За третия пол от четвърти ред и насилието над жени

Автор: Анелия Икономова

Напоследък, в редките моменти, когато пускам нещо да шуми, защото децата са заспали и тишината силно ме огорчава и впоследствие - плаши, навсякъде и всяко второ изречение е: „Истанбулската конвенция... “.

Сега, аз съм проста жена... имам предвид просто устроена, иначе съм голям интелигент... не мога да разбера няколко неща:

Първо – какво са се разпенили псевдонационалистите и всичкото Бай Ганя, че като ратифицират документа и рязко морално ще пропаднем, дружно ще си сменим пола, ще образуваме нови полове, ако съществуващите не задоволяват потребностите, докато имплантираме гърди на всичките си налични наследници от мъжки пол.

Второ – публично признавам, че съм силно вярващ човек! За мен вярата е като въздуха, абсолютно необходима за живота на всеки! В какво вярваш, как общуваш с Бога си и всички нататъшни церемонии и обреди - всеки сам решава за себе си, стига да не вреди на живота, здравето и добруването на останалите индивиди! От тая ми гледна точка, силно ненавиждам духовенството на БПЦ. Толкова лицемерни, крадливи и пропаднали индивиди не можеш и в затворите да намериш! И тия чичета у рокли, дето половината засрамиха немската порно индустрия, а другата половина тъне в лукс, кара лукс и шмърка лукс... и те държат да се изказват за морала!

И като са се хванали за думата „джендър“ и като задърпали, такъв локум отдавна не е имало!

А става въпрос за насилието... над жени!

Някога били ли сте жертва на насилие, било то физическо или психическо???

Защото аз съм била!!! И на двата вида! И първия път, когато отидох в полицията, ми казаха: „Ти медицинско извади ли си? А, ми добре, ще го викнем да го предупредим!“

Защото в нашата държава, за другите не знам как е, но тук, като биеш жена си, те викат да те предупредят, ако си така любезен, да спреш, щото не е... така... хубаво и ще се наложи пак да те викат и да те предупреждават, ако я пребиеш!

Това е законът, като посегнеш на жена си. Щото не ти е харесала супата, децата не са по леглата или страдаш от мания, че не си единствен! Ти избиваш два зъба, те ти въртят с пръст. После мозъчно сътресение или счупен крайник и следва: „Нали ти казахме да не я биеш де, айде обещай, че няма повече!“. После я убиваш и от полицията викат: „Ми не знам що така, ние го предупредихме!“

Да не говорим, какво преживява жената като емоции – страх, срам, потиснатост, депресия, чувство за малоценност, доста често и суицидни мисли!

За психическия тормоз, дума не ми се отваря, че роман мога да напиша! Това е най-угнетяващото чувство на света, след това - детето да ти е болно!

И понеже ВСЯКА ТРЕТА ЖЕНА В БЪЛГАРИЯ Е ЖЕРТВА НА ДОМАШНО НАСИЛИЕ!!! националистите и мъжете с рокли и чиста съвест се притесняват да не ни умре моралът и да се изпоженим всички, докато си сменяме пола междувременно!

Знаете ли, господа православни и национал-любящи лицемери, ако не бях майка и жена, която е преживяла насилие, щях да се помоля на Господ да умрете! Но не защитавам насилието като вас! Освен това имам и някакъв морал, което също отчитам като разлика помежду ни!

Не на насилието!

Над деца!

Над жени!

Над мъже!

Над хората по принцип и животните като цяло!

Просто се спрете, бе!

 

Освен че пие вино, пише интересни истории и гледа трите си хлапета, Анелия някак успява и да бродира! Красотите й може да разгледате ето тук

 

Препоръчваме ви още:

Феминичидио – италианската дума за женоубийство

Аз, жертвата

Черните кукумявки, черните шафрантии

 

Последно променена в Сряда, 24 Януари 2018 20:56
Ако искате веднъж седмично да получавате обзор на най-доброто от сайта, можете да се абонирате ето тук.
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

Все така ли ще я караме

Все така ли ще я караме

11 Май, 2019 Отношения

Спасителят на клети майки

Спасителят на клети майки

09 Май, 2019 Истории

Аз, той и болката

Аз, той и болката

10 Май, 2019 Отношения

Пеев се предаде

Пеев се предаде

15 Май, 2019 Блог

Майната й на стратегията

Майната й на стратегията

25 Апр, 2019 Истории

Ти ли рева цяла нощ, бе?

Ти ли рева цяла нощ, бе?

20 Апр, 2019 Забавно

Не сте ли чували за киноа?

Не сте ли чували за киноа?

26 Апр, 2019 Истории

Баба пее рок

Баба пее рок

19 Май, 2019 Интервюта

Море, лястовички и джип

Море, лястовички и джип

17 Май, 2019 Истории

В университет в Канада

В университет в Канада

16 Май, 2019 Образование

Няма връщане назад

Няма връщане назад

15 Май, 2019 Ревюта

Игри на злото

Игри на злото

15 Май, 2019 Ревюта

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам