logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 08.05 - 14.05.2023

Овен

Във вторник Слънцето ще се срещне с Уран и тази среща много силно ще повлияе на вашия дом на финансите. Уран е разбивач на статуквото - много подходящо е да помислите за съвсем нов начин за изкарване на пари. Бъдете смели, мислете „извън кутията” и си поставете мащабни цели. Към изпълнението им може да пристъпите още от началото на другата седмица. До тази неделя Меркурий все още ще е ретрограден, а той прави своите смущения именно в зоната ви на парите. Но вие не пропускайте вторника за поставяне на цели. Както и за да се оглеждате за късмета си в този ден - комбинацията Слънце с Уран е мощна фабрика за добри шансове. Шансовете, знаете, идват ако си ги повикаш. Не е зле да разгледате обявите за работа, ако ви се върти в главата да сменяте мястото. Или пък да помислите за повишение и как да поставите въпроса на дневен ред. За Овните, които се занимават с бизнес, спомнете си какво ви посъветвах по-горе за „извън кутията”.

В четвъртък Венера ще се срещне със Сатурн и това ще се отрази на вашата зона на дома. Изведнъж от огнените машини, които сте, ще се превърнете в мили декоратори на дома си, които създават уют. Няма лошо, даже е много хубаво. Денят е подходящ за планиране на ремонти, преустройства и други подобни дейности. При всички положения, ползвайте енергията на Сатурн и планирайте внимателно и структурирано, ако ще променят по-сериозно. Той сега е добре настроен, така че ще ви прати най-добрите си влияния.

Телец

Във вторник Слънцето се среща с Уран във вашия знак и за вас това може да се отрази като емоционално торнадо. Просто комбинацията на Слънце - Аз и Уран - разрушител на статуквото е доста мощна. Обаче искам да го погледнете от хубавата страна и от страната на възможностите, които ви дава. За много от вас това ще е момент, в който ще осъзнаят какво от тяхното поведение им пречи и ще вземат решение да го променят. Други пък може да предприемат мерки за промяна на средата, в която са или на кръга от хора, около себе си. Тоест - торнадото ще бъде пречистващо и след него ще може да градите по-добре и по-хубаво.

В събота Сатурн ще срещне повелителката ви Венера и е най-добре вие да се разходите сред общество, така да се каже. Покажете се в професионален план - ако хората от гилдията ви или колегите са забравили колко сте ценни и колко можете - вероятно е добре да им припомните. Излезте и сред приятели, ще се почувствате добре, може да възродите стари полезни контакти или да създадете нови. При всички положения - изобщо няма да ви е излишно да се позабавлявате.

Тази неделя ще е последният ден от ретроградния Меркурий. Ура! Комуникацията ви отново се връща на нивото, на което ще ви е полезна и приятна. Махат се смущенията по линията, които ретроградния период носеше и сега може да си говорите по-леко с хората. Нямам как това да не донесе поне облекчение, ако не и полза.

Близнаци

Шарен ви е хороскопът Близнаци, но то и самите вие сте си шарени, така или иначе…

Във вторник Слънцето се среща с Уран и това за вас ще е ден, в който може да получите някакви прозрения. Ако си отваряте очите и ушите добре, може да свържете точките между уж случайни изказвания и събития и да се ориентирате много по-добре в ситуация, в която се намирате. Във вторник и два-три дни след него слушайте много внимателно какво ви говорят, защото може да прихванете нещо неизказано, но все пак важно за вас.

В събота Венера ще се срещне със Сатурн и това ще ви даде шанс да изградите правилен имидж там, където е важно. В случай, че искате да реализирате някакъв план и това зависи и от други хора - Венера ще ви помогне да впечатлите въпросните хора. Сатурн пък е добър помощник в изграждането на стратегия. Така, че не е излишно да помислите в дългосрочен план - кой за какво ви е нужен и как да го привлечете към екипа си. Не се стеснявайте да се рекламирате, покажете смело талантите си.

В неделя ретроградният период на Меркурий ще приключи и с това може да се сложи край на по-дълбокото преживяване на отделни житейски уроци, което вероятно изпитвате от 21 април насам. Смисълът на цялото това нещо е да преработите минали ситуации и да продължите по-уверено напред с нови сили. Ползвайте и тази седмица за това и след края ѝ продължете напред с мъдростта на взетите уроци.

Рак

Тази седмица ви е посветена на новите идеи, технологиите и работата в екип, Уважаеми Раци. Във вторник Слънцето се среща с Уран във вашия дом на технологиите и груповите занимания. Оглеждайте се внимателно къде сте се озовали в този ден и два-три дни след него. Може да се окаже, че сте на точното място в точното време за реализиране на идея. Или пък за зараждането на такава.

За новите идеи определено ще ви помогне и срещата между Сатурн и Венера в събота. Венера в момента е във вашия знак, а Сатурн, когато не е конфликтен (този път няма да е) може да оказва голяма подкрепа. В случая подкрепата ще е по отношение на креативното ви мислене и новите начинания.

Необвързаните сред вас да не забравят да пробват апликациите за запознанства през тази седмица - Уран е покровител на технологиите - ползвайте влиянието му. Обвързаните може да си пофлиртуват виртуално с любимия човек.

Тази неделя е последният ден от ретроградния Меркурий, което означава, че от другата седмица вече може спокойно да се оглеждате кой от обкръжението ви е оцелял около вас през ретроградния период, кого смятате за истински приятел и на кого ще разчитате занапред.

Лъв

Седмица на изненадващите събития ви предстои, Лъвове. Спокойно, за добро ще е :)

Във вторник Слънцето ще се срещне с Уран и срещата им ще задвижи някои процеси, по които чакате развитие в последните месеци. А може и да сте се отказали дори от развитието. Възможно е изведнъж да ви се обадят хора, които сте търсили преди време за нещо. Или да си отворите имейла и да видите, че там има предложение за нещо, което сте обмисляли само хипотетично. Важното за този ден е първо - да разпознаете птичето на щастието измежду всички птичета, които може да кацнат на рамото ви и второ - да уловите щастливото птиче. Успех!

В четвъртък Венера ще се срещне със Сатурн и в любовен план вие ще имате някои противоречиви мисли. Противоречията ще идват от желанието на Сатурн да обясни всички, да го постави на стабилна основа и да изгради план. А както знаем (вие като по-страстни даже много добре го знаете) - в любовта невинаги може да се планира. Възможно е в този ден да имате нужда от уверението на партньора си, че вървите в една посока или да се почувствате объркани, че не получавате именно знаците, които търсите. Добре е да се опитате да приемете нещата по-спокойно и да си дадете сметка, че нищо няма да се реши точно в този ден. Ако отстраните елемента на драма, ще може да видите по-ясно нещата и да си успокоите душата.

Тази неделя ще е последният ден от ретроградния Меркурий, което означава, че от другата седмица смущенията, които усещахте в професионален план, ще се разкарат. Дерзайте значи!

Дева

Във вторник се пригответе за изненадващи възможности и неочаквани шансове, които Уран - разбивачът на статуквото, ще ви изпрати. В този ден Уран ще се срещне със Слънцето и за Девите са възможни именно непредвидени предложения. Важното е да не вземате решения, следствие на стъписване. Да отказвате възможности, само защото са ви стреснали, не е най-оптималното. Дали да приемате и да се впускате в нови неща, аз разбира се, не знам Знам обаче, че е добре да си позволите да мислите „извън кутията” и дори да прецените няколко риска. Не всяка несигурност е капан, може би понякога е просто предизвикателство.

В събота Венера ще се срещне със Сатурн и вашият знак е един от тези в зодиака, на които това ще се отрази по-скоро буквално - структуроопределящата планета ще се опита да ви „подреди” любовта. Тези от вас, които имат нужда да променят нещо в личния си живот, имат добри аспекти да осъзнаят точно каква промяна търсят, именно в събота. А за тези, които вече знаят какво по-различно искат, денят е подходящ да преминат към действия.

Тази неделя е последният ден от ретроградния Меркурий - от следващата седмица ще станете по-весели, с по-оптимистичен поглед в бъдещето и с повече желание за приключения. Хубавото на това? Меркурий няма да ви се пречка по пътя!

Везни

Един от най-хубавите хороскопи за седмицата имате, Везни! Първо страсти и любови, после благоприятни влияния за работата и накрая - ретроградният Меркурий ще приключи! Започвам едно по едно:

Във вторник Слънцето се среща с Уран, като това събитие има потенциал страшно много да нагорещи страстите ви. Възможни са нови любовни увлечения, както и страстни избухвания с вече съществуващите ви увлечения. Като цяло имам само две насоки - първата е да внимавате все пак кога, с кого и къде. А втората е да се забавлявате, защото именно това е целта на Уран, рушителя на статуквото.

В събота Венера и Сатурн се срещат. Венера е във вашия дом на професионалното развитие, а Сатурн е планетата на големите планове и структурните промени. Имате много благоприятни аспекти да поставите начало на устойчиви и успешни професионални планове. А ако вече усилено вървите по пътя на някой от плановете си - събота е подходящ ден да прегледате стъпките, които сте си заложили. Почти сигурна съм, че ще ви хрумне някакво подобрение.

В неделя ще е последният ден на ретроградния Меркурий, може да се сбогувате с всички неразбории във връзка с комуникацията с обкръжаващата ви среда, които ви съпътстваха от 21 април насам. Недомлъвките, интригите и неяснотите си отиват с ретроградността, може да си отдъхнете.

Скорпион

В целия ви хороскоп се говори само за връзки, Скорпиони, това е положението!

Във вторник Слънцето се среща с Уран и това е събитие, което може да ви донесе изненади в личния живот. Вие изненадите ги обичате, защото рискът ви привлича, така че не ви мисля, дали ще се уплашите. По-скоро ви мисля какво би станало, ако не се уплашите… Защото, скъпи Скорпиони, изненадите може да са под форма на изкушение. Нямам идея, дали това изкушение ще е добро за вас или не. Това вие ще прецените. Знам само, че когато нещо изненадващо се случва под влиянието на Уран, е хубаво да си дадем малко време, да отлежи емоцията и да помислим за ситуацията от известна дистанция.

В събота пък Сатурн ще се срещне с Венера във вашия дом на приключенията. Приключенията ще бъдат по-точно в сферата на любовта и, доколкото мога да се ориентирам, вие ще ги посрещнете с отворени обятия. Няма какво да се каже на Скорпион, който е решил да я свърши някаква, нали? Но то пък и защо да ви се казва нещо… Живейте го този живот и се забавлявайте!

За последния ми съвет определено ще помогне и това, че в неделя приключва ретроградният период на Меркурий. Планетата на комуникациите даваше смущения именно във вашия дом на връзките. От другата седмица нищо няма да ви спира да реализирате отношенията си такива, каквито вие ги искате.

Стрелец

Във вторник срещата между Слънце и Уран ще ви даде начален тласък за свеж старт, след като Меркурий спре да се върти ретроградно тази неделя. Влиянието ще е по отношение на здравословните ви навици, влизането във форма и повдигането на тонуса. Срещата на небесните тела във вторник, ще направи така, че да почувствате прилив на енергия и вдъхновение да балансирате диетата си и да въведете по-редовна физическа активност в ежедневието си. Това е супер, защото след неделя Меркурий няма да ви се бърка именно в тази част на живота ви, както правеше от 21 април насам, докато беше ретрограден, Все пак - опитайте се да обуздайте оптимистичната си и вдъхновена натура и си поставете реалистични цели. Не е необходимо отведнъж да тръгвате всеки ден на фитнес или да променяте цялото си меню. Резките промени рядко водят до устойчиви резултати. Просто се забавлявайте и ще станат нещата.

В събота Сатурн ще се срещне с Венера и тази среща ще се отрази доста буквално на вашия знак - ще трябва да осмислите един-два урока за любовните си отношения. Това е ден, в който може да получите прозрение по въпроса, дали обектът на чувствата ви е на същата вълна като вас. Ако пришпорвате нещата или пък не давате достатъчно в любовта, Сатурн ще ви помогне да осъзнаете това и да се калибрирате. Дано да няма много за калибриране ви пожелавам аз!

Козирог

Седмицата минава под знака на любовта за вас, Козирози! Първо - във вторник Слънцето ще се срещне с Уран и това ще окаже много благоприятно влияние на възможностите ви за свързване с обекта на вашите чувства и желания. За необвързаните моментът е подходящ да направят крачка към въпросния обект и да започнат връзка. За тези, които не искат да се обвързват - може и нещо друго да започнете, спокойно… За „взетите”  денят е много добър за романтични изненади и прекарване на време само двамата с любимия човек. Денят е добър и за правене на бебета, така че ако имате подобна мисъл в главата - действайте!

В събота пък повелителят ви Сатурн ще се срещне с любовната Венера във вашия дом на сериозните връзки. Това е много добър момент за вас да бъдете откровени с партньора си и да повдигнете темите, които ви вълнуват. Ако искате нещо да се промени в отношенията ви - Сатурн и Венера ще ви помогнат да проведете разговора едновременно дипломатично и ефективно. А вслучай, че не искате да променяте каквото и да е - използвайте благотворното влияние, за да споделите малко фантазии с вашия човек. Сигурна съм, че това ще разчупи обстановката (така да се каже).

Тази неделя е последният ден от ретроградния период на Меркурий. ОТ другата седмица ви препоръчвам да започнете да се рекламирате и промотирате навсякъде във всеки един смисъл на думата. Шансовете ви само чакат Меркурий да се завърти в правилната посока, да се отпушат и да ви залеят. Но за да ви залеят - трябва да ви видят къде сте. Затова - показвайте се!

Водолей

Във вторник Слънцето се среща с Уран и ви дава рядка възможност да скъсате връзките с хората, които ви използват или в чиято компания не се чувствате добре. Има контакти, с които свикваме да се съобразяваме по една или друга причина, но те не ни носят удовлетворение. Понякога се чувстваме дори задължени към хора, които ни използват за целите на своето его. Е, във вторник небесните тела ще ви припомнят здравословните ползи от собственото его и ще ви помогнат да вземете решение да се отървете от токсични отношения в живота си (ако има такива).

В събота Сатурн ще се срещне с Венера и това за вас е момент, в който може да ви осенят мисли, които имат потенциала да променят живота ви. Нови идеи или идеи за промяна на статуквото в живота ви, прозрения и други подобни изобщо не са изключени в този ден. Освен за прозрения, денят е подходящ и за здравословни активности или планиране на някаква промяна в навиците в посока по-балансиран начин на живот.

Тази неделя е последният ден от ретроградния период на Меркурий, което означава, че от другата седмица няма да преживявате фрустрациите, които вероятно усещахте от 21 април насам по отношение на дома и семейните въпроси. Отново ще имате възможност да възцарите мир в дома и сърцето си. Ползвайте предстоящата седмица за изчистване на нещата, които ви дразнят, за да може да започнете на чисто от следващия понеделник.

Риби

Седмицата стартира с голяма възможност за вас от планетите, мили Риби. Във вторник Слънцето ще се срещне с Уран и това ще ви отвори път към сърцата и умовете на другите. Ще бъдете чути и разбрани, в случай, че решите да отправите послание. Разбира се, какво да е посланието и към кого да го отправите, зависи от вас. Може би някои от представителите на вашия знак имат професионални планове, които искат да реализират - не се колебайте да направите крачка към първоначален контакт и да представите идеите си. Други Риби пък може да искат да увлекат повече хора за кауза или пък просто да изложат по-ясно своите вярвания и разбирания. Какъвто и да е вашият случай - вторник е денят, в който не трябва да изпускате възможност, ако искате да бъдете чути. Не забравяйте, че Уран покровителства технологиите - ползвайте ги.

Това между другото е и добра „засилка” за края на ретроградния период на Меркурий, който настъпва в неделя. След като планетата на комуникациите започне да се върти отново в правилната посока, ще спрат и смущенията в общуването, които може да сте усетили в последните три седмици.

В събота Венера ще се срещне със Сатурн или иначе казано - любовта се среща с житейските уроци. Денят е подходящ за осмисляне на целите и желанията в любовта. Ако сте необвързани - направете си една бърза (или не толкова) равносметка на това какъв партньор търсите и каква връзка искате и дали стратегията ви отговаря на тези цели. Ако сте във връзка, подходящо е да поразсъждавате за баланса в отношенията с партньора си и ако смятате че не всичко ви задоволява, да помислите как да промените нещата към по-добро. Но най-вече - използвайте романтичната енергия на Венера и се позабавлявайте!

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Ако искате да ви помогне да управлявате разговорите си и да бъдете по-самоуверени, заповядайте на обучението по Поставяне на граници и постигане на цели в разговор: https://www.facebook.com/events/724237876052333/

Може да я слушате всяка седмица от понеделник до четвъртък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук: https://www.focus-radio.net/

Последно променена в Понеделник, 08 Май 2023 10:12

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам