logomamaninjashop

Забавният хороскоп на маг Надя Брайт - 19.07-25.07

Автор: Надя Брайт

Овен

В началото на седмицата може да почувствате, че малко сте пренебрегнали спортната и хранителната си програми, Овни. Не го взимайте много навътре и не започвайте да чертаете стриктни планове как веднага ще подобрите формата си. Знам, че искате всичко тук и сега, но тези напъни биха били леко безмислени и по-скоро натоварващи. Спокойно, красотата ви нито си е отишла, нито ще избяга. Поставете си човеколюбиви (Овнелюбиви) цели и се придържайте към тях за собствено удоволствие. Лято е все пак – може да съчетаете приятното с още по-приятното. Лека храна, разходки на въздух, секс... 

В четвъртък влизаме в сезона на Лъва, а това за вас означава горещи страсти и успехи на любовното поприще. При това – цял месец напред. Имайте обаче едно наум, че ако вие сте се разгоряли бурно, то не означава непременно, че и партньорът ви е настроен така. Има риск, ако не можете да насочите и консумирате страстта си по желания от вас начин, да вентилирате като спретнете някой и друг любовен скандал на половинката. Едва ли това е най-доброто, което можете да измислите, нали? Просто по-внимателно действайте. 

Необвързаните Овни да не се мотаят, а да се впускат във флиртове и закачки от четвъртък натам! Сега му е времето, аурата ви ще е особено привлекателна и съблазнителна.

В петък има пълнолуние във Водолей и това ви отваря към нови познанства и възможности изникнали от тях. Независимо дали става дума за работата ви или за личния живот – отворете се повече към света и не пропускайте хората, които ще се опитат да контактуват с вас. Даже е препоръчително да бъдете активни в социални събития и в мрежите. Интересното ви чака някъде там!

Телец

Напоследък като че ли се налага да сте на линия за твърде много хора. За отговорния ви знак е рисково да прекалява с грижите за другите и да забравя себе си. В началото на седмицата планетите съветват, че е добре да помислите по този въпрос и да сложите здравословни граници. Помислите за какво наистина сте длъжни и кое изисква допълнително усилие от вас. И после оценете, дали допълнителните усилия, които полагате, си струват.

В сряда, 21 юли, Венера (вашата космическа пазителка) влиза в Дева и вашият дом на романтиката, страстта и получаването на грижа и внимание. Най-много ще ви вълнува какво се случва в сърцето и между красивите ви, добре изпънати луксозни чаршафи на разумна цена. Така ще сте до 16 август (после ще видим). Между другото – тази комбинация с Венера и Дева покровителства и промените. Може би не е нужно да прибягвате до кардинални такива – смяна на партньора и пр., но все пак – помислете как да освежите любовния си живот. Ако сте обвързани – сменете нещо в рутината с партньора си, измислете някаква изненада или пък пофантазирайте малко... Ако сте необвързани – опитайте се да смените подхода към хората, които предизвикват интерес у вас. Или дори местата и начините, по които се запознавате с нови хора.

В петък има пълнолуние във Водолей и за Телците това може да доведе до положителни развития в работата. Ако сте работили за нещо последните шест месеца, твърде вероятно е сега да му оберете плодовете. Помислете си, дали не може да забързате някои процеси, така че в петък да се появят резултати. Също – ако ви се искат нови професионални предизвикателства, петък е вашият ден за чертаене на планове!

Близнаци

Мили ми чаровни Близнаци, подгответе се за вълна на тиха романтика, която ще ви залее в сряда. Знам, че за такива весели и енергични типове като вас това не е много характерно, но... Венера си иска своето. Тази красива романтичка ще влезе в зоната ви на домашен уют и спокойствие и просто ще ви направи меки като памук до 16 август. Лошо няма – възползвайте се максимално от ситуацията. Например – ограничете времето, в което сте достъпни за работа и си позволете да оставяте телефона си по-често настрани. Гушкайте се повече с партньора си (или намерете някой за гушкане, ако нямате). Помислете си къде да разпънете един небрежен хамак и да се полюшвате с чаша разхладително питие на него. Спокойствието и романтиката са състояние на душата, не само нещо, което се осъществява с партньор.

Така релаксирани може да посрещнете и сезона на Лъва, който ви носи една приятна задача и възможност. В следващия месец вашите пословични умения за социални контакти ще работят най-добре в малък радиус около вас. Тоест – най-полезните контакти и най-приятното изкарване ще имате, ако се движите повече в квартала си, в приятелските си кръгове или може би – на срещи организирани от фейсбук групите, в които членувате.

Пълнолунието във Водолей в петък ви носи тръпка по далечни пътувания. Буквално и метафорично. От една страна ще ви се иска да посетите далечни дестинации, да видите непознати красоти. От друга – имате желание да разширите хоризонта на това, което правите и да стигнете още по-далеч. Какво да ви кажа... Давайте! Следващите четири седмици са подходящи за всичко, което включва планове с далечни разстояния. Освен това – точно след един месец ще има още едно такова пълнолуние и тогава ще може да видите ясно резултатите от направеното сега.

Рак

В сряда, скъпи Раци, Венера влиза в Дева и вашия дом на любопитство, социален живот и флиртове. Макар и емоционални домошари, вие също обичате хубавото парти и възможността да се запознаете с нови и интересни хора. Затова, яхвайте смело влиянието на Венера и си набележете възможно най-много интересни събития, на които да присъствате. 

За обвързаните ще е добре да въвлекат и половинката в такива дейности или пък да се присъединят към неговите/нейните събирания. А на необвързаните ще кажа да си отварят очите, защото като нищо Венера ще ви прати някой весел и чаровен тип, който да ви завърти главата.

В четвъртък излизаме от вашия личен сезон, Раци и влизаме в сезона на Лъва. Това ви хвърля отново „на тръстиката“ и почвате да се доказвате на професионалното поприще. Надявам се да имате някакви идеи или вдъхновение, защото това ще ви даде енергия в този усилен период. Освен това, планетите са благосклонни към начинанията ви, така че ползвайте периода с пълна мощност. Ако имате идеи за малък страничен бизнес или пък за някакви подобрения в службата – действате смело в следващите четири седмици.

В петък има пълнолуние във Водолей и то вади от вас флиртаджийската ви страна. Ще искате да се забавлявате, да пръскате чар, да се впускате в авантюри... Разбира се, когато става дума за вашия знак, не можем да очакваме просто повърхностни забавления. За вас флиртът е преживяване на всички нива – духовно, интелектуално и физическо. И точно тук идва добрата новина! Възможно е между това пълнолуние във Водолей и следващото, което ще е точно след месец, да срещнете човека, който ви е интересен на всички възможни нива. Направо ми запърхаха пеперудите в стомаха като си го помислих...

Лъв

Целият ви хороскоп е любовен, Лъвове... Не знам какво да кажа. Явно работата отива малко на заден план според планетите и сега трябва да се мисли за душата (и тялото). В сряда Венера влиза в Дева и вашия дом на чувствеността и ви превръща в домашни котки – гушливи и обичливи... Искат ви се тихи забавления с партньора, намирате романтика в рутинните дейности като гледане на сериали заедно и разходки в парка. Необвързаните могат да почувстват неочаквано привличане към някой свой обожател, който до този момент са смятали за скучен, защото сега търсят сигурни и спокойни отношения. Следващите 4 седмици ще се чувствате по този начин, но това няма да са единствените влияния над вас.

В четвъртък с фанфари, фоерверки и бурни радостни възгласи влизаме в сезона на Лъва. Поръчвайте пищните торти, гърмете шампанското и се подгответе за интересни трансформации. На преден план ще излезе темата за връзките, в които сте. Професионални, лични – всякакви. Ще имате възможност ясно да осъзнаете как и с кого искате да сте обвързани. В професионален план ще направите своя разбор какво давате и какво получавате и ако се налага – ще промените позицията си в „схемата“.

В личния си живот ще имате нужда да усетите сигурност и отдаване и да бъдете част от истинска връзка. Това обаче няма да ви прилепи сляпо към партньора ви. Напротив – ще разберете, дали човекът, с когото сте се отдава наистина на отношенията ви и ще вземете решение според това. Необвързаните едва ли лесно ще подминават възможностите за флирт, но определено ще търсят нещо по-дълбоко.

Пълнолунието във Водолей в петък усилва горните влияния и дори ви провокира да изясните в разговор с различните си партньори виждането си за обвързаностите, в които сте. Успех, Лъвове!

Дева

В сряда красивата и съблазнителна Венера влиза точно във вашия знак за четири седмици. Това е време, в което да хвърлите скромността си настрани и да излъскате пеперудените си крила. Не се свенете да показвате нито вътрешните, нито външните си качества. Да бъдете център на внимание е не само добре дошло, но и желателно. Събирайте се с хора, които ви зареждат позитивно с чувства, идеи и настроение. Също така, започнете да инвестирате в себе си и развитието си.

Възможно е под това влияние партньорът ви да се притесни, че сексапилът и чарът ви са твърде насочени навън, към останалия свят. Добре е да се отстоявате и да не се свивате, защото точно в момента една спирачка на развитието ви няма да изиграе никак добра роля.

В четвъртък, с настъпването на лъвския сезон (отново за месец напред), идва времето, в което да помислите за презареждане на енергията на тялото си. Въведете в графика време, в което да се наспивате качествено и да релаксирате по свой вкус и според своите нужди. Обърнете внимание и на психичния си свят. Изкарайте от вас емоциите, които носите, разгледайте ги добре и се опитайте да ги преработите по щадящ и полезен за вас начин. Не се срамувайте да заявите нуждите си и пред близките.

Пълнолуието във Водолей, което ще влияе до следващото такова пълнолуние, което ще е точно след месец, сипва ракетно гориво във вашия дом на ефективността. Каквито задачи сте си поставили – ще успеете да завършите и дори да се вдъхновите за нови. Особено важно е сега да не се преработвате и изтощавате, а да действате така, че работата ви да носи резултати за вас самите. Изобщо – бъдете себе си и се обичайте, защото вие сте много способни и го заслужавате, Деви!

Везни

Имате дарба да виждате скритите съкровища навсякъде, Везни. От сряда тази седмица и един месез занапред, това ваше умение ще бъде още по-изявено и ще ви води. Случва се така защото вашата повелителка – прекрасната Венера влиза в Дева във вашия дом на фантазията. И точно тук трябва да ви предупредя, че е възможно да пропускате разликата между „скрито съкровище“ и плодовете на собственото ви въображение. При вас цялостно има такъв риск, защото понякога сте твърде мечтателни. От друга страна пък – реалността често губи в битката срещу вашата фантазия, така че не знам какво да кажа всъщност... Освен да ви предупредя да мислите по няколко пъти, поне когато става дума за работа, друго не се сещам.

В четвъртък влизаме в сезона на Лъва, а той влиза във вашия дом на екипната работа. Каквото и да правите – компания няма да ви липсва, докато траят лъвските рождени дни. Възползвайте се от това, за да привличате подходящите хора за идеите си. Не подценявайте ресурсите на социалните мрежи за печелене на подкрепа и интерес. Околните ще са привлечени от умението ви да бъдете открити (което също ще бъде доста засилено в този период) и това ще работи във ваша полза. 

Предстои ни да наблюдаваме рядка последователност от две пълнолуния във Водолей. Първото ще бъде сега в петък, а второто – точно един месец след първото. В този период Вселената сякаш разпъва гигантски червен килим пред Везните. Остава само вие да го видите и да тръгнете по него. Не пропускайте да се покажете пред света – себе си, каузите си, работата си. От това може да излязат много интересни развития за вас. Освен това – никак не е лошо да можете да се похвалите, нали?

Естествено, няма да мине и без малко драма в следващите седмици. На ваше място бих запазила спокойствие и бих разчитала на пословичната дипломатичност на Везните.

Скорпион

Никак не е скучно при вас, Скорпиони (и как ли би могло?). В следващите няколко седмици имате много силни влияния както в любовния, така и в професионалния живот. Също и една възможност за голяма промяна се очертава.

Започвам отначало. В сряда Венера влиза в Дева във вашия дом на експериментите. Всички знаем с какво най-много обичате да експериментирате... Поради тази причина може да ви се появят някои мисли за разнообразяване на партньорите. Не сте виновни вие – Венера си играе с вас. Все пак, ако искате да запазите моногамността си – може да ползвате тази енергия, за да разнообразявате преживяванията с настоящия партньор, а не да сменяте състава.

Повече от всякога ще се усещате сапиосексуални и радарът ви за най-добрите екземпляри наоколо ще е много чувствителен. От вас зависи кой котлон ще пипнете (образно казано).

В четвъртък пък влизаме в сезона на Лъва и за вас това е нещо като излитане в Космоса! Поставяйте си високи цели и бачкайте яко за тях! В следващия месец, докато Лъвовете празнуват, за вас се отварят много възможности за успех. Не се колебайте да заявявате позицията си като лидер или пък да преследвате много високи амбиции. Сега е моментът да разширите мащабите на дейността си.

Разбира се – отново стои въпросът с балансирането на личното време с времето за работа. Планетите казват да се отдадете на работата сега. Аз лично ви съветвам да погледнете и хороскопа на половинката си, за да видите как ще го приеме. Бихте могли да получите разбиране, ако не пренебрегвате и неговите/нейните нужди.

Пълнолунието във Водолей в петък ви връща към корените и дома. Отделете малко време на това чувство, колкото и да сте завъртяни във вихъра на другите влияния. Ще ви донесе душевен мир и ще ви зареди със сила.

Стрелец

В сряда Венера влиза в Дева и вашия дом на управление на живота ви. И по-специално – управлението на любовния ви живот. Понякога се оставяте по течението в любовта, защото не ви се драматизира и не ви се взимат трудни решения. Обаче сега в сряда (и влиянието ще продължи през следващите четири седмици), взимате нещата в свои ръце. Разбира се – за всеки един от вас това означава нещо различно – някои ще поставят граници на компромисите, други ще поискат нещо от партньора си, трети ще пристъпят към раздяла. Защото както изглеждате много над нещата Стрелци, така и като решите нещо – решили сте го. Партньорите ви не трябва да се изненадват от деловия начин, по който подхождате към връзката ви. Това не е породено от липса на емоционалност, вие просто така подреждате приоритетите си.

И като заговорихме за приоритети – не е лошо, че необвързаните Стрелци са вдигнали стандарта. Просто се придържайте и към реалността. Иначе може да се окаже, че губите ценни летни дни в очакване на невъзможното.

В четвъртък влизаме в сезона на Лъва, а това за вас е много хубаво, понеже сте много сходни знаци. Все едно сте си у дома, така да се каже. Имате планетарна зелена светлина за всичките си работни проекти и сякаш допълнително налята енергия в тях. Това ще продължи цял месец, така че се възползвайте. Вие сте вечно учещ знак, сега моментът ще е добър да се насочите към някакъв курс на обучение. Нещо, което ще ви е интересно и ще помогне на развитието ви. Направо ще „изядете материала“ следващия месец.

Пълнолунието във Водолей в петък за вас е време за лежерно парти, неангажиращи контакти и приятно изкарано време. Но не забравяйте с кого сте се запознали, защото може да излезе нещо от това до другото пълнолуние във Водолей след месец.

Козирог

В сряда Венера влиза в Дева и вашия дом на приключенията, Козирози (намигам ви). Определено ще бъдете игриво настроени и това ще продължи чак до 16 август. Да сте на секси вълна е доста добър начин да си прекарате лятото, няма спор... Ще ви се отрази добре да сменяте обстановката и като цяло – да поемате повече инициативи във връзката си. На необвързаните също ще им помогне да се огледат за интересни места и събития, на които да отидат, за да видят свят и светът да ги види тях. И не само да се видите, а знае ли човек какви по-близки контакти може да възникнат...

Разбира се, на заземения Козирог повърхностни неща нито са му нужни, нито се задоволява с тях. Имате нужда да усещате по равно сексуално и духовно/интелектуално привличане. Затова, въпреки че сте в секси период, не очакваме лавина от безразборни контакти. За щастие – в четвъртък, когато настъпи сезонът на Лъва, за вас влиянията ще се благотворни. Възможно е в следващия месец да срещате хора, които отговарят на критериите ви и ви привличат по всички възможни начини. Само не забравяйте да вдигнете глава и да се оглеждате за тях. 

Лъвският месец се отразява и на работата ви. Ще имате желание да разпределите по-справедливо участието си в служебните задължения. Възможно е да сте давали повече, отколкото получавате и е възможно да сте го правили по-дълго от необходимото. Гордият Лъв ще подсили честния ви характер и ще ви тласне към това да търсите своето. Лъвът е и оптимистичен знак, така че аз лично очаквам добри развития по този въпрос за вас.

Пълнолунието във Водолей в петък е много добър момент да погледнете за какво харчите и в какво инвестирате. Няколко разумни хода и правилно преразпределяне на авоарите и може да се окаже, че на следващото пълнолуние, след месец, сте увеличили състоянието си. Успех!

Водолей

Водолеи, става малко напечено от сряда натам (до 16 август), защото Венера влиза в Дева и във вашия дом на еротичните преживявания. Не знам дали си давате сметка какво означава повелителката на любовта и красотата да влезе в дома на еротиката на мощно романтичен и привлекателен знак като вашия, но нека да го кажем така... вулкан среща торнадо! Сега, доколкото ви познавам, на вас това ви звучи забавничко и то всъщност има потенциал да е такова. Но нека все пак ви предупредя за нещо. Възможно е да станете твърде емоционални и да започнете да сменяте настроенията си твърде често. Това едва ли ще ви се понрави, а и не е най-градивното състояние, ако трябва да сме честни. Ако усетите, че става така, просто си дайте малък тайм аут и време настрани от субекта, който ви действа по този емоционален начин. Ако се оказва, че това е постоянният ви партньор и няма как да се отделите от него – издействайте си някаква автономност, за да опазите баланса си.

Заради влиянието на Дева ставате много привлекателни за хуманитаристите и хората с кауза (то и без Девата е така, защото сте най-хуманитарният знак, но сега се засилва). Имам едно малко предупреждение към необвързаните Водолеи – помислете си, дали наистина взаимно се привличате с този човек или създавате съюз на основата на интереси.

На помощ на вулкана и торнадото, за които споменах по-горе се задава сезонът на Лъва, който започва в четвъртък и ще продължи един месец. Лъвът ще ви балансира, по някакъв начин може и да намали температурата на емоциите, в които горите. Вземете пример от ленивата страна на Царя на джунглата - почивайте повече и гледайте по-отгоре на нещата.

В петък има пълнолуние точно във вашия знак и това е ден, който определено трябва да отделите за себе си и своите нужди. Също така, това пълнолуние може да даде начало на период, в който проектите ви да добиват нужната популярност и мащабите им да се разрастват. Действайте усилено в тази посока поне до другото пълнолуние във Водолей, което ще бъде точно след месец.

Риби

Дали нещо не бяхте разколебани в любовта напоследък, Риби? Планетите не биха позволили точно на вашия знак дълго да се отрича от това велико чувство и да бяга от романтиката. Сега, точно в сряда, Венера влиза в Дева (вашият противоположен знак) и познайте в кой ваш дом? Домът на голямата любов, тази която е завинаги. С други думи – каквито и колебания да сте преживявали по отношение на интимното обвързване, сега Вселената ви казва „Давай, направи го отново, влюби се!“. Това важи по равно за обвързани и необвързани. Необвързаните да си излъскат люспите и да почнат да се оглеждат за подходящи нови обекти. А обвързаните да се обърнат към партньорите си и да си помислят дали случайно не са започнали да ги приемат като даденост.

В четвъртък влизаме в сезона на Лъва, който ще продължи до 22 август. За вас, Риби, това е период за физическа активност и здравословен живот. За да станете силни като Лъвове :) Само не си мислете, че се опитвам да ви наложа някакъв изпотяващ режим или спортна дисциплина посред лято. Напротив – създайте си рутина по Рибешки. С дрямки през деня, леки здравословни закусчици, Йога упраженения и медитация... Нещата, които ви карат да се чувствате комфортно, работейки над себе си.

В периода на Лъва ви се отварят и добри възможности за работа с хора. Ако търсите асистент, нови колеги или служители – съветвам ви да задействате и да затворите процеса, докато траят лъвските рождени дни.

В петък, в пълнолунието във Водолей, интуицията ви толкова се изостря, че сякаш направо ви се отваря трето око. Свързвате се духовно с най-различни знаци и сигнали и това ви повлиява в дълбочина. Склонни сте да се връщате назад в семейната си история и да я анализирате. За вашия знак специално подобни преживявания оказват влияние на бъдещи решения. Затова по-добре в петък и събота се изолирайте, за да може да осмислите по-добре какво ви се случва. 

Надя се занимава с психология, пилатес и стендъп комедия сериозно, а астрологията й е само за забавление. Както би казал любимият ѝ сър Пратчет – имала е един свой съпруг и няма да броим колко чужди. Чете и говори безспирно, което, естествено, прераства в писане. Ако искате да ви разсмее, следвайте я в тик-токфейсбук, инстаграм, само не и в живота, защото е опасна за живота. Първата ѝ книга вече е налице и може да се поръча тук! Вече и в книжарниците!

Последно променена в Понеделник, 26 Юли 2021 09:03

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам