5 подаръка, които жените не харесват

След като направихме обширно и изключително забавно проучване в социалните мрежи, изготвихме съвсем достоверна класация на подаръците, които жените НЕ харесват. Добре де, повечето жени не харесват. Вашата може да е изключение, така че ако все пак вече сте й избрали някой от тези петте, стискаме ви палци :)

 

 

 

 

36118235 s

1. Тиган

Оказа се, че много жени са получавали поне веднъж в живота си някой фамозен тиган, който едва ли не сам прави палачинки. Един от коментарите за тигана много ми хареса: „Ако някой посмее да ми подари тиган, дано си е купил каска.“

 

56620333 s 

2. Метла/прахосмукачка

Оказва се, че има и такива смелчаци, които подаряват метла на жена си. Може би се надяват да я яхне и да отпраши с нея към някое сборище? При всички положения е подарък от човек с чувство за хумор, така че може би ще ви простят.

 

 

 

couple 1329784 1920

 

3. Телефон

Мъжете по принцип обичат технологични подаръци, но много жени – не. Ако сте решили да подарите телефон, първо се уверете, че дамата ви би се зарадвала на такъв подарък. Повечето жени буквално се втрещяват от ужас, когато се наложи да си сменят телефона.

 

 

 

18497148 s

 

4. Парфюм като на колежката ви

Момчета… Ако случайно сте решили да подарите парфюм на дамата си, на всяка цена се погрижете да е нейният парфюм! Да не вземете да изберете някой по препоръка на красивата колежка, защото после ще ви се стъжни.

 

 

 

62279775 s

 

5. Бельо

Да избереш бельо е рядко умение, което притежават малцина мъже – супергерои. Ако сте решили да й подарите бельо, или предварително вижте номера на етикетчето, или най-добре заложете на ваучер от хубав магазин за бельо. Даже с номера нямате гаранция за успех, защото представете си, сутиените имат всевъзможни кройки, видове банели, различно покритие, поддръжка и предназначение и изобщо да подариш бельо си е цяла наука. Виж, някоя секси нощничка е съвсем във възможностите ви. Въпросът е дали си струва, предвид краткия период от време, за което се носи. :)

 

 

Всички дами обаче бяха на едно мнение - най-гадният подарък е да НЯМА ПОДАРЪК. Затова изберете красиви цветя, заведете я на вечеря, поднесете й нещо от сърце, дори да е кутия шоколадови бонбони. И я уважавайте всеки ден, без значение дали е осми март, Свети Валентин или Хелоуин. Ние си ви обичаме с подаръци или без, но имаме нужда от някой романтичен жест от време на време, дори и без повод, просто за да имаме какво да ни просълзява или усмихва.

 

Автор: Мария Пеева

 

Последно променена в Сряда, 08 Март 2017 18:13
Ако искате веднъж седмично да получавате обзор на най-доброто от сайта, можете да се абонирате ето тук.
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

Губя го, мамо!

Губя го, мамо!

28 Юни, 2019 Хранене

Татко Калоян отново на плаж

Татко Калоян отново на плаж

27 Юни, 2019 Татко Калоян

Смелостта да си нормална

Смелостта да си нормална

03 Юли, 2019 Добра форма

Децата с трудна съдба

Децата с трудна съдба

02 Юли, 2019 Истории

Мъж в магазин

Мъж в магазин

28 Юни, 2019 Забавно

Летни тела

Летни тела

10 Юли, 2019 Общество

Една Неда

Една Неда

21 Юли, 2019 Истории

Как уча децата да взимат решения

Как уча децата да взимат решения

19 Юли, 2019 Образование

Обречени

Обречени

18 Юли, 2019 Здраве

Курбан чорба и двойна дъга

Курбан чорба и двойна дъга

18 Юли, 2019 Развлечения

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам