logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 20.06 - 26.06

Автор: Надя Брайт

Овен

Седмицата слага началото на доста приятни развития за вас, Овни!

Във вторник ще влезем в сезона на Рака и вашият ежегоден четириседмичен период за почивка и „моят дом е моята крепост“ усещане. Докато Слънцето е в Рак, за вас са важни две неща – да дадете почивка на съзнанието и душата си и да си подредите дома така, както ще се чувствате най-добре в него. Трябва да си дадете почивка, за да може да изхвърлите ненужния багаж от мисли и емоции и да отворите пространство за нови. Така ще приемете нови преживявания в живота си и ще ви дойдат нови идеи за развитие.

Що се отнася до дома ви – всеки има нужда да усеща най-личното си пространство като свое, за да се отпуска и зарежда максимално в него. Вие не правите изключение. Няма по-подходящо време в годината от следващите четири седмици, за да се отдадете на концептуално разместване на пространствата.

В сряда чаровната и съблазнителна Венера ще влезе в Близнаци и вашия дом на комуникацията. Не просто ще бъдете общителни, а ще имате сякаш свръхестествена способност да се свързвате с тези хора, с които сте на една вълна. Ще откриете нови сродни души, ще се сближите още повече с приятелите си и най-вече – в следващите три седмици имате всички шансове за нова любов, в случай че търсите такава.

За обвързаните периодът ще бъде прекрасен, ако сте с правилния човек – ще бъдете щастливи да прекарвате време заедно и ще преживеете много хубави моменти на взаимна любов.

Телец

Най-вероятно тази силна искра, която чувствате да се запалва у вас, е искрата на социалния живот, Телци. Във вторник влизаме в сезона на Рака и за четири седмици вие ще покажете на света своята по-отворена и общителна страна. Всъщност вие обичате общуването с хора, излизанията, партитата и запознанствата, стига те да са на качествени места с качествени хора. И отдавна не сме го споменавали, но… наистина обичате партитата и сте способни да с превърнете в душата на компанията, ако се чувствате комфортно и ви е приятно. Ракът ще ви вдъхнови за много от това, а какво по-подходящо време от летния сезон, всъщност? Втурвайте се смело, само гледайте да подбирате компаниите, за да не пръскате чара си за хора, които не заслужават. А… пийте витамини – ще ви трябват сили, защото доста ще се раздавате.

В сряда Венера влиза в Близнаци до 17 юли, след като три седмици е била във вашия знак и вие много силно усетихте любовното ѝ влияние. Докато е в Близнаци, съблазнителната планета ще буди желание у вас да имате едва ли не постоянен физически контакт с обекта на интереса си. Ще сте много гушливи и любвеобвилни. Ако успявате да запазите нормални граници и да не сте прилепчиви – на партньора ви му предстоят дни изпълнени с нежност и ласки. За необвързаните аспектите за намиране на човек са добри в този период. Може и да не е голямата ви любов, но определено ще има силно физическо привличане.

Близнаци

Духнете последните свещички на тортата и се пригответе за новия сезон, Близнаци. Във вторник влизаме в сезона на Рака. За вас това са четири седмици на заземяване – време, в което да обърнете внимание на дома си и най-близките. Сега това, което ще ви дава сила и вдъхновение е да се обърнете към корените си и към това, което е най-съкровено за вас и най-силно ви дава усещането кои сте вие и от къде произлизате. Ракът иска да преосмислите базовите си ценности и да проверите дали живеете според тях. Това е в основата на реализацията и щастието на всеки един от нас – да не забравяме кои сме, докато вървим по пътя си и да не пренебрегваме основните си ценности. В следващия месец ще имате възможност да проверите фините настройки и ако се налага – да ги разместите, за да се върнете на правилната честота.

В сряда пък Венера ще влезе във вашия знак, където планира да стои до 17 юли. Това ще направи нещата от живота дооста по-интересни (намигам ви). Ще бъдете готови за любов и флиртове и те всякак ще ви се лепят като магнит… Докато Венера е с вас, съвсем спокойно може да покажете на останалите знаци от зодиака значението на думата „играч“. Макар, че ви съветвам да не се увличате твърде много в тази роля, за да не пострада някой, разбира се. По-скоро се наслаждавайте на пеперудите в стомаха и на вниманието, което получавате от околните… Вие знаете как да вземете най-доброто от такива ситуации.

Рак

Юху, Раци! Настъпва и вашият сезон най-накрая! Почвайте да мислите как ще празнувате рожден ден. А докато го мислите, нека ви кажа каква е прогнозата за четирите седмици, в които Слънцето ще е във вашия знак… Прогнозата е – грижа за вашето лично щастие. Ще сложите собствените си приоритети на фокус (така и трябва) и ще осъзнаете, че никой не печели, ако вие правите трудни или продължителни компромиси. Токсични приятели, несериозни любовници, работа, която повече взима, отколкото дава – най-накрая ще сте готови да оставите всичко това в миналото. Така и трябва – вие разполагате само с един живот, за да сте щастливи и този живот си е абсолютно ваш. Хубавото е, че едва ли ще започнете да горите мостове или пък да създавате някакви сериозни конфликти. Просто ще подредите приоритетите и графика си така, както за вас е добре и знаете ли какво… наистина ще ви е добре!

В сряда Венера влиза в Близнаци и във вашия дванайсети дом – този на уроците, философските осмисляния и излекуването. За вас любовта и интимността ще бъдат повече от повърхностно романтично или просто физическо преживяване. Ще търсите дълбокия смисъл, който ви носят. И в този контекст – до 17 юли (поне) ще имате очи само за хора, които ви вълнуват дълбоко. Макар и да е лято – бързите неангажиращи флиртове няма да ви интересуват. Но… такива сте си вие – сериозни и романтични в истинския смисъл на думата.

Лъв

Във вторник влизаме в сезона на Рака, Лъвове, а това е последният знак, преди Слънцето да завърти пълен кръг и да влезе при вас. Това означава, че в следващите четири седмици за вас ще има полза да се отдадете на осмисляне на живота, приоритетите и пътя ви. Преди всяко ново начало (което ще дойде с духането на свещички на рождения ви ден) има период на равносметка и осмисляне кое от старата година искате да вземете с вас и кое – да си остане в нея. Обикновено Лъвовете не се вглъбяват в дълги размисли и не обичат да се колебаят много какво им харесва и искат да запазят и какво – не. Спокойно - се налага да ставате мислител. Просто не си позволявайте да подценявате периода на пречистване, който получавате преди вашия сезон – може да ви бъде много полезен, за да започнете новата си година със свежи сили и много енергия.

И като казах „свежи сили и много енергия“ – в сряда Венера влиза в Близнаци и ви носи точно това на любовния фронт. За необвързаните периодът до 17 юли е страшно подходящ да излязат да видят света и той да ги види тях и да се приберат с гадже… Доста чаровни и привлекателни ще бъдете под влиянието на Венера. Обвързаните да помислят как да организират интересно и романтично приключение за себе си и половинката си. Изобщо – с Венера напред е положението…

Дева

Очертава ви се доста интересен и забавен период, Деви! За това може да благодарите на Слънцето, което в понеделник влиза в Рак. През следващите четири седмици вашата зона на общуване с приятели, познати и колеги, както и на съвместна работа (като тук слагам и купоните) ще е силно активирана и ще е извор на преживявания за вас. Ще сте звездата на вечерта/събитието/проекта и ще ви харесва!

Дори тези от вас, които са по-скоро единаци, няма да бъдат подминати от това силно влияние. Ще се вдъхновявате от другите и ще споделяте с тях, дори и да не е във мащабите, които по-екстровертните ви събратя ще реализират.

Но най-важното за всички представители на знака е, че ще се забавлявате и ще изпитвате радост от живота!

В сряда Венера влиза в Близнаци и изостря фокуса ви върху това какво наистина искате от любовта и партньора си. В периода до 17 юли ще изкристализирате приоритетите си и желанията си и не, че преди особено сте били склонни да се задоволявате с по-малко, но сега много ясно ще осъзнаете защо няма да го позволявате. Съжалявам за хората, които не са достатъчно качествени, а държат да са в обкръжението ви… просто няма да им се получи и ще си кажете „Чао!“. Развитията в любовта предстоят, но каквито и да са те – вие ще ги реализирате осъзнато и с желание.

Везни

Във вторник Слънцето влиза в Рак и в следващите четири седмици вместо да мислите за плажове и ваканции, вие ще се насочите към мисълта за издигане в кариерата. Четирите седмица на Рака са безкрайно подходящи за вас да се развиете и издигнете професионално. Помислете за всичко, което е преминавало в главата ви в последните дни във връзка с кариерния ви път – да поискате повишение/да си смените работата/да спечелите нов клиент. Сега е точно времето да предприемете конкретни стъпки по въпроса. Слънцето е с вас и ви чертае перспективи за успех, но нищо голямо няма да се случи, ако не се задействате. И то бързо – още в началото на благоприятния период. Сигурно ще имате повече от една възможност пред себе си, затова не бързайте с взимането на решение, когато пред вас излезе някакво предложение. Много е важно ясно да определите целите и желанията си и да вървите точно в тази посока.

В сряда Венера влиза в Близнаци и ще стои там до 17 юни. Не знам как да го кажа по-деликатно, но… ще станете големи съблазнители, това е. Не че по принцип не сте, но сега ще бъдете особено целенасочени в съблазняването и покоряването. Единственото, за което трябва да внимавате е, да не подведете някой, който има дълбоки чувства към вас. Като оставим това настрана обаче, спокойно мога да кажа – отворете вратата към забавления сега!

Скорпион

Тръгвате на пътешествия, Скорпиони! Във вторник Слънцето ще влезе в Рак и сякаш ще ви даде знак веднага да си стегнете куфарите. В следващите четири седмици изобщо няма да ви свърта на едно място. Организирайте си колкото ви е възможно повече пътувания. Дори близки дестинации, дори за кратко… Просто – колкото можете по-често да обикаляте, вместо да си стоите вкъщи. За тези от вас, които ще се окажат с повече възможности, мога да кажа само едно – не се стискайте!

Четенето на блогове и книги, слушането на подкасти и гледането на филми за пътувания също ще ви радва в сезона на Рака. Изобщо – от където и да го погледна – предстои ви едно синьо лято и това е.

И като казах „синьо лято“… В сряда Венера ще влезе в Близнаци и до 17 юли вие отново ще си припомните защо и наричат „най-магнетичния знак на зодиака“. Ами защото привличате като магнит когото си пожелаете! До 17 юли чарът и сексапилът ви ще бъдат много интензивни и просто не виждам какво може да ви спре да прекарвате времето си точно както вие искате. Обвързаните да внимават накъде си насочват енергията, за да не трябва да се обясняват после. Необвързаните да внимават с чувствата на завоеванията си и всичко ще бъде наред!

Стрелец

Така Стрелци, искам да ме разберете правилно… Не ви казвам да се ограничавате или да забавяте темпото, нека предварително сме наясно с това. Казвам само, че във вторник Слънцето влиза в Рак и в следващите четири седмици ще трябва да обърнете внимание на фокуса си. Обичайният ви начин – да правите няколко неща едновременно и да не се заглеждате в детайлите, сега няма да бъде супер успешен. Сега ще успявате ако се съсредоточавате върху една задача, завършвате си я детайлно и с внимание и тогава продължавате напред. Просто това е влиянието на Рака върху живота ви, какво да се прави. Приемете това като училище по търпение и перфекционизъм – развиването на такива качества и умения само може да ви помогне (колкото и да не искате да го признаете).

В сряда Венера ще влезе в Близнаци и до 17 юни ще имате интензивен откъм емоции период. За разлика от други знаци, при вас Венера няма да се отрази в желание да флиртувате с целия свят и да бележите множество победи на любовния фронт. Вие ще бъдете насочени към избраника на сърцето си и отношенията с него/нея. Това, което периодът ще ви донесе е яснота по отношение на това какво получавате в това партньорство и дали то е достатъчно. Някои от вас ще излязат с по-здрава връзка от периода, а други ще са се разделили с илюзиите си за добро.

Козирог

Предстои ви интересен и силен период, Козирози. Във вторник Слънцето влиза в Рак и ще стои там около четири седмици. Това е период, в който за вас е по-добре да се фокусирате върху партньорствата си във всяка една сфера на живота. Имате аспекти да успявате в сътрудничество с някого, да се учите и растете през взаимодействието с друг човек. По отношение на любовта – ще имате нужда да от свързване с партньора си на всички нива. Това определено е период, в който значимите и здравословни за вас връзки ще се задълбочат, а тези, които са недобри за вас, много ясно ще покажат недостатъците си. От вас се иска само да не си затваряте очите за знаците.

Имайте предвид, че тъй като Слънцето ще е в срещуположния на вас знак в зодиака, вие няма да сте толкова енергични, колкото обикновено. Няма нищо страшно, просто се грижете за себе си, давайте си почивка и не си поставяйте свръх амбициозни цели.

В това отношение много ще ви помогне и Венера, която в сряда влиза в Близнаци и ще бъде там до 17 юли. Влиянието над вас на пищната планета ще бъде по отношение на уелнес грижата за себе си. Използвайте периода за да се храните здравословно, да спортувате, да излизате сред природата и изобщо – да се грижите да сте добре физически и ментално. Всичко това ще ви се отплати много добре и по-бързо от обикновено (силата на Венера, бейби!)

Водолей

Бързи, смели, сръчни! Това ще сте вие, Водолеи, когато във вторник Слънцето влезе в Рак. Ще ви се отвори клапата за спорт и активности, а тялото ви жадно ще попива ефекта от движението и слънцето. Вие по принцип обичате да се движите, но в следващите четири седмици ще изпитвате не само много силно желание да го правите, но и всяка фибра на тялото ви ще усеща радостта от движението. Лято е, излизайте навън сред природата и събирайте сили от нея.

Друго влияние на Слънце в Рак ще е възможност за развитие в работата. Работете така, сякаш някой гледа резултатите ви с интерес, защото… Ами най-вероятно някой ги гледа и това може да доведе до нови и интересни предложения за вас. Очаквам с интерес…

В сряда Венера влиза в Близнаци и до 17 юли романтичната ви душа сякаш ще е на стероиди. Просто много ви се иска да обичате и да ви обичат. Необвързаните ще имат успех със запознанствата, особено с тези, които включват някакви технологии в осъществяването си. За обвързаните периодът може да се окаже важен и да вземете някакви съвместни решения с партньора си. Важно е, когато обсъждате плановете за бъдещето, да не се опитвате да изкарате всичко розово (и да си вярвате чак), а да гледате реалистично на нещата.

Риби

Предстои ви много силен период, Риби! Във вторник слънцето влиза в Рак и във вашия дом на истинска любов, слава и гламурни преживявания. Животът ще е готов да ви даде каквото искате, стига да го поискате правилно. Покажете качествата си, талантите си, работата си, чувствата си, силните си страни… покажете всичко хубаво, което носите и светът ще ви оцени и ще ви върне адекватни емоции. Оглеждайте се за шансове за всичко, което ви интересува или бихте искали да имате и не изпускайте възможности. Има голяма вероятност накрая на този период да се окажете на по-добра служебна позиция или пък с повече пари.

Що се отнася до любовта – ако бъдете изцяло себе си и подходите с чисто сърце – каквото е ваше, то ще дойде. Този месец е много силен тест за това коя любов е истинска и кое е просто едно силно увлечение. Чистото ви сърце ще привлича само истината. Така, че – не страдайте, ако не получите нещо. Просто не е било вашето, случва се.

В сряда Венера влиза в Близнаци и до 17 юли вие ще сте много силно заинтересовани от това мястото, на което живеете, да е в тон е емоциите ви. Ще промените естетиката на дома си, според цветовете в душата си и резултатът никак няма е лош. И понеже това е Венера, а вие сте си романтични Риби, ще имате силно желание да си свиете истинско любовно гнезденце. Обвързаните ще направят приятна изненада на партньора си така, а за необвързаните може да е още един начин да привлекат избраника на сърцето си.

********

Надя Брайт се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-ток, фейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има и зодии в нея.

Тук можете да чуете едно интервю на Надя, в което говори не само смешки. 

Последно променена в Понеделник, 20 Юни 2022 11:11

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам