logomamaninjashop

2019 – Годината на Земната Свиня

Според Китайския календар всяка година има за символ животно, което определя и характера на следващите 12 месеца. Има отношение към навиците и темперамента на хората родени в такава година и влияе върху събитията в живота на всички нас. Настъпващата 2019-а година е под знака на Земната Свиня. Това е 12-ят знак в китайския хороскоп. Месецът на този знак е ноември, сезонът е есента, а цветът е черният. Според китайските астролози 2019-а година започва на 5 февруари и продължава до 24 януари 2020 година.

Цветът на Годината на Свинята

Независимо че основният цвят за родените под този знак е черният, цветът за 2019-а година е жълтият. Все пак не бива да се забравя, че това е Земната Свиня. Всички цветове свързани със земята са актуални. Ако искаме да сме адекватни в украсата на дома – златното и зеленото са цветовете, които можем да изберем.

Друг моден цвят през следващата година е пепелно сивият, който символизира домашното огнище, постоянството и семейството. Добър знак е, ако присъства в интериора на дома ни.

svinya7

Как да посрещнем Годината на Земната Свиня

Свинята е символ на компаниите, приятелските събирания, обилната трапеза, затова можем да бъдем разточителни. Нека я посрещнем шумно, весело, в голяма компания.

Иначе това животно е символ прагматичността, която не бива да ни напуска през цялата година. Асоциацията за нечистоплътност на свинята е отдавна развенчан мит. Запознатите казват, че се валя в калта, за да се избави от паразитите. Калните бани имат функцията на скраб или пилинг.

svinya2

В какво да посрещнем Годината на Свинята

Астролозите съветват да бъдем прагматични – в удобен панталон и риза, без пищни тоалети. Добър акцент е нещо в жълто, а златните украшения са особено подходящи, като аксесоар. Модни цветове за годината са и различните нюанси на виолетовото и лавандуловото, които носят късмет и успех.

svinya8

Какво да очакваме от Годината на Земната Свиня

Звездите вещаят сериозни промени. Необвързаните имат шанс да срещнат партньора си. В делови план годината е богата на възможности, които обаче изискват системни усилия. Те се компенсират с възможност за повече пътувания. Изобщо това е годината, в която куфарите ни трябва винаги да са готови.

Сериозни промени се очакват и във финансов план. Ако се боим да рискуваме, не бива правим крупни инвестиции и да купуваме особено скъпи вещи. Преди да предприемем подобна стъпка, трябва внимателно да обмислим решението си.

svinya4png

Децата родени в Годината на Свинята

Родените под този знак се отличават с дружелюбност и прагматичност. Много от тях са искрени, гостоприемни и щедри, верни приятели, готови на жертви за другите.

Сред недостатъците на родените под знака са наивността и избухливостта. Това са емоционални и добродушни хора, лесно създават приятелства. Не се стремят към лидерство на всяка цена, но ако заемат ръководна позиция може да проявят авторитарност.

svinya5

 

Източник: uaua.info


Препоръчваме ви още: 

12 идеи за незабравима новогодишна нощ

 Новогодишен лексикон

Как да сбъднем новогодишните си планове

Последно променена в Понеделник, 04 Февруари 2019 22:31
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

Еньовден е

Еньовден е

24 Юни, 2020 Истории

Една мъжка изневяра

Една мъжка изневяра

09 Юни, 2020 Истории

Законите на семейство Явашеви

Законите на семейство Явашеви

12 Юни, 2020 Татко Калоян

Любовта не се опитомява

Любовта не се опитомява

07 Юни, 2020 Истории

За котките и сойките

За котките и сойките

09 Юни, 2020 Забавно

За децата и пясъчниците

За децата и пясъчниците

05 Юни, 2020 Здраве

Филми и книги за наркотиците

Филми и книги за наркотиците

13 Юни, 2020 Възпитание

За истинския живот

За истинския живот

01 Юли, 2020 Истории

Feedback/Обратна връзка

Feedback/Обратна връзка

30 Юни, 2020 Истории

История с мухла

История с мухла

29 Юни, 2020 Забавно

Мили татко...

Мили татко...

27 Юни, 2020 Отношения

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам