logomamaninjashop

Консултации за ранно детско развитие на Академия за родители 2018

На 24 февруари, събота, фондация „За Нашите Деца“ ще участва в „Академия за Родители“ - най-голямото безплатно събитие за настоящи и бъдещи родители. Академията отваря врати за един незабравим и пълноценен ден, посветен на семейството, и ще се проведе в Sofia Event Center, на последния етаж на Paradise Mall.

Между 9 и 18 ч. специалистите на фондацията ще консултират посетителите по ключови въпроси свързани с ранното детско развитие:

  • Първи грижи за новороденото
  • Приемна грижа
  • Програма „Ранна детска интервенция“
  • Съвети за кандидат-осиновители и осиновители

„Академия за родители“ ще представи на посетителите над 30 вдъхновяващи лектори, 70 водещи организации, 20 работилници за малки и големи, 30 безплатни консултации и много възможности за знания, забавление и дори почивка.

akad ok

За бременните: Темите, които вълнуват бъдещите майки, в специална залa за лекции. Безплатни консултации на място със специалисти по кърмене, спорт, бебеносене, безопасност, здраве и още много. Среща с компаниите и продуктите, които ще помагат в ежедневието с бебето.

За родителите: Всичко за здравето, възпитанието и образованието на децата  от 0 до 7 години. Кътове за споделяне и практически консултации от психолози, детски педагози, финансови специалисти.

За децата: Семейни работилнички с много вълшебства, забавления и цветно творчество: детско караоке, вълнуващи логически игри, строителни предизвикателства, приказки-игри и още, и още…

Големите награди: Уникални подаръци и много изненади очакват всички посетители през целия ден на Академията.

Малките удобства: И понеже именно малките неща могат да направят един ден наистина перфектен, Академията предоставя безплатен охраняем паркинг за детски колички, детегледачи на разположение, кътове за кърмене и повиване.

И още: Как се справя работещата майка? Къде е балансът между грижите за децата, перфекционизма в работата, времето за себе си? И възможен ли е изобщо? Вижте Виктория Величкова (група „Мастило“ и проект „Маргаритка“) и Мама Нинджа в откровен разговор за предизвикателството да си перфектна на всички фронтове.

Научете повече на Facebook страницата на събитието

Регистрирайте се за събитието тук.


Препоръчваме ви още:

Четвърто издание на форум „Академия за родители“

Подкрепа за децата с трудности в развитието

Над 800 деца, родители и специалисти подпомогна проект „Грижа в ранната възраст“

 

Последно променена в Петък, 23 Февруари 2018 08:20

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам