logomamaninjashop

Как раждат жените от различните зодии

Да, астролозите твърдят, че звездите влияят дори върху този дълбоко интимен процес. Да видим дали са познали за вашата зодия.

Овен

Решителността, безстрашието, енергичността на представителките на този знак им помагат не само в живота, но и при раждането. При дамите от тази зодия то рядко продължава дълго. Никак не обичат преносването и бавенето. Вярно, може да бъде толкова болезнено, че да крещят и дори да залеят екипа с нецензурни думи, но не бива да забравяме, че този знак се управлява от огъня.

Пословичната енергия на Овните им помага да преминат и през това изпитание. Възможно е дори, когато раждането приключи, да изиграят един танц на победата, въвличайки персонала на отделението и другите майки. Като ще е празник, да е празник. Овните са адски заразителни.

Телец

Характерните за Телците търпеливост, трудолюбие и упоритост, дават своя отпечатък и върху хода на раждането. Жената-Телец ще напъва толкова, колкото трябва, без да се оплаква. Това е работа, която трябва да бъде свършена, колкото и време да отнеме. Освен това тя е педантична и предсказуема. Едва ли ще чуете тази жена да постъпи в родилното отделение с думите: „Раждането почна!“ Напротив, тази майка мисли за всичко предварително, отдавна е избрала болницата, екипа, стаята, в която ще се настани. Телците обичат спазването на сроковете, в състояние са да подчинят и природата на тази своя особеност.

Близнаци

Обикновено те са нежни, мили, но никак не обичат рутината, с която изобилства една бременност. Всички тези изследвания и прегледи в женската консултация… Заради двойственият характер на знака много от майките-Близнаци са едновременно готови за раждането и уплашени от него.

Неприязънта към еднообразието (все пак са въздушен знак) често ги кара да се чувстват отегчени до умора от раждането: „Е, колко още ще продължава това раждане. Няма край! Още няколко часа да напъвам? Шегувате ли се?!“ Нетърпението на Близнаците може да ги постави и в екстремна ситуация – случва се раждането да започне на неподходящо място. За тях присъствието на таткото е особено важно – помага им да се справят с емоциите.

Кажи ми коя зодия си, за да ти кажа какво пиеш

41caa23393f9d9a5f744162d34346b69 XL

Рак

Раците винаги поставят интересите на семейството над своите собствени, затова по правило и детето не раждат заради себе си. Това е емоционален опит, а в случая с тази зодия – особено емоционален. Подкрепата на партньора и близките им помага да се справят.

Ракът е воден знак, затова не е чудно, че много представителки на зодията предпочитат да раждат във вода. Процесът може да протече спокойно, но може и да не е така. Но майката Рак винаги избира най-добрия специалист в града. Все пак става дума за попълнение в семейството, а то, както знаем, за Раците е нещо свято.

Лъв

Лъвиците са страстни, великодушни, творчески натури, ако не беше тая нелепа необходимост да раждат, щяха да бъдат бременни цял живот. Бременната жена винаги е в центъра на вниманието и е обект на специално отношение и грижи. От друга страна на тези царствени личности невинаги им допада, че коремът им е огромен, килограмите им са повечко, затова раждането за тях е дългоочаквано събитие. А ако на изписването им постелите червен килим, няма да имат нищо против.

Самият родилен процес може да се окаже болезнен, но дори неприятните усещания не могат да притъпят чувството, че в този момент Лъвиците са център на грижа и внимание и всичко се случва в тяхно име. Приветстват присъствието на близки по време на раждането, обичат гостите, които идват да видят бебето, защото това е повод да получат признание и комплименти за добрата работа.

Дева

Девите са организирани, имат аналитичен ум. За тях раждането е поредното предизвикателство, с което ще се справят. Те са подготвени до запетайката – чантата за родилното е готова от месеци, маршрутът до болницата е проигран, всичко необходимо за бебето е закупено, дихателните упражнения са отработени. За Девите раждането е работа, която трябва да бъде свършена добре, без изненади, и точно върху тази цел е фокусирано цялото им същество.

Благодарение на тяхната организираност, процесът на раждане, макар и болезнен, преминава спокойно. Да, болка има, но това не е някаква изненада. Виж, отклоняването от предварително начертания план може да ги изкара от равновесие, затова подкрепа от близък (по възможност хладнокръвен) по време на раждането е добре дошла.

Най-голямата кучка според зодиака

a7f29fa843c0bce11d4005210b603e61 XL

Везни

Спокойствие и хармония – това са ключовите думи за този знак. Везните са прецизни в детайлите, готови са да следват всички инструкции за правилно раждане, за да избегнат неприятни изненади и за да се чувстват уверени. Обичат да се застраховат.

Съмненията и нерешителността са им присъщи. Разбира се, едва ли на майката-Везни ще й хрумне да отложи раждането, когато е започнало, но е твърде възможно да има няколко лъжливи опита. Везната никога няма да откаже силното рамо на таткото по време на процеса, но дори да е сама няма да изпадне в униние – хармонията е важна. Затова дамите от този знак се настройват позитивно, за да посрещнат с усмивка бебето си.

Скорпион

Ярка емоционалност – това е типичната черта на този воден знак. В случая със Скорпионите тази емоционалност може да прогресира и в агресия. Дамите от този знак са страстни и упорити натури, винаги имат собствено мнение, дори за това как трябва да протече раждането им. Изобщо не се притесняват да го изразяват, при това достатъчно високо и ясно.

Според астролозите, това са жените, които най-силно крещят по време на раждане. При това често крещят не от болка, а от възмущение: „Защо, по дяволите, толкова боли, какво се случва? Не сме се разбрали така!“ Между другото, дори раждането да им се стори ужасно, благодарение на вродената си смелост те с чест (и с вик) преминават това изпитание.

Стрелец

Екстроверти, винаги готови за приключения, отворени към света и любознателни – благодарение на тези свои черти Стрелците предварително проучват всички подводни камъни и неприятни изненади, които могат да се очакват по време на раждане. Изчитат книгите по темата, запознават се с всякакви техники на раждане и специални комплекси от упражнения за бременни. Тези дами не са от мълчаливите по време на прегледите при акушер-гинеколога. Обикновено разпитват дълго и напоително как вървят нещата.

Заради всестранната си подготвеност Стрелците понасят по-леко раждането. Спокойни са, дори да възникне нещо неочаквано, са в състояние да запазят оптимизма и енергията си.

Как остаряват различните зодии

9489e6c11889fcb275044d14dda99d24 XL

Козирог

Дамите с рогата са майсторки на планирането, убедени, че всеки жизнен процес може да бъде представен със схема и таблица. Защо? Защото това е техният начин да набележат целта и стъпка по стъпка да я реализират. Бременните от тази зодия си водят дневник, имат план за раждането, в състояние са да убедят дори лекарите да го следват.

За разлика от други дами, които крещят и „благославят“ всичко живо по време на раждане, Козирозите са „събрани“ и съсредоточени – те са достатъчно подготвени и трябва само да реализират плана си. Тези жени често отказват упойка, за да усетят всяка секунда от процеса. Изключение правят само дамите, които са заложили анестезията в плана си.

Водолей

Обичат природата, затова за тях няма нищо по-естествено от раждането. Те се стараят то да протече максимално меко и хармонично. Водолеите обичат всичко да става по техните правила, затова често са привърженици на нетрадиционните видове раждане – във вода, вкъщи. Ако можеш да направиш този процес запомнящ се и поне малко вълшебен, защо да не опиташ?

Дори раждането да се окаже сурово изпитание, майката-Водолей го превръща в празник или поне не дава вид, че й е тежко. Все пак възпроизводството е природен процес, затова трябва да му се радваме, дори пряко сили.

Риби

По правило Рибите са проницателни, с много силна интуиция, може да се каже, че жените от тази зодия имат свръхестествен нюх за нещата. Тези качества им помагат в много житейски ситуации, но едновременно с това надделява способността им към емпатия и излишна емоционалност.

В емоционалността няма нищо лошо, но по време на раждането Рибите може да преживеят твърде крайни емоции – от ужасна болка до безгранично щастие. След толкова изпитания на чувствата, когато бебето се роди, майките от тази зодия се чувстват опустошени. Това състояние обаче не продължава дълго, защото усещането за щастие и нежност при вида на детето заличава всички минуси.

Какво ще кажете за вашето раждане? Познаха ли астролозите?


Прочетохте ли

Възпитание според зодията

Източник: wday

 

Последно променена в Събота, 03 Ноември 2018 23:13

Facebook

Вижте тази публикация в Instagram.

World is such a lovely playpen! #babybobby

Публикация, споделена от Maria Peeva (@mimipeeva) на

Бисквитки

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на „бисквитки“ /сookies/ . Повече информация Приемам