logomamaninjashop

IKEA за домашните ни любимци

Автор: Мария Пеева

Има едни откачени хора, които обичат да се разхождат в IKEA, дори когато нямат нищо планирано за покупка, и за ужас на моя съпруг, аз съм една от тях. Поне веднъж месечно ме хваща IKEAмания и го замъквам на разходка там. И винаги се сдобивам с нещо супер нужно и полезно, а той казва тъжно:

- Просто не знам как някога сме живели без ИКЕА.

И аз това се чудя.

Този път открих цяла нова серия продукти, които ще привлекат вниманието на всички собственици на домашни любимци. Като всички икейско, и те са качествени, практични, всеки детайл е обмислен и на всичкото отгоре цената е добра. Разбира се, не изкупих цялата гама (мисля, че единствената причина мъжът ми да идва с мен, е, за да ме спира), но се сдобих с няколко много интересни покупки. Ето ги и тях:

Каишки с нагръдници за Цезар и Чара.

Има ги в различни размери, според килограмите. Регулират се лесно, слагат се лесно и не знам дали си внушавам, но мисля, че моите хъскита дърпат по-малко с тях. Още един плюс - светлоотразителни са. Може да ги видите на снимката.

IMG 0630 1

Котаракът ми Фройд беше най-облагодетелстван. Получи нова кутия за път, много по-голяма от предишната, с прозорчета и сгъваема.

Освен това се сдоби с красиво ново килимче и чесалка за нокти. Нещо интересно - калъфчето за легло може да се напълни с наши стари дрехи, така че когато ме няма Фройд да си ляга на него и да се чувства спокоен. Мислите, че го глезя прекалено ли? Може би, но той го заслужава. А и аз съм голямата му любов все пак, освен че съм единствената жена в неговата малка вселена, която изобщо му обръща внимание.

Съветите на Фройд за щастлив живот

IMG 0495

Загледах се в къщичките за котки, които представляват кутия за етажерка. Много ме изкушава и специалното диванче за домашни любимци, но мисля, че Алекс веднага ще си го присвои, както се опита да направи с котешкия куфар.

IMG 0616

А на следващата разходка ще взема на кучетата нови купички за бавно хранене, така че животните да не си изяждат храната на две хапки.

Мисля, че вече и домашните ми гадинки са фенове на ИКЕА. 

Прочетете още за приключенията на четирикраките ни любимци: 

Доброто куче Чара

Алекса, без която не можем

Последно променена в Вторник, 09 Април 2019 16:53

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам