logomamaninjashop

2019 – Годината на Земната Свиня

Според Китайския календар всяка година има за символ животно, което определя и характера на следващите 12 месеца. Има отношение към навиците и темперамента на хората родени в такава година и влияе върху събитията в живота на всички нас. Настъпващата 2019-а година е под знака на Земната Свиня. Това е 12-ят знак в китайския хороскоп. Месецът на този знак е ноември, сезонът е есента, а цветът е черният. Според китайските астролози 2019-а година започва на 5 февруари и продължава до 24 януари 2020 година.

Цветът на Годината на Свинята

Независимо че основният цвят за родените под този знак е черният, цветът за 2019-а година е жълтият. Все пак не бива да се забравя, че това е Земната Свиня. Всички цветове свързани със земята са актуални. Ако искаме да сме адекватни в украсата на дома – златното и зеленото са цветовете, които можем да изберем.

Друг моден цвят през следващата година е пепелно сивият, който символизира домашното огнище, постоянството и семейството. Добър знак е, ако присъства в интериора на дома ни.

svinya7

Как да посрещнем Годината на Земната Свиня

Свинята е символ на компаниите, приятелските събирания, обилната трапеза, затова можем да бъдем разточителни. Нека я посрещнем шумно, весело, в голяма компания.

Иначе това животно е символ прагматичността, която не бива да ни напуска през цялата година. Асоциацията за нечистоплътност на свинята е отдавна развенчан мит. Запознатите казват, че се валя в калта, за да се избави от паразитите. Калните бани имат функцията на скраб или пилинг.

svinya2

В какво да посрещнем Годината на Свинята

Астролозите съветват да бъдем прагматични – в удобен панталон и риза, без пищни тоалети. Добър акцент е нещо в жълто, а златните украшения са особено подходящи, като аксесоар. Модни цветове за годината са и различните нюанси на виолетовото и лавандуловото, които носят късмет и успех.

svinya8

Какво да очакваме от Годината на Земната Свиня

Звездите вещаят сериозни промени. Необвързаните имат шанс да срещнат партньора си. В делови план годината е богата на възможности, които обаче изискват системни усилия. Те се компенсират с възможност за повече пътувания. Изобщо това е годината, в която куфарите ни трябва винаги да са готови.

Сериозни промени се очакват и във финансов план. Ако се боим да рискуваме, не бива правим крупни инвестиции и да купуваме особено скъпи вещи. Преди да предприемем подобна стъпка, трябва внимателно да обмислим решението си.

svinya4png

Децата родени в Годината на Свинята

Родените под този знак се отличават с дружелюбност и прагматичност. Много от тях са искрени, гостоприемни и щедри, верни приятели, готови на жертви за другите.

Сред недостатъците на родените под знака са наивността и избухливостта. Това са емоционални и добродушни хора, лесно създават приятелства. Не се стремят към лидерство на всяка цена, но ако заемат ръководна позиция може да проявят авторитарност.

svinya5

 

Източник: uaua.info


Препоръчваме ви още: 

12 идеи за незабравима новогодишна нощ

 Новогодишен лексикон

Как да сбъднем новогодишните си планове

Последно променена в Понеделник, 04 Февруари 2019 22:31

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам