logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 12.07-18.07

Автор: Надя Брайт

Овен

Започвам с важните новини, скъпи Овни! На 13-ти юли не ви остава друг полезен ход, освен да оставите любовта да ви управлява. Марс и Венера се срещат в силния Лъв и просто ви покоряват с любов. Отворете сърцето си за партньора или проекто партньора и изживейте прекрасни романтични моменти до края на седмицата (после ще видим). Освен това любовната енергия ви прави креативни и ще ви подтикне към градивност. Препоръчително е, каквото и да работите и с каквото и да сте се захванали, да черпите вдъхновение от сърцето си. Oгряни от светлината на новото ви вдъхновение, проектите ви ще отбележат растеж,.

Периодът е подходящ да подредите в сърцето и живота си приятелите, роднините и изобщо – хората в близкото ви обкръжение. Направете си равносметка кой от тях до каква степен искате да допускате в живота си и защо. Подредбата на отношенията винаги действа освежаващо.

Тази седмица имате голям прилив на енергия за работа и предвид отпускарския сезон, може да се окаже, че ще ви е трудно да балансирате личен и професионален живот. Добре е да не изпускате работния си подем, защото може да бъде доста плодотворен. Просто разпределете добре графика си между лаптопа, коктейлите и плажа.

В събота Нептун се хармонизира със Слънцето в дома на мистиката при вас и е възможно в този ден да получите някакво прозрение, знак или пък пророчески сън. Все пак, не се вглеждайте в абсолютно всяко нещо в събота... Ако получите знак, ще ви стане ясно и без да сте го търсили.

Седмицата е подходяща да решите окончателно дали предпочитате „хоум офис“ или офис сграда. Веднъж изяснили се със себе си по този въпрос е въпрос на време да го фиксирате в реалността.

Телец

Венера и Марс се срещат доста любовно в Лъв и вашия дом на усамотението. Може да ви звучи малко парадоксално – от една страна любов и страст, а от друга – усамотение, но такава е планетарната подредба. Всъщност подобно стечение на обстоятелствата е доста добро за обвързаните Телци. Направо от вторник може да ударите ключа на семейното гнездо и да се отдадете на забавления насаме.

Междувпрочем – периодът е подходящ не само за забавления в спалнята, но и за нейното преаранжиране. Отървете се от всички вещи, които само събират прах, отдайте се на въображението си и измислете нова декорация... Изобщо – обърнете внимание на тази част от дома си и резултатите ще са много удовлетворяващи.

Една вметка за обвързаните от по-скоро – може би тази седмица ще усетите желание да преминете на следващо ниво във връзката си. От мен и планетите имате „Да“, надявам се и партньорът ви така да реагира...

В събота Плутон и Слънцето застават в ежегодната си опозиция и на вас това ще ви се отрази в силно желание за пътуване. Добрата новина е, че Плутон не влияе само на желанията, но и на възможностите ви. Отваряйте си очите на четири за изненадващи оферти за екскурзии в този ден.

Плутон играе още една роля в седмицата и то – отново в събота. Тогава ще бъде в Козирог и вашия дом на изразяването. Денят е много подходящ да ревизирате начина, по който общувате. Сигурно знаете, че не е важно само какво казвате и с какви намерения, а и как се изразявате. Събота е ден, в който да се опитате да подобрите изразните си средства. Може да ползвате и обратна връзка от някой близък, който е достатъчно смел и откровен, за да назове истинските ви слаби места. 

Близнаци

Личният ви живот ще се движи престъпно добре, скъпи Близнаци. Под влиянието на Марс и Венера в Лъв, които се прегръщат във вашия дом на контактите, общуването и бъбренето, вие ще сте като магнит за всички. Това ще ви допадне, защото много ще ви се флиртува и забавлява. Особено необвързаните Близнаци като че ли доста ще повършеят тази седмица. Не съм сигурна, дали нещо сериозно ще излезе от всички тези флиртове и любовни успехи, но поне няма да ви е скучно. От друга страна пък е добре, ако имате обект на чувствата си към когото още не сте направили крачка, да се престрашите точно в тази седмица. Възползвайте се от комбинацията Марс, Венера и Лъв и мощната доза сексапил, с която обагря излъчването ви.

На обвързаните също ще им върви като по вода. Сега имате възможност да определите темпото на връзката си. Ако в последните месеци ви се е струвало, че просто следвате партньора си или пък чувствате желание за ново развитие – планетите са склонни да ви уредят със зелен коридор. Разбира се, когато става дума за връзки, не е достатъчно само вашият хороскоп да е подходящ. Говорете с партньора си, действайте внимателно и със взаимно разбиране и всичко ще е наред.

В работата също могат да се очакват по-скоро добри развития. В четвъртък обърнете внимание на идеите си или пък на идеи, които „прехвърчат“ във въздуха около вас. Рядка среща в позитивен аспект между Слънце в Рак и Нептун може да окаже много добро влияние над развитието на бизнес идеите в в този ден. В неделя обърнете внимание на възможности за инвестиции в технологии, защото Плутон ви намига в тази посока.

Рак

Във вторник Марс и Венера се прегръщат в Лъв за първи път от август 2019 година насам. На вас това ви се отразява в дома на чувствеността и сигурността. Тоест – Раците, които имат партньори могат да се отдадат на любовта, която ще извира от тях и да зарадват любимия си човек с някаква изненада. Особено ако сте с този човек още от август 2019г. или преди това – направо може да се каже, че имате повод за празнуване. Защото сте запазили връзката си, въпреки че Марс и Венера не са ви помагали твърде много в този период. Ще ви подейства добре да се откъснете за малко от външния свят и да посветите време един на друг.

Необвързаните Раци може да поемат риск и да се обадят (или да пишат) на обекта на чувствата си във вторник. Знам, че ви е много трудно да излезете от черупката си, но понякога ако вие сами не го направите, околните нямат никакъв шанс да ви видят такива, каквито сте. Не ви обещавам положителни развития, но каквото и да стане – поне няма да стоите в неведение и неясно очакване. Успех!

В четвъртък Слънцето се заиграва с Нептун във вашия дом на приключенията и изведнъж се превръщате в Раци пътешественици. Няма лошо, и без това сезонът си е подходящ. Отдайте се на този порив и си измислете някакво дори малко приключенийце. Огледайте се хубаво – сигурно има и подходящ съучастник около вас :)

Също – през цялата седмица ще усещате желание да предприемете някаква инициатива, от която да изкарате пари. Така като гледам разположението на планетите, мога да ви кажа само едно – сядайте да пишете бизнес план!

Лъв

Така, такааа.... Марс и Венера се срещат в любовна прегръдка именно във вашия знак, Лъвове! Това ще стане на 13-ти юли. Подобно нещо не се е случвало от август месец 2019 година. Какво означава това за вас ли? Означава, че всички ще бъдат покорени от чара ви. То това по принцип си е така, но този път ще им влияете дори по-дълбоко. Любовта ще ви завладее в дните около вторник и е много важно да ползвате тази енергия по предназначение. Ако сте обвързани – посветете време на партньора си, направете заедно нещо, което ще ви остави красиви съвместни спомени. А ако сте необвързани – постарайте се обектът на чувствата или интереса ви да разбере, че е желан от такъв прекрасен индивид като вас. 

Тази седмица в любовен план на вас далеч няма да ви се искат само забавления. Имате нужда да се свържете на по-дълбоко и емоционално ниво с някого. Не пренебрегвайте тази нужда, Лъвове. Дайте на сърцето и душата си каквото иска, отворете се емоционално към партньора си без да се страхувате. Подобни преживявания правят връзките ни и нас самите по-силни.

Друго важно нещо за тази седмица е, че за вас тя преминава под знака на грижата за себе си. Обикновено вие изглеждате и се чувствате доста силни и енергични. Даже може да оставите околните с впечатлението, че енергията ви е неизчерпаема. Но нека бъдем честни – всеки, дори Царят на джунглата има нужда от презареждане. Сега Плутон застава в опозиция на Слънцето и тази конфигурация ви дава много добър шанс да подобрите състоянието на здравето и духа си.

Дева

Може би най-важното събитие за тази седмица – любоният танц на Марс и Венера във вторник, ще ви се отрази по много интересен начин. Фантазията и творческата ви енергия ще се отприщят и около вас ще стане много цветно и интересно. Добре е да се възползвате от този прилив на вдъхновение и да обмислите някакво освежаване на гардероба си или пък на интериора. А може и на двете. 

Също така, вторник е много добър ден (и като казвам „много добър“ имам предвид, че не е за изпускане) да си устроите запомняща се любовна среща. Ако сте обвързани – изненадайте партньора си с малко фойерверки и истински интимни и свързващи моменти. Ако пък не сте – сега е моментът да поканите обекта на чувствата си някъде и да му завъртите главата. 

В четвъртък Нептун и Слънцето ви подтикват да споделяте преживявания и ресурси с другите и това е чудесно (най-вече за другите). В никакъв случай не искам да слагам спирачка на тези пориви, защото всички знаем, че така се постига повече, а е и по-забавно. Искам само да ви сложа една лампичка да мига, че не всички хора са честни като вас. Така че – споделяйте, радвайте се на съвместни преживявания, но не забравяйте поне с едно отворено око да наблюдавате собствените си интереси.

През уикенда ще сте настроени на секси вълна, защото Плутон на свой ред се заиграва със Слънцето и сипва масло в огъня на страстта при вас. Предвиждам доста забавни и интересни моменти :) Само не обърквайте привличането с чувства и всичко ще бъде наред. 

А сега отивайте да мечтаете за нови цветове, Деви! 

Везни 

Любовната среща на Марс и Венера във вторник ви действа много отварящо съзнанието и ставате особено свободомислещи. Възможно е да привлечете други отворени и свободомислещи хора около вас. Което пък от своя страна може да ви доведе до приключения, които са малко отвъд вашите граници на поносимост. За да избегнете този риск, просто не се отдавайте сляпо на вълната от безгрижие и приключенски дух, които ви обземат, а си изяснете до къде искате да стигнете. Винаги е добре да се разширяват хоризонтите, но е по-добре, когато това не води до травмиращи преживявания. 

Останалата част от седмицата се върти около професионалните ви цели, както и привеждането им в съответствие с вашите лични. И разбира се, тъй като сте ВЕЗНИ, ще се опитвате да намерите някакво подобие на баланс между тях. В четвъртък яркото Слънце в Рак във вашия кариерен дом формира подкрепящ съюз с чувствителния Нептун във вашия шести дом на работа, здраве, служба и грижа към себе. В този ден е добре да обмислите точно как ще съчетаете професионалните си амбиции с личното добруване и да се уверите, че вие самите ще сте доволни от тях. Така ше сте и мотивирани да ги преследвате. 

Ако фокусът ви се е насочил към „работа през цялото време“, това е добър индикатор, че везните ви малко повечко са се наклонили на една страна. Обуздайте вътрешния си преследвач на цели и върнете малко от душата си в процеса. Това е първата стъпка към балансиране.

Скорпион

Във вторник 13 юли, Марс и Венера се заиграват много приятно помежду си и влизат във вашия дом на престиж и постижения. Това са си неща, които вие по принцип обичате и гоните, Скорпиони. Затова хич и не губете време, а се възползвайте от шанса на деня (обикновено такива събития влияят и няколко дни напред). Покажете се в пълния си блясък и с целия си магнетизъм сред хората и особено сред по-влиятелните такива. Рекламирайте себе си, идеите си, преговаряйте за развитието им и създавайте печеливши съюзи.

Успешен подход за гореописаното е да съчетавате полезното с приятното. Ослушайте се за подходящи социални събития и не се колебайте да ги посетите, както и активно да участвате в мероприятия. Ключът на успеха ви е да се покажете в най-добрата си форма и не да гоните като ловец, а да хвърляте въдица с примамка и да чакате подходящия улов. Тоест – правилните хора сами ще дойдат, ако се представите където и както трябва.

В четвъртък, заради Слънцето в Рак, което си влияе с мечтателния Нептун, никак няма да сте настроени за точна и детайлна работа. Това е по-скоро романтичен и креативен ден за вас. Добре е да насочите тази енергия не само в работата, но и в романтичните си връзки. Партньорът ви ще бъде много щастлив да усети тези влияния във вас.

В събота пък Слънцето влиза в опозиция на вашия владетел Нептун и това поражда някои вътрешни фрустрации у вас. От една страна искате определени неща и смятате, че сте подредили правилно пътя до тях, от друга – спохождат ви колебания и съмнения. Спокойно, просто не се подавайте веднага на противоречията. Скоро тази мъгла ще се вдигне и ще плувате отново в собствените си води, Скорпиони!

Стрелец

Захвърлете романтичния правилник във вторник, 13 юли, Стрелци! Марс и Венера си организират среща на върха във вашия „свободен като птица“ девети дом. Това изобщо не е без значение, защото това е секторът, управляван от Стрелец (естествено). Следвайте сърцето си, а не нечии идеи за това как трябва да изглеждат любовта, страстта или връзките. В крайна сметка - от кога пък Стрелците позволяват някой да им казва какво да правят или мислят? 

Тази среща на Венера и Марс в страстния Лъв е зелена светлина, да се вслушате във вътрешния си глас, който знае какво точно искате. Разбира се, девети дом може да бъде малко по-откровен, отколкото околните могат да преглътнат. Така че наистина се постарайте да бъдете едновременно любезни и да играете честно. Но ако сте във връзка или в друга ситуация на общуване, които са по-скоро задушаващи, отколкото приятни, такова подреждане на планетите може да ви даде начален тласък за промени. 

Осланяйте се на това, че Марс придава смелост и директност, докато Венера осигурява меко докосване. Ако тайно страдате, че някой не осъзнава какво чувствате, сложете картите си на масата. Дори и да не отговорят на чувствата ви, поне можете да изтеглите енергията си назад и да я пренасочите на друго място.

В събота Слънцето се противопоставя на трансформиращия се Плутон и двете планети влизат във вашия дом на финансите и сигурността. Подобно събитие се случва рядко и има потенциал да промени играта. Добре е да оставите настрана налаганите ви от други хора разбирания какво е „правилно“ и да започнете да търсите собствените си „съкровища“. И в този ред на мисли - прегледайте тази страна на баланса, където вашите приходи (активни и пасивни) и инвестициите ви.

Козирог

Козирози, случва се нещо, което отдавна не е било! И по-точно от близо две години насам. Марс и Венера се срещат във вашия дом не на какво да е, а на съблазънта и секса. Това ще стане във вторник, 13 юли и определено ще усещате влиянието му няколко дни напред. Необвързаните сред вас имат всички шансове да си намерят ново гадже. Или поне да имат много кандидати.... 

Обвързаните Козирози да не чакат, а да предприемат секси действия и да разпалят огъня във връзката си. Дори и да ви се струва, че сте в застой и с партньора ви вече не правите „такива неща“, доверете ми се – само ще спечелите, ако се отдадете на страстното влияние на планетите. Може би точно това сте чакали с вашия човек...

От четвъртък до края на седмицата различни планетарни влияния – на Нептун и Плутон, ще се обединят горе-долу в една и съща тематика. Ще ревизирате партньорските си отношения и близките си връзки. Инстиктивно ще бягате от хора и събития, които не отговарят на вашия Кодекс на сърцето, дори и да не осъзнавате защо бягате. Това ще бъде по-скоро към четвъртък. През уикенда ще сте по-анализаторски настроени и тогава ще настъпи истинската ревизия, за която говоря.

Тъй като тези влияния се развиват в дома на партньорствата ви, не е добра идея да взимате крайни решения самосиндикално. Ако нещо ви притеснява – първо го обсъдете с човека и тогава преценете как да действате. Откровеността не е слабост, Козирози.

Накрая на седмицата сериозно ще ви се работи и няма никак да ви се занимава с празни приказки, партита и пр. По-скоро това е нормално състояние за вас. Давайте смело напред!

Водолей

Тази седмица любовта е сякаш навсякъде във въздуха около вас, Водолеи! Междузвездните любовници Венера и Марс се свързват със страстния Лъв и влизат във вашия дом на връзките във вторник, 13 юли. Ако сте необвързани, знайте че водата в океана на любовта е спокойна и може да се гмуркате в нея. Бъдете отворени за нови предложения, но все пак не снижавайте стандартите си. Някой със сериозен потенциал може да се е гмурналл точно на вашата дълбочина и е добре да не го пропускате в навалицата от обожатели. 

За обвързаните това може да постави началото на перфектния любовен момент или да вдъхнови романтично бягство. Нещо като (втори) меден месец. Между другото, моментът е подходящ да се изчистите от съмнения или да провокирате разговори за правилата и ролите във връзката си. Търсещата хармония Венера е готова да се притече на помощ, ако ви е необходима за да постигнете „творчески компромис“. Но спокойно - няма да са нужни много преговори под тези прелестни любовни небеса. Просто се постарайте да се срещнете някъде по средата и да погледнете спокойно онези тривиални (но изнервящи) неща, които могат да помрачат щастието ви.

Тази седмица имате добри аспекти и за работните си проекти. Просто енергията, която струи от вас може да се трансформира и в чисто делови план. А и Слънцето и Нептун се срещат в дома на финансите ви в четвъртък и оказват прекрасно влияние там. Направете си амбициозен план за действие и го следвайте. Би трябвало да даде плод. През уикенда може да ви дойдат идеи да се включите в проект с хуманитарна насоченост. Това е много добро съответствие с природата на вашия знак и затова аз, Слънцето и Плутон ви насърчаваме!

Риби

Риби, Риби... Точно на вас ли срещата на Марс и Венера трябваше да ви се отрази объркващо? Но нека започна от начало. Марс и Венера се срещат в любовен танц във вторник, 13 юли. Това се случва за първи път от близо две години и оказва благотворно (любовно) влияние на всички зодии. Конкретно при вас обаче влияе по два начина. От една страна веселата Венера ви подтиква към любов и сладострастия (което не че ви е чуждо, де), а от друга – Марс ви провокира да гоните някакви фитнес цели и да си подреждате ежедневието по здравословен начин. Трябва да призная, че отпуснати и напрегнати едновременно е трудно да стоите. 

Обаче в крайна сметка, кой казва, че не може едновременно да водите здравословен живот и да се забавлявате? И то особено когато Марс и Венера са се срещнали! Просто обърнете внимание на радостта от грижата за тялото и то ще ви се отблагодари. А когато тялото се радва, умът е свободен.

И необвързаните, и обвързаните ще срещнат щастието в любовен план, ако привлекат обекта на чувствата си в общи занимания. Обикновено ентусиазма ви и лекотата с която правите неща е толкова заразителна, че не виждам как някой не би се влюбил (още повече) с този подход.

Между другото – в неделя пък ще сте особено сексуални и готови на приключения. Тази шега ви я играе Плутон в опозиция на Слънцето и само от вас зависи от играчка да не стане плачка.

В четвъртък много ще ви се иска да се изтъквате, чак неудържимо. Правете го смело, все пак има с какво да се похвалите. Просто не забравяйте да споменете и приноса на другите и всичко ще бъде наред! 

Надя се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-токфейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! Вече и в книжарниците! A тази страхотна снимка е дело на Борис Мутафчиев.

211617698 4201801083201290 6073505323784631274 n

Последно променена в Понеделник, 19 Юли 2021 09:16

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам