logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт: 23.09 - 29.09.2024

Автор: Надя Брайт

Овен

Седмицата започва бурно и интересно за вас, скъпи Овни. Още в понеделник ще има движение. То ще бъде от Венера, която ще се премести в знака на Скорпион и във вашия дом на интимни връзки и тайни. Планетата покровител на любовта, изобилието, естетиката и парите ще бъде в това положение до 17 октомври. В периода на влияние за вас има няколко ключови неща. Първо - определено много ще ви върви да привличате интимни партньори, така че необвързаните да вадят новите дрешки от гардероба и да се пускат по живота… За обвързаните важи горе-долу същото, но в посока да си отделят време с партньора и да приберат дрешките в гардероба, така да се каже. Тъй като така или иначе Скорпионът е на власт в този дом, влиянието сега ще бъде доста засилено при вас. Възможно е да се забъркате в някакви тайни. Мислете рационално и за интереса си, а не накъде ви води конкретният момент. Възможно е и да се вдигнат нивата на ревност при вас. Не се поддавайте излишно на негативни чувства и не стигайте до крайности, които могат да наранят околните и вас самите. Най-добре от влиянието вземете максимума от позитивното (секса) и минимума от страничните ефекти (ревност, тайни). Забавлявайте се!

В четвъртък Меркурий ще влезе във Везни и вашия дом на сериозни връзки, където ще остане до 13 октомври. В този период планетата повелител на комуникацията ще бъде до вас във всички въпроси, които касаят общуването в личните или служебни партньорства. Може да поставите теми за обсъждане с партньора, от които сте се притеснявали и да разчитате на по-добър резултат с помощта на Меркурий. А може и да достигнете до разбирателство по важни теми, които до момента не са излизали на дневен ред. За необвързаните ще има късмет в общуването с потенциален партньор. Ще ви върви и в приложенията за запознанства. Доста добре се допълва с горното влияние на Венера, също така.

Телец

Телци, седмицата започва силно позитивно и вълнуващо за вас! В понеделник вашата управителка Венера ще влезе в Скорпион и дома ви на сериозни връзки и служебни партньорства. Планетата на любовта, изобилието, естетиката и парите ще се задържи в това положение до 17 октомври. Периодът е много благоприятен за подхранване на връзката ви, ако вече имате партньор. Отделете повече време един с друг, правете си изненади, отдайте се на блаженство и оставете встрани ежедневните теми. Възможни са и някои изненади в сюжета, но само колкото да ви стане по-интересно, едва ли ще е нещо драматично. Необвързаните имат много добри шансове да срещнат сродната си душа. За тази цел обаче трябва да я търсите активно, не чакайте да ви почука на вратата с годежен пръстен в ръка… Но какъвто и да е статусът ви, основната тема е една - отворете сърцето и ума си за романтика и се отдайте на преживяването.

В четвъртък планетата на комуникацията и технологиите ще влезе във Везни и във вашия дом на грижа за себе си, навици и служба. До 13 октомври периодът ще бъде много подходящ да въведете или засилите интензитета на някои здравословни навици. Без да влизате в нереалистични хипотези от типа „от утре никога повече” или „тази седмица всеки ден”. Меркурий ще ви окаже подкрепа, ако направите стъпки за подобряване качеството на живота си. Направете го с вашето темпо и по вашия начин, но се възползвайте от периода и си дайте удовлетворението от грижата за себе си.

Близнаци

Седмицата започва с едно вълнуващо събитие, което може да ви бъде доста от полза, скъпи Близнаци. В понеделник Венера ще влезе в Скорпион и във вашия дом на навици, служба и грижа за себе си. Планетата повелителка на любовта, привличането, естетиката и парите ще бъде в това положение до 17 септември. Посоките ви за оползотворяване на този период са няколко. Първо - погрижете се за себе си по луксозния начин, който Венера повелява - спа, спокойствие, красива обстановка и всичко, което ще ви накара да се чувствате щастливи в кожата си. Второ - може да обърнете внимание на навиците си и дали те вършат достатъчно добра работа за привличане на благоденствие в живота ви. Помислете дали действате, така че да привличате блага към себе си или по-скоро отмятате задължения. И ако е второто - може да се опитате да обърнете перспективата си за начина, по който минавате през живота, за да стигнете до прозрения как да получавате повече от него. И, защото стана много сериозно, ще се върна в началото - спа процедурите никога не са излишни :) Забавлявайте се!

В четвъртък вашият управител и повелител на комуникацията и технологиите - Меркурий, ще влезе в знака на Везни и във вашия дом на романси, слава, гламур и креативност. Периодът на влияние ще продължи до 13 октомври и сигурно вече се сещате и сами, че през това време ще ви бъде особено лесно да печелите сърца и умове. Независимо, дали целите ви са да се развиете професионално или по-скоро търсите нови приятели и/или любов - Меркурий ще ви помогне да бъдете правилно разбрани и добре приети. Затова набележете си желаните цели и действайте!

Рак

Седмицата започва гламурно за вас, скъпи Раци! Този понеделник Венера ще влезе в Скорпион и във вашия дом на слава, флиртове, креативност и разбира се - гламур! Планетата повелителка на любовта, парите, естетиката и изобилието ще бъде в това положение до 17 октомври. Особено необвързаните сред вас може да се възползват от влиянието, като се отворят повече за нови контакти и покажат своите привлекателни черти на околните. За обвързаните е подходящо да се отдадат на романтични приключения с партньора си. За всички Раци обаче важи, че тази Венера е благоприятна за промяна на имиджа с нещо по-експресивно и съблазнително, дори дръзко. Или иначе казано - влезте в ролята, която грижливо си къткате дълбоко у вас - на съблазнителни, жизнерадостни и сексапилни Раци, които умеят да го живеят този шарен живот. Периодът е подходящ за зачеване, но ако не ви се занимава с това - може да наченете някой креативен проект. Успех!

В четвъртък Меркурий се мести в знака на Везни и във вашата зона на дома. До 13 октомври имате много добри аспекти за разговори и разбирателство у дома и с близките си. Даже ще е добре да бъдете по-активни в инициирането на разговори, извън ежедневните ви теми. Това ще подхрани отношенията ви, а и ще зареди вас самите. Подходящо е за сделки с имоти (разбира се, четете внимателно документите, Меркурий помага, но все пак не е нотариус).

 

Лъв

Седмицата започва с нови вълнения, Лъвове! В понеделник Венера влиза в Скорпион и във вашата зона на дома. Повелителката на любовта, изобилието, естетиката и привличането ще остане в това положение до 17 октомври. Много добър период за преживяване на любовта в домашни условия. Романтични вечери на свещи, забавления на сатенени чаршафи при закрити врати и др. под. Другото, за което периодът е добър, е реновиране и освежаване на дома. Дори да не ви се прави ремонт (особено при положение, че това е висша форма на тест за любовните отношения в дома), може да въведете някои разкрасителни детайли в интериора. Просто ще се почувствате много добре, ако видите красота около себе си и ѝ се насладите. И два пъти по-добре, ако тази красота сте я създали самите вие. Забавлявайте се!

В четвъртък Меркурий ще влезе във Везни и във вашия дом на… (барабанен каш) комуникация! Единият идеален дом, в който да се помещава планетата повелител на комуникацията и технологиите. Периодът ще продължи до 13 октомври и за вас ще много благоприятен по отношение на общуването с приятели, колеги и братя и сестри. И преди да сте си казали, че това е скучно - помислете пак. Меркурий ви дава и възможност да си прекарате страхотно времето, както и шансове за успехи в работата, а и ще помогне да се свържете по-силно с някои от най-важните хора в живота си. Наслаждавайте се!

Дева

Тази седмица има прекрасно начало, Деви! В понеделник Венера се мести в знака на Скорпион и във вашия дом на комуникацията. Планетата, която повелява любовта, привличането, естетиката, парите и изобилието ще се опита да говори през вас. И ще направи всичко възможно, когато вие говорите, другите да се омайват и да ви следват. Ползвайте тази харизма за постигане на целите си. Разбира се, под това влияние, най-голям успех ще имате в любовните цели. Необвързаните да внимават колко силни сигнали изпращат обаче… Възможно е вие да си мислите, че всичко е само игра и забавление, а отсреща някой да се влюбва. Също не е изключено платонична връзка да прерасне в любовна. Обвързаните да си говорят повече с любимия човек. Имам предвид интересни неща, а не какво ще вечерят… Добро споделено време заедно ще имате, ако посещавате някакви локални събития, организирате си вечеринки с приятели и други такива.

В четвъртък Меркурий ще влезе във Везни и във вашия дом на финансова сигурност и ценности. До 13 октомври повелителят на комуникацията и технологиите ще ви помага по няколко направления. Подходящо е за финансови сделки, за преговори и за създаване на контакти, които могат да ви донесат печалби. Ще имате подкрепа и при ползване на технологии за увеличаване на благосъстоянието си. Все пак - внимавайте с онлайн пазаруването, че и то е свързано с технологи и пари, ама…

Везни

Седмицата ви започва много розово, скъпи ми Везни! В понеделник вашата повелителка Венера ще влезе в Скорпион и във вашия дом на финансова стабилност и ценности. Планетата на любовта, парите, привличането, естетиката и изобилието ще бъде в тази позиция до 17 октомври. Много добър период за вас за привличане на печалби по всички възможни начини (законни и разумни, разбира се). Не е лоша идея да отделите време и старание в тази посока. Инвестиции в изкуство и антики са добра идея, стига да ви е ясно какво правите. Ще ви се иска и да харчите много, така че бъдете внимателни за това. Използвайте вродения си чар и усилването на харизмата, с което Венера сега ще ви дари, за да създадете правилните контакти, които могат да бъдат полезни за увеличаване на благосъстоянието ви. Вие умеете да работите добре в екип, така че и това би ви помогнало. Бъдете бдителни за себе си, ако Скорпионът засили желанието ви да печелите на всяка цена или да минавате през другите, в името на постигането на собствените цели. При всички положения пожеланието ми е само едно - забавлявайте се и печелете!

Още една добра новина, Везни! Не стига, че Слънцето е във вашия знак и празнувате рождени дни, а и Меркурий идва при вас. Това ще се случи в четвъртък и ще продължи до 13 октомври. Ще ви се отрази много засилващо, както на интелектуалната, така и на физическата енергия. Очаквам да бъдете много креативни и да имате сили да изпълните целите си. Няма нужда да казвам, че и комуникацията ще ви върви - то е ясно, с Меркурий във вашия знак. Използвайте времето на влияние, за да се срещате с повече хора. А с какво тези срещи да бъдат полезни за вас, ще прецените сами.

Скорпион

Започвам с много добри любовни новини, скъпи Скорпиони! В понеделник не коя да е планета, а именно Венера - покровителката на любовта, съблазънта, естетиката и изобилието, влиза във вашия знак. Ще усещате нейното силно влияние до 17 октомври и силно ви съветвам да оползотворите този период. Как ли? Първо, като го ударите на глезене. Позволете си да усетите удоволствието от красотата, доставете си удоволствия, свързани със стимулиране на сетивата. Купете си хубав парфюм, облечете се в дреха от приятна материя, отидете на масаж или друга спа процедура. Потопете се в тихия лукс на грижата за себе си. Що се отнася до темата, без която не може, ако Венера е замесена - любовта, - нещата са пределно ясни… На необвързаните много ще им върви в този период - сега имате особено силни шансове да привлечете обекта/ите на желанията си. Обвързаните да отделят време за романтични преживявания с партньора, да загърбят ежедневните тревоги и да се отдадат на споделяне на взаимната любов.

В четвъртък планетата на комуникацията и технологиите - Меркурий, ще влезе в знака на Везни и вашия дом на философски разсъждения, слагане на край и лекуване. Влиянието ще продължи до 13 октомври и в този период вие може да станете по-отворени за споделяне на емоциите си, отколкото сте свикнали. Бързам да ви успокоя - нищо страшно няма в това. Напротив - това е начин да се свържете по-дълбоко с близките си. Или да разберете от кого не можете да получите ответ и да намалите общуването с него. Вероятно ще сте доста емоционални, предвид горното влияние и това. Не се опитвайте да се борите със себе си, а вземете максимума от процеса на споделяне.

Стрелец

Започваме седмицата с много интересно влияние за вас, скъпи Стрелци. Повелителката на любовта, естетиката, привличането и изобилието - Венера, ще влезе в Скорпион и във вашия дом на фантазия, философски размисли и слагане на край. Венера ще бъде в това положение до 17 октомври и дотогава може да се отдадете на романтични копнежи, както и да размислите по някои въпроси. Що се касае копнежите - нищо лошо няма оптимистичната ви натура да пофантизира за любов и дори - да сбъдне част от новите си фантазии. Напротив, даже е много добре, ще ви се отвори „креативната чакра”, с която вие така или иначе оперирате много добре. Ако ще влизате в нова връзка в този период, не бързайте да се убеждавате, че това е 100%, каквото сте търсили. Може и да е, но докато Венера ви е в този дом ще сте склонни на нереалистични представи, а и понеже е в Скорпион - ще бъдете податливи на либидото си. За някои Стрелци са възможни осъзнавания за нужда от промяна в любовния им живот или в нещо, свързано с пари. Може промяната дори да е радикална. Стискам палци да преминете лесно през това и да е за добро!

Много добри новини за общителния ви знак, Стрелци! В четвъртък Меркурий ще влезе във Везни и във вашия дом на общуване с големи групи от хора и технологии. До 13 октомври ще бъдете на един своебразен връх на възможностите за комуникиране на идеите и посланията си. Много добър период за тези от вас, които имат публична дейност или се занимават с връзки с обществеността, реклама и подобни. Използвайте това влияние, ако искате да разширите кръга на дейността си или пък за да се запознаете с нови хора.

Козирог

Тази седмица започва интересно, скъпи Козирози! В понеделник Венера ще влезе в знака на Скорпион и във вашия дом на общуване с големи групи от хора и технологии. Повелителката на любовта, парите, естетиката и изобилието ще се задържи в това положение до 17 октомври. Може да използвате периода, за да излизате повече, да се срещате с хора, да създавате приятелства и да печелите съмишленици. Ако сте по-скоро от интровертните Козирози, не бързайте да отхвърляте идеята. Определено влиянието на Венера ще ви улесни в запознанствата. А дори и на най-закоравелия интроверт му е от полза, когато среща нови хора и се обогатява с нови емоции. Разбира се, ще имате успех и сред старите си познайници - компанията ви ще бъде търсена и предпочитана. Подходящ период за популяризиране на работата ви или на вас самите в интернет и социалните мрежи. Изкушавам се да ви напиша „Ще разцъфнете като Козиржко цвете”, но си представям как повдигате вежди, когато го прочитате и затова ще си го спестя. Успех и се забавлявайте!

В четвъртък повелителят на Комуникацията - Меркурий, ще влезе във Везни и вашия дом на кариерно развитие, където ще стои до 13 октомври. Освен всичките му позитиви - това влияние много добре се допълва с горното на Венера. Периодът е подходящ за поставяне на всички въпроси, които може да са съществени за вас в кариерен план и по-важното - за получаването на удовлетворяващи отговори. Ако има нещо, което искате да уточните с шеф, колеги или клиент - Меркурий ще помага. Ще имате успех с работни срещи, презентации, преговори и подобни. Ще ви върви и с технологиите в работата, така че ги ползвайте.

Водолей

Седмицата започва интересно, а за вас и динамично, Водолеи! В понеделник Венера ще влезе в знака на Скорпион и във вашия дом на кариерно развитие. Повелителката на любовта, привличането, естетиката, изобилието и парите ще остане в това положение до 17 октомври. Това е време, в което да привличате кариерен успех по всички възможни начини (надявам се да изберете добрите сред тях, разбира се). Привличането на успех може да се случи, чрез създаване на правилни контакти, увеличаване на количеството полезна дейност, поставяне на нови цели, увеличаване на скоростта на работене над вече поставените цели и други начини, които креативната ви будна натура може да измисли. Както знаете - планетите помагат, но не поднасят нищо на тепсия. И тъй като Венера ще е в Скорпион - вероятно ще ви се събуди състезателният дух и желанието да влизате в конкуренция. Лошо няма, даже ще е полезно. Само се постарайте да използвате този порив здравословно - за да успявате, а не, за да влизате в излишни нерви и тревоги. Придържайте се към обичайния си поглед „над нещата” и действайте с размах. Успех!

В четвъртък Меркурий ще влезе във Везни и вашия дом на пътувания, приключения и учене. Повелителят на комуникацията ще остане до 13 октомври. Възможни са запознанства през технологии - приложения, мрежи и пр. Имате и шансове да спечелите клиенти или друг вид важни контакти от чужбина. А може и да се сприятелите или да започнете работа с хора, които не са от вашата държава, но са дошли в нея по един или друг повод. Дистанционното учене също е вероятна възможност за тези от вас, които усещат желание за подобно развитие.

Риби

Седмицата започва интересно и дори вълнуващо за вас, Риби! В понеделник Венера ще влезе в Скорпион и във вашия дом на приключения пътуване и учене, където ще остане до 17 октомври. Венера е покровителката на любовта, привличането, естетиката, изобилието и парите, а домът, който ще управлява при вас в този период съдържа и още нещо - искреността. Значи от цялата тази комбинация на първичния, но мъдър Скорпион, изобилната и романтична Венера и зоната ви на излизане от установените рамки, наистина може да се получи нещо вълнуващо. Прогнозата е, че ще печелите в начинанията си, ако подхождате към тях открито, оптимистично и с увереност, че заслужавате най-доброто. В любовта периодът е много добър за споделени горещи фантазии с партньора и изживяването им. Романтичните пътешествия определено са в картата (даже ОПРЕДЕЛЕНО). Възможни са връзки от разстояние или запознанство по интернет. Има и един лек риск откровеността ви да създаде някои поводи за разговори, които да не са ви особено приятни. Но това не е най-важното в хороскопа ви. Най-важното е, че със силата на любовта и лекотата на оптимизма ще можете да покорявате дори наглед далечни цели. Успех!

В четвъртък Меркурий ще влезе във Везни и във вашия дом на интимно общуване и тайни. Повелителят на комуникацията и технологиите ще бъде в тази позиция до 13 октомври. На необвързаните сред вас… не знам как да го кажа по-точно… доста ще ви връзва, това е! Ако харесвате някого - шансът да откликне на интереса ви, е много по-голям с Меркурий в този дом. За обвързаните препоръчвам горещи разговори с шепнещ тон с партньора. Ако не сте от тези, които го практикуват - сега е моментът да започнете и да се разнообразите. А на всички Риби вкупом препоръчвам да внимават къде си споделят тайните :)

Надя Брайт е коуч, стендъп комедиант и водещ на обучения по комуникация, а с астрология се занимава за забавление. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! И не, тя не е за астрология, макар че има зодии в нея.

За страха от промяната и как да го ползваме за успех може да поговорите с Надя в онлайн тренинг на 01.10 - за повече информация —> https://fb.me/e/1WKB2GmAO

На 3 октомври може да гледате стендъп шоуто „Влюбени срещу женени” в бар Гравити в София - за повече информация —> https://fb.me/e/4IfziDV3j

На 5 октомври може да се забавлявате с култовото шоу „София срещу провинцията” в София Лайв клуб - за повече информация —> https://fb.me/e/2qmBMW6xv

Изданията на „Шоуто на Надя Брайт” по радио Фокус може да слушате тук -> https://soundcloud.com/focusradio123/sets/shouto-na-nadya-brajt?si=b438c4580a7742fb8295530813c049af&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Последно променена в Понеделник, 23 Септември 2024 10:58
  1. Най-популярни
  2. Най-нови

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на