logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 01.05 - 07.05.23

Овен

Скъпи Овни, започвам директно, без много намеци и увертюри. В петък ще имаме пълнолуние в Скорпион, което много интензивно ще активира и вашия и без това горещ дом на еротиката. Може и да нямаме кой знае каква пролет, но пък вие определено ще разцъфнете и (ако ми позволите да довърша метафората) ще сте готови да се опрашвате. За необвързаните сред вас се отваря време за флиртове, забавления и развихряне на фантазиите. А за обвързаните може да е същото, дори по-хубаво, защото вече имате взаимност с партньора си. При всички положения - планирайте петък вечер и уикенда, така че да има условия за усамотение с обекта на желанията ви. В първите две седмици след новолунието положението ще е най-горещо, но ако през това време сте попаднали на подходящ партньор, страстта може да гори така силно и в следващите шест месеца.

И като казах уикенда… В неделя Венера влиза в Рак, като планира да прекара в този знак времето до 5 юни. Планетата на любовта, естетиката и изобилието ще действа във вашата зона на дома. Това означава няколко неща. Първото е, че много Овни ще разкрасят дома си и вероятно ще направят интериора си по-пищен. Второто е, че домът ви ще се превърне от вашата крепост в любовно гнездо. Това е мястото, на което ще се чувствате най-комфортно да давате и получавате любов. И нека не ви плаша, но това е период, в който с партньора си ще поставите основите на това, което ще се случва в дома ви в следващите две години. Вярвам, че каквото и да е то, ще е добро!

Телец

Любовта излиза на дневен ред за вас, скъпи Телци. В петък ще имаме Лунно затъмнение в Скорпион, което ще повлияе на вашия дом на връзките. Възможно е тези от вас, които са в неясна ситуация, бързо-бързо да си я изяснят, следствие на затъмнението. Като цяло - елементът с отварянето на очите и осъзнаването на любовната ситуация важи за всички представители на знака. Някои от вас може да се мотивират за разговор с партньора по важна за тях тема. А пък необвързаните току виж видяли някой от обкръжението си в по-романтична светлина.

И като заговорихме за обкръжение и романтика… В неделя вашата повелителка Венера влиза в Рак и ще стои в този знак до 5 юни. От там тя ще влияе на дома ви на приятелите и груповите активности. Това може да означава много неща и, за щастие, всичките са хубави. Едното е, че много ще се забавлявате с приятели. Изобщо не се опитвайте да си стоите вкъщи с удобните си чехли, а се впуснете във вечеринки и купони. Другото, което е възможно да ви се случи, е да влезете в романтични отношения с някой от приятелския си кръг. Не гарантирам, че връзката ще е устойчива, но то пък не е задължително. Важното е, че романтика няма да липсва. Обвързаните да си организират забавления с компания навън, заедно с половинката си.

Близнаци

В петък ще имаме пълнолуние в Скорпион, което ще окаже мощно влияние върху вашата готовност да се погрижите за себе си и да спазвате по-балансиран и здравословен режим. Мисля, че точно навреме ви идва месец-два, преди лятото. И без това нямахме пролет като хората - поне вие да смените личните си сезони с един лек детокс или с раздвижване. Както знаете, първите две седмици след пълнолунието са най-силни - тогава е добре не само да мислите за здравословна промяна, но и да започнете да я осъществявате. Ако поставите основите сега, в следващите шест месеца ще ви е много по-лесно да постигнете желаното.

В неделя Венера ще излезе от вашия знак и ще влезе в този на Рака, където ще стои до 5 юни. В този период игривото ви любовно настроение ще се трансформира в желание за по-задълбочена връзка с някого. Необвързаните ще се впуснат в търсене на партньор, с когото не само да се забавляват, но и който ги разбира. Близнаците с нови партньорства ще направят опит да се свържат с партньора на по-съкровено ниво. Дълго обвързаните след вас може да използват периода за разговори и споделяне с любимия човек. Ако си мислите, че вече знаете всичко един за друг, има два пътя пред вас - единият е да потънете в рутина и да загубите интерес, а вторият е да се преоткривате постоянно. Венера ви дава шанс за второто.

Рак

Ставате магнетично неустоими, скъпи ми Раци! Първо в петък ще имаме пълнолуние в Скорпион и това ще задейства много силно вашия дом на страстта, флиртовете и забавленията. Сексуалният ви апетит ще се увеличи правопропорционално на магнетизма ви. Мисля, че резултатите от едно такова астрологично събитие са ясни, както и препоръките ми. Необвързаните да направят така, че в следващите две седмици, а обвързаните да си организират романтична вечеря с любимия човек. Ако си постелете добре (във всеки смисъл на думата), в следващите шест месеца може да сте доста щастливи. Между другото - това събитие има и елемент за фертилност за вас. Тоест - подходящо е за зачеване на бебета или за създаване на идеи за нови начинания.

Но това далеч не е всичко от щастливата ви прогноза. В неделя Венера ще се премести за периода до 5 юни не къде да е, а именно във вашия знак. Напомням ви, че планетата на секса и завоеванията Марс е вече във вашия знак и ще бъде там до 20 май. Направо ви казвам - от обожатели няма да се отървете, от възможности за привличане на поддръжници за дейностите ви - също. Ползвайте разумно тези супер сили, така че да си създавате щастие, а не объркани ситуации. Например - като се отдавате там, където имате по-дълбоки чувства и като работите целенасочено по идеите си.

Лъв

В петък ще имаме пълнолуние в Скорпион и това може да изиграе ключова роля за плановете ви, свързани с дома или някакви имоти, скъпи Лъвове. Просто влиянието е много силно и ще действа във вашата зона на дома. Възможно е да получите шанс за покупка на жилище или пък да смените локацията си на живеене. Някои от вас може да получат финансиране за ремонт, а други - да променят състава на живеене (например, да си намерите съквартирант или да поканите любимия да живее с вас). Каквото и да е - имайте предвид, че първите две седмици след пълнолунието са най-силни за действие. Като ви съветвам да планирате до 14 май, когато Меркурий спира да е ретрограден, а решения да вземате след това.

В неделя Венера се мести в знака на Рак и ще стои там до 5 юни. В този период при вас интуицията и фантазията ще работят здраво, като ще засилят креативността ви, както и е възможно да ви отведат до нестандартни решения на някои от въпросите, за които мислите. Дайте си време, в което да може да сте сами със себе си и мисълта ви да лети спокойно. Така ще отворите пространство за добрите идеи, които само чакат да се появят в главата ви. Възможно е също така да ви се появява „шесто чувство” по отношение на хора или ситуации. Обръщайте внимание на мислите си, но не действате прибързано. Отделете известно време за наблюдение, за да сте сигурни, че сте видели правилно, каквото си мислите. А веднъж, когато разберете, че сте прави - вие най-добре знаете какво да предприемете.

Дева

В петък ще имаме пълнолуние в Скорпион, което ще даде много силен тласък на Девите да изразят своите таланти. Разбирайте „талант” в широк смисъл - способностите ви, скрити или явни, ще имат възможност да се изявят в първите две седмици след петък (като влиянието може да продължи до шест месеца). Не мислете за това какво ще впечатли околните, а за това какво вие искате да покажете и да развиете. Кое е това, което ще ви донесе удовлетворение? Каквото и да е то - действайте смело, Луната е с вас, ще спечелите много фенове и съмишленици. Особено благоприятно за Девите ще бъде да се заемете по-скоро с локални проекти и с неща, които са свързани с хора, които се намират на по-малък радиус около вас.

В неделя Венера ще се премести в знака на Рак, като планира да стои там до 5 юни. В този период вие ще усетите изобилното влияние на Венера по отношение на работата в екип и/или с технологии. Определено няма да искате да работите с всеки, който има необходимите качества на хартия. Ще търсите хора, с които споделяте сходни ценности. Гледате към осъществяването на стойностни идеи и, като една истинска Дева, не искате да правите компромис с това. За каквото и да става дума - професионален проект, кауза, хоби дори - вие ще успеете да изградите екип или общност от хора, които да стигнат до желаната цел.

Везни

Какво нещо е астрологията, Везни… Всички мислят за любов и романтика, а вие - едва ли не най-големите романтици в зодиака, ще мислите за пари и кариера. За щастие - ще мислите по един доста успешен начин.

Парите ще ги донесе пълнолунието в Скорпион, което ще се случи в петък. То ще активира вашия дом на приходи и финансова сигурност. Това означава в следващите две седмици да се постараете да положите хубави основи на финансовите си успехи за шест месеца напред. Разбира се, тъй като е пълнолуние, а не новолуние - ще е по-добре да се облегнете на свършеното през последната половин година и да ползвате това като отправна точка за печелене на пари. Напомням, че до 14 май сме в ретрограден Меркурий и е по-добре да се въздържате от подписване на договори.

Вашата повелителка Венера в неделя ще влезе в знака на Рак до 5 юни, откъдето ще действа много благоприятно на развитието ви в кариерата. За Везните, които мислят за повишение или подобен тип развитие (а ако не мислите за това - какво чакате?), важат горе-долу същите правила, като това, което описах за пълнолунието. Постарайте се много, планирайте напред, избягвайте подписи до 14 май и действайте уверено, защото планетата на изобилието е с вас и ще помага.

Между другото - няма да се разминете без любов, разбира се. Марс също е в Рак, така че има романтична среща със своята любима поне до 20 май. Това определено ще ви поръси с вълшебен прах за късмет на любовния фронт. Разбира се, как ще реализирате късмета си, зависи само от вас. Желая успех!

Скорпион

В петък ще имаме пълнолуние във вашия знак, а това винаги, винаги е силно положително влияние. Във вашия случай пълнолунието ще донесе прозрения и изясняване на различни обстоятелства в живота ви. Знаете как често не сме в състояние да видим всеки аспект на ситуацията, в която сме или на избора, пред който сме поставени. Пълнолунието ще ви даде сили сякаш свише, да прозрете за невидимото, където ви е необходимо. Разбира се, проверявайте си хипотезите, не се предоверявайте на вътрешния си глас. Балансирайте разумно между използването на интензивните ви инстинкти и опирането на разума ви. Напомням, че Меркурий е ретрограден до 14 май и е по-добре в този период да не се поставят нови начала. Но пък първите две седмици след пълнолуние са толкова силни, че не трябва да пропускате да планирате в този период. Просто действията ги предприемайте след края на ретроградността.

В неделя Венера се мести в знака на Рак до 5 юни. В момента и Марс е там до 20 май. Тоест - много силна комбинация, а при вас се е фокусирала над дома ви на приключения, пътуване и учене. Според това какви сте вие и какво искате, виждам две възможни развития тук. Едното е да се забавлявате много и с различни хора, пък после да мислим какви са били техните очаквания. А другото е да се забавлявате много с партньора си, като му обясните, че сериозното обвързване не би трябвало да пречи на разюздаността.

Стрелец

В петък ще имаме Лунно затъмнение в Скорпион и това ще ви се отрази малко… метафизично, мили ми Стрелци. Възможно е от това лунно влияние интуицията ви да се засили страшно много и вътрешният ви глас да започне да нашепва какви решения да вземете. Отпуснете се и не се опитвайте да си обясните всичко. Може би има причина подсъзнанието ви да ви тласка в една или друга посока, просто в момента не можете да я видите ясно. Съветът ми е да се доверите на интуицията си, без да взимате веднага решения. Изчакайте, времето ще покаже дали да последвате получените по време на Лунно затъмнение просветления.

В неделя Венера влиза в знака на Рак до 5 юни. Напомням, че там вече е и Марс до 20 май. Венера ще повлияе на вашия дом на еротика и интимни връзки. И то ще повлияе много положително (разбира се, нали е Венера, все пак). Много от вас ще вземат решение по отношение на връзката, в която се намират. Ако това е човекът, когото искате - определено ще стане ясно за всички. Определено ще имате нужда от по-дълбока интимна връзка и няма да се задоволявате с по-малко. Наистина - дори и да ви се струва, че в името на плътските забавления може да направите компромис - по-добре изчакайте някой по-смислен обект на желание да се появи на хоризонта. Просто Марс и Венера няма да ви позволят да останете в заблуда, че и по-малко ви е достатъчно. Сигурна съм, че няма да чакате дълго да се появи качественият човек :)

Козирог

Дошло е време да оберете плодовете от труд, който сте положили в последната половин година, уважаеми Козирози. В петък ще имаме пълнолуние в Скорпион, което ще освети вашия дом на екипна работа и технологии. В двете седмици след това имате много добри аспекти да завършите работата си, свързана с този дом и да получите отплатата си за положения труд. Нека обаче това не ви забавя по отношение на реализирането на нови планове. Това пълнолуние е благоприятно за проекти свързани с технологии или за популяризиране на работата ви, чрез технологии. Единственото, за което ще ви предупредя е, ако ще публикувате нещо в интернет, да го четете по няколко пъти, преди това, защото до 14 май Меркурий ще е ретрограден.

В неделя Венера ще влезе в Рак и ще стои там чак до 5 юни. Марс също е в този знак в момента, до 20 май ще бъде там. Венера ще активира вашия дом на сериозните връзки. Необвързаните Козирози ще имат шанс да намерят партньор, като отсега ви казвам - дори да ви се иска, няма да се задоволите с нещо по-малко от най-доброто. Все пак, опитайте се да не оставяте некласираните кандидати с усещането, че не стават… За обвързаните сред вас периодът е подходящ за прекарване на качествено време с партньора. Постарайте се да дадете каквото можете от себе си за общото щастие, това ще се отрази много благоприятно на връзката ви.

Водолей

Как сте, машини? Свиквайте с това обръщение, защото в петък ще имаме пълнолуние в Скорпион, което ще отбележи повратна точка в работата ви от последната една година. Ще получите признанието, което заслужавате. В двете седмици след петък не бъдете скромни и покажете на всички това, което сте изработили, както и колко сте добри в работата си всъщност. Това пълнолуние е не само благоприятно за обиране на плодовете от труда ви, но и за поставяне на нови перспективи. Тоест - може спокойно да помислите, след постигнатото до тук, какво искате да постигнете занапред. Напомням, че Меркурий е ретрограден до 14 май, така че ползвайте това време по-скоро за планиране и преминете към стъпки за осъществяване на плана веднага след това.

В неделя Венера влиза в Рак и ще стои там до 5 юни. В момента в този знак до 20 май е и Марс. Тази комбинация прави любовния живот на всички в зодиака по-вълнуващ. При вас обаче основното влияние ще е върху грижата за себе си. До 5 юни обърнете внимание на всички дреболии, за които все отлагате да отидете на профилактичен преглед. Без резки промени и лишения, преминете към по-балансиран и здравословен начин на живот и ще усетите, колко по-добре се чувствате така. Освежете и външния си вид, имате благоприятни аспекти за това, Венера все пак е планета на естетиката. Изобщо - погрижете се за тялото си, за да усетите как душата ви се радва на това (и как главите на околните се завъртат).

Риби

Колко хороскопа ви написах в последно време, в които ви обяснявах как периодът е подходящ да си седите вкъщи и да си декорирате, а, Риби? Е, сега се обръщат нещата, благодарение на пълнолунието в Скорпион, което ще се случи този петък. Тогава Луната много силно ще огрее вашия дом на пътуване, учене и приключения и определено няма да ви се седи много вкъщи. В първите две седмици планирайте пътуванията си, които може да осъществявате чак до шест месеца след пълнолунието (не чакайте много, разбира се). Напомням, че Меркурий е ретрограден до 14 май, така че е по-добре резервациите да се случват след тази дата. Или ако ги правите в този период (не е фатално), проверявайте по внимателно детайлите. Всякакви пътувания ще са интересни и дори препоръчителни - ваканции, екскурзии, за учене, за срещи с роднини и приятели и пр.

В неделя Венера влиза в Рак и ще стои там до 14 юни. В същия знак до 20 май се намира и Марс, така че нещата стават доста нажежени в любовен и сексуален аспект. А от този аспект на вас като че ли ви се пада най-доброто - да се забавлявате и да си прекарвате времето в романтика и флиртове. Необвързаните да си облекат новите дрешки и да се разходят из общество - току-виж сте забелязали няколко подходящи обекта на желанието си. Внимавайте само какви надежди им давате, другото не го мислете. Обвързаните да си организират вълнуващи преживявания с половинката, в тази Венера почти няма как това да не бъде посрещнато с жарък ентусиазъм. Весело изкарване!

Надя Брайт е радиоводещ, коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея. 

Ако искате да ви помогне да управлявате разговорите си и да бъдете по-самоуверени, заповядайте на обучението по "Поставяне на граници и постигане на цели в разговор".

Може да я слушате всяка седмица от понеделник до четвъртък от 17:00 до 20:00 в радиопредаването „Животът на фокус“ на честотите на радио Фокус или тук.

Последно променена в Понеделник, 01 Май 2023 10:06

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам