logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 08.07 - 14.07.2024

Автор: Надя Брайт

Овен

Трудно е някой да сложи прът в колелата на мотивацията ви, скъпи Овни, но все пак е възможно тази седмица за кратко да усетите именно това. В сряда и четвъртък Сатурн ще срещне Слънцето и това може да ви даде усещане, че хем искате да се движите напред, хем някаква невидима сила ви спира да го правите. Не се ядосвайте и не бързайте да насочвате рогата си към стената пред вас. Използвайте влиянието на Сатурн, за да останете за малко в покой и да обмислите какво наистина искате и как може да стигнете до реализация. Може да се окаже, че сте си поставили твърде много цели или че сте се насочили към нещо, защото „трябва”, а не защото наистина го желаете. А може и това време за размисъл да ви даде идея за различен подход, който да използвате.

Първо ще ви разкажа за две кратки влияния на Венера и след това ще премина към по-същественото. В четвъртък планетата на любовта ще се срещне с мечтателния Нептун и това по-скоро ще забави темпото ви на работа. Дайте си малко почивка и възможност да освободите съзнанието си. Така ще отворите поле за креативност и ще се заредите положително.

В петък обаче Венера ще направи труден аспект с Плутон, който е във вашия дом на комуникацията с големи групи от хора и с колеги. По-добре е в този ден да не правите важни съобщения и да не водите преговори. Ако все пак ви се наложи - бъдете особено внимателни с детайлите. Радващото е, че влиянието ще продължи само ден-два.

В четвъртък Венера ще влезе в Лъв и във вашия дом на флиртове, слава и гламур. До 5 август ще бъдете под влияние на планетата, която покровителства не само любовта и изобилието, но и естетиката. А като прибавим към това и царската енергия на Лъва, нещата стават много горещи. Значи, без да чакате, се заемете с няколко неща. Първото е да обърнете внимание на външния си вид и да направите така, че да подчертаете красотата и доброто си настроение. И без това ще правите впечатление навсякъде, където отидете - нека като е гарга, да е рошава! Второто е да си помислите чии сърца и умове искате да завладеете и да създадете възможности да се появите точно сред тези хора. Бъдете внимателни да не си отгледате свръх его за периода, разбира се. Просто бъдете най-добрата своя версия и не се свенете да я показвате!

Телец

В сряда и четвъртък планетите ще насочат вниманието ви към хората, с които работите и съмишлениците ви, скъпи Телци. Сатурн и Слънцето ще се срещнат в тези дни и тяхната среща определено не е момент за втурване в действия. По-скоро е възможност за рефлексия над житейската ви ситуация, хората, с които сте се обградили и вашето лично положение, спрямо това. Отделете време за общуване с близкия си кръг, извън семейството и за обследване на собственото си усещане, спрямо тях. Възможно е да получите прозрения дали и от каква промяна се нуждаете. Възможно е и очертаване на нов съвместен път, първите стъпки по който да предприемете, след като влиянието отмине.

Ще ви запозная с две кратки влияния на Венера, преди да преминем към по-същественото. В четвъртък планетата на любовта ще се срещне с Нептун и за вашия знак това ще отпуши креативната ви енергия, свързана с работата в екип. Не пропускайте да споделите вдъхновението си с колегите, както и да потърсите техните идеи.

В петък обаче планетата на любовта прави труден аспект с Плутон, който е в дома на кариерата ви. Бъдете внимателни в този ден, опитайте се да не вземате професионални решения и да не подписвате документи. Ако все пак се налага - преглеждайте внимателно детайлите. За щастие - влиянието е кратко - само ден-два.

В четвъртък Венера ще влезе в Лъв и във вашата зона на дома и семейството, като ще остане там до 5 август. Този период е много подходящ да се възползвате от енергията на Венера за привличане на изобилие и създаване на материална и естетическа стойност и да се захванете с проект, който ще освежи и разкраси дома ви. За обвързаните любовта и романтиката ще се случват най-вече у дома. Ще копнеете за уютни споделени вечери с любимия човек и ще вложите старание и умения, за да ги организирате. Необвързаните обаче да не се затварят ексклузивно вкъщи, а да се оглеждат за някой, който споделя техните ценности и с когото могат да изградят стабилен съюз. В общи линии сега, повече от всякога, на челото ви ще пише „подходящ/а за брак”, така че се възползвайте от това.

Близнаци

Сряда и четвъртък може да се окажат особено важни дни за вас по отношение за професионалната ви мотивация и материалните ви амбиции, Близнаци. В тези дни ще се срещнат Слънце и Сатурн и срещата им ще повлияе именно на вашия дом на кариерата и този на парите. Усещането ще е по-скоро „газ-спирачка” и правилният подход е да не се гледа на това, като на дразнещо обстоятелство, а като на възможност. Възможността, която ви се дава, е да спрете за малко и спокойно да погледнете по-подробно целите, които сте си поставили. Може да обследвате причините, поради които сте се захванали с дейностите си, докъде наистина стигат амбициите ви и как да използвате вродената си креативност, за да направите пътя си по-лесен, интересен и ползотворен.

Първо ще ви запозная с две по-кратки влияния на Венера, а след това ще ви разкажа и за същественото. В четвъртък планетата на любовта ще се срещне с Нептун и това ще се отрази много добре на креативността ви в професионален план. Позволете си да помечтаете, дори да пофантазирате. Така може да получите много интересно прозрение, което да се отрази добре на бъдещите ви планове.

В петък планетата на любовта ще направи неблагоприятен ъгъл с Плутон, който е във вашия дом на пътуване и преминаване на граници във всякакъв смисъл. Не е подходящо да организирате и плащате пътувания в този ден. Ако нямате избор и се налага да го направите, проверете много внимателно детайлите по сделката. За радост, влиянието е кратко - само ден-два.

В четвъртък Венера ще влезе в Лъв и в дома, който вие управлявате - този на комуникацията с близкия кръг от хора - семейство, приятели, колеги, съседи и др. под. До 5 август планетата на любовта ще ви даде възможност да решите изказани или скрити конфликти във ваша полза. Важно е да имате предвид, че под знака на Лъва може да се почувствате от страната на силата и това да ви попречи да видите някои нюанси в отношенията си. Така може да се случи да спечелите ситуация, но да поставите основите на бъдещ проблем. Затова не забравяйте, че вие умеете добре да слушате и разбирате и използвайте активно това умение. Този период е благоприятен за привличане на нови приятели и за прекрасни вечери в компания. Необвързаните може да осъзнаят, че в някое платонично приятелство се крие потенциал за любовни отношения.

Рак

Започвам с едно леко предупреждение към вас, Раци… В сряда и четвъртък Слънцето, което е във вашия знак, ще се срещне със Сатурн, който е във вашия дом на откровеността. Възможно е в тези два дни да получите непреодолим импулс за директно изразяване на мислите си. Добре е да се опитате все пак да преодолеете спонтанността си и да прецените възможните последствия от своята искреност. Разбира се - не ви казвам да си мълчите и да преглъщате. Просто се постарайте да погледнете малко по-напред в бъдещето, преди да си отворите устата или да напишете съобщението, това е всичко. Истината е най-добрата политика, но има значение и как я поднасяте.

Първо бих искала да отметна две по-кратки влияния на Венера, а след това да ви запозная със същественото. В четвъртък планетата на любовта ще се срещне с мечтателя Нептун и това ще ви се отрази на възможността да виждате отвъд видимото и да разбирате в по-голяма дълбочина, отколкото ви се представя. В комбинация с вродената ви интуиция, възможно е да откриете нещо важно за вас.

В петък обаче Венера ще направи неблагоприятен аспект с Плутон, който е във вашия дом на интимното общуване. Бъдете предпазливи и внимавайте да не ви въвличат в манипулации. За щастие - влиянието е кратко - само ден-два.

В четвъртък планетата на любовта и изобилието ще влезе в знака на Лъв и във вашия сектор на финансова сигурност. Чудесна планета за влияние точно в този ваш дом! Защото Венера ни помага да привличаме и управлява материалните блага (по-скоро луксозните, отколкото тези от първа необходимост). Това се засилва и от качествата на Лъва, който много добре се спогажда с идеята за увеличаването на благосъстоянието. До 5 август си отваряйте очите на четири за всяка възможност за печелене на пари и се старайте винаги да сте на точното място в точното време, за да насочите паричните потоци към вас. Не си позволявайте да бъдете безразсъдни и да разчитате на късмета, но и активно търсете шансовете за финансови постъпления.

Лъв

Тези сряда и четвъртък ще имат силата да отприщят дълбоките ви страсти и да стане тя, каквато ще стане… Слънцето ще се срещне със Сатурн, който е във вашия дом на интимност и тайни и тази среща може да вдигне температурата ви на вътрешно кипене. За много Лъвове това може да са дни на разкриване на интимни копнежи пред някого, а за тези, които вече са ги разкрили - директно да се случат чудеса от страст. Добре е да отбележа, че ще е страхотно да си изживеете чудесата, но все пак не им вярвайте, докато не се докажат във времето. В тези два дни е възможно и да откриете, че увлечение по определен човек не е най-добрата посока за вас. Приемете го като спестяване на време и потърсете по-подходящ обект на чувствата си.

Първо ще ви разкажа за две кратки влияния на Венера, а след това ще ви запозная и с по-същественото. Този четвъртък планетата на любовта се среща с Нептун, което ще ви направи особено чувствителни и емпатични към околните. Това може и да е добре, и да не е толкова добре, в зависимост от това кой иска да споделя с вас. Дръжте сърцето си отворено, но не забравяйте и за здравословните граници.

В петък пък Венера ще направи неблагоприятен аспект с Плутон, който е във вашия дом на връзките и партньорствата. Не се замесвайте в ситуация, в която може да ви манипулират, както и не позволявайте на вътрешните си демони да ви управляват. За щастие, влиянието е само ден-два.

Най-добрата новина в хороскопа за вас е, че в четвъртък Венера ще влезе в Лъв. Планетата на любовта и изобилието ще бъде в огнения ви знак до 5 август. В този период Вселената ще бъде на ваша страна, каквото и да искате да привлечете - обожатели, любов, слава, пари, възхищение… Направо дъжд от блага. Разбира се, за да може да усетите благовалежа, ще трябва и вие да се постараете. Първо - използвайте всяка възможност, която ви се отвори. И второ - бъдете наясно какво искате… Ако търсите сериозна връзка - нужно ли е да завъртите главата на много хора? Ако искате да ви се възхищават - все пак е добре да покажете какво можете. А ако желанието ви е да изживеете красивата си любовна история с партньора - ще трябва целенасочено да му обърнете внимание. Успех и умната, Лъвове!

Дева

Тази седмица Слънцето и Сатурн ще ви предоставят много добра възможност да рефлектирате върху партньорските си връзки, Деви. Независимо дали става дума за служебни или за лични такива, Сатурн може да удари малко спирачка, за да ви помогне да се огледате и да оцените къде се намирате. Най-добре е, ако усетите въпросната спирачка, да не се плашите и да не го приемате като последна спирка. Това е по-скоро възможност за откровен поглед върху отношенията ви, калибриране на разбиранията и на плановете са съвместно бъдеще. За тези от вас, които са в търсене на партньор, дните са подходящи за осмисляне на действията, които предприемате в тази посока, както и за избистряне на концепцията какво търсите.

Първо ще ви разкажа за две кратки влияния на Венера, а след това ще ви запозная и с по-важното. В четвъртък планетата на любовта ще се срещне с Нептун и това ще ви направи особено проницателни за ситуации и хора. Разбира се - не препоръчвам сляпо доверие в интуицията, но все пак е добре да имате предвид какво ви нашепва вътрешният глас.

В петък пък Венера прави неблагоприятен аспект в Плутон, който е във вашия дом на навиците и грижата за себе си. Бъдете по-внимателни с физическите действия, не се излагайте на излишни рискове. Хубавото е, че за ден-два това влияние ще отмине.

В четвъртък Венера ще се премести в знака на Лъв и във вашия дом на философски размисли, слагане на край и лекуване, където ще действа до 5 август. Венера покровителства любовта, изобилието, естетиката и привличането. В периода на влияние е възможно да станете по-мечтателни и да се случва да се разконцентрирате. Позволявайте си тези състояния, защото те ще ви дадат възможност да получите важни за вас прозрения. Може би ще осъзнаете, че е време да пуснете нещо от живота си или пък че искате да подредите приоритетите си по друг начин. А може и просто креативността и фантазията ви да се развихрят и да отприщите свободно творческата си енергия в любовта и не само.

Везни

В сряда и четвъртък тази седмица може да усетите известно забавяне на ритъма в ежедневието си. Това ще се дължи на среща между Слънцето и Сатурн. Тази среща има потенциал да ви подразни, но подготвени от хороскопа си, ще знаете как да я обърнете в своя полза. Ако усетите, че нещо не върви точно както вие искате и организацията ви е изправена пред препятствия, значи Сатурн иска да научите урок, с който да подобрите живота си оттук нататък. Вместо да се опитвате да си избутате дейностите, въпреки затрудненията, отделете време да погледнете ситуацията от друг ъгъл и да намерите различно решение, с което да заобиколите пречките, така че повече да не ви се налага да се разправяте с тях.

Първо ще ви осведомя за две по-кратки влияния на Венера и след това ще премина към същественото. В четвъртък планетата на любовта ще се срещне с мечтателя Нептун и двете планети ще ви нашепнат, че е време за малко почивка от препускането по задачи. Какво да ви кажа… Послушайте ги.

В петък обаче Венера ще направи неблагоприятен аспект с Плутон, който е във вашия дом на забавленията и флиртовете. Просто бъдете внимателни в този ден да не му отпускате края повече, отколкото реално искате, както и да не бъдете въвличани в интриги. За щастие, влиянието отминава в събота.

В четвъртък вашата управителка Венера ще влезе в знака на Лъв и в дома ви на общуване с големи групи от хора. Доста добро влияние, предвид на това, че Венера е планетата, която умее да привлича, а Лъвът е знак, който знае как да покорява сърца и територии. До 5 август вие ще огрявате силно и надалеч с харизмата си и определено ще бъдете търсена компания от много хора. Може да използвате тази засилена дарба така, както ще е полезно за живота ви в момента. Някои от вас може да имат нужда да създадат нови делови контакти, други - да спечелят последователи, трети - да се смесят с определена социална среда, а четвърти - просто да си релаксират в приятна компания. Каквато и да е вашата цел - Венера ще ви помогне да я постигнете. От вас се иска само да не си стоите вкъщи и да си избирате добре хората, с които ще излизате.

Скорпион

Започвам директно, Скорпиони - в сряда и четвъртък ще бъдете едновременно магнит за всички околни и ще имате желание да покорите всички сърца на света, но от друга страна… няма чак толкова да ви се занимава с хората. Първо да обясня от къде ще ви дойде тази противоречива ситуация - Сатурн ще се срещне със Слънцето и подобна комбинация няма как да остане незабелязана. А как да навигирате в нея? Не се пилейте по случайни хора и събития, от които няма да излезе нищо съществено. Най-добре ще е, ако канализирате страстната си енергия в посока, в която наистина ще ви удовлетвори и ще ви направи щастливи, когато се върне обратно към вас. Седмицата е особено подходяща да се сдобрите с приятелката си, окей?

Първо ще ви информирам за две по-кратки влияния на Венера, а след това ще ви запозная със същественото. В четвъртък планетата на любовта ще се срещне с мечтателния Нептун и това може да събуди у вас любовен интерес към човек от друга националност. А може и да осъзнаете, че имате непреодолимо желание да посетите далечна дестинация.

В петък пък Венера ще направи неблагоприятен аспект с Плутон, който е във вашата зона на дома. Избягвайте да се въвличате в конфликти или да подписвате някакви документи, свързани със семейни и домашни въпроси. Ако все пак се налага - проверете си внимателно детайлите, преди това. За щастие - влиянието е само ден-два.

В четвъртък Венера ще влезе в Лъв и във вашия дом на кариерно развитие. Това е абсолютно чудесна новина за вас, Скорпиони! До 5 август планетата, която отговаря за привличането на блага, ще бъде в знак, който умее да върви напред и да постига целите си с лекота. Спокойно може да се възползвате от това и да оползотворите периода, като натиснете газта по отношение на амбициите си в професионален план. Помислете каква възможност трябва да ви се отвори, за да може да постигнете желаните успехи и ако се налага - направете така, че сами да създадете условията за шанса, който ви е нужен. Периодът е много подходящ за работа върху професионалния ви имидж - и като външен вид (онлайн присъствие) и като създадени контакти. За какво не е подходящо ли? Да скромничите и да летите под радара. Успех!

Стрелец

Ще бъда като вас и ще карам направо, Стрелци. Тази сряда и четвъртък е възможно да станете малко раздразнителни и повечко да се оглеждате в поведението на хората около вас. И по-конкретно - в това на най-близките ви. Слънце и Сатурн се срещат в тези два дни и това ще даде известни смущения в комуникацията ви със семейството. Би било добре, ако не приемате много крайно нещата и ако си дадете възможност да обмислите дали имате временно раздразнение или по-скоро получавате знак да отработите съществуващ конфликт.  И, разбира се, под „отработите” нямам предвид да го задълбочите или просто да си замълчите и да се направите, че няма нищо. По-скоро да го решите разумно с общи усилия.

Първо ще ви разкажа за по-кратките влияния на Венера тази седмица и после ще премина към същественото. В четвъртък планетата на любовта ще се срещне с мечтателя Нептун и това може да отвори клапата ви на алтруизъм дотолкова, че да жертвате себе си. Опитайте се да намерите баланс между това да давате и това да не се раздадете и всичко ще бъде наред.

В петък обаче Венера ще направи неблагоприятен аспект с Плутон, който е във вашия дом на комуникацията с околните. Стойте далече от възможни манипулации и интриги и ще ви е мирна главата. За щастие - влиянието е само ден-два.

В четвъртък Венера ще влезе в Лъв и в дома, който вие управлявате - на приключения, пътувания и учене на нови неща. Това е много добра новина за вас, а още по-доброто е, че периодът на влияние ще е чак до 5 август. Това ще е прекрасно време за различни и интригуващи преживявания, които да напълнят сърцето ви с радост. Ако има нещо, което копнеете да ви се случи или място, за което мечтаете - сега е моментът да се насочите към реализация на мечтите си. Венера ще направи така, че да привлече нови хора с нови емоции към живота ви. Бъдете съзнателни накъде насочвате енергията си, защото ще имате много от нея и може да ви се стори лесно да я пилеете. А, за да усетите истинско удовлетворение, е по-добре да се занимавате с ценните за вас неща.

Козирог

Скъпи Козирози, в сряда и четвъртък Слънцето ще срещне вашия управител Сатурн. Тази трудна, но добра планета вероятно ще си постави за цел да ви изпита и вие ще трябва да се представите максимално подготвени за изпита. Ако в тези два дни ви предстоят важни разговори или пък друг вид някакво представяне, отделете достатъчно време на подготовката, така че да сте сигурни в себе си. Никак не е лоша идея да привлечете и някого, да ви помогне в задачата. Не се безпокойте - целта на Сатурн не е да ви прецака, а да ви постави в такава ситуация, в която да извадите най-доброто от себе си. А да давате най-доброто вие можете, така че наистина е въпрос само на подготовка и самообладание. Успех!

Първо ще ви разкажа за по-кратките влияния на Венера тази седмица и след това ще ви запозная със същественото. В четвъртък планетата на любовта ще се срещне с Нептун - мечтателят на Слънчевата система. Този ден за вас ще е много подходящ за романтични преживявания, така че си отделете време и възможност за такива.

В петък обаче Венера ще направи неблагоприятен аспект с Плутон, който е във вашия дом на парите и финансовата сигурност. Избягвайте големи разплащания и подписване на сделки в този ден. Ако все пак е неизбежно - внимателно проверете всички детайли по трансакциите. За щастие, влиянието ще е само за ден-два.

В четвъртък Венера, повелителката на любовта и изобилието, ще влезе в знака на Лъв и във вашия дом на интимно общуване. В периода до 5 август ще се усещате особено страстни, Козирози… Хубавото е, че не само ще се усещате, но и ще ви върви в тази сфера на живота. За необвързаните сред вас времето е чудесно за намиране на партньор/и. Само внимавайте, в случай, че търсите нещо сериозно, да не се разпилеете измежду различни връзки. Не, че е лошо да се забавлявате, разбира се. Просто напомням, ако крайната ви цел не е изцяло в забавлението. Горещо съветвам обвързаните сред вас да подсигурят в календара си време, което да прекарат насаме с партньора. Доста ще ви осмисли лятото, така да се каже…

Водолей

Скъпи Водолеи, възможно е тази седмица да ви постави на изпитание по отношение на вашите ценности - духовни или материални. Лошата новина е, че става дума за среща между Слънце и Сатурн, а Сатурн няма как да бъде неглижиран като влияние. Добрата новина е, че срещата ще е само в сряда и четвъртък и още по-добрата е, че Сатурн всъщност иска да успеете. Просто неговият начин да ви помогне, е като ви дисциплинира (калява стоманата, така да се каже). В тези два дни не бъдете лекомислени в решенията си, които касаят пари и принципи, говорете и подписвайте само след внимателна оценка и с поглед в перспектива. Стабилност е ключовата дума тук - това е, към което трябва да се стремите.

Първо ще ви разкажа за двете по-кратки влияния на Венера тази седмица и после ще премина към същественото. В четвъртък планетата на любовта ще се срещне с Нептун - планетата мечтател. Хубав ден, в който да се отпуснете за малко от грижите и да си повярвате, че заслужавате да ви се случат хубави неща и най-вече - че заслужавате работата ви да ви се отплати пребогато.

В петък обаче Венера ще направи неблагоприятен аспект с Плутон, който е във вашия знак. Възможни са фрустрации на тема любов и/или притежание. Опитайте се да не задълбочавате негативното и да не вземате крайни решения, в случай, че ви споходят неприятни мисли. Влиянието ще отмине за ден-два.

В четвъртък Венера ще влезе в Лъв и до 5 август Вселената ще се опита да ви направи най-големите щастливци по отношение на любовта. Венера покровителства любовта, привличането, естетиката и изобилието, а Лъвът е огнен знак, който в добрите си проявления се стреми към щедрост и споделеност. И всичко това - във вашия дом на партньорства и сериозни връзки. Ако вече сте обвързани, действайте, за да решите стари неразбории и да разчистите пътя към безоблачно и градивно бъдеще. А ако не сте и търсите партньор… Търсете активно, защото късметът ще е на ваша страна! Разбира се - не се хвърляйте на сляпо, дайте си време за опознаване. Но и все пак - вярвайте в късмета си, лятото вещае любов!

Риби

Както знаете, строгият, но справедлив Сатурн е във вашия знак, скъпи ми Риби. Планетата житейски учител ще се срещне в сряда и четвъртък със Слънцето и в тези два дни може би ще бъдете изправени пред задачата да преосмислите плановете си. Вероятно ще усетите как Сатурн ви натиска спирачката за определени амбиции. Спокойно - това ѝ е работата на тази планета. А вашата работа е да се възползвате от паузата (вместо да ѝ се дразните) и да разгледате плановете си от различни ъгли. Така може да видите нещо, което ви е убягвало или за което не сте се сетили и качествено да подобрите процесите си. Или пък да смените посоката с нова и по-добра, да съкратите пътя и изобщо - да подходите креативно в полза на собствените си цели.

Първо ще ви разкажа за две по-кратки влияния на Венера, а след това ще ви информирам за същественото. В четвъртък Венера ще се срещне с вашия повелител мечтателния Нептун. В този ден дайте воля на романтичната си страна и я изразете точно така, както сърцето ви се чувства. Нека прозаичните задачи отидат на заден план.

В петък обаче Венера ще направи неблагоприятен аспект с Плутон, който е във вашия дом на философски поглед на живота. Има риск от изпадане в меланхолия и усещане за депресия. За щастие, влиянието е кратко - само ден-два. Дори може и да не го усетите, ако решите да не задълбавате в него.

В четвъртък Венера ще влезе в знака на Лъв и вашия дом на навици и грижа за себе си и ще действа там до 5 август. Венера, освен че е планета на любовта и изобилието, управлява и естетиката. Чудесно влияние, съчетано с по-скоро суетния Лъв, за вашия сектор на грижа за себе си, бих казала. Използвайте периода за дейности, които ще ви накарат да се чувствате добре. Позволете си да се поглезите със спа и козметика, облечете си хубавите дрехи, може да си промените косата или да внесете промени в стила си… Без угризения се отдайте на разкоша да се чувствате добре и да се оглеждате във възхитените очи на околните!

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има зодии в нея.

На 13 юли може да гледате стендъп шоу с Надя и други комедианти с вход свободен в Swimming pool София -> https://www.facebook.com/events/466176722778006

А на 15 юли Надя няма да празнува рожден, защото навършва 40 години. Вместо това ще направи „бутиков” стендъп -> https://www.facebook.com/events/1183962142751490

Може да я слушате всеки петък в „Шоуто на Надя Брайт” и от понеделник до четвъртък  от 17:00 до 18:00 в радиопредаването „Лаф&Хейт“ на честотите на радио Фокус в цяла България или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 08 Юли 2024 09:04
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам