logomamaninjashop

Жена, нали знаеш къде са парите...

Ние, жените, понякога обсъждаме половинките си и обичаме да сравняваме отношението им, жестовете и подаръците, които ни правят. Даниела Коюмджиева ми прати този текст и го споделям с вас, защото наистина жестовете и подаръците са много приятни, но не всеки владее тяхното изкуство и не може да се съди за обичта на човек по изненадите, които умее да поднася.

Отмина 14 февруари, предстои 8 март. Много жени се похвалиха с подаръците си от половинките, други - огорчени от неполучаването им - са по-философски настроени относно този факт. Мили дами, никога не очаквайте нещо, което не зависи от вас. Мъжете така са скроени, особено някои, че такива празници и подаръци за тях не означават нищо и това е само загуба на време и пари. Познавам такива мъже и повярвайте ми, те не са лоши съпрузи и бащи.

С моя съпруг сме женени от 34 години, август ще станат 35. А пък да не ви казвам от кога сме заедно…. - от 4 клас, а гаджета станахме в 10 клас. Разбира се, че ми е подарявал цветя и скъпи подаръци за специални дни и годишнини. Но за 14 февруари и 8 март? "Какви са тези празници?" Той ми е подарил нещо много повече - своето доверие и своя портфейл! Когато имам някакъв празник, великодушно ми казва: „Жена, нали знаеш къде са парите? Иди и си купи подарък!“

 

Сега във времето на дебитните и кредитните карти, по-младите жени ще се усмихнат, но по-възрастните ще ме разберат. Беше време, когато парите от нашите заплати стояха в някое чекмедже или плик, и сметките се плащаха от там.

Приближава 8 март. Какво ли ще ви подари вашият съпруг/ приятел? За вас не знам, но моят ще каже: „Жена, нали знаеш къде са парите? Иди и си купи подарък!“ А аз вече съм си набелязала нещо! Радвайте се на това, което имате и не гледайте другите!

 

 

Още по темата: 

5 подаръка, които жените не харесват

Последно променена в Четвъртък, 05 Март 2020 14:04

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам