logomamaninjashop

Ветеринарни специалисти консултират котки онлайн

Всички потребители ще могат да научат повече за храненето и отглеждането на домашните си любимци и да получат безплатен профилактичен преглед за тях в 70 клиники в страната.

За първи път в България стопаните на пухкави домашни любимци ще могат да получат ценни съвети от водещи ветеринарни специалисти онлайн. Това ще се случи на 9 септември, когато ще се проведе третата онлайн обучителна лекция от поредицата PURINA® Ветеринарни лекари на живо, посветена на специалните нужди и правилната грижа за котките. В реално време ветеринарните лекари д-р Мила Бобадова (Kozata Ani) и д-р Димитър Иванов от Ветеринарна клиника "Добро хрумване" ще отговарят на въпроси, свързани с отглеждането, храненето, имунната система и предотвратяването на болести при котките. Онлайн сесията ще се излъчва на живо от 11:00 ч. на фейсбук страницата на PURINA® България (goo.gl/as1HuC).
Mila Bobadova

Към инициативата на PURINA® България, насочена към подобряване на качеството на живот на домашните любимци и улесняване на достъпа до медицинска помощ, се присъединяват все повече ветеринарни клиники от цялата страна. До момента близо 70 партньори предоставят безплатни профилактични прегледи на домашни любимци. Едно от ключовите предимства на уебинара е възможността за интерактивност между потребителите и лектора. Всеки посетител на страницата на PURINA® може да зададе предварително или по време на сесията въпроси за спецификите по отглеждането на своя любимец. Водещ на уебинара ще бъде популярният хип-хоп изпълнител - Играта. Водещият, д-р Бобадова и д-р Иванов, ще дискутират по темата и ще споделят препоръки и съвети, свързани с отглеждането на своенравните и сладки домашни любимци – котките. Всички коментирали с въпрос темата, ще получат ваучер за безплатен профилактичен преглед във ветеринарна клиника по избор от партньорската мрежа на PURINA®: goo.gl/9T5WaU.
Dimitar Ivanov

През 2017 година PURINA® организира серия от онлайн образователни лекции, посветени на здравословните проблеми на домашните любимци и предизвикателствата, пред които се изправят собствениците им. По време на обучителните сесии ветеринарни лекари разясняват на потребителите кои са основните симптоми на различни заболявания при животните, как собствениците да предотвратят появата им, както и спецификите при хранене на домашния любимец. Първата лекция се проведе на 25 март, като в нея гост-лектори от Централна Ветеринарна Клиника в София съветваха потребителите за специфични нужди и най-често срещани проблеми при кучета от дребни породи. Видеото бе гледано на живо от над 5000 стопани и събра над 35 000 гледания в рамките на седмица. Вторият лекция на тема кучетата-бебета се проведе с участието на ветеринарни специалисти от клиника „Син кръст“ и постави своеобразен рекорд, като събра над 40 000 гледания.

Повече за PURINA®

Вече 85 години, PURINA® работи със страст, за да помогне на Вашия любимец да живее по-щастлив, по-здравословен и по-дълъг живот. Страстта на бранда към домашните любимци преминава отвъд постигането на напредък в сферата на храненето на домашни животни. Тя е посветена на създаването на партньорства в света на грижата за домашните любимци и насочването на вниманието към това, от което домашните животни наистина се нуждаят. Стремежът на PURINA® е да постига прогрес в сферата на храненето на домашните животни и да провежда водещи в индустрията проучвания за благосъстоянието на домашните любимци. Инициативите, на които марката обръща специално внимание и инвестира ресурси, са свързани не само с балансираното хранене при животните, но и с тяхното здраве и активен начин на живот.

Препоръчваме ви още:

Мерки при нашествие от бълхи 
Съветите на Фройд за щастлив живот 
Да погалиш тигъра

Последно променена в Сряда, 06 Септември 2017 11:13

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам