logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 05.07-11.07

Автор: Надя Брайт

Овен

Ох, Овни, Овни... От началото на седмицата ще ви се струва, че всички са срещу вас. А когато някой е срещу вас, нали знаем какво му се случва... Вашият знак е доста буен, но за сметка на това имате вродено чувство за справедливост. Именно то ще ви кара да влизате остро на всеки, който се опитва да нарушава границите ви. Обаче имайте предвид, че масло в огъня налива Уран, който влиза с Телец във вашия пети дом (домът на характера и изразяването). А Телецът е инатлив и в комбинация с Овен нещата стават опасни. 

Колкото и  да ви се струват дразнещи някое поведение или постъпка и колкото и да смятате, че е наложително да покажете рогата, трябва да имате едно наум, че това може да е просто игра на планетите. Особено от четвъртък нататък. Затова не създавайте прекалено остри конфликти (дори и да ви се иска), не прекратявайте отношения и като цяло – не действайте импулсивно. Не си мислете, че само вие не обичате да ви казват какво да правят. Останалите също не обичат. Затова, ако искате да хванете повече мухи, наистина трябва да заложите мед, а не оцет.

В петък е единственото новолуние в Рак. Това за вас е време, в което да отделите внимание на темата за дома в концептуален и материален план. Не е нужно да предприемате някакви действия веднага. Помислете какъв е за вас мечтаният дом и положете основите на планове за следващите шест месеца. А може да започнете да ги осъществявате и след шест месеца, когато е следващото новолуние в Рак.

Телец

Имате силно желание да защитавате личните си граници тази седмица, Телци. И то – ще ви се струва, че най-близките ви се опитват да ги нарушават. Възможно е и да го правят. Но вие имайте предвид, че Уран влиза в първия ви дом (домът на себеусещането) и налива гориво в ракетата на гнева. Така, че ако сте много гневни – не се подавайте напълно на тази емоция, а премисляйте добре. Това влияние може да ви провокира да виждате някои неща по-големи отколкото са и да увеличава важността на други. Опитайте се да повикате на помощ миротворческата си черта, която е не по-малко силна от бойната ви. Балансираният поглед и характерната за Телеца мъдрост ще бъдат съюзниците ви в трудни ситуации, така че да постигнете своето без много странични жертви.

В петък се случва единственото новолуние в Рак. То ще провокира вашите творчески черти и умението ви да привличате другите. Удивително лесно ще печелите приятели и съмишленици, а честно казано – и гаджета. Използвайте момента, за да начертаете планове за тези идеи, за които ви трябва помощ. Огледайте се в познатите си, може да откриете ценни и необходими качества в хора, с които просто сте свикнали и не сте забелязвали всичките им ресурси. Новите запознанства също са препоръчителни в този период, а и ще се случват лесно. Не е нужно веднага да се хващате с осъществяването на плановете, просто положете основи.

Седмицата е подходяща за всякакъв вид проекти за публичност или свързани с интернет. Подкасти, ютуб канали, блогове... Сега е моментът всички да видят креативната страна на Телеца!

Близнаци

Имам две добри  и една лоша новини за тази седмица, Близнаци! 

Първата добра новина е, че в петък новолунието в Рак ви носи центриране и стабилитет. Последните месеци, като че ли въртяхте малко на празни обороти. Много се стараехте за задвижването на колелата, не пестихте усилия (защото вие сте си работливи), но резултатите не бяха желаните от вас. Сега, с новата Луна в Рак, за вас идва момента, в който всичко вложено до тук ще започне да се подрежда на мястото си, като части от пъзел. Петък е добър ден за намисляне на промени в посоката ви на движение или поне изясняване, дали изобщо искате промени или така сте си добре. Трябва да отбележа обаче, че това новолуние ви помага за и във стабилните ви проекти. Ако ви се иска нещо ново и несигурно – ще трябва осъзнато на поемете всички рискове, защото Луната няма да помогне за това.

Лошата новина е, че тази седмица подсъзнанието ви – потиснатите мисли, неизразените желания и скритите емоции завират като бульон в главата ви. Възможно е около четвъртък (тогава Уран ще играе роля) да избухвате неочаквано. Може би ще стане ясно, че дълго сте търпяли нещо и накрая с топовен гърмеж ще обявите, че слагате край. Защо казвам, че новината е лоша ли? Защото излизането на повърхността на подсъзнателни пориви е неуправляема. Не мога да гарантирам дали ще спечелите или ще загубите от това.

Завършвам с втората добра новина! Каръкът, който ви беше подгонил от началото на месец май (а именно – влиянието на Меркурий), си отива в неделя. Прегледайте много добре плановете си до тук, освежете ги и се впускайте да ги осъществявате!

Рак

Пословичната ви интуиция работи на пълни обороти тази седмица, Раци. А към нея се прибавя и влиянието на Уран върху вашия дом на ценностите и екипната работа. Накратко – ако някой не е достатъчно добър екипен играч или не се държи както трябва с вас – ще му се случи Рачешка случка. Вие сте склонни да разбирате, прощавате и обгрижвате. Мисля, че този път обаче няма да оправдавате неприятни постъпки с „травмите от детството“ на извършителя.

Нещо повече – в четвъртък може би ще получите още по-дълбоки прозрения за поведението на околните и ще свържете минали събития с настоящата ситуация. А това означава, че може и кръгът от хора около вас да претърпи трансформации.

В петък настъпва нещо като нова година за зодия Рак, а именно – новолунието в Рак. Това е момент, който може да сложи ново начало или да въведе съществени промени, ако ги искате. Новолунието по принцип е подходящ момент за чертаене на нови планове и полагане на основи. Особено това новолуние може да се окаже мощен катализатор към осъществяването на вашите планове, били те лични или професионални.

И, както се полага за всяка нова година – не забравяйте да вдигнете тост за отминалата. Вашите постижения и трудни уроци са капиталът, с който ще започнете да градите това, което искате сега. 

Меркурий влиза в Рак от неделя до 27 юли, а това винаги ви дава една особена острота на мисълта и яснота на съзнанието. Нещата, които до този момент са ви се стрували объркани и неясни (защото Меркурий се подвизаваше в Близнаци), сега се избистрят и си идват на мястото. Възползвайте се максимално от това влияние, защото то е много силно за Рак и може да бъде много плодотворно.

На рождениците през тази седмица – Наздраве!

Лъв

Венера все още прожектира своята игривост към и без това дръзкия ви знак, Лъвове. Ще ви се влиза в игри, ще ви се поемат рискове и като цяло – ще ви се струва, че животът много ви иска. Обаче трябва да ви предупредя за бунтовника Уран, които застава срещу веселата Венера точно в четвъртък. Тази среща на планетите може така да ви замъгли преценката, че поемайки един риск да разрушите нещо сериозно и важно за вас. И имам предвид както личния, така и професионалния живот. Просто не се подавайте лесно на приключенската си природа, а се придържайте към царския си интегритет.

Уран има и добро влияние. Може да ви помогне в технологичен план. Иновациите в работата не са излишни, обърнете поглед натам в четвъртък.

В петък новолунието в Рак изважда на преден план мекото котенце, което всеки от вас носи в душата си. Емоциите ще се изливат от вас и ще се трогвате от дори дребни на вид неща. Това никак не е лошо. Това може да излекува стари рани или да ви центрира във важните неща, които ви изпълват с добри чувства. За хората около вас също ще е приятно да си припомнят, че вие не сте само силен Лъв, а и носите богата душа.

От неделя до 27 юли Меркурий влияе на Лъвовете така, че да искат повече спокойствие и време за почивка, отколкото социални контакти и партита. Използввайте максимално това време за себе си, за да презаредите и да си отпочинете. Трудно е точно през летните отпуски толкова социален знак като вас да се дистанцира от другите. Но поне може да сложите в календара си по-големи интервали между срещите с тайфи.

Дева

Ако сте заключили в себе си някакви неудобни истини за другите, може би тази седмица ключалката ще се счупи. Шумно. Особено голям шанс за избухване на истината има в четвъртък, когато Уран и Венера се срещат леко конфликтно. Това отприщва у вас енергия за поставяне на хората на мястото им. Всъщност в това няма нищо лошо. Имайки предвид честността и мъдростта на знака ви – най-вероятно нещата, които бихте изрекли, ще са верни. Притесняват ме само последствията от подобни неочаквани откровения, но в крайна сметка... Дано се окаже, че всяко зло е за добро.

Чудех се, дали да давам такъв съвет на Деви, защото вие сте се сетили още преди да стигнете до тези редове. Но все пак – нека изпълня дълга си. Имате няколко дни до четвъртък – дайте си сметка какво премълчавате напоследък и проиграйте какво бихте казали, ако решите да спрете да мълчите. Подобен предварителен план може да ви предпази от най-лошите варианти в случай, че се разприказвате.

Новолунието в Рак в петък ще ви донесе силни възможности за колаборации и стартиране на проекти в екип или съдружие. Значи, който е оцелял след четвъртък, може да се окаже подходящ за ваш професионален партньор.

В неделя пък Меркурий в Рак ви превръща в много желан и търсен участник във всякакви социални събития. Ще трептите с такава честота, че хората да са не само привлечени, но и увлечени от вас. В периода от 11 до 27 юли може да срещнете много интересни хора, които в бъдеще да се окажат полезни контакти.

Везни

Тази седмица излизате от балансираната си и спокойна същност и започвате да правите живота си доста интересен. И то не само своя, а и този на околните. И най-вече – на интимните си партньори и проекто-гаджетата си. Ще експериментирате и ще се забавлявате и в добрия случай това ще донесе свежест във връзките ви. В лошия случай не знам какво може да стане, защото веднъж като се обърне колата – пътища много. При всички положения – четвъртък има потенциал да бъде експлозивен ден и отсега бих посъветвала партньорите ви просто да се съгласяват с вас (и може би да си измислят safety word). Ако са много изненадани от настроението ви, кажете им, че не вие сте виновни, а Уран, който танцува страстен танц с Венера във вашия дом на еротиката и забавленията.

Новолунието в Рак в петък дава енергия на кариерата ви и професионалните планове. Новолунието е време за пожелаване и поставяне на начало. Обърнете внимание на това, което искате в работен план и поне нахвърляйте няколко стъпки от план за постигането му. Хубаво е да си актуализирате и осъвремените CV-то, да се огледате за контакти с интересни хора в сферите, които ви вълнуват. Осъвременете профила и постовете си в LinkdIn. И изобщо – направете професионалистът „Везна“ желан служител или партньор. 

В неделя Меркурий усилва още повече нуждата да работите над имиджа си. Приемете това в по-широк смисъл, не става дума само за външен вид и профили в мрежите. Помислете какво впечатление оставяте у другите, как искате да ви възприемат и какво в поведението си трябва да усъвършенствате, за да постигнете желания резултат. 

Скорпион

Въпреки името, което сте си създали – на безкомпромисни, силни и опасни хора, вътре в себе си вие сте чувствителни и грижовни. Особено към най-близките си. Понякога може да станете лоялни на някого до такава степен, че да пренебрегнете собствените си интереси. Особено силно ще почувствате това тази седмица в четвъртък, когато Уран измества Венера от вашия дом на дълга и партньорствата. Надявам се, че тези, за които ще се жертвате, го заслужават. Впрочем, надявам се и за тях. Защото иначе ще разберат защо ви се носи славата, за която споменах. Това ще разберем след 27 юли, когато тези планетарни влияния ще отминат.

И, както сме на лоялна и жертвоготовна страна, така в петък идва новолунието в Рак. А новолунието в Рак отключва много силно желанието ви за независимост. От петък до 17 януари 2022г. можете последователно и стабилно да се отървете от нещата, които ви задушават по някакъв начин. Може да става дума за връзка, която ви тежи или работа, която не искате да вършите. За каквото и да става дума – обмислете го в петък на новолунието и работете над това следващите месеци.

В неделя отново ще имате влияние от Рак. Този път Меркурий влиза в този знак и това се отразява на всички зодии. Влиянието, което вие ще усетите е засилено желание за пътешествия. Дори и скорпионската ви душа да стои зад някой компютър в някой офис, или пък да не можете в момента да си позволите пътуване – не загърбвайте темата. Разгледайте желани дестинации, планирайте къде и кога ще отидете. Нахранете съзнанието си с хубави мисли свързани с пътуване. А пък, ако можете да тръгнете на пътешествия сега – не се колебайте изобщо! Приключенията просто чакат някой Скорпион да ги превземе!

Стрелец

От края на юни до 27 юли под влияние на Венера в Лъв, вие искате едновременно любов и да ви оставят на мира. Вие не че по принцип не искате само това, Стрелци... Просто в този период е много силно изразено. Затрудняващото обстоятелство се случва в четвъртък, когато Уран засилва желанието ви за свобода и сте склонни да обявите за враг всеки, който се опитва да ви налага своя ред. Възможно е да разрушите някаква важна връзка в този период. Може би ще е за добро. Но каквито и да са резултатите, чувствайте се предупредени да не реагирате първосигнално и да не говорите необмислено (доколкото е възможно).

В петък има новолуние в Рак и то възпламенява вашия и без това горещ дом на сладострастието. Нещата в този дом обаче нямат толкова повърхностно значение, колкото изглежда. През свързването от страст при вас може да се случат по-сериозни и задълбочени връзки. Проблемни ситуации може да възникнат, докато се опитвате да балансирате и помирите това, което гори в сърцето (или друга част от тялото) и което казва разума ви. Не сте много по драмите и подобни противоречия не ви понасят. В Петък и следващите две седмици са подходящи да се изясните с партньора и да прецените дали сте на една вълна. Искам лекичко да ви подсетя първо да се изясните със себе си, преди разговорите с другия човек.

В неделя Меркурий в Рак ви придава такава неустоима съблазнителност, че положението става „Олеле, майко!“. Но в цялата тази игривост, не забравяйте да ревизирате и паричния си поток. Неделя е подходящ ден за това, резултатите биха били ползотворни за вас.

Козирог

По принцип никак не обичате несигурните неща и рисковете, Козирози. Обаче тази седмица идва с една любовна игра на „Тука има - тука нема“ и като че ли за вас е най-добре да поемете риск. По-ясно казано – изглежда сте в някаква несигурна ситуация на любовния фронт и шанс да изясните нещата имате в четвъртък. Какъв ще бъде изходът от изясняването не знаем, но знаем, че ако само чакате, може и нищо да не дочакате накрая. Подкрепя ви палавият Уран, който се заиграва с вечно влюбената Венера именно във вашия дом на страстта и съблазняването. 

В тази ситуация няма да ви помогне, ако мислите какво е било до тук. Уран и Венера в тази комбинация покровителстват времето тук и сега и спонтанните действия.

Новолунието в Рак, което ще се случи в петък, засилва желанието и нуждата ви от връзки. Във всякакъв аспект – професионални, лични и приятелски. Имате потребност да подържате истински и осъзнати връзки, както и да работите над заздравяването им. Не пестете време и усилия за това, дори и частта у вас, която цени усамотението, да удря спирачка. Емоционалната ви страна има нужда от захранване не по-малко от рационалната ви, а емоционални връзки се градят с инвестиции от двете страни.

Още повече – в неделя Меркурий влиза в Рак и във вашия дом на партньорствата. Ще търсите хора, които импонират на интелектуалното ви ниво, както и могат да се свържат с вас в духовен план. Погрижете се да се показвате на света толкова често, колкото е нужно, за да срещнете правилните хора. Лятото е добър сезон за социални контакти – насладете му се.

Водолей

Имате малко неясноти с емоциите тази седмица. Както с вашите собствени, така и със сигналите, които получавате от другите. Особено объркани ще се усетите в четвъртък. Тогава вашият повелител Уран се заиграва малко опасно с Венера. Може да ви се струва, че едно говорите във връзките си, а се случва съвсем друго и така нервите ви малко да изпращят. Имайте предвид, че това е под влияние на двете планети и не взимайте радикални решения в този ден.

Като цяло – бъдете внимателни с настроенията си, защото ще се преобръщат дори от малки неща.

В петък има новолуние в Рак и то активира дома на новите начала при вас. Особено силно това ще ви се отрази в аспекта на здраве, грижа за себе си и външен вид. Ако се каните да започнете нова спортна програма или да пробвате по-различно хранене – това е моментът. Ако започнете нещо в петък, в следващите шест месеца може да се окажете с фигура на топ модел. А това определено ще се отрази на енергията и самочувствието ви.

В неделя тези влияния се усилват от влизането на Меркурий в Рак. Меркурий ще бъде в този знак до 27 юли. На вас това ще ви даде много енергия за живот. Имате добри аспекти да насрочите профилактични прегледи и като цяло – да се погрижите за добруването си. В духовен и любовен план също има влияния за здравословно поведение. Склонни сте към връзки, които са градивни и които не ви носят (понякога характерните за вас) романтични драми. 

В работата си също ще се хвърляте със здрав ентусиазъм и резултатите от това няма да разочароват.

Риби

По принцип сте склонни да ловите всякакви сигнали от хората около вас, мили духовни Риби. Обаче тази седмица внимавайте и филтрирайте какво ви „се дава“. Всички имат нужди, повечето имат и проблеми, но това не значи, че сте длъжни да им се посветите. Казвам това, защото в четвъртък Уран и Венера ви организират едно комбо, от което резултатът може да бъде изтощително себеотдаване. От това има риск особено във връзката ви, но там вие ще си прецените до къде и колко си струва.

Като цяло – пазете себе си, защото заради Уран е възможно да излезете дори виновни, че сте искали да помогнете. Просто тази планета оплита комуникацията и прави някои неща да изглеждат по-сериозни за вас, отколкото са за другите. Както и ви пречи да изразите правилно намеренията си.

В петък се превръщате в огнена бомба от любов. Или поне в много съблазнителна и даряваща любов Рибка. Новолунието в Рак на този ден отприщва във вас желанието за флирт и ви осветява с аура от страст и привлекателност. За необвързаните това е златен момент да привлекат когото искат и да се впуснат в романтично приключение. За обвързаните това е начало на шестмесечен период, в който ще освежат връзката си и ще ѝ придадат ново очарование.

В неделя Меркурий влиза в Рак до 27 юли и насочва светлините на прожекторите към вас. Това е време, в което може и трябва да изпъквате не само с нещата, които правите, но и със собствената си личност. Вие сте много стилни, с богато въображение и обикновено дрехите ви изразяват интересния ви вътрешен свят. В този период планетите просто ви насърчават да обновите гардеорба си, да се демонстрирате на света и да се забавлявате! 

Надя се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-токфейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! Вече и в книжарниците! A тази страхотна снимка е дело на Борис Мутафчиев.

May be an image of 9 people, people standing and outdoors

 

Последно променена в Понеделник, 12 Юли 2021 14:23

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам