logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 27.06 - 03.07.2022

Автор: Надя Брайт

Овен

Голям ден е вторник, Овни! Първо мечтателният Нептун, който в момента е в не по-малко мечтателните Риби, ще се завърти ретроградно във вашия дванайсети дом – този на себерефлексията и познайте какво… мечтите. Много мечтания, много нещо ви се събира. И то – за цели пет месеца напред. Това означава две неща за вас. Първото е, че ще трябва да бъдете малко по-внимателни със задачите, които изискват точност и работа с детайли. Понеже хич никак няма да ви е до това, но… знаете, че няма как – ще трябва да положите усилия и да се съобразявате с тези неща. Второто влияние е по-хубаво – ще бъдете много креативни и ще сте смели в реализирането на мечтите си. Дайте воля на фантазията си и не се страхувайте да осъществявате дори това, което изглежда нереалистично за вас. Нептун ще ви подкрепя.

В периода на ретроградния Нептун ще можете да рефлектирате върху свои модели на поведение, които не работят много добре за вас, но вие игнорирате това. Имате възможност за положителна промяна в тази насока.

Във вторник ще имаме и новолуние в Рак. Това ще ви се отрази на усещането за дом. Възможно е някои от вас да направят планове за смяна на жилището в следващите две седмици или да реновират настоящия си дом. Това ще има положителен ефект върху вас и ще ви зареди с енергия.

В петък повелителят ви Марс, който си е във вашия знак в момента, ще има противоречива среща с понякога измамния Плутон, който е в дома на кариерата ви. Ще виждате съревнования там, където може би ги няма и, мотивирани от Марс, ще сте жадни за битки. Задръжте малко конете, за да не се окаже, че влизате в ненужни конфликти и печелите излишни врагове.

Телец

Влизате в период на разкриване на истини, Телци. Това е понякога болезнено, но винаги полезно. Причината е, че Нептун ще се завърти ретроградно във вторник и ще поддържа този курс в следващите пет месеца. За вас влиянието му ще е в сферата на приятелствата и близките хора. Ще имате възможност да разберете кои от тях са наистина добронамерени, на кои можете да разчитате и дали случайно не живеете с илюзии, че някой заслужава доверието ви. Както казах – това може и да е болезнено, ако имате някой в обкръжението си, за когото сте се заблудили. Но генерално като резултат проверката на Нептун ще е добра за вас. Истинските приятелства ще се заздравят, а ненужното ще си отиде. Само не си позволявайте да ставате параноични или пък да започнете да тествате хората около себе си. Нептун ще си свърши работата по разкритията, не е нужно да влизате в крайности (и да рискувате да прогоните някого, поставяйки го под съмнение без причина).

Във вторник ще имаме новолуние в Рак и то ще се отрази много добре на всичките ви дейности, свързани с общуване с други хора. В двете седмици след новолунието ще можете да изграждате добри служебни връзки и да постигате успехи с работа в екип. Нови приятелства и запознанства също се виждат на хоризонта. Просто ще можете да разкривате добрите си качества на другите (а вие добри качества имате много) и те ще бъдат привлечени в траекторията ви. Така че – слагайте общителната мантия и се пускайте сред хората!

В петък амбициозният Марс ще има противоречива среща с трансформиращия Плутон и от това за вас ще произлязат добри влияния. Моментът е подходящ за планиране на постигането на целите ви. Благодарение на Марс и Плутон, ще имате успехи. Само не забравяйте да си съставите план и да действате по него. Успехът ви ще е заслужен и изработен, а не на късмет (както сте си и свикнали).

Близнаци

Много се въртят нещата около работата ви и смисъла от нея, Близнаци. Първото влияние в тази посока е във вторник, когато Нептун ще се завърти ретроградно. В следващите пет месеца ще бъдете по-скоро креативни, отколкото точни и детайлни в работата си. Което от една страна означава, че ще видим много нови идеи, реализирани от Близнаци, а от друга – че ще се наложи да полагате допълнителни усилия, когато вършите някакви задачи свързани със сметки, например. Освен, че ще сте креативни и с освободена фантазия в този период, на преден план ще излезе темата какво всъщност ви носи удовлетворение в работата. Вие по принцип не сте просто машина за плащане на сметки – имате нужда да виждате и смисъл от това, което правите. В следващите пет месеца ще оцените този аспект от кариерния си път и е възможно да въведете промени, ако ви се струват нужни.

Подобни размисли, този път по отношение на парите, ще провокира у вас новолунието в Рак, което ще се случи във вторник. Мисълта ви ще се насочи към това не само да печелите пари (което вие си обичате), а и каква стойност ви носи изработеното от вас. Възможно е в следващите две седмици да вземете решения за подкрепа на определени каузи или за създаване на продукт/услуга, които са в помощ на потребителите. С креативността от Нептун и вашата решителност – небето ви е граница, ако искате нещо.

В петък Марс ще се срещне малко противоречиво с Плутон и двете планети може да се набъркат в отношенията ви с някой близък приятел. Ако имате повод за конфликт или пък съмнения, че човекът не е напълно честен с вас – по-скоро изчакайте уикенда да мине и след това се заемете с въпроса. Просто Марс ще ви подейства агресивно и може да се вкарате в излишна драма.

Рак

Охо! Раците тръгват да обикалят света! Във вторник Нептун се завърта ретроградно и в следващите пет месеца на вас ужасно силно ще ви се иска да пътувате и да откривате нови светове. По принцип винаги желанието за пътуване е свързано и с желанието за учене, така че и в тази посока ще имате пориви за нови неща. Тези от вас, които имат възможности за обикаляне на света ще си организират посещение на места, за които само са си мислели, че е възможно да отидат. Или пък ще се връщате отново до любими дестинации, на които ще откривате нови интересни преживявания.

За Раците, които са възпрепятствани да пътуват, е препоръчително да се запознават с нови хора и да обогатяват знанията си по този начин. Включване в групи за медитация или пък непознати за вас инициативи с други хора също ще ви носи удовлетворение и ще засища жаждата ви за обикаляне на света.

Каквото и да правите, важното е да излизате от черупката си и да пълните душата си с преживявания. А душата ви е голяма – има много пространство за пълнене :)

Във вторник ще имаме и новолуние именно във вашия знак. За вас това е нещо като Нова година – време за равносметки и планове. И като казвам планове, имам предвид смели, мащабни цели – мислете с размах. Първите две седмици след новолунието са, за да мечтаете на едро и да целеполагате. А следващите шест месеца са, за да изпълнявате последователно стъпките за постигане на целите си. Имате „пълен напред“ от астрологията – действайте.

В петък Марс и Плутон се срещат в леко противоречива среща и балансът ви между личен живот и работа ще бъде поставен на изпитание в следващите няколко дни. Не приемайте нещата много крайно и не се притеснявайте твърде много. Правете това, което сърцето ви казва и изчакайте Марс да спре да ви влияе конфликтно.

Лъв

Не знам как да ви го кажа по-дипломатично, затова ще карам направо, Лъвове. В следващите пет месеца ще бъдете едни романтични и съблазняващи котки, това е! Нептун се завърта ретроградно във вторник и хвърля искри във вашия дом на романтиката и еротиката. Необвързаните сред вас може да намерят партньор, който да удовлетворява нуждите им от интимност и близост, както и от сексуална и романтична свързаност. Между другото – само мога да завиждам на хората, които ще намерят Лъв за партньор в този период… За обвързаните предстои ренесанс в общуването с любимия човек. А на любимия ви човек му предстоят много приятни изненади и романтични преживявания. Накратко казано – Нептун ви носи един чудесен розов облак, на който да се реете до началото на декември.

Малко по-сантиментално ще е влиянието върху вас на новолунието в Рак, което ще се случи във вторник. Макар и да сте меки души, нямате навика често и видимо да се разчувствате. Е… това новолуние може малко да промени нещата. Емоциите ви ще излязат на повърхността, ще бъде лесно да се провокират и ще ги изразявате по-видимо. Или с други думи – носете си един пакет кърпички със себе си, защото не се знае кога може да се просълзите на песен, например. Първите две седмици след вторник усещането ще е особено интензивно, а цялото влияние трае около шест месеца. Успокоителното е, че преживяването на емоциите е нещо здравословно, а показването на уязвимост всъщност е сила на характера.

В петък Марс и Плутон се срещат малко противоречиво и за вас влиянието ще е върху усещането, дали сте достатъчно оценени. Два-три дни около петък е възможно да почувствате, че това, което правите не получава достатъчно уважение от околните (особено в работата). Не бързайте да реагирате, изчакайте влиянието на Марс да отмине и после преценете, дали да предприемате нещо.

Дева

Ще бъдете поставени на изпитание в любовта, но няма да е страшно, Деви. Във вторник Нептун се завърта ретроградно и смята да го прави до началото на декември. През това време вие ще трябва да се оставите малко на течението в любовния ви живот. Подредения ви и честен знак обича да знае къде се намира и накъде върви в отношенията си. Само, че докато Нептун е ретрограден, това няма да бъде много лесно да се определи. Което не означава, че някой ще ви лъже или пък няма да е искрен в чувствата си с вас. Означава, че периодът е по-скоро на спонтанност, отколкото на структуриране. Може би ще е полезно за вас – да отпуснете контрола и просто да преживявате момента. Радвайте се на всеки щастлив миг и не мислете какво ще стане после. В крайна сметка – планирането на бъдещето е успокоително, но и леко измамно – ние имаме само настоящия момент. Бъдете в него и му се радвайте, Деви.

Във вторник ще имаме и новолуние в Рак и то много ще засили успехите ви свързани с екипна работа и технологии. Ако имате някакви цели за постигане – следващите две седмици са много подходящи да ги планирате, да си поставите стъпките напред и в следващите шест месеца – да ги осъществите. Както споменах – успех ще имате, ако работите екипно и ако ползвате технологии в работата си. Ще станат нещата, просто бъдете последователни и обърнете внимание на общуването с колегите си.

В петък Марс и Плутон се срещат в леко конфликтна среща и за вас това ще даде отражение в любовен план. Сякаш някой си играе с термостата на чувствата ви – затоплят се и изстиват толкова бързо, че партньорът ви не може да се ориентира в темпото и това може да доведе до противоречия. Не се ядосвайте, не го приемайте крайно. Изчакайте два-три дни да отмине Марсовото влияние и всичко да си продължи нормално.

Везни

Време е за цялостна и истинска грижа за вас самите, Везни! Във вторник Нептун се завърта ретроградно и поставя задача пред вас, в следващите пет месеца, да изкарате на преден план своите нужди и да се погрижите за тях. И по-конкретно нуждите, свързани с емоционален баланс, духовно развитие и не на последно място – физическо здраве и тонус. Така или иначе една Везна никога не може да се задоволи само с грижа за физическото си тяло. За вас е потребно да давате и на душата си. Така, че до началото на декември много от вас ще обърнат внимание на това как се чувствате цялостно и как са свързани духа и тялото ви. Ако наистина се задълбочите в темата, най-вероятно след пет месеца ще излезете по-здрави в емоционален и физически аспект. И не по-малко важно – ще сте научили много неща и ще сте израснали (още повече) духовно. А когато Везните правят това е добре за всички, защото вие сте знак, който дава и на другите.

Във вторник ще имаме и новолуние в Рак и за вас това влияние ще се отрази в кариерен план. Първите две седмици след новолунието са ключови за равносметки какво сте постигнали до тук професионално и какво искате занапред. Това е периодът, в който да си поставяте цели и да изградите ясен план за постигането им. В следващите шест месеца престои да стигнете там, където искате. Обърнете внимание на комуникацията и презентациите си – как си представяте идеите, как увличате съмишленици и какъв резултат им обещавате. Това ще е ключово за успеха ви.

В петък Марс и Плутон се срещат леко конфликтно и някак притъпяват дипломатичните ви умения. Не е изключено да станете по-раздразнителни и директни и да влезете в конфликти. Честно казано, не виждам нужда от това и според мен е по-добре да броите до 10, преди да говорите два-три дни, около петък. Като се изчисти Марсовото влияние, всичко ще си дойде на мястото.

Скорпион

Най-накрая ще приоритизирате свободното си време, Скорпиони! Заслуга за това ще има Нептун, който във вторник се завърта ретроградно и ще бъде така в следващите пет месеца. За вас на преден план излиза това, което радва душата ви и ще си позволите да се стремите към него. А ние с вас знаем какво радва душата на един Скорпион, нали? Пътувания и покоряване на нови територии, флиртуване и покоряване на нови сърца… Това ще го има и енергията от тези дейности ще ви зарежда много. Необвързаните ще имат успех в полето на любовта, но ще търсят само най-доброто и няма да се отдават на безразборни завоевания (стандартът трябва да се държи, разбира се). Обвързаните пък ще поведат половинките си на страстни приключения. Изобщо – голямо щастие ще пада. Само трябва да си го позволите.

Във вторник ще имаме и новолуние в Рак. То ще ви накара да обърнете внимание на свободата си доколко сте доволни от нея в живота си. На преден план ще излезе това колко давате във връзките (лични и професионални) и дали сте достатъчно удовлетворени от това, което получавате в замяна. Имам лоша новина за тези, които се опитват да ви ограничават – това ще се промени. Само, докато установявате границите, които искате, помнете, че търсите баланс, а не скандал. Всичко може да се постигне с малко повече дипломатичност и честно поставяне на картите на масата. Влиянието на новолунието е особено силно в първите две седмици, но продължава до шест месеца, така че няма за къде да бързате. Което трябва да се случи – ще го сбъднете.

В петък Марс и Плутон се срещат в леко конфликтна среща и това ще ви направи раздразнителни. И което е по-притеснително – ще бъде трудно да ви се угоди. Не бързайте да избухвате в недоволство от близките си, възможно е да не е толкова наболял проблемът, колкото Марс да ви провокира. Бройте до 10 и изчакайте два-три дни, преди да повдигате въпросите, които ви дразнят.

Стрелец

Виж ти, виж ти… Лятото дойде, а най-големият номад на зодиака ще иска да си стои вкъщи. Направо не знам това как да го поднеса в хороскопа, Стрелци… Но не е виновен астрологът, „виновен“ е Нептун, който във вторник се завърта ретроградно и ще бъде така в следващите пет месеца. До началото на декември вие ще бъдете привлечени от уюта на собствения си дом (дано поне имате вила на морето) и това ще е нещото, което ще ви дава енергия, баланс и удовлетворение. Разбира се, тъй като не можете да седите на едно място в истинския смисъл на думата, най-вероятно това влияние ще ви доведе до ремонти, реновиране, канене на гости и организиране на партита. Тоест – съвсем няма да скучаете (опазил Бог), просто ще ви влече да сте си на своете място, вместо да откривате нови места. Този период на почивка ще е всъщност добър за вас, ще ви се „наместят чакрите“, ще си върнете баланса и доста ясно ще определите приоритетите си в живота.

И като казах приоритети – новолунието в Рак във вторник ще обърне внимание на един от тях, а именно – общуването със семейството и партньора. Новолунието ще ви накара да погледнете към отношенията си с най-близкия човек и дали те са хармонични и достатъчно балансирани. В първите две седмици влиянието е най-интензивно, но ще продължи в следващите шест месеца. В този период имате възможност да поставите нуждите си пред партньора и да обсъдите темата дали и колко сте удовлетворени от това, което си давате и получавате. Ракът покровителства семейните съюзи и сплотеността, така че ако не сте конфликтни, имате големи шансове да заздравите връзката си и да постигнете по-голямо щастие в нея.

В петък Марс и Плутон се срещат леко конфликтно и това може да ви докара до някаква фрустрация. Едновременно ще искате и няма да искате някакви неща в личния и професионалния живот, ще слагате крака си и на газта, и на спирачката. Не се ядосвайте и не бързайте да постигате всичко сега и веднага – това е просто Марс. Когато влиянието отмине, ще видите нещата по-ясно и ще се случи, каквото решите.

Козирог

Най-накрая и вие ще отпуснете душата и ще започнете да излизате сред приятели, да ходите по партита и изобщо – да живеете по-свободно, Козирози! А какъв по-хубав момент за това от лятото… Но истината е, че това ще продължи цели пет месеца. Толкова е периодът на ретроградност на Нептун, който започва във вторник и който ще ви накара да обърнете внимание на социалния си живот. Вие имате много енергия за купони, стига да си го позволите. И Нептун ви дава зелена светлина да го направите. Имайте предвид, че партитата и събиранията с приятели не са просто лековато прекарано време и загуба за работата. Това са преживявания, които зареждат душата и ви тонизират. Всеки има нужда да се забавлява, а вие знаете как да трансформирате получената енергия в нещо ползотворно. Така, че – слагайте хавайските ризи и роклите на цветя и пълен напред към веселбата!

Във вторник имаме и още едно събитие – новолуние в Рак. Това новолуние ще ви насърчи да обърнете внимание на най-важната си връзка и темата как балансирате личните си отношения с работата. Също ще бъде важно да погледнете и какъв баланс сте постигнали в самото партньорство. И тук основната тема не е дали се стараете достатъчно, а дали обръщате достатъчно внимание на нуждите си. Помислете си, дали сърцето ви получава каквото иска и дали нещо не трябва да се промени. Ако виждате смисъл от промяна, имайте предвид, че е най-добре да вървите към нея плавно и в разбирателство с партньора си. В първите две седмици влиянието на новолунието е най-силно – тогава се взимат решения и се определят посоки. В шестте месеца след това имате поле да осъществявате решенията си. Бърза работа няма, но все пак не отлагайте безкрайно.

В петък Марс и Плутон се срещат малко конфликтно във вашата зона на дома. Възможно е в този ден да се огледате и да решите, че се нуждаете от промяна вкъщи – сега и веднага. Ако нещо такова се случи, запомнете си мисълта и изчакайте два-три дни, да отмине агресивното влияние на Марс. За да не се окаже, че сте хвърлили дивана през прозореца, пък не е било съвсем нужно…

Водолей

Не знам как да ви го поднеса по-деликатно, затова ще карам направо, Водолеи… Нептун се завърта ретроградно във вторник и в следващите пет месеца ще трябва да сте по-внимателни с финансите си. Не се очертават големи загуби или нещо подобно (за щастие), но все пак трябва да сте нащрек. Възможни са непредвидени разходи, неразумни харчове и объркани сметки. Просто в този период бъдете фокусирани по темата с парите. Всъщност, сега като се замисля – Водолеите умеят да печелят пари, така че знае ли човек… Този допълнителен фокус може да ви доведе до печалби в крайна сметка. Само не забравяйте, че не трябва да се оставяте на автопилота, а да държите уверено волана през цялото време.

Във вторник се случва още едно нещо – ще имаме новолуние в Рак. Това ще се отрази на зоните ви на здравословен живот, служба и организация. Имате ли нужда от промяна в някои от тези аспекти? Или може би във всичките? Първите две седмици след новолунието са подходящи за равносметки и поставяне на цели. В следващите шест месеца ще можете да ги постигнете. Бъдете разумни в целеполагането. Знам, че ще искате да постигнете чудеса и в това няма нищо лошо. Просто бъдете последователни и балансирайте амбициите с възможностите си, за да не натискате газ-спирачка по пътя.

В петък Марс и Плутон ще се срещнат малко конфликтно и това ще се отрази на начина, по който се изразявате. Възможно е каквото ви е на сърцето, веднага да излиза от устата ви. И като знам колко сте директни по принцип… като нищо това ще ви вкара в нежелани ситуации. Може да нараните някого без да искате. А благодарение на Марс може и в конкретния момент всъщност да искате да нараните, но пък после да съжалявате. Бройте до 10, преди да говорите и стискам палци всичко да е наред.

Риби

Във вторник вашият покровител Нептун ще се завърти ретроградно и то не къде да е, а именно в знака Риби и ще продължи така в следващите пет месеца. Обаче бъдете спокойни – този път „ретроградно“ не означава нищо лошо. Влиянието ще е свързано с това как вие възприемате себе си. Задачата ви за този период е да направите себе си и своите цели приоритетни. Канализирането на енергията ви в посока вас, а не другите (колкото и те да ви търсят и да искат вниманието ви), ще е много полезно в този период. Ще израснете, ще наместите приоритетите си и ще постигнете неща, които биха ви удовлетворили. Освен това може и да си починете малко от хорска глъчка, това също не е лошо. Креативността ви ще е много засилена, най-доброто, което можете да направите е да ѝ дадете поле за изява. Дори да не произлязат блестящи резултати, вие ще се чувствате добре и реализирани. Взаимодействието между вас и света – най-просто казано - какво взимате и какво давате, ще заема централно място в житието ви и сега имате възможност да намерите жизнеутвърждаващия баланс в това.

Във вторник ще имаме и новолуние в Рак. Това ще възпламени любовния ви живот. В следващите две седмици необвързаните да не стоят вкъщи, а да се впуснат в търсене на техния човек (или на няколко забавни и приятни хора). Бъдете активни в любовта, какъвто и да е статусът ви на обвързване, защото тя ще ви се отблагодари с прекрасни романтични преживявания.

В петък Марс и Плутон се срещат малко противоречиво, но като че ли това ще работи във ваша полза. Влиянието на срещата е във вашия дом на приятелствата и по-скоро ще помогне за това да ви освободи от човек, който не е достоен за близкия ви кръг. Ако получите прозрение за отношенията си с някого – не го пренебрегвайте, но изчакайте два-три дни, преди да действате, защото Марс прекалено много обича конфликти, а това не е нужно (особено на фина душа като вашата). 

********

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея.

Тук можете да чуете едно интервю на Надя, в което говори не само смешки. 

IMG 6487

Последно променена в Понеделник, 04 Юли 2022 09:25

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам