Всичко, което трябва да знаете за шопинга с дама

Ще преживеете това изпитание по-лесно, отколкото си мислите.

Шопингът с любимата е основен сюжет в нощните кошмари на всеки мъж. Безкрайното размотаване по магазините, обувките, тоалетите, чакането на ред в пробната – съгласете се, че звучи зловещо. Но мъжът може да избегне всичко това, ако запомни само следните пет условия:

1. Не я пришпорвайте

Не пилете нервите на любимата, за нея шопингът е особен способ за медитация. Представете си, че вие я каните на мачлето си с приятели, а тя на всеки 5 минути ви заявява, че е време да приключвате и да отидете да хапнете тортичка. Бъдете съпричастен мъж, който е готов да издържи поне седмица, за да достави удоволствие на любимата си. Не, не мислете, че сте мъж под чехъл. Мъж под чехъл е този, който прави всичко с нежелание, сякаш са го принудили, а този, който прави всичко с удоволствие и ентусиазъм, е хладнокръвен пич.

2. Заредете батерията на телефона си

Шопингът с дама може да бъде чудесен повод за прочетете новините, да отговорите на мейлите си, затова не пропускайте да заредите телефона преди тръгване. Докато дамата ви снимка и праща визии на тоалети на приятелката за мнение, вие ще можете да изиграете дори някоя и друга игра. Не е задължително да оглеждате всяка дреха или чифт обувки, към които посегне, но бъдете наблизо, ако случайно й дотрябва съвет.

Нов телефон - нов късмет

6faf95a407946923d692f4ddda792716 XL

3. Изберете нещо за себе си

Защо да не се възползвате от тази възможност и да не купите нещо за себе си? Спътницата ви ще бъде дори доволна да се отвлече за малко от собствените си покупки, за да ви даде десетина насоки за дължината на панталона и ширината на реверите. За нея да бъде придружавана от солиден мъж е толкова важно, колкото за вас е въпрос на самочувствие да стоите редом до елегантна жена. В този ред на мисли, отпуснете синджира, нека избира, колкото иска, докато намери най-подходящото.

4. Помогнете й да избере

За да поускорите процеса, можете леко да се намесите и да й предложите един-два свои варианта. Тя ще бъде поласкана от вашата съпричастност. Мъжът, който може да ти помогне с избора на дреха, е находка. Само не прекалявайте със съветите, за да не остане с впечатление, че избирате тоалета за себе си, а не за нея.

Кожена рокля

cc947675ce0ac0c98617f27425843c35 XL

5. Идете до „тоалетната“

Ако батерията на смартфона ви е изтощена, в мъжката секция няма нищо, което да ви заинтригува, а дамата ви разглежда щанд след щанд и нехае за съветите ви, можете да се възползвате от последния, леко хлъзгав съвет – идете до „тоалетна“. Ако сте в мол, е лесно – можете да хапнете нещо, да разгледате новите джаджи в магазина за техника. Ако сте в бутик, излезте да „подишате“ малко въздух. Не се налага да мислите кога да се върнете – тя ще ви позвъни, когато е готова. В случай че отбележи дългото ви отсъствие, можете да кажете, че сте срещнали познат и сте изгубили представа за времето. Банално, но върши работа.

Източник: GQ


Препоръчваме ви:

Да е умна, но не много!

Мъжки манифест

10 мита за жените, в които мъжете все още вярват

Последно променена в Неделя, 02 Декември 2018 13:42
Ако искате веднъж седмично да получавате обзор на най-доброто от сайта, можете да се абонирате ето тук.
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

В предишния живот съм бил генерал

В предишния живот съм бил генерал

21 Окт, 2019 Татко Калоян

Жена и багаж

Жена и багаж

19 Окт, 2019 Забавно

Мамо, защо?

Мамо, защо?

23 Окт, 2019 Възпитание

Изборите вкратце

Изборите вкратце

29 Окт, 2019 Татко Калоян

Убиецът Хелоуин

Убиецът Хелоуин

31 Окт, 2019 Истории

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам