е за вас - няма да избяга. Просто идентифицирайте кое може да е подходяща възможност, обмислете я добре и ако смятате за правилно - действайте.

В събота отново Марс ще има роля. Този път вашият управител и планета на завоеванията ще влезе в знака на Близнаци и вашия дом на комуникацията до 4 септември. Много е важно в този период добре да мислите какво и на кого казвате. В добрия случай, комуникацията ви може да ви донесе успех - да разширите дейността си, да проявите лидерски качества, да си решите определени проблеми… В нетолкова добрия случай е възможно да разкриете твърде много от себе си или да направите неподходящи изказвания. Опитайте се да балансирате огнената си натура и вместо да вървите след думите си - управлявайте това, което казвате, за да работи то за вас.

В неделя рано сутрин ще имаме пълнолуние в Козирог, което ще освети вашия дом на кариерата. Чудесно влияние за равносметка какво се е случило при вас в последната половин година в работен план, за жътва на засятото и за потупване по рамото. А, след като направите това - в рамките на две седмици след неделя, си поставете нови амбициозни цели.

Телец

Този понеделник и вторник идват с голям заряд за промени при вас, Телци! Уран, който повелява революциите и промените и е във вашия знак, ще се срещне с планетата, която отговаря за победата - Марс. Под това влияние може да се случат неочаквани събития и от вас ще се иска да не отричате промяната и да не ѝ се противите, а да я навигирате в своя полза. Не забравяйте, че Уран е на ваша страна, така че има всички шансове, каквото и да се случва - да ви донесе благоприятни резултати. Само направете така, че стабилният ви гръб да бъде малко по-гъвкав през тези дни.

В събота Марс ще се премести в Близнаци и във вашия дом на финансова сигурност. Планетата на завоеванието ще ви влияе оттам до 4 септември. Силен период за печелене на пари, чрез инвестиции, нови клиенти или проекти, както и през инициативи, свързани с публичност и екипна работа. В общи линии - вместо на отпуски, се отдайте на умножаване на приходите. Като натрупате активи, ще може да отидете на по-хубава ваканция :)

В неделя рано сутрин ще изгрее пълнолуние в Козирог. Това събитие ще действа във вашия дом на пътуване, учене и разширяване на хоризонтите. Помислете как сте се развивали в тези направления в последните шест месеца и дали искате още. Позволете си да сте доволни от себе си. А след това - дайте воля на мечтите си, защото те могат да се превърнат в планове, а плановете - в изпълнена реалност!

Близнаци

В понеделник Марс - повелителят на атаката, ще се срещне с революционера Уран. За вас това ще бъдат около два дни, в които най-тъмните ви мисли ще се разбълбукат и ще се опитат да излязат на повърхността. Имам предвид тези мисли, които може да ви накарат да поискате да победите в нещо докрай, дори с цената на напълно сриване на съперника си. Звучи доста крайно, затова горещо ви препоръчвам да разсъждавате добре, преди да действате.

Отново Марс и този път с още по-силно влияние, но пък по-добро за управление. В събота планетата на победата ще влезе точно във вашия знак. До 4 септември ще бъдете в силата си да постигате, да се движите напред и да посявате семената на бъдещи успехи. Възползвайте се максимално, без да се самозабравяте. Не поемайте непремерени рискове и не се хвърляйте импулсивно в инициативите си. Успявайте по своя начин - с лекота и ведрост и Вселената ще е на ваша страна.

Доста хора си мислят, че интимният живот е нещо, което просто се случва (или не се случва). Истината е, че и в тази сфера на живота можем да си „отгледаме” развитие и да надграждаме. Именно по тази тема е добре да помислите в неделя, когато ще изгрее пълнолунието в Козирог. То ще ви даде възможност да надградите и развиете преживяванията си в интимната сфера, така че да станат още по-удовлетворяващи.

Рак

Още в понеделник планетата на победата Марс, който към този момент ще бъде във вашия дом на екипната работа и увличането на съмишленици, ще се срещне с революционера Уран. Този ден и един-два дни около него са много силни за вас, да намерите правилните хора, с които да се устремите към висините на най-силните си амбиции. Бъдете отворени за комуникация и в готовност да уловите шанса си.  Успех!

В събота Марс ще влезе в Близнаци и във вашия дом на философски поглед на живота, слагане на край и лекуване. Иначе агресивната планета ще бъде в този ваш дом на мъдростта и баланса за първи път от две години. До 4 септември може да се възползвате от влиянието, за да се прегупирате и да премислите стратегията си за успех. Може би е време за нова посока или пък за различен подход към поставените цели. Починете си, заредете се и действайте след това с нови сили и увереност.

В неделя рано сутрин ще изгрее пълнолуние в Козирог, което ще освети вашия дом на партньорствата. Възможно е много от вас да вземат сериозно решение по отношение на връзката си в следващите две седмици. Козирогът е също силно семеен знак, както сте и вие, така че решенията ви, каквито и да са те, наистина ще бъдат фундаментално важни.

Лъв

Макар и на средата на жежко лято, Вселената отваря шансове за професионални успехи пред вас, Лъвове. Марс и Уран ще направят своята рядка среща в понеделник и влиянието ѝ ще е около два дни. Тъй като едната планета покровителства победата, другата - революционните промени, а влиянието, както казах и по-горе, за вас ще е в кариерен план - включете ловния си инстинкт, за да уловите ключова възможност за успех, когато тя се появи. Дните са подходящи и за поставяне на бъдещи цели.

В събота отново Марс ще изиграе роля в хороскопа ви. Този път влиянието ще е по-дълго - до 4 септември планетата на завоеванията ще е във вашия дом на комуникация с широки групи от хора. Периодът е много благоприятен да рекламирате себе си и нещата, с които се занимавате, да създавате екипи и да сложите лидерската шапка. Може би е дошло време да се изкачите на следващо стъпало в позицията си в обществото или да подобрите статуса на работното си място? Може би да, затова - действайте!

В неделя рано сутрин Луната ще изгрее пълна в знака на Козирог и във вашия дом на навици, служба и грижа за себе си. Помислете си, дали през последната половин година сте направили най-доброто, за да се погрижите за тялото и духа си. Ако отговорът е положителен - не забравяйте да се потупате по рамото и продължете в същия дух. Ако е отрицателен - в първите две седмици, след неделя, е  идеалното време да въведете нови и полезни навици в режима си.

Дева

В началото на седмицата Вселената ще отвори врати за нови и неочаквани шансове пред вас, скъпи Деви! В понеделник планетата на победата Марс ще се срещне с повелителя на революционните промени Сатурн и влиянието ще продължи около два дни. Ако сте внимателни към случващото се, може да уловите шанс за пътуване или за някаква възможност, която да ви изведе на следващо - по-високо ниво на развитие. Ослушвайте се и успех!

В събота отново Марс ще изиграе роля в хороскопа ви. Този път планетата на завоеванията ще се премести в знака на Близнаци и във вашия дом на кариерното ви развитие, където смята да пребивава до 4 септември. Периодът е изключително благоприятен за професионално развитие, поставяне на цели и последователно извървяване на пътя към постигането им. Ще бъдете по-силни от конкуренцията си. Ползвайте Марсовата енергия разумно - не залагайте импулсивно на шансове, а създавайте такива за себе си.

В неделя рано сутрин ще имаме пълнолуние в Козирог и във вашия дом на слава, забавления и творчество. Особено благодатно влияние за тези от вас, които се занимават с изкуство или публични дейности - ще се насладите на пик на славата, благодарение на свършеното дотук в последната половин година. За останалите - ползвайте влиянието, за да излезете извън черупката си - нека повече хора ви видят и оценят, току виж ви харесало…

Везни

Стартирате седмицата страстно и любовно, Везни (любимото ви всъщност)! В понеделник сексуалният Марс ще се срещне с революционният Уран и около два дни ще усещате прилив на енергия в интимния си живот. За обвързаните препоръчвам да загърбят работата за сметка на време с партньора. А какво ще правите в това време - вие ще си прецените :) За необвързаните е благоприятно да подходят към обекта на желанията си или пък да се огледат кой желае тях…

В събота отново планетата на победата Марс ще има роля. Този път ще се премести в знака на Близнаци и вашия дом на приключенията, откъдето ще ви влияе до 4 септември. Много подходящ период за разширяване на границите във всеки един смисъл на думата. От пътуване до желани и далечни дестинации, през духовно обогатяване и израстване до бизнес и служебни постижения. Действайте с размах и самочувствие, но разбира се - разумно и с пресметнато поемане на риск. Желая успех!

В неделя рано сутрин ще имаме пълнолуние в Козирог. Много добро влияние за Везните, които са домошари или които искат да направят дома си приоритет в настоящия етап от живота си. Под това пълнолуние ще може да помислите какво сте изградили дотук по отношение на дома и семейството и какво още искате да имате. По-скоро говорим за духовен план, но и материалният не е изключен. Ако направите първи стъпки към желаното в първите две седмици, след неделя, ще поставите основите на успех за следващите шест месеца.

Скорпион

В началото на седмицата, вместо с работа, Вселената ще ви занимава с емоциите ви, скъпи Скорпиони. Планетата на победата Марс и тази на революциите Уран ще се срещнат във вашия дом на партньорствата и може да изкарат от вас нещо, което уж сте покрили много добре. В понеделник и вторник има шансове да се оголи нерв, за чието съществуване сте стискали зъби в отношенията си с близък човек. Разумният подход е да използвате случая и да решите проблема. По-неразумният е да установите военно положение. Но вие си знаете…

В събота ще се появи отново Марс и отново - ще бъде замесен в близките ви отношения. Планетата на завоеванията и секса ще бъде в знака на Близнаци и във вашия дом на интимни отношения и тайни (който всъщност е управляван от вашия знак) от събота до 4 септември. Това е период, в който връзката ви с интимния партньор може бурно да се размества и пренарежда, докато стигне точка на желана кулминация. Страстите ще са горещи, желанията - силни и е много важно да не забравяте да включвате и разума си, когато навигирате в определени ситуации.

В неделя рано сутрин ще имаме пълнолуние в Козирог, което ще освети вашия дом на комуникацията с близкия ви кръг от хора - приятели, братя и сестри, съседи и колеги. Много подходящо влияние да рефлектирате над тези връзки и как са се развивали те през последните шест месеца. На базата на тази равносметка може да си поставите цели за промяна, развитие или надграждане на отношенията.

Стрелец

Седмицата ви започва със засилено желание да отметнете цялата работа на света, Стрелци. За това ще са отговорни планетата на завоеванията Марс и планетата на революциите Уран, които ще се срещнат в понеделник и ще влияят около два дни в тази конфигурация. Какво да ви кажа - действайте си, има шансове работата ви да е много успешна. Но и напомням да се щадите и да не се оставяте без почивка, защото вашето лично добруване е по-важно от успеха като самоцел. Енергията ви по принцип е впечатляваща, влагайте я така, че да е благоприятно за вас.

В събота Марс отново ще се прояви, този път с по-силно влияние. В този ден планетата на победата ще влезе в знака на Близнаци и във вашия дом на партньорствата. В служебен план периодът е много подходящ за печеливши инициативи в партньорство. В личен - може да се очаква възход по отношение на връзките в зависимост от контекста, в който се намирате. Възможни са нови връзки, възраждане на стари и преминаване към по-сериозен етап на обвързване. Периодът е страстен, добре е да не заглушавате разума си.

В неделя рано сутрин ще изгрее пълнолуние в Козирог и във вашия дом на парите и финансовата сигурност. Чудесно влияние, да си прегледате финансовото състояние, паричните потоци към вас и навън в последната половин година и да прецените как сте се справили дотук. Ако на база това си поставите цели за следващите шест месеца и започнете да ги изпълнявате в първите 14 дни, след неделя, имате много голям шанс в началото на 2025г. да сте по-богати отколкото сте сега.

Козирог

Седмицата ще започне с два особено страстни дни за вас, скъпи Козирози. В понеделник Марс, който повелява завоеванията и секса ще се срещне с Уран - управителят на революциите. Това наистина ще нагорещи страстите ви и не по-малко важно - околните ще го усетят. Възможно е да станете толкова магнетични, че всеки да иска да се докосне до вас. И, изненадващо - възможно е и вие самите да искате да огреете всеки. Преценете сами дали да се пестите или да грабите с пълни шепи от вниманието.

В събота отново Марс ще ни занимае със себе си, този път за по-дълго. Планетата на победата ще влезе в знака на Близнаци и вашия дом на навици, служба и грижа за себе си, където ще пребивава до 4 септември. Идеален период за вас да постигнете своите уелнес цели - физическа форма и ментално състояние. А ако нямате такива цели - може би е по-добре да си поставите? Марс ще ви съдейства, ако искате да установите нова ежедневна рутина, в която да има повече време за спорт или за качествена почивка.

В неделя рано сутрин ще изгрее пълнолуние във вашия знак и това е чудесна новина, Козирози! Време е да оберете плодовете на това, което сте правили през последната половин година. Вдигнете глава от работата си и се огледайте - светът е готов да приветства постиженията ви! Потупайте се по рамото и помислете какво още искате. Но този път за себе си, а не като поставени задачи.

Водолей

Най-добре е да стартирате седмицата с лека почивка, Водолеи! В понеделник планетата на победата Марс, ще се срещне с вашия управител Уран и това може да предизвика известни противоречия в баланса ви между работа и личен живот. Влиянието ще е около два дни и, честно казано, не си струва да приемате нещата особено съдбовно, освен ако съзнателно не получите прозрение, че наистина искате определена промяна. Но и да летите малко под радара и да запазите спокойствие също ще е добра стратегия.

В събота отново Марс ще влезе в картината. Този път планетата на завоеванията ще се премести в знака на Близнаци и във вашия дом на творческо вдъхновение, флиртове, слава и гламур. Това прави периода до 4 септември подходящ за зачеване в пряк и преносен смисъл за вас. Благоприятствани са нови инициативи, покоряване на сърца, забавления и правене на бебета. Разбира се - старайте се да бъдете разумни, защото Марс често ни дава усещането, че всички шансове са на наша страна, а е добре това усещане да бъде подплатено от реалността.

В неделя рано сутрин Луната ще изгрее пълна в знака на Козирог. Това събитие ще ви даде възможност да рефлектирате върху себе си и преживяванията си в последната половин година. Много ще помогне на тези от вас, които имат нужда да калибрират вътрешния си свят, спрямо това, което им се случва и искат да им се случва в реалността.

Риби

В понеделник планетата на завоеванията Марс ще се срещне с повелителя на революциите Уран. Това влияние ще ви даде два дни, в които или да направите нещо много успешно, чрез комуникацията си, или да хвърлите камък в езеро, което е рисковано да вълнувате. От вас зависи на коя своя наклонност ще дадете свобода. Естествено, аз ще ви посъветвам да се опрете на своята мъдрост и дипломатичност и да ползвате силата на Марс и Уран в своя полза, а не да теглите една на някого (примерно). Но в крайна сметка - вие сте пилот на собствения си живот и определяте по кое течение да плувате!

В събота отново Марс излиза на астрологичната сцена. Този път планетата на победата се мести в знака на Близнаци и вашата зона на дома, като планира да остане там до 4 септември. Благоприятствани ще бъдат всички дейности, свързани с осъществяване на амбициите за дома и семейството. Говоря не само за ремонти, които много често ви се падат, но и за инвестиции в семейното благосъстояние или проекти, които касаят семейството и рода. Периодът е подходящ и за зачеване.

В неделя рано сутрин ще имаме пълнолуние в Козирог, което ще огрее вашия дом на комуникация, работа в екип и публични изяви. Добре е, в първите две седмици да рефлектирате над постигнатото през последната половин година в изброените сфери и да оберете лаврите, които заслужавате. След това може да начертаете своя план за постигане на бъдещите успехи, които желаете.

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има зодии в нея.

На 17 август може да гледате стендъп шоу с Надя и други комедианти на Summer Fest в София -> https://www.facebook.com/events/1380940255941022

Може да я слушате всеки петък в „Шоуто на Надя Брайт” на честотите на радио Фокус в цяла България или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 15 Юли 2024 08:59

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам