logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 16.09 - 22.09.2024

Автор: Надя Брайт

Овен

Скъпи Овни, започвам хороскопа с едно доста съществено събитие за тази седмица - пълнолуние и лунно затъмнение в Риби. Ще се случи в сряда и за вас ще бъде едновременно предизвикателно, но и обновяващо. Влиянието ще бъде в дома на слагането на край и философските размишления. Когато Луната е в този дом, особено в комбинация с Риби, може да се случи така, че наистина подсъзнанието да се опита да завладее съзнанието ви и леко да се размият границите между реалността и представите за нея. Това от една страна е лек капан и е хубаво да се опитате да бъдете наясно с него и да не скачате в заешката дупка. От друга страна - не е лошо да чуете вътрешния си глас и да прецените, дали пък не е време да започнете да съобразявате реалността с това, което ви казва той. Може би наистина ще е добре да се отървете от тежестите, които носите. Дори и до този момент да не сте си признавали, че са тежки. Това пълнолуние слага начало на поредица събития, свързани с Луната по оста Дева-Риби, която ще продължи две години и половина. Подобна поредица е имало между 2015 и 2017г. Помислете какво се е случило тогава в живота ви и каква връзка може да има в периода напред.

В неделя ще влезем в сезона на Везни и Слънцето ще огрее вашия дом на партньорствата. През следващите четири седмици ще усетите романтичната енергия на Везните и ви препоръчвам да я използвате максимално в отношенията си с любимия човек. Дайте си време за споделени мигове на чувства, правете си изненади, изразявайте се, споделяйте… Изобщо - много хубав период ви предстои, нямам какво да добавя. А ако сте необвързани - оглеждайте се внимателно, защото е твърде вероятно да срещнете любовта именно в следващия месец.

Телец

Скъпи Телци, започвам хороскопа ви с много интересно събитие. В сряда ще имаме пълнолуние и лунно затъмнение в Риби. То ще има за вас едновременно силата да привлече нови хора, които да са ви полезни по някакъв начин, както и да ви разкрие тези, които са вълци в овчи кожи. Това е така, защото Луната ще влияе на вашия дом на общуване с големи групи от хора и технологии. Сега е моментът да отворите съзнанието си и да помислите какви контакти са ви нужни, за да постигнете това, към което се стремите. И не само помислете, а бъдете проактивни в създаването на връзки с тях. Както и не пропускайте, ако птичето на щастието ви кацне на рамото. Също - не подценявайте сигналите, ако усетите, че някъде не ви е мястото. Не е приятно, но е за добро, когато решим да се лишим от некомфортна среда. Това пълнолуние слага начало на поредица събития, свързани с Луната по оста Дева-Риби, която ще продължи две години и половина. Подобна поредица е имало между 2015 и 2017г. Помислете какво се е случило тогава в живота ви и каква връзка може да има в периода напред.

В неделя Слънцето ще се премести в знака на Везни и вашия дом на навици, служба и грижа за себе си. През следващите четири седмици е подходящо да помислите какви грижи за себе си да полагате, така че да се чувствате добре емоционално и физически. Везните покровителстват лукса, затова не се ограничавайте в глезенето. Недейте да скромничите излишно и наистина повярвайте, че заслужавате най-доброто, което можете да си дадете. Защото е точно така.

Близнаци

Скъпи Близнаци, започвам хороскопа ви с много интересно събитие. В сряда ще имаме пълнолуние и лунно затъмнение в Риби. Влиянието ще бъде във вашия дом на кариерата и ще бъде позитивно, но и противоречиво. От една страна - мислете, мечтайте, манифестирайте и планирайте всякакви кариерни успехи, които желаете. Не само това - задействайте плановете си. Имайте предвид, че под знака на Риби, ще бъде покровителствен търговския подход, преговорите и печеленето на съюзници. Другата страна на монетата на това събитие е затъмнението - може да ви се разкрият гнилите ябълки около вас. Не си затваряйте очите за тях. Пътят към успеха често е свързан умението да се отърваваме от вредители. Това пълнолуние слага начало на поредица събития, свързани с Луната по оста Дева-Риби, която ще продължи две години и половина. Подобна поредица е имало между 2015 и 2017г. Помислете какво се е случило тогава в живота ви и каква връзка може да има в периода напред.

В неделя Слънцето ще се премести във Везни и във вашия дом на романтика, гламур и креативност. Предстоят ви четири седмици, в които ще ви се иска да бъдете по-освободени, да флиртувате, да се забавлявате и… Препоръчвам ви да се отдадете на това чувство и да намерите подходящи събития, на които да разпръснете чара си. Както и да е приемете това, което чарът ви ще привлече. Подходящо е и за творчески инициативи, печелене на последователи и други подобни.

Рак

Скъпи Раци, започваме хороскопа с едно доста интересно събитие в още по-интересен ваш дом. А именно - в сряда ще имаме пълнолуние и лунно затъмнение в Риби. Влиянието ще бъде във вашия дом на приключения, пътуване и учене. От една страна влиянието ще ви подейства в желание за обикаляне на света. Колкото и да е след сезона на пътуванията и в началото на този на разходите - не заглушавайте това желание. Нали знаете - ако има воля - има и начин. Сигурно и вие ще намерите вашия начин да реализирате мечтано пътуване. А ако така или иначе разполагате със средства - не се колебайте! За необвързаните е възможна връзка с чужденец или с някой, който не живее на същото място като вас. От другата страна на влиянието стои поривът към независимост, който може да ви подтикне към съществени решения за живота ви. Включително и такива за раздяла с някои от хората от близкото ви обкръжение. Това пълнолуние слага начало на поредица събития, свързани с Луната по оста Дева-Риби, която ще продължи две години и половина. Подобна поредица е имало между 2015 и 2017г. Помислете какво се е случило тогава в живота ви и каква връзка може да има в периода напред.

В неделя Слънцето ще се премести в знака на Везни и вашата зона на дома. В следващите четири седмици може да съчетаете вашето ненадминато умение за създаване на уют с енергията за комуникация и събиране на хора заедно, която Везните имат. Може да организирате домашни вечери с приятели, да направите сбирка на роднините или пък да разнообразите прекараното време със семейството с нови занимания.

Лъв

Скъпи Лъвове, тази седмица хороскопът започва с много интересно влияние. В сряда ще имаме пълнолуние и лунно затъмнение в Риби и вашия дом на интимност,  еротика и тайни. За вас, по отношение на интимните връзки, се отваря портал „всичко или нищо”. Възможно е да се изправите пред момент, в който да решавате дали връзката, в която сте или в която пристъпвате, ви дава това, което автентично желаете. Лунното събитие има потенциала да свали всички самозаблуди от съзнанието ви и да изсветли розовите ви очила до пълна прозрачност. Стискам палци това да е за добро и да видите именно тази картина, за която сте копнеели, да стои пред вас. Но и да не се случи точно така, пак ще е за добро. Истината е винаги най-добрият път. Това пълнолуние слага начало на поредица събития, свързани с Луната по оста Дева-Риби, която ще продължи две години и половина. Подобна поредица е имало между 2015 и 2017г. Помислете какво се е случило тогава в живота ви и каква връзка може да има в периода напред.

В неделя Слънцето ще се премести в знака на Везни и във вашия дом на общуване с близките и платоничните връзки. Следващите четири седмици са добър период за вас да обърнете внимание на комуникацията си с роднини, приятели и колеги. В разговорите си отделяйте време, да ги изслушате и да съпреживеете. Отделете повече време на приятелските сбирки и ако сте влезли в рутинно общуване с роднините - разчупете го. Подходящо е за заздравяване на колегиалните връзки.

Дева

Скъпи Деви, хороскопът тази седмица започва с много интересно и дори противоречиво събития. В сряда ще имаме пълнолуние и лунно затъмнение в Риби и вашия дом на партньорствата. От една страна влиянието може да доведе в живота ви половинка, сродна душа или бизнес съдружник. Разбира се, стига да има свободна квота за тези позиции :) Ако вече са запълнени - може да поработите за издигане на отношенията на ново, по-добро ниво. Другата страна на влиянието е, че може да ви се разкрият истини за този тип отношения, които да променят вижданията ви за бъдещето. Но това е в основата на влиянието - трансформацията. Вярвайте, че каквото и да става е за добро и ще доплувате щастливи до другия бряг на промяната. Това пълнолуние слага начало на поредица събития, свързани с Луната по оста Дева-Риби, която ще продължи две години и половина. Подобна поредица е имало между 2015 и 2017г. Помислете какво се е случило тогава в живота ви и каква връзка може да има в периода напред.

В неделя Слънцето ще се премести от вашия знак и ще влезе за четири седмици в знака на Везни и във вашия дом на парите и финансовата сигурност. Ще започна с това, че Везните са по харченето и ако искате финансова сигурност - добре е да внимавате, колко точно ви привличат лъскавите вещи… Но пък е подходящо за инвестиции в скъпоценности, изкуство и антики. Също - може да използвате добрите си умения за планиране и да прегледате бюджета си… Току виж са ви дошли чудесни идеи за оптимизиране. Успех!

Везни

Скъпи Везни, тази седмица вашият хороскоп е особено важен и интересен. Започвам със събитието, което ще се случи първо - пълнолуние и лунно затъмнение в знака на Риби и вашия дом на служба, навици и грижа за себе си.  Всъщност точно вашият знак може да се възползва от противоречивостта на събитието, за да наместите ежедневието си така, че да ви доведе до дългосрочните ви цели. Подходящо е да се отървете от навиците, които ви възпират и да въведете тези, които ще ви дадат усещане за удовлетвореност. Разбира се, теоретично написано звучи лесно, трудното е да се осъществи. Но подходете уверено към реализацията, защото Луната ще помага. Само не забравяйте да искате от себе си това, което наистина е добро за вас, а не да си поставяте нереалистични цели, които обслужват някаква идеална представа. Гонете щастието и радостта от живота. Това пълнолуние слага начало на поредица събития, свързани с Луната по оста Дева-Риби, която ще продължи две години и половина. Подобна поредица е имало между 2015 и 2017г. Помислете какво се е случило тогава в живота ви и каква връзка може да има в периода напред.

И ето я най-добрата новина за вас, Везни - в неделя стартира сезонът на вашите рождени дни! След последния месец на равносметка, сега е вашият месец да разцъфнете за ново начало и да въведете всички научени уроци в употреба. Както и да празнувате, разбира се! Неслучайно акцентирам на празника ви, защото заслужавате да бъдете център на внимание в следващите четири седмици. И най-вече - в центъра на своето собствено внимание. Мислете за дефиниране на приоритетите и целите си за личната година, която ви предстои. И като го измислите - действайте, за да го реализирате на практика. Успех и да почерпите!

Скорпион

Скъпи Скорпиони, тази седмица хороскопът започва с интересно и противоречиво влияние. В сряда ще имаме пълнолуние и лунно затъмнение в Риби, което ще бъде във вашия дом на слава, гламур и романси. Много силно влияние за създаване във всеки смисъл на глагола. Ще имате достатъчно творческа енергия, за да претворите вдъхновенията си в реалност. Дори и да не се занимавате с изкуства - вдъхновението ви ще работи във всички сфери, в които го насочите. Бизнес, наука и пр. Периодът е подходящ и за зачеване на бебета. Що се касае сърдечните въпроси - пробвайте да махнете маските в личния си живот - току виж вместо уязвими, сте се почувствали свободни. Това пълнолуние слага начало на поредица събития, свързани с Луната по оста Дева-Риби, която ще продължи две години и половина. Подобна поредица е имало между 2015 и 2017г. Помислете какво се е случило тогава в живота ви и каква връзка може да има в периода напред.

В неделя Слънцето се мести в знака на Везни и влиза във вашия дом на слагане на край и философски размисли за живота. Това е месецът, който е подготовка, преди стартирането на вашия скорпионски сезон и лична година. Сега е времето да погледнете надълбоко в себе си и да направите равносметка какво ви даде Вселената в последната година и кое от даденото искате да задържите, както и кое ви е ненужно. Често в живота ни има обстоятелства, задължения и пр., които задържаме, въпреки желанието си. Докато не разберем, че има как да се отървем от тях… В този смисъл в предстоящия месец вашата задача е да направите искрена равносметка.

Стрелец

Скъпи Стрелци, тази седмица хороскопът започва с много интересно събитие! В сряда ще имаме пълнолуние и лунно затъмнение в Риби и във вашата зона на дома и семейството. Това е много силно влияние за разкриване на нещо, свързано с дома и корените ви. Именно „разкриване” е точният глагол. Въпросът е какво е нещото, което ще бъде разкрито. За някои от вас може да става дума за собствените ви желания по отношение на границите и локацията на дома. За други - може нещо уж забравено или направо скрито, свързано с дома и рода, да излезе наяве. А за трети - може да се появи възможност за трансформация, която е била непредвидима до този момент. Каквото и да става - осланяйте се на вярването, че всичко е за добро, защото това наистина е така. А и защото вие имате силата да извеждате събитията към позитивен финал. Това пълнолуние слага начало на поредица събития, свързани с Луната по оста Дева-Риби, която ще продължи две години и половина. Подобна поредица е имало между 2015 и 2017г. Помислете какво се е случило тогава в живота ви и каква връзка може да има в периода напред.

В неделя Слънцето ще се премести в знака на Везни и в следващите четири седмици за вас влиянието ще бъде във вашия дом на общуване с големи групи от хора. Какво да ви кажа, Стрелци? Четири седмици, в които да излизате с приятели, да посещавате нашумели събития и да пръскате чар във всяка посока, в която се завъртите. Само по ваша лична преценка може да създавате нови контакти и да ги ползвате за вашите цели - лични или служебни. Но пък може и просто да се забавлявате, разбира се. Хайде, вадете културния афиш и набелязвайте (само не много нагъсто, защото и приятелите доста ще ви търсят) :)

Козирог

Скъпи Козирози, тазседмичният хороскоп започва с много интересно събитие. В сряда ще имаме пълнолуние и лунно затъмнение в Риби, което ще влияе във вашия дом на комуникация с близките и платонични връзки. Влиянието е противоречиво, което го прави и доста вълнуващо. От една страна - възможно е да създадете нови приятелски връзки, да се запознаете с хора, които живеят или работят на близка около вас. Оглеждайте се около вас, не се затваряйте в себе си или вкъщи - току виж незабравимите преживявания ви чакат на една ръка разстояние. Другата страна на влиянието се намира в затъмнението. То може да разкрие някои истини за хората от близкото ви обкръжение, които не сте подозирали. Не е непременно негативно - всичко зависи от това как ще работите с новата информация. Това пълнолуние слага начало на поредица събития, свързани с Луната по оста Дева-Риби, която ще продължи две години и половина. Подобна поредица е имало между 2015 и 2017г. Помислете какво се е случило тогава в живота ви и каква връзка може да има в периода напред.

В неделя Слънцето ще се премести в знака на Везни и вашия дом на кариерно развитие. Предстоят ви четири седмици, в които можете доста да напреднете в кариерата. Имайте предвид, че Везните покровителстват екипната работа и биха ви спомогнали най-много в тази посока. Ако не сте големи почитатели на съвместната работа, какво да ви кажа… Периодът е много добър да се развиете в тази посока и да усъвършенствате уменията си за екипна работа. Повече хора дават повече резултати, не забравяйте :)

Водолей

Скъпи Водолеи, тази седмица определено ни предлага интересни събития. Първото ще се случи в сряда, когато ще имаме пълнолуние и лунно затъмнение в Риби. Влиянието ще бъде във вашия дом на пари и финансова сигурност. Възможни са неочаквани промени във финансовото ви състояние, като аз лично залагам, че ще са позитивни. Това пълнолуние слага начало на поредица събития, свързани с Луната по оста Дева-Риби, която ще продължи две години и половина. Подобна поредица е имало между 2015 и 2017г. Помислете какво се е случило тогава в живота ви и каква връзка може да има в периода напред. Изострете вниманието си за възможности за нови печалби или пък за създаване на качествено нова стратегия за подход към финансовото ви благополучие. Възможно е да разкриете информация, с която досега не сте били наясно. Не мога да гарантирам, че това ще ви е много приятно, но при всички положения се постарайте да ползвате ситуацията за свое предимство. В общи линии - перспективите са добри, просто бъдете готови да реагирате бързо и да сте адаптивни.

В неделя Слънцето ще се премести в знака на Везни и във вашия дом на приключения, пътуване и учене. Предстоят ви четири седмици, в които може да развихрите въображението си, да се отдадете на поривите си за свобода и да организирате едно или повече пътувания до желани дестинации. Или пък да запишете онлайн курс за нещо, което се преподава от разстояние. Каквото и да е - важното е да разшири хоризонтите ви.

Риби

Скъпи Риби, започвам със събитие, което ще се отрази на всички, но определено на вас - най-много. В сряда ще имаме пълнолуние и лунно затъмнение във вашия знак! Какво означава това? Трансформация! Такава, която се случва по най-сигурния начин - отвътре навън. Пожелана, изработена, дори изстрадана, но при всички положения - заслужена за вас. Още повече, че това пълнолуние не е просто завършек на предшестващите го шестте месеца, това е част от поредица свързани новолуния и пълнолуния по оста Дева - Риби, които се случваха между 2015-2017г. Сега започва подобна поредица за две години и половина напред. Тоест процесите, които сте започнали в онзи период, сега могат да бъдат използвани за надграждане през предстоящия. Но, ако не ви се мисли чак толкова продължително и разкъсно в пространствено-времевия континиум, нека го кажем по-просто - време е да осъществите желана от вас промяна и да заплувате по избрано от вас течение. Успех!

В неделя Слънцето ще се премести в знака на Везни и във вашия дом на интимност, еротика и тайни. Явно в следващите четири седмици ще трябва да пуснете чувствената си страна на свобода - това ви се пише. Забавлявайте се, танцувайте, позволете си дори да прекрачите някои от границите си - почувствайте се точно така, както искате да се чувствате. Всъщност това доста добре съвпада с влиянието на Луната, за което ви разказах по-горе, така че не виждам какво може да ви спре… Нека небето ви е граница, Риби!

Надя Брайт е коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има зодии в нея.

На 20 септември може да гледате Надя и Влади в стендъп шоу в гр. Варна. Повече информация може да видите тук —> https://fb.me/e/5uJwTBIhQ

На 5 октомври може да се забавлявате с култовото шоу „София срещу провинцията” в София Лайв клуб - за повече информация —> https://fb.me/e/2qmBMW6xv

Изданията на „Шоуто на Надя Брайт” по радио Фокус може да слушате тук -> https://soundcloud.com/focusradio123/sets/shouto-na-nadya-brajt?si=b438c4580a7742fb8295530813c049af&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Последно променена в Понеделник, 16 Септември 2024 08:55

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам